-
@Thymios Η απόσυρση κολλάει κατά τον εκτελωνισμό. Τα περισσότερα όμως golden deals είναι ήδη εκτελωνισμένα κάποιους μήνες οπότε δεν μπορεί να μπει και απόσυρση.
@Το GT line περιλαμβάνει:
Sport καθίσματα τύπου RS
Sport στήσιμο και χαμηλωμένη ανάρτηση
Νέες ζάντες αλουμινίου 17’’ GT Line ανθρακί
Νέοι sport προφυλακτήρες και εμπρός μάσκα
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες
Πεντάλ αλουμινίου
Διακοσμητικά μαρσπιέ με διακριτικά GT LineΑναλυτικά εδώ:
http://www.renault-sfakianakis.gr/index ... pe-gt-linehttp://www.protothema.gr/files/1/2011/0 ... LY2011.pdf
Στο παραπάνω link γράφει ότι κοστίζει επιπλέον 1.000 euro. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχουν διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα ή πας σε παραγγελία. -
Να ρωτήσω κάτι;
Η GTLine έχει και το ηχοσύστημα που φαίνεται εδώ;
http://www.renault-sfakianakis.gr/index ... pe-gt-line -
Όλες οι εκδόσεις με Bluetooth σε όλα τα Renault αυτο έχουν
-
μάλλον το navi εννοεί.
-
Νavy είναι; χμμμ... ναι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Νavy είναι; χμμμ... ναι...Όχι το navy είναι έξτρα
Η μονάδα ήχου όμως παραμένει ίδια (αυτή είναι που έχει το Bluetooth και παίνει στις πλούσιες εκδόσεις όλων των Renault) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι το navy είναι έξτρα
Η μονάδα ήχου όμως παραμένει ίδια (αυτή είναι που έχει το Bluetooth και παίνει στις πλούσιες εκδόσεις όλων των Renault)Ευχαριστώ!...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι το navy είναι έξτρα
Η μονάδα ήχου όμως παραμένει ίδια (αυτή είναι που έχει το Bluetooth και παίνει στις πλούσιες εκδόσεις όλων των Renault)Αλλο το NAVI και αλλο το Navy
-
Το GTLine το έχω δει από κοντά σε κουπέ, και έχω μιλήσει με τον κάτοχο του. Ήταν πολύ ευχαριστημένος και η ανάρτηση ήταν 'ότι πρέπει' είπε, δεν μου ανέφερε υπερβολικά χτυπήματα ή κάτι άλλο. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ όμορφο, λίγο πιο σπορ η αίσθηση στο εσωτερικό και απ' έξω λίγο πιο καγκούρικο από το νορμάλ κουπέ. Ίσως επειδή ήταν λευκό που δεν μου αρέσει, νομίζω πως ένα πιο σκούρο χρώμα νομίζω δείχνει καλύτερα το εμπρός του. Σε γενικές γραμμές να ξέρετε ότι το megane 'χάνει' στις φωτογραφίες, αλλά δείχνει καλύτερα από κοντά. Το έχω παρατηρήσει και στο hatch και στο coupe και στο GT Line.
Navi δυστυχώς δεν υπάρχει, αλλά και να υπήρχε, αυτή η κομούτσα μέσα στη μέση της κονσόλας δεν μου αρέσει καθόλου. Στο θέμα radiocd, το κλασσικό που φοράει έχει χαμηλή ισχύ και οι πληροφορίες λένε ότι τα ηχειάκια δορυφόροι είναι άδεια, εκτός κι αν πάρεις το arcamys (μπαίνει μόνο στο privilege) που έχει διπλάσια ισχύ και άλλα ηχεία, δικό του bluetooth και δορυφόρους. Από απόδοση πάντως δεν πρέπει να λέει και πάρα πολλά, από ισχύ όμως πρέπει να είναι ικανοποιητικό. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι το navy είναι έξτρα
Η μονάδα ήχου όμως παραμένει ίδια (αυτή είναι που έχει το Bluetooth και παίνει στις πλούσιες εκδόσεις όλων των Renault)Αλλο το NAVI και αλλο το Navy
έχεις πάρει και τα δύο και μιλάς εκ πείρας?
-
Το ενα ειναι το navigation και το αλλο ειναι το 'ναυτικο' .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι το navy είναι έξτρα
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Το GTLine το έχω δει από κοντά σε κουπέ, και έχω μιλήσει με τον κάτοχο του. ....Ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες! ... Ωραίος...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Όχι το navy είναι έξτρα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια χαρα αυτοκινητακι ειναι το megane...
Κάτι παραπάνω. Προσφέρει πραγματικά πολλά χωρίς να είναι υψηλό το κόστος αγοράς και χρήσης.
δεν το πα καθολου υποτιμητικα...εξαλλου και γω ειχα παρει την αποφαση πριν 2 χρονια να το παρω αλλα με προλαβαν οι εξελιξεις και το αφησα το προτζεκτ αγορα καινουριου αυτοκινητου...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μια χαρα αυτοκινητακι ειναι το megane...
Κάτι παραπάνω. Προσφέρει πραγματικά πολλά χωρίς να είναι υψηλό το κόστος αγοράς και χρήσης.
δεν το πα καθολου υποτιμητικα...εξαλλου και γω ειχα παρει την αποφαση πριν 2 χρονια να το παρω αλλα με προλαβαν οι εξελιξεις και το αφησα το προτζεκτ αγορα καινουριου αυτοκινητου...
Το ξέρω φίλε μου, ότι δεν το είπες υποτιμητικά.
-
Ποιος ο λόγος εν έτη 2011 να παει κάποιος να αγοράσει Renault ;
-
Τι εννοείς ρε Θάνο;
-
Ναι μωρε... γιατί να πάρει Ρενό σήμερα. Αμα σε τρώνε τα € στην τσέπη σου πας και τα ακουμπάς αλλού, πχ στους Γερμανούς που σε βρίζουν κιόλας.
-
Γιατί τι κακό έχουν τα Ρενώ του 2011;
Renault Megane III