-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κανε καλυτερα το 306 1.6vts 2ο σταδιο να σου πω εγω αμα θα σ αρεσει το μεγκαν..Παρεπιπτοντως αυτο το 'ζουζουνι' παραπανω πολυ σιχαμα...
Δε ρίχνω ούτε ευρώ πλέον στο 306 φίλε! Καλό, χρυσό κι άγιο αλλά παραγέρασε. Σε ένα μήνα κλείνει 18 χρόνια απ την 1η άδεια κυκλοφορίας του! Δε ζητάει τίποτα το κακόμοιρο, αλλά έφτασε η ώρα να το αφήσω να ξεκουραστεί. Στην πίσω αυλή θα μείνει, πινακίδες θα χει κι ας το χρησιμοποιώ μια φορά το μήνα...Άλλωστε αυτό το αυτοκίνητο πλέον δεν πουλιέται, δεν πιάνει αξία για να λέμε την αλήθεια.
Απ την άλλη το Μεγκαν δεν έχει την αίσθηση ούτε το τιμόνι του 306, είναι πιο αποστειρωμένο και δε θα με κάνει να χαμογελώ με τον ίδιο τρόπο. Όμως δε μπορώ να μείνω στη δεκαετία του 90! Για τα σημερινά δεδομένα είναι μια χαρά και οπωσδήποτε καλύτερο απ το 207 1.6HDi που οδήγησα πριν λίγες μέρες. Και 16000 το κουπέ Μεγκαν με φουλ έξτρα (πλην ηλιοροφής και αισθητήρων παρκαρίσματος) είναι καταπληκτική τιμή...
-
Μεταξυ σοβαρου και αστειου το ειπα Θυμιο.. Εγω απο την αλλη βλεπω να το κραταω μεχρι και το στρατο, ετσι κι αλλιως εχω διαφορα να οδηγω στην οικογενεια..
Με το καλο λοιπον και οντως η τιμη ειναι παααρα πολυ καλη.. -
Μη απενεργοποιούμενο, βέβαια τα σχόλια λένε ότι δεν παρεμβαίνει ιδιαίτερα.
Με το καλό το γαλλάκι...
Στα 16.000 να υποθέσω το Energy?
Πάντως τους αισθητήρες παρκαρίσματος αν πιέσεις νομίζω μπορείς να τους πάρεις δώρο, όχι εργοστασιακούς όμως.
-
Αμα είναι για μη εργοστασιακούς, ας τους βάλει μόνος του, να ξέρει τι βάζει στην τελική.
Θύμιο, αν ειναι για να φτάσεις σε τέτοιο ποσό, γιατί δεν κοιτάς τίποτα πο Ιταλία μεριά;
-
Η τιμή αυτή ισχύει (κατόπιν πίεσης από μέρους μου) για το Megane coupe 1.4T Dynamique με μεταλλικό χρώμα ΚΑΙ έξοδα μεταβίβασης! Αξίζει κατά τη γνώμη μου!
Η Energy αν θυμάμαι καλά κατεβαίνει στα περίπου 14700
-
Είναι άψογη τιμή για Dynamique.
Από τα κομμάτια Golden Deals να υποθέσω αυτή η τιμή ε; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αμα είναι για μη εργοστασιακούς, ας τους βάλει μόνος του, να ξέρει τι βάζει στην τελική.Θύμιο, αν ειναι για να φτάσεις σε τέτοιο ποσό, γιατί δεν κοιτάς τίποτα πο Ιταλία μεριά;
Δεν υπάρχει κάτι Ιταλικό που να μου κάνει αίσθηση. Το Μεγκαν μου άρεσε από τότε που βγήκε και μου άρεσε και στην οδήγηση. Δεν το αγοράζω (αν το πάρω) συμβιβαστικά, αλλά γιατί μου αρέσει
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Είναι άψογη τιμή για Dynamique.
Από τα κομμάτια Golden Deals να υποθέσω αυτή η τιμή ε;Ναι
Αφού να φανταστείς έκανα το τεστ για να έχω μια εικόνα και να κοιτάξω για μεταχειρισμένο, αλλά τέτοια τιμή με έχει βάλει σε σκέψεις!
-
Αν από τα κομμάτια που υπάρχουν έχεις βρει και χρώμα της αρεσκείας σου, είσαι κομπλέ... Με τη τιμή που έχουν τα golden deals νομίζω είναι πολύ καλό πακέτο.
-
Θύμιο ένα ίδιο σε μτχ πόσο πιο κάτω το βρίσκεις;
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αν από τα κομμάτια που υπάρχουν έχεις βρει και χρώμα της αρεσκείας σου, είσαι κομπλέ... Με τη τιμή που έχουν τα golden deals νομίζω είναι πολύ καλό πακέτο.Σε μαύρο που το θέλω, υπάρχει. Απλά πρώτα πρέπει να τακτοποιήσω κάποια άλλα θέματα και από την επόμενη εβδομάδα θα πάω στην αντιπροσωπεία.
Θύμιο ένα ίδιο σε μτχ πόσο πιο κάτω το βρίσκεις;
Ίδια κυμαίνονται στα ~ 13000 και φτάνουν μέχρι και τα...16000 . Η διαφορά σαν ποσό δεν είναι μικρή, αλλά ούτε και αγεφύρωτη. Αυτά που είναι στα ~ 12000 είναι συνήθως τα Energy με απλό ac αντί αυτόματου κλιματισμού, 16άρες αντί 17άρες ζάντες και κάποιες πινελιές στο ταμπλώ.
-
Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που να κάνει την επιλογή του μτχ επιβεβλημένη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που να κάνει την επιλογή του μτχ επιβεβλημένη.Ακριβώς!
Και μόνο να σκεφτείς οτι ένα μτχ θα θέλει πιθανότατα ελαστικά και ένα σέρβις, το χάσμα γίνεται ακόμη μικρότερο. Απ την άλλη το καινούργιο έχει 5ετή εγγύηση μηχανικών μερών και δωρεάν σέρβις μέχρι τα 45000 χλμ (ενάμισης χρόνος για μένα δλδ ), οπότε νομίζω οτι δεν αξίζει να ασχοληθώ με κάποιο μτχ, εφόσον προλάβω την προσφορά...
-
Υπαρχουν μερικα κομματια απο την απερχομενη c4 coupe thp 156 στα 14.000e περιπου..
Αγορασε συμφορουμιτης στο gcc πριν μια βδομαδα.. -
Expression τα πιο φτηνά. Η energy είναι σχετικά νέα έκδοση (από αρχές καλοκαιριού) και έχει ηλεκτρονικό κλιματισμό, παλιά η Expression δεν είχε.
Οσο απαντούσα έγραφα κι εγώ ότι η ψαλίδα κλείνει κι άλλο από ενδεχόμενη συντήρηση που θα θέλει ένα μεταχειρισμένο και με τα δωρεάν service 3 χρόνια.
Προσωπικά αν αντέχεις οικονομικά προς το νέο ψηφίζω κι εγώ.
Το να πάρει ένα μοντέλο που έχει ήδη καταργηθεί εδώ και 1 χρόνο δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Μόνο αν κάποιος το παίρνει με βάση καθαρά οικονομικά κριτήρια.
-
Το C4 δε μου αρέσει ιδιαίτερα. Οδήγησα πριν λίγο καιρό ένα 3θυρο 1.6 με 120ΗΡ και ήταν μεν καλύτερο απ όσο περίμενα, αλλά δε με ενθουσίασε. Και μιλάμε για αυτοκίνητο που είναι ήδη προηγούμενης γενιάς και Σιτροέν, άρα σε 2-3 χρόνια θα χει χάσει το 60% της αξίας του...
-
Πφφφ, άλλο ένα κάστρο υποχωρεί στις πιέσεις του στροβιλοσυμπιεστή καυσαερίων και του ημιάκαμπτου άξονα...
Με το καλό ρε Θύμιο! Να πάρεις αυτό που σ' αρέσει και να το 'φχαριστηθείς όσο περισσότερο!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Ερώτημα:
Το ESP απενεργοποιείται τελικά; Ο αντιπρόσωπος είπε οτι απενεργοποιείται με το πάτημα του πλήκτρου στο ταμπλώ, αλλά έχω την εντύπωση οτι αυτό επεμβαίνει μόνο στο ASR. Πώς μπορούμε να το σιγουρέψουμε;Ναι απενεργοποιείται πλήρως μέχρι τα 45 ή 50 χιλιόμετρα και ενεργοποιείται αυτόματα μόλις τα περάσεις
-
Άρα δεν απενεργοποιείται πλήρως.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Άρα δεν απενεργοποιείται πλήρως.Να πάρει μεταχείρα Laguna 1.6 που απενεργοποιείται πλήρως καθότι αμάξι με αγωνιστικές καταβολές ή Megane RS που κλείνει εντελώς κι έχει κι ενδιάμεσο στάδιο
Σε κανένα δεν κλείνει πλέον
Renault Megane III