-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Βάλ' του ρίγες Gordini και καπέλο ταξί και κάτι θα κάνουμε και για σένα ...
Μωρέ θα το βάψω μπορντό και θα πάω στην Πελοπόνησσο(Πάτρα) να ασκήσω λειτούργημα
Μπορντω δεν εχει μονο η μΠατρα..
Δεν πειράζει
Εγώ εκεί θα πάω -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Thanos, νουμερακι απο που παιρνουμε?
Οπότε θες το τηλ μου το έχεις, call me any any anytime call mee και πάμε
Θελω διπλη εγω να ξερεις.. θα πρεπει να οδηγησεις ενα εσυ
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Thanos, νουμερακι απο που παιρνουμε?
Οπότε θες το τηλ μου το έχεις, call me any any anytime call mee και πάμε
Θελω διπλη εγω να ξερεις.. θα πρεπει να οδηγησεις ενα εσυ
Οκ
-
πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών στις 15000 και για την ανάκληση που μου είχαν στείλει. Πλήρωσα 90 ευρώ και τελείωσα σε 45 λεπτά. Αρκετά φιλικός και εξυπηρετικός ο υπεύθυνος του συνεργείου. Βέβαια με παραμύθιασε, λέγοντάς μου ότι η Renault είναι πρώτη σε πωλήσεις στη Γερμανία και το όνειρο κάθε Γερμανού είναι να αγοράσει ένα Renault. και ας είναι πιο ακριβό από τα γερμανικά!!
Όσο περίμενα επισκέφτηκα την έκθεση και πέτυχα τον υπάλληλο που μου είχε πουλήσει το αυτοκίνητο. 'Ηταν 10 χρόνια στην γνωστή έκθεση της Μαραθώνος, και τα βρόντηξε γιατί δεν άντεχε άλλο. Από ότι μου είπε μάλιστα το γνωστό μαγαζί της Μαραθώνος που έχει και υποκατάστημα στο Χαιδάρι, έκλεισε το μαγαζί του Χαιδαρίου. -
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών στις 15000 και για την ανάκληση που μου είχαν στείλει. Πλήρωσα 90 ευρώ και τελείωσα σε 45 λεπτά. Αρκετά φιλικός και εξυπηρετικός ο υπεύθυνος του συνεργείου. Βέβαια με παραμύθιασε, λέγοντάς μου ότι η Renault είναι πρώτη σε πωλήσεις στη Γερμανία και το όνειρο κάθε Γερμανού είναι να αγοράσει ένα Renault. και ας είναι πιο ακριβό από τα γερμανικά!!
Όσο περίμενα επισκέφτηκα την έκθεση και πέτυχα τον υπάλληλο που μου είχε πουλήσει το αυτοκίνητο. 'Ηταν 10 χρόνια στην γνωστή έκθεση της Μαραθώνος, και τα βρόντηξε γιατί δεν άντεχε άλλο. Από ότι μου είπε μάλιστα το γνωστό μαγαζί της Μαραθώνος που έχει και υποκατάστημα στο Χαιδάρι, έκλεισε το μαγαζί του Χαιδαρίου.Καλά σου είπε για την αντιπροσωπία
Τώρα για τον υπεύθυνο συνεργείου -
ξέχασα να αναφέρω ότι μου έδωσαν και εκπτωτικό κουπόνι 15% για οποιαδήποτε εργασία κάνω στο συνεργείο μέσα στον επόμενο χρόνο
-
http://www.skai.gr/news/auto/article/17 ... i-tourbo-/
-
θα πεσε καλη χορηγια γι αυτο το ξεμπαρκο αρθρο...
-
Είτε σαν ΡΕΜΕΣ είτε σαν Alpha Autonet αρχίζει επιτέλους να φεύγει από το δίκτυο. Εφυγε σε Χαιδάρι και Αιτωλοακαρνανία αλλά και παλιότερα Μαγνησία.
Πρόσεξε σε ποια κανάλια παίζουν κυρίως διαφημίσεις της Renault. ΣΚΑΙ και Star. Να μην γράψουν και κανένα καλό άρθρο;
-
Έχω οδηγήσει το αμάξι,είναι πολύ καλό,αλλά ο Γερμανικός ανταγωνισμός είναι πιό μπροστά.Στα γαλλικά ιταλικά ιαπωνικά μου φαίνεται το καλύτερο.
Το άρθρο πάει σετάκι με τη γνώμη του συνεργιατζή,που είπε ότι είναι πρώτο σε πωλήσεις στη Γερμανία,και ότι το όνειρο κάθε Γερμανού είναι να αποκτήσει ένα Ρενό.(δε μας είπε μόνο πιος εμποδίζει τους γερμανούς να το αγοράσουν και παραμένει ως όνειρο...).'...Το Megane ήταν μέχρι σήμερα και παραμένει στον κατάλογο των κορυφαίων της κατηγορίας στον τομέα της άνεσης (ίσως μάλιστα πρόκειται και για το κορυφαίο) και η αίσθηση που αποκομίζει ο χρήστης εμπλουτίζεται και από την επίσης κορυφαία ποιότητα κύλισης. Είναι δε αυτά τα δυο χαρακτηριστικά και τα υλικά στο εσωτερικό που σου φέρνουν τις σκέψεις στο αν τελικά η Renault εισήλθε αθόρυβα, αλλά εντελώς αποτελεσματικά στις παρυφές των premium μοντέλων της κατηγορίας C.'
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
θα πεσε καλη χορηγια γι αυτο το ξεμπαρκο αρθρο...δεν πειράζει ρε παιδιά. Ας γραφτεί κάτι καλό για τα renault, και ας είναι και υπερβολή, γιατί τόσα χρόνια μας έχουν ζαλίσει με την υφή των πλαστικών και τη συναρμογή των γερμανικών. Εγώ για το μόνο που βγάζω το καπέλλο στους γερμανούς, είναι για την εργονομία, στην οποία συνήθως υπερέχουν.
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
'...Το Megane ήταν μέχρι σήμερα και παραμένει στον κατάλογο των κορυφαίων της κατηγορίας στον τομέα της άνεσης (ίσως μάλιστα πρόκειται και για το κορυφαίο) και η αίσθηση που αποκομίζει ο χρήστης εμπλουτίζεται και από την επίσης κορυφαία ποιότητα κύλισης. Είναι δε αυτά τα δυο χαρακτηριστικά και τα υλικά στο εσωτερικό που σου φέρνουν τις σκέψεις στο αν τελικά η Renault εισήλθε αθόρυβα, αλλά εντελώς αποτελεσματικά στις παρυφές των premium μοντέλων της κατηγορίας C.'
Καλα αυτο το κομματι μπορει να ειναι το πιο αντικειμενικο σε ολο το αρθρο...
@ dimitrifilop, ε ειναι λιγο υπερβολικος ο τροπος γραφης και κανει μπαμ οτι τα χουν αρπαξει. Απο κει και περα και η αληθεια δεν απεχει και πολυ, αλλα αφου κατηγορουμε τους αλλους ας κατηγορησουμε και ολους οχι τις αδυναμιες μας να τις αφησουμε απ εξω.
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
θα πεσε καλη χορηγια γι αυτο το ξεμπαρκο αρθρο...
δεν πειράζει ρε παιδιά. Ας γραφτεί κάτι καλό για τα renault, και ας είναι και υπερβολή, γιατί τόσα χρόνια μας έχουν ζαλίσει με την υφή των πλαστικών και τη συναρμογή των γερμανικών. Εγώ για το μόνο που βγάζω το καπέλλο στους γερμανούς, είναι για την εργονομία, στην οποία συνήθως υπερέχουν.
Την πιο ακατάλληλη εποχή (για αγορά νέου αυτοκινήτου) 'θυμήθηκαν' να το πράξουν ...
-
Συγνώμη αλλά εγώ το άρθρο το βρίσκω απόλυτα αντικειμενικό
Αν μπεις σε μία Megane δεν θα δεις κάτι διαφορετικό από αυτό που περιγράφει το άρθρο.Κατ' εμέ το μόνο μειονέκτημα όπως και αναφέρετε είναι οι χώροι για τους πίσω όπου άτομα άνω του 1.80 με οδηγό αναλογου ύψους χωράνε αλλά δεν θα το χαρακτήριζες άνετο όσον αφορά την ευρυχωρία πίσω
Πολύ ποιοτικό είναι σαφέστατα και το μοτέρ που φοράει πολύ καλό είναι.Επίσης από άποψης εξοπλισμού είναι πολύ πλούσιο και μετά οδηγική συμπεριφορά γαλλικό είναι τα συμπεράσματα δικά σας -
Κρατάω μια επιφύλαξη διότι στα περισσότερα για τους δημοσιογραφους τα πολλά άλογα μάλλον για τελικές σε ευθείες είναι παρά η ουσιαστική χρήση της δύναμης.
Και αν θέλω 140, 150 ή 160 άλογα για να πάω στην ευθεία με 200 και να κάνω ένα προσπέρασμα χωρίς να αναγκαστώ να κλείσω το a/c ... τότε όλα πολύ καλά είναι! -
Τα megane είναι φτιαγμένα επίτηδες χαμηλά πίσω, ειδικά τα coupe. Έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα στο ποιόν θα πάρεις μαζί σου, να στέκει η δικαιολογία ότι το αμάξι δεν χωράει μαντράχαλους, ή χοντρές. Το πίσω μέρος είναι φτιαγμένο για 'μικρές' αποκλειστικά. Άντε να βάλεις και τον κολλητό σου δίπλα. Ξέρουν οι Γάλλοι τι κάνουν...
-
Ειδικα η φραση 'Τα πλαστικά που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι είναι κορυφαία στην κατηγορία, σε αίσθηση και αφή' ε Ορεστη; Ειπαμε ειναι υπερβολικος ο τροπος γραφης...και αυτο με τα 136 αλογα;;;;
-
Ειδικα η φραση 'Τα πλαστικά που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι είναι κορυφαία στην κατηγορία, σε αίσθηση και αφή' ε Ορεστη; Ειπαμε ειναι υπερβολικος ο τροπος γραφης...και αυτο με τα 136 αλογα;;;;Να γραψουν σε ταμπελάκι ... '12 παρθένες με ξέπλεκα μαλλιά επεξεργάστηκαν το πετρέλαιο και έβγαλαν το PVC για να γίνει αυτό το ταμπλό'!
-
Ειδικα η φραση 'Τα πλαστικά που χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι είναι κορυφαία στην κατηγορία, σε αίσθηση και αφή' ε Ορεστη; Ειπαμε ειναι υπερβολικος ο τροπος γραφης...και αυτο με τα 136 αλογα;;;;Καλα αυτό με το ταμπλό τώρα το πρόσεξα
Τι σου κάνει εντύπωση με τα άλογα
2 ετών κινητήρας είναι λογικό να έχουμε γενητούρια
Εδώ τα VW σε test βγάζουν 10 και 15 άλογα παραπάνα από τα μαμά.Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε δηλαδή?Κρατάω μια επιφύλαξη διότι στα περισσότερα για τους δημοσιογραφους τα πολλά άλογα μάλλον για τελικές σε ευθείες είναι παρά η ουσιαστική χρήση της δύναμης.
Και αν θέλω 140, 150 ή 160 άλογα για να πάω στην ευθεία με 200 και να κάνω ένα προσπέρασμα χωρίς να αναγκαστώ να κλείσω το a/c ... τότε όλα πολύ καλά είναι!Δεν καταλαβαίνω την διατύπωση Κώστα όσον αφορά το τελευταίο σκέλος
Νταξ είναι δυνατό μοτέρ το αυτοκίνητο έχει άλλες ρυθμίσεις από το δικό μου στην ανάρτηση(κι άλλο πίσω άξονα επίσης.Εμένα είπαμε είναι ο θεϊκός του που έχει και το Tiida ) με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κρατάει πολύ καλά στις στροφές χωρίς να εμφανίζει μεγάλες κλίσεις κλπ -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Και αν θέλω 140, 150 ή 160 άλογα για να πάω στην ευθεία με 200 και να κάνω ένα προσπέρασμα χωρίς να αναγκαστώ να κλείσω το a/c ... τότε όλα πολύ καλά είναι!
Δεν καταλαβαίνω την διατύπωση Κώστα όσον αφορά το τελευταίο σκέλος
Νταξ είναι δυνατό μοτέρ το αυτοκίνητο έχει άλλες ρυθμίσεις από το δικό μου στην ανάρτηση(κι άλλο πίσω άξονα επίσης.Εμένα είπαμε είναι ο θεϊκός του που έχει και το Tiida ) με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κρατάει πολύ καλά στις στροφές χωρίς να εμφανίζει μεγάλες κλίσεις κλπΟρέστη τόσα άλογα στα λίγα κυβικά 'προδιαθέτουν' γενικά μια πιο ζμπορ χρήση ενός αυτοκινήτου που όμως στην πραγματικότητα είναι κατασκευασμένο για άνεση και cruising. Δεν είναι κακά αυτά τα αυτοκίνητα αλλά το marketing με την ορολογία έχει κάνει μάλλον κακό στα νοήματα. Ακούς turbo, sport αναρτηση και πιστεύεις άλλα απο αυτό που πραγματικά είναι.
Renault Megane III