Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    J
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 95
    • Best 0
    • Groups 0

james9

@james9

0
    Profile views
    95
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

james9 Unfollow Follow

Latest posts made by james9

• RE: Skoda Citigo vs VW Up vs Fiat Panda CNG

Ο χρήστης opiou έγραψε:

φίλε μου panda με κλειστά τα μάτια εγώ ήμουν στην ίδια φάση πέρσι και τελικά πήρα καινούργιο για την γυναικά το panda diesel στην έκδοση lounge θα σου πω ότι μετά από 13 μήνες το panda έχει κάνει 14000χλμ και το tiguan που είχα έως εχθές που το πούλησα μόνο 2000χλμ και φτάσαμε στο σημείο να πλακωνόμαστε ποιος θα πάρει το φιατάκι αφού σκέφτομαι να πάρω και ένα panda cng για μένα στη θέση του tig αντί για μεγάλο.
      πέρσι το καλοκαίρι άφησα το tig στο σπίτι και διακοπές πήγαμε με το φιατάκι με μια 450αρα μπαγαζιέρα 2 ενήλικες και ένα παιδί 5 χρονών ήμασταν υπέρ άνετα και κάναμε 3500χλμ σύνολο σε 3 εβδομάδες (Αθήνα-Χαλκιδική και γύρο γύρο)με 150Ε πετρέλαιο και στο δρόμο πήγαινε πολύ καλά..

Απο οσα διαβασα εκει κλινω και εγω. Τα Citigo και Up μου φαινονται πολυ μικρα μπροστα στο υπαρχον 207. Αυριο θα παω Fiat να δω ποσο παιρνουν το παλιο , γιατι απο αυτο θα εξαρτηθουν πολλα.

Τι τιμή σου έδωσαν για το 207?

Περιμενω επισημη απαντηση αλλα απο οτι καταλαβα κοντα στα 3-3.5Κ

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      J
      james9

Ο χρήστης izz έγραψε:
      φίλε μου panda με κλειστά τα μάτια εγώ ήμουν στην ίδια φάση πέρσι και τελικά πήρα καινούργιο για την γυναικά το panda diesel στην έκδοση lounge θα σου πω ότι μετά από 13 μήνες το panda έχει κάνει 14000χλμ και το tiguan που είχα έως εχθές που το πούλησα μόνο 2000χλμ και φτάσαμε στο σημείο να πλακωνόμαστε ποιος θα πάρει το φιατάκι αφού σκέφτομαι να πάρω και ένα panda cng για μένα στη θέση του tig αντί για μεγάλο.
      πέρσι το καλοκαίρι άφησα το tig στο σπίτι και διακοπές πήγαμε με το φιατάκι με μια 450αρα μπαγαζιέρα 2 ενήλικες και ένα παιδί 5 χρονών ήμασταν υπέρ άνετα και κάναμε 3500χλμ σύνολο σε 3 εβδομάδες (Αθήνα-Χαλκιδική και γύρο γύρο)με 150Ε πετρέλαιο και στο δρόμο πήγαινε πολύ καλά..

Απο οσα διαβασα εκει κλινω και εγω. Τα Citigo και Up μου φαινονται πολυ μικρα μπροστα στο υπαρχον 207. Αυριο θα παω Fiat να δω ποσο παιρνουν το παλιο , γιατι απο αυτο θα εξαρτηθουν πολλα.

J
      james9

Ο χρήστης opiou έγραψε:
      1)Με τα χλμ που κάνει δεν υπάρχει λόγος για φυσικό αέριο....θα στο πουν και άλλα μέλοι..
      2)Τώρα σε ότι αφορά την μετάβαση...να πάει από 208 σε up θα είναι μεγάλη υποβάθμιση...
      3)Με μια πρόχειρη αναζήτηση οι τιμές είναι υψηλές για τα μικρά cng up και citigo , είναι γύρω στα 13-14k...

Αν θέλετε cng το ibiza στα 16k είναι καλή επιλογή...βέβαια καλύτερη θα έμοιαζε να συντηρήσετε και να κρατήσετε το 208

Λάθος μου ειναι 207 , σπορ εκδοση με γυαλινη οροφη.

Δε διαφωνω οτι ειναι λιγα τα χλμ αλλα το αυτοκινητο εχει ζητησει ηδη φετος 1000+ ευρω. Λαστιχακια στην αντλια του κιβωτιου , τρομπα υγρων κιβωτιου, ενα μπαλονακι κατω δεξια , δεν ξερω καν πως τα λενε.

Οποτε το σκεπτικο ειναι οτι πας σε νεο αυτοκινητο , με εγγυηση και εξοικονομηση καυσιμου.

Δε λεω οτι ειναι σωστο απλα εξηγω το σκεπτικο.

J
      james9

Καταλαβα...Μεγαλο ρολο θα παιξει και ποσο θα παρουν το 208 βεβαια οποτε θα επανελθω με πληροφοριες απο τις αντιπροσωπειες.

Φυσικα το μεγαλο ρεζερβουαρ του Panda ειναι κατι που δεν το ηξερα οποτε παει και αυτο στα συν του και αντιστοιχα στα πλην των αλλων 2.

J
      james9

Ναι ειναι οντως μεγαλυτερο αλλα με φοβισαν κατι μετρησεις που ειδα σε crash tests προσφατα. Οντως ομως τα αλλα δυο φαινονται κουβαδακια σε διαστασεις τουλαχιστον.

J
      james9

Καλημερα στο φορουμ. Ψαχνομαι με τη συζυγο να δωσουμε το 2ο οχημα της οικογενειας (peaguot 207 , 2007 , 110K χλμ) για να παρει κατι σε φυσικο αεριο και βλεπω οτι αυτα τα 3 ειναι τα πιο συμφεροντα και οικονομικα. Καταλαβαινω οτι ειναι πιο μικρα αλλα το βασικο μας αμαξι ειναι C4 ehdi του 12 οποτε ολα τα ταξιδια γινονται με αυτο.

Το 2ο οχημα κανει 15 χλμ τη μερα απο και προς την εργασια οποτε ψαχνουμε κατι μικρο και οικονομικο μιας και το peaguot εχει καταναλωση 8 και σαν αυτοκινητο 12ετιας εχει αρχισει και ζηταει.

Προφανως απο αυριο θα κανω τουρ στις αντιπροσωπειες για τιμες κλπ αλλα αν καποιος γνωριζει ή ακομα καλυτερα εχει καποιο απο τα μοντελα που ανεφερα ας γραψει εντυπωσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτερων

J
      james9
    • Skoda Citigo vs VW Up vs Fiat Panda CNG

10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

J
      james9
    • RE: CITROËN FORUM

Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι να βγαλουν νεο cactus. C4 ψηλοτερο δηλαδη. Και τωρα πανε παλι σε απλο C4?

J
      james9
    • RE: Αγορά νέου αυτοκινήτου φυσικού αερίου

Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
      Με 130 σταθερά, η αυτονομία θα είναι γύρω στα 300-320, εκτιμώ. Τα 4,8 λίτρα ισούνται με 6 ευρώ στα 100, χάος σε σχέση με τα 2,56 αυτουνού.
      Τέλος πάντων, πάρε του φίλου σου και δες τη δύναμη, αφού βέβαια το στρώσει ο άνθρωπος. Το αυτόματο δεν αποτελεί αναγκαία συνθήκη πια;

Για μενα ειναι απο τις 'απαραίτητες' πολυτελειες σε ενα αυτοκινητο. Δηλαδη δε με ενδιαφερουν αισθητηρες παρκαρισματος , καμερες κλπ οσο το αυτοματο κιβωτιο. Ειδικα καλοκαιρι που ανεβοκατεβαινω 2-3 φορες ευρυτανια το αυτοματο ειναι αυτο που σωνει το αριστερο μου ποδι απο κοψιμο.

Απλα εχω δει τωρα τελευταια κατι αθλιοτητες πχ ενα φτηνιαρικο captur με 5αρι κιβωτιο και τραβαγα τα μαλλια μου.

Δεν συζηταμε για καταναλωση το φυσικο αεριο κανει τρομερη οικονομια ακομα και με diesel που εχω αυτη τη στιγμη. Ομως η αγορα σα να μη θελει να τα προωθησει οι επιλογες ειναι ελαχιστες. Βγαζει ο αλλος 10 εκδοσεις και λεει cng μονο στην ταδε γιατι ετσι.

J
      james9
    • RE: Αγορά νέου αυτοκινήτου φυσικού αερίου

Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
      Από φίλο Λαμιώτη, για να σου ανοίξω την όρεξη:

Ειναι στο στρωσιμο οποτε δεν μου φαινεται περιεργο, θυμαμαι οταν πηρα το C4 ειχα καταναλωση 4.8 ταξιδι λαμια-κυλληνη φορτωμενος.

Εκτιμω οτι η αυτονομια του arona θα ειναι κατω απο τα 350 αν το οδηγησει καπως 'απροσεκτα' αλλα και παλι για μενα δεν ειναι απαγορευτικο αυτο αλλα η δυναμη του αυτοκινητου.

J
      james9
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ