-
Το φεισλιφτ του μεγκαν θα εχει την μασκα του ντεζιρ,δειγμα της οποιας ειδαμε και στο τουινγκο φεισλιφτ
-
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν άφηναν εκτός facelift την πρόσοψη του Coupe!
-
Περί ρεπρίζ στα μικρομεσαία μέχρι 140 ίππους:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 3_8257.asp
-
To megane 5d έχει μηχανολογικές διαφορές απ το coupe?
-
Μόνο στην ρυθμιση της αναρτησης υπάρχει διαφορά 5θυρου με coupe.
-
Λίγο πιο σφιχτή του coupe.
-
Εγώ θεωρώ τη μουτσούνα του megane GT/GT Line ανώτερη από αυτή του κουπέ, ειδικά σε σκούρο χρώμα. Οι ασημί (ψευτο) αεραγωγοί του κουπέ δείχνουν λίγο fake από μακρυά. Αν αλλάξουν τη μάσκα όπως έχουν δείξει κάτι σκίτσα μάλλον θα μοιάζει και λίγο με τη νέα μούρη της VW που πέρασε με το scirocco, κάτι το οποίο θεωρώ θετικό (βρίστε με) μιας και είναι το μόνο αισθητικό στοιχείο που μου αρέσει στη VW.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Εγώ θεωρώ τη μουτσούνα του megane GT/GT Line ανώτερη από αυτή του κουπέ, ειδικά σε σκούρο χρώμα. Οι ασημί (ψευτο) αεραγωγοί του κουπέ δείχνουν λίγο fake από μακρυά. Αν αλλάξουν τη μάσκα όπως έχουν δείξει κάτι σκίτσα μάλλον θα μοιάζει και λίγο με τη νέα μούρη της VW που πέρασε με το scirocco, κάτι το οποίο θεωρώ θετικό (βρίστε με) μιας και είναι το μόνο αισθητικό στοιχείο που μου αρέσει στη VW.Θα δούμε τι θα αλλάξουν
Παρ' όλα αυτά καλό θα ήταν πάλι το coupe να έχει άλλη μούρη από το Hatch
Επίσης λίγη ακόμα δύναμη στον Tce και άμεσο ψεκασμό για να μπορεί να χτυπάει πιο άνετα τον ανταγωνισμό
Επίσης μια μικροβελτίωση στην ποιότητα θα ήταν ευπρόσδεκτη καθώς τα Renault έχουν αρχίσει και πονάνε σε σημεία που δεν είχαν ποτέ πρόβλημα
Και προς Θεού μη τη κάνουμε Twingo ph 2 τη Megane -
Για τους φιλους της Ρενό κάτι ενδιαφέρον . Η φωτογραφία αυτή υπάρχει και στο σημερινό Autobild.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/ ... elift.html
2012 Renault Megane Facelift
Ακόμα κι αν είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για την επόμενη γενιά του Renault Megane, το περιοδικό AutoPlus έχει καταλήξει στο επόμενο μοντέλο του αυτοκινήτου το οποίο αναμένεται το 2012.
Προφανώς το στυλ θα πρέπει να επηρεάζετε σε μεγάλο βαθμό από το DeZir, και αυτό είναι όντως αλήθεια, διότι η Renault έχει δηλώσει ότι κάπως έτσι θα είναι!
Με βάση το νέο σχέδιο, το Renault Megane θα γίνει περισσότερο μυώδης. Και αυτό είναι καλό, διότι η τρέχουσα έκδοση είναι λίγο υπερβολικά θηλυκή για να είμαστε ειλικρινής.ΠΗΓΗ:motorward.com
-
Εχει παίξει από παλιά αυτή η photo. Εμένα μου αρέσει αυτή η μούρη αν και δεν ξέρω αν θα είναι αυτή η τελική μορφή.
-
Και εγω την βρίσκω ιδιαιτερα καλαίσθητη μια τετοια πρόσοψη τουλάχιστον στο 5θυρο.
-
Συγνώμη αλλα εμένα δεν μ' αρέσει
Πολυ χοντροκομμένο είναι κι έχει κι αυτά τα led
Αντίθετα μου άρεσε πάρα πολύ μια photoshopια που είδα για το 4
Αυτή είναι -
Η εξέλιξη του Scirocco
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Η εξέλιξη του Scirocco
edit τώρα που το λες
-
Δεν είναι κακό.
Μεχρι να φτασουμε όμως σε αυτο θα προηγηθεί f/l.ΥΓ. Το πίσω μερος μου θύμισε έναν ... πιθανό επόμενο Ασο!
-
Και το φεισλιφτ θα εχει την μασκα του ντεζιρ.
-
Κάποιος βλάξ αργόσχολος photoshopier έβαλε όλο το πίσω μέρος του scirocco, με ολίγη από DS4, στο megane και έβγαλαν θέμα. Έλεος... άμα είναι έτσι πάω και παίρνω VW καλύτερα.
Το front σαν ιδέα είναι πολύ καλό, και βάζω στοίχημα πως κάτω από τις γάζες της μούμιας που έχουν ποστάρει τα spy sites κρύβεται κάτι παρόμοιο. -
Επειδή 173 σελίδες είναι πάρα πολλές για να διαβάσω, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.
Προχθές έκανα test drive το Μεγκαν με το 1.4Τ και μπορώ να πω οτι μου άρεσε πάρα πολύ! Με ξένισε λίγο η αποκομμένη αίσθηση των φρένων και το...κρυφτούλι της 6ης σχέσης (νομίζεις οτι βάζεις όπισθεν σε κλασική διάταξη), αλλά κατά τ άλλα το αυτοκίνητο μου άρεσε πάρα πολύ και σκέφτομαι να το κάνω το βήμα επιτέλους
Ερώτημα:
Το ESP απενεργοποιείται τελικά; Ο αντιπρόσωπος είπε οτι απενεργοποιείται με το πάτημα του πλήκτρου στο ταμπλώ, αλλά έχω την εντύπωση οτι αυτό επεμβαίνει μόνο στο ASR. Πώς μπορούμε να το σιγουρέψουμε; -
Κανε καλυτερα το 306 1.6vts 2ο σταδιο να σου πω εγω αμα θα σ αρεσει το μεγκαν..
Παρεπιπτοντως αυτο το 'ζουζουνι' παραπανω πολυ σιχαμα...
-
Με το καλό!
Renault Megane III