-
Θεωρητικά θα είναι όλα καλά, πρόσεχε μόνο την κακή ορατότητα στο πίσω μέρος. Κοίτα να εξοικειωθείς πρώτα πριν βγεις στην κίνηση.
-
ναι το προσεξα αυτο οτι ο κεντρικος καθρεφτης δεν βοηθα και πολυ, θα ελεγα καθολου μαλιστα.
θελω να δω τους πλαινους αν βοηθανε ιδιαιτερα μονο, καθως πιο πολυ με αυτους οδηγω -
Παιδιά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ενημερωτικά ρωτάω να ξέρω τι υπάρχει και τι κόστος έχει. Εντύπωση μου κάνει που δεν έχετε ξανακούσει για την εγκατάσταση κλιματισμού.(πρέπει να είμαι πολύ ιδιότροπος που το σκέφτηκα )
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το αμάξι επρεπε να το είχες πάρει οπως σου αρεσε εξαρχης... τώρα οποιαδήποτε αλλαγή (ειδικά ζάντες, κλιμά) θα στοιχίσει αρκετά παραπάνω. Δεν αξίζει πλέον τον κόπο. Μην σε τρώει η τσέπη σου. Φχαριστήσου το, ως έχει.Αν είχα λεφτά τότε προφανώς και θα επέλεγα την πιο εξοπλισμένη έκδοση.Απλώς τώρα κοιτάζω τι μπορώ να κάνω για να το βελτιώσω λίγο αισθητικά και λειτουργικά.Αν και με τρώει η τσέπη μου σε αυτή τη φάση, δεν θα δώσω λεφτά αν πρώτα δεν το σκεφτώ καλα.
-
Στο Autobild στο τιμοκατάλογο έχει τιμές για το hatchback facelift:
MEGANE III 5D HATCHBACK
1.2 TCE 115 HP EXPRESSION 15750
1.2 TCE 115 HP PROGRESSION 16500
1.2 TCE 115 HP DYNAMIC 17800
1.2 TCE 115 HP GT LINE 18500
1.5 DCI 110 HP S&S EXPRESSION 18100
1.5 DCI 110 HP S&S PROGRESSION 18850
1.5 DCI 110 HP DYNAMIC EDC 20850
1.6 DCI 130 HP S&S GT LINE 21900Στα υπόλοιπα αμαξώματα έχει ακόμη των προ-facelift.
-
Τώρα....να σας ξενερωσω ή όχι;
Έκανα τη πρωτη μου βολτα απλα κορυφη, και σε στησιμο και σε κινητηρα και σε ολα!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
Καλοτάξιδο!
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Αναμένουμε λεπτομέρειες και άμεσα! -
Ο χρήστης georpapa έγραψε:
Τώρα....να σας ξενερωσω ή όχι;Έκανα τη πρωτη μου βολτα απλα κορυφη, και σε στησιμο και σε κινητηρα και σε ολα!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
πες' μου οτι ειναι εκεινο το ΙΡΒ 62**
καλοταξιδο και να το ευχαριστηθεις.. -
χεχε εκεινο εκεινο το ατιμο ειναι!
ευχαριστω αγορινα!
ξεκινησα οπως ηταν αναμενομενο τις βολτες... απλα εντυπωσιακο.
πολυ καλα κρατηματα στις στροφες, πολυ καλο κινητηρα και φαινεται να εχει πολυ καλη καταναλωση.γενικα το αμαξι ειναι μια ομορφια ολοκληρο! και το καλυτερο που δε περιμενα εινια οτι το ηχοσυστημα υποστηριζει ελληνικα αρκει να μην ειναι τονισμενα τα φωνηεντα
αν και ακομα ειμαι στη φαση του στρωσιματος και το κυκλοφορησ αεντος αθηνας, με εχει εντυπωσιασει απιστευτα! δε το περιμενα τοσο πολυ!
-
Νομίζω πως πέφτει και σε σένα ο κλήρος να δώσεις λίγο πιο αναλυτικές περιγραφές στο ηχοσύστημα, μιας και έχει αντικαταστήσει το παλιό απαράδεκτο. Όταν το βρεις το χρόνο γράψε πόσα ηχεία έχει συνολικά, αν έχει δορυφόρους στο ταμπλό επάνω (ή αν είναι κενές οι θέσεις), τι λέει το bluetooth, από ισχύ και γενικά από ποιότητα μουσικής. Για την ώρα κάνε τις βόλτες σου άνετος αλλά μην ξεχνάς πάντως οτι το αμάξι σου ανήκει ολίγον και στο φόρουμ
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
αλλά μην ξεχνάς πάντως οτι το αμάξι σου ανήκει ολίγον και στο φόρουμ -
με συγκινειτε βρε!
απο ηχοσυστημα, εχει πολλες επιλογες γενικα αλλα απο ποιοτητα ειναι ετσι και ετσι, στα ψιλα ειναι καλο αλλα στα μπασα χανει λιγο.
βεβαια δε το εχω ρυθμισει απολυτως σωστα αλλα εινια ικανοποιητικο θαρρω, Για αυτο ομως το κομματι θα πρεπει να περιμενετε μεχρι να το ρυθμισω λιγο γιατι εχει και νεα μονάδα -
Ξέρεις georpapa, έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα ψωνίζουν καινούργια αμάξια μόνο οι πορωμένοι με το θέμα, αρκετοί από τους οποίους ήδη κυκλοφορούν κι εδώ. Οπότε θα διαβάζεις σχόλια του στυλ 'ένα καινούργιο focus άσπρο που εμφανίστηκε από χθες στου Ζωγράφου είναι δικό σου;'. 'Ναι' θα απαντάει δειλά ο άλλος. Και μετά θα ακολουθεί η κατσάδα: 'Ρεεεεε.... πήρες τελικά το αμάξι και δεν μας το είπες; Admin... κανε τον ban για μια βδομάδα να μάθει!'
-
αστα να πανε φιλε παρακμαζει η χωρα...
προσπαθω να κοιτω τη θετικη πλευρα των πραγματων, οπου υπαρχει!
παντως το αμαξακι απολαυση -
Για όποιους ενδιαφέρονται το σημερινό autotriti έχει δοκιμή του 5d Megane 1.2 ΤCE 115
-
Τι λέει, περιληπτικά;
(για την ώρα νέα από το μέτωπο coupe+TCe 1.4 τίποτα. Λες να περιμένω καλύτερα μήπως βγει πιο αναβαθμισμένος 1.2Τ; )
-
Για οσους ενδιαφερονται, ο 1,6 dci 130 ερχεται εν Ελλαδι, μονο κατοπιν παραγγελιας, στην εκδοση gt line και κοστιζει, με αποσυρση, 20.500 € (βασικα τοσο το δινει ο Σφακιανακης στον Κηφισο ). Αρκετα καλη τιμη και ο κινητηρας μαλλον θα του δινει καλες επιδοσεις!
(κοιταξα το 0-100 του Megane 1,5 dci και απογοητευθηκα... 12 sec... Αλλα μετα θυμηθηκα οτι ειναι diesel...)
-
άλλο το 1500αρη ... το 1600αρη λένε οτι σκοτώνει... αυτό με τα 130 άλογα δεν είναι?
-
Ναι.Επιδόσεις πανομοιότυπες με του 1.4 Tce έχει (στα απο στάση.Στα εν κινήσει δεν ξέρω τι γίνεται)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι.Επιδόσεις πανομοιότυπες με του 1.4 Tce έχειΟ πωλητης μου ειπε το 0-100 του 1,6 dci ειναι στο 9κατι..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ναι.Επιδόσεις πανομοιότυπες με του 1.4 Tce έχει
Ο πωλητης μου ειπε το 0-100 του 1,6 dci ειναι στο 9κατι..
εν κινήσει είναι που θα σκοτώνει...
εδώ εγώ με τον μπόμπιρα με τα 20κγ ροπής κάνω κάτι πλάκες...
Renault Megane III