-
Στο 5θυρο και στο SW ο προφυλακτηρας VWνίζει!
Η GT line για μενα παραμένει αισθητικά αδιάφορη.
Το μαυρο RS με τις κοκκινες λεπτομέριες ... τέλειο! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο 5θυρο και στο SW ο προφυλακτηρας VWνίζει!Πολύ ευγενικός είσαι
Ίδιος είναι απο τη μέση και κάτω με Golf 6
Το ίδιο συμβαίνει και με το Scenic αλλα εκεί πιο καλυμένα
Τεσπα.Τουλάχιστον κομψό αποτέλεσμα χωρίς βέβαια ενδιαφέρον -
Επιτέλους το κουπέ (φτού γμτ) απέκτησε μια μάσκα πολύ σοβαρή. Η προηγούμενη έπιανες την πλαστική σχάρα μπροστά στο ψυγείο και νόμιζες ότι θα σου μείνει στο χέρι. Η καινούργια με τους ασημί αεραγωγούς τώρα ανώτερη της GT/GT Line.
-
Βλέποντας τις φώτος πολύ πετυχημένη ανανέωση.
Διακριτικές αλλαγές δίνοντας ένα φρέσκο τόνο σε όλη τη γκάμα.
Αναμένω να δω και φώτο από το πίσω μέρος κάθε έκδοσης να δούμε εκεί τι έγινε. -
Εμενα δεν μου κανε ιδιαιτερη εντυπωση...πασαλημα λιγο για να πουμε οτι κατι καναμε...τλχ μπορεις να πεις οτι βλετιωθηκε ελαχιστα και οτι δεν χαλασε...
-
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε.
Και το Megane III είναι στο TOP 10 της Ευρώπης οπότε απλά μια ανανέωση είχε ανάγκη.
Ούτως ή άλλως και στις 2 προηγούμενες γενιές τα ενδιάμεσα facelift δεν είχαν μεγάλες αλλαγές. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ούτως ή άλλως και στις 2 προηγούμενες γενιές τα ενδιάμεσα facelift δεν είχαν μεγάλες αλλαγές.Στο Megane I το f/l στα τελη του 1999 ηταν σχεδον ριζικη αλλαγη με νεα προσοψη, τον νεο τοτε 1,4 16v και μικροαλλαγες (αλλα αισθητες) στο εσωτερικο και στο πισω μερος. Στο II ηταν σχεδον απαρατηρητες. Εναν νεο προφυλακτηρα μπροστα θυμαμαι. Στο III ... μονο στο 5θυρο ηθελα αλλαγη στην προσοψη. Ψιλοκαλυτερο το εκαναν.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Μου αρέσει το f/l, αλλά προσωπικά θα ήθελα οι αλλαγές να ήταν λιγότερο συντηρητικές όπως έγινε και στην περίπτωση του... twingo.
Μετά από αυτή τη δήλωση περιμένω τις με σειρά προτεραιότητας.
-
Πανο δεν ειναι τιποτα. Παρε δυο ντεπον και ξαπλωσε... Θα σου περασει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Βλέποντας τις φώτος πολύ πετυχημένη ανανέωση.
Διακριτικές αλλαγές δίνοντας ένα φρέσκο τόνο σε όλη τη γκάμα.
Αναμένω να δω και φώτο από το πίσω μέρος κάθε έκδοσης να δούμε εκεί τι έγινε.Όντως μια χαρά είναι.
Πίσω δεν υπάρχουν αλλαγές.Μου αρέσει το f/l, αλλά προσωπικά θα ήθελα οι αλλαγές να ήταν λιγότερο συντηρητικές όπως έγινε και στην περίπτωση του... twingo.
Σου αρέσει και εσένα το f/l twingo;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μετά από αυτή τη δήλωση περιμένω τις με σειρά προτεραιότητας. -
Μια χαρά ήταν και, ευτυχώς, παραμένει το Μεγκάν. Οι αλλαγές το εκμοντερνίζουν όμορφα. Για το RS νομίζω βρέθηκε το νέο.. κίτρινο, δηλαδή το μαύρο!
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Μου αρέσει το f/l, αλλά προσωπικά θα ήθελα οι αλλαγές να ήταν λιγότερο συντηρητικές όπως έγινε και στην περίπτωση του... twingo.
Σου αρέσει και εσένα το f/l twingo;
Μια χαρά είναι και γι' αυτό περίμενα να δω τη νέα μάσκα και στο megane.
Αλέξανδρε και Ορέστη, είστε εγκάθετοι.
-
Πάνο η νέα μάσκα θα ξεκινήσει με τη νέα γενιά μοντέλων αρχής γενομένης με το νέο Clio
Το Twingo μάλλον δοκιμή είναι κι επίσης βλέπω ότι ξεκινάει η νέα φιλοσοφία απο τα μικρά της μάρκας πράγμα αντίστροφο απ' ότι παλιότερα που ξεκινούσαν με τη Laguna κι επεκτείνονταν -
Σε ότι αφορά τον βενζινοκινητήρα, τώρα, πρόκειται για τον γνωστό 1.2 TCe, ο οποίος αποδίδει 115 ίππους και 190 Nm ροπής, εκ των οποίων το 90% είναι άμεσα διαθέσιμο από τις 1.650 σαλ.
Τρέμε 1.2 TSI!! -
Καλό είναι το twingo, αν εξαιρέσεις εκείνα τα προβόλια στη μάσκα που θυμίζουν Juke.
Για εκείνη τη προσθήκη direct injection στην TCe 1.4 διαβάσατε τίποτα; Καμιά πρόβλεψη για το πότε ή αν θα έρθει;
-
Ο χρήστης giorgosvet έγραψε:
Τρέμε 1.2 TSI!!Σε παρακαλω πολυ, μην γινεσαι προκλητικος.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Για εκείνη τη προσθήκη direct injection στην TCe 1.4 διαβάσατε τίποτα; Καμιά πρόβλεψη για το πότε ή αν θα έρθει;Μπα
-
Είτε με facelift είτε χωρίς facelift είναι κούκλα το Megane... Πολύ όμορφο ρε παιδί μου... ! ... ! ...
-
Πάντως πληροφοριακά το facelift Megane Ελλάδα από Απρίλιο-Μάιο.
Για τον άμεσου ψεκασμού 1.4 TCE άγνωστο πότε θα εμφανιστεί. Ισως η 1η πρώτη του τοποθέτηση να γίνει στην A Class.
Renault Megane III