-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
κατω απο το χειροφρενο δεν ειναι?Θα έπρεπε να έχει τα κουμπάκια στο τιμόνι.
-
κάτω από το χειρόφρενο είναι μόνο ο διακόπτης ον-οφ για το κρουζ κοντρολ σπιντ λιμιτερ. Ο ουσιαστικός χειρισμός του κρουζ κοντρολ όμως γίνεται από κουμπια στο τιμόνι
by the way, fail που το κρουζ κοντρολ είναι στανταρ στο κλιο κ εξτρά στο μεγκαν -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Η μέση τιμή κατανάλωσης πετρελαίου στην εθνική οδό και με τα 130 χλμ/ώρα “κολλημένα” στο cruise control δε ξεπέρασε ποτέ τα 4.8 λίτρα/100 χλμ.....Που το ειδε το cc?
Το έχει ενσωματώσει στο ποδι του να ουμ
-
Παιδια καλησπερα, εχω μια ερωτηση, στην κονσολα στο ταμπλο, χαμηλα μπροστα απο την ποτηροθηκη, υπαρχει ενα μικρο πορτακι, αυτο σε μενα εχει τρυπα μολις το ανοιξω.. (h/b, progressive), ειναι ΟΚ?
-
Λογικα εκει περα πρεπει να ειναι η θυρα για να συνδεεται με υπολογιστη.
-
Εκεί κάποτε (πριν το facelift) είχε μια RCA.Πλέον αφου βαλανε την Aux in και τη USB πανω στη μοναδα του ηχοσυστήματος ο χώρος έμεινε άδειος και δεν μπηκε σε εκείνο το σημείο κάτι
Η θύρα του εγκεφαλου (OBD) ειναι εκεί απο πανω αλλα πρέπει να βγαλεις ένα καπακι για να τη βρεις. -
thanks για την απαντηση. Οποτε ειναι απλα κουφιο απο μεσα.. φοβομουν μηπως ξεχασαν κατι...
-
Να μη φοβασαι όλα ειναι φυσιολογικα
-
Το νεο megane ποτε αναμενεται να βγει?
-
Λέγεται για το 2014 άρα έχουμε καιρο μπροστά μας
-
για δεύτερο facelift. για νέα γενιά από το 2015 και μετά. βάση πάντα αυτόν που λέγονται στον ξένο τύπο..
-
Με βάση τις διαρρόες θα συμφωνήσω με το Βασίλη. Μάλλον το Σεπτέμβρη θα παρουσιάσουν ένα facelift που θα έχει τη νέα πρόσοψη όπως τα Scenic/grand Scenic. Και νέο το 2015. Ούτως ή άλλως το 2014 θα έχουν λανσαρίσματα από Twingo, Espace, Laguna οπότε δεν νομίζω να το βαρύνουν και με παρουσίαση νέου μικρομεσαίου.
-
Καλό θα ήταν βέβαια να μη 'σκοτώνουν' άλλο την νέα πρόσοψη σε facelifts...
στάλθηκε από το Fola κινητό μου
-
Στο καινούργιο του-του μου (diesel, ένα 6μηνο κυκλοφορία, ήδη > 6.000 Km ) πότε προτείνετε να κάνω αλλαγή λαδιών;
-
Εγω στο κλιο τσ πρωτα τα πεταξα στα 4500 (δηλ σε ενα μηνα!!!!)
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ενας μήνας; Επαγγελματική χρήση;
-
Όχι όρεξη και αγάπη για οδήγηση
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Στο καινούργιο του-του μου (diesel, ένα 6μηνο κυκλοφορία, ήδη > 6.000 Km ) πότε προτείνετε να κάνω αλλαγή λαδιών;6.000 χλμ. σε 6 μηνες? Εμεις ειμαστε στα 13.600.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Ενας μήνας; Επαγγελματική χρήση;Οχι....
Απαντησε ο Ορεστης
Και προσθετω
....σε συνδιασμο με 2 πηγενε ελα Θεσσαλονικη!!!Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Στο καινούργιο του-του μου (diesel, ένα 6μηνο κυκλοφορία, ήδη > 6.000 Km ) πότε προτείνετε να κάνω αλλαγή λαδιών;
6.000 χλμ. σε 6 μηνες? Εμεις ειμαστε στα 13.600.
Υπάρχει και μοτό αλλά το καλοκαίρι κάνω περισσότερα. Βασικά γύρω στα 15Κ το χρόνο, μην φανταστείς και πολλά. Υπολόγισε και άλλα 5Κ με την μηχανή.
Renault Megane III