-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
@JarnoT
Δεν παρέλαβες ακόμη;
Η παρέλαβες και το έχεις λιώσει στις ανοιξιάτικες βόλτες;Το αυτοκίνητο είναι έτοιμο από προχθές, απλά εγώ δεν έχω βρει χρόνο να πάω να το παραλάβω. Σε 10-12 μέρες που θα επιστρέψω στην πόλη μου για το Πάσχα θα το πιάσω στα χέρια μου.
γινομαι αδιακριτος αν σε ρωτησω απο που εισαι?
εχεις παρει καινουργιο αμαξι και περιμενεις 10-12 μερες για να πας να το παρεις?
στη θεση σου θα ειχα παει μπουσουλωντας... -
Νέες δοκιμές (αν σας λένε κάτι)
http://www.honestjohn.co.uk/road-tests/ ... and-track/
-
Λεει πολύ καλα λογια για τον 1,2
-
Απλά ...
-
Τις επόμενες βδομάδες θα είναι Ελλάδα και το facelift και με τον 1.2 TCE άμεσα διαθέσιμο.
Ως 1.5 Dci θα έρθει μόνο με την έκδοση χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με start&stop επάνω (λογικό).@JarnoT
Και εγώ αν περίμενα νέο αυτοκίνητο και ήξερα ότι είναι έτοιμο για παράδοση θα είχα τρελαθεί από την ανυπομονησία... -
Υπολογίζω ότι οι νέοι 1.2 tce και 1.5 dci θα κάνουν θραύση. Αλλά μόνο μεταξύ αυτών που θα αγοράσουν renault
Samatistas, υπάρχει καμιά πληροφορία για ποιές εκδόσεις του 1.5 πέρα από την energy παίζει να έρθουν;
Υπάρχει περίπτωση για dci GT Line; -
Με επιφύλαξη- αρχικά μάλλον θα υπάρχουν 2 εκδόσεις σε κάθε διαθέσιμο κυβισμό. Energy και Dynamic.
Πριν το facelift το GT Line στην Ελλάδα έμπαινε σαν extra πακέτο εξοπλισμού στις εκδόσεις dynamic με 1.000 euro. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί και στο facelift το ίδιο. Θα δούμε όταν βγουν κατάλογοι. Αν συνεχιστεί πάντως έτσι θα μπορείς να αποκτήσεις 1.5 DCi GT Line. Για να δούμε...
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Υπολογίζω ότι οι νέοι 1.2 tce και 1.5 dci θα κάνουν θραύση. Αλλά μόνο μεταξύ αυτών που θα αγοράσουν renault
Samatistas, υπάρχει καμιά πληροφορία για ποιές εκδόσεις του 1.5 πέρα από την energy παίζει να έρθουν;
Υπάρχει περίπτωση για dci GT Line;οδήγησα το κλιο με τον 1,5 πετρέλαιο...
πολύ πολύ καλό σαν σύνολο ... αρκεί να πω οτι η μ.κ. του αυτοκινήτου (αυτοκίνητο δοκιμής εε ) ήταν στα 6,2
μου φανηκε το πιο ψυχωμένο μικρό πετρέλαιο της αγοράς... -
Τσιμπημένο το βρίσκω το 6,2 για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μάλλον τσίτα το πάνε....και πολύ.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Τσιμπημένο το βρίσκω το 6,2 για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μάλλον τσίτα το πάνε....και πολύ.για αυτοκίνητο δοκιμής πιστεψε με είναι εξαιρετικό νούμερο...
όσο το είχα εγώ είδα εύκολα και κάτω από 5... και χωρίς να γίνομαι υπερβολικός -
Οπως τα λες... Με οικονομική οδήγηση φέρνει νούμερα στο +/- 5.
-
οποιος ενδιαφέρεται δινεται κλιο τεστ νταιβ νομίζω η μεσαία έκδοση πετρέλαιο στα 12000 κάτι ...
-
red, είναι με τον καινούργιο dci 110; Λογικό είναι πως ένα αμαξάκι σαν το clio με 24 κιλά ροπής θα φυσάει
-
90άρι πρέπει να εννοεί...
-
Κι αυτό καλό θα είναι. Μάλλον το ιδανικό...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
γινομαι αδιακριτος αν σε ρωτησω απο που εισαι?
εχεις παρει καινουργιο αμαξι και περιμενεις 10-12 μερες για να πας να το παρεις?
στη θεση σου θα ειχα παει μπουσουλωντας...@JarnoT
Και εγώ αν περίμενα νέο αυτοκίνητο και ήξερα ότι είναι έτοιμο για παράδοση θα είχα τρελαθεί από την ανυπομονησία...Μπουσουλώντας 250km, χε, για να σε δω...
Ε, δεν έχει νόημα να φύγω από Θεσσαλονίκη, να κατέβω στην επαρχιακή πόλη μου, να παραλάβω, να το ανεβάσω πάνω και να ξανακατέβω σε 10 μέρες με την άδεια(;) για Πάσχα. Τζάμπα χάσιμο χρόνου και έξοδα. 10 μέρες είναι αυτές, θα περάσουν, χώρια που θα τακτοποιήσω με άνεση και τα της ασφάλειας που δεν είχα νου νωρίτερα να το κάνω. Όλα στο χρόνο τους... -
Αλλη μια παρουσίαση:
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... tline.html
-
Λευκο τιμόνι και λευκό σαλόνι! Εντυπωσιακότατο αλλα πως/πόσο θα κρατηθεί καθαρό ... αμέσως μετα την παραλαβή!
-
Αν ήταν δικό μου, μπορεί να έμενε λευκό. Αν ήταν δικό σου δε νομίζω...
-
Αγχωθηκα με το που το είδα!
Renault Megane III