-
είδα σήμερα, κοντά κοντά δύο megane III estate. Έχετε δίκιο που λέγατε ότι είναι πολύ όμορφα, ειδικά για station. Θυμήθηκα και τον πεθερό μου που όταν ε'ιχαμε πάει να δούμε το megane το καλοκαίρι, αυτός γλυκοκοίταζε συνέχεια, το estate
-
Renault Mégane Coupé-Cabriolet Floride - Photos
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2011/03/renault-megane-coupe-cabriolet-floride.html -
Ρε σείς... όσοι έχετε τον TCe 130... τι κατανάλωση έχετε; Μέσα στην Αθήνα για παράδειγμα και ταξίδι στην εθνική. Ετσι για να έχουμε συγκριτικά.
-
Θα σου πω από τον θείο μου που το έχει και συζητάμε τακτικά
Έχει καθαρά εντός πόλης 8.4 με 8.8.Εκτός είναι γύρω στο 7.5 με 7.7
Αυτό που μου είπε πάντως έιναι ότι όσο ανεβαίνει ο ρυθμός εκτός πόλης η κατανάλωση ανεβαίνει ιλιγγιωδός.
Βέβαια αυτό είναι γνώρισμα όλων των turbo-μοτέρ -
η κατανάλωση εντός πόλης, εξαρτάται πολύ από τις συνθήκες οδήγησης. Αν οδηγείς σε διαδρομές με πολύ σταμάτα-ξεκίνα, στοπ κλπ είναι ανεβασμένη, αν οδηγείς στο κηφισό με σταθερή ταχύτητα πέφτει. Για παράδειγμα την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να πιάσω μέση κατανάλωση 8.5 που ήταν ίσως η καλύτερη από τη στιγμή ποου το αγόρασα. Συνήθως όμως μια ρεαλιστική τιμή είναι κοντά στα 9 λίτρα, παρά το γεγονός ότι δεν οδηγώ σε ώρες αιχμής, και έχω πλέον περάσει τα 10000 χιλιόμετρα. Εκτ'ος πόλης αν οδηγείς πολύ συντηρητικά, δηλαδή μέχρι 140 χιλ, η κατανάλωση μπορεί να φθάσει και τα 7 λίτρα,πράγμα που το πέτυχα το καλοκαίρι αν και στο στρώσιμο.
-
Βλεπω τις προσφορες της Renault και μου εκανε εντυπωση η εδοση Authentic του 5θυρου Μεγκαν με τον ατμοσφαιρικο 1600αρη που γραφει οτι εχει 130 hp , αυτο το μοτερ εβγαινε με 100 και 110 ιππους που διαολο τους βρηκε τους 130 ? αντε και του κανανε αλλαγη στο προγραμμα και κερδισε αυτους τους 20 ιππους με την καταναλωση και τους ρύπους τι γινεται ?
-
100% έχουν κάνει λάθος
-
Στάνταρ τυπογραφικό
-
Στα αστεράκια (**) του Fluence, τι εννοεί ο ποιητής?
Απόσυρση αυτοκινητου (προφανώς το πιστοποιητικό ότι αποσύρθηκε αυτοκίνητο) ΚΑΙ ανταλλαγή παλιού Renault? Δηλαδή δύο αυτοκίνητα να 'δώσει' κάποιος, για να πάρει το καινούριο και να έχει όφελος άλλα 500€?
-
Μάλλον θα εννοεί απόσυρση αυτοκινητου Renault και αγορά αυτοκινήτου από το απόθεμα
Δεν μπορεί να δίνεις δύο αυτοκίνητα για να κερδίσεις 500 ευρώ
Το Dynamic μ' εκείνα μαι με τ' άλλα βγαίνει πιο φθηνό απ' όσο το πήρα εγώEdit το κατάλαβα.Προσφορά 2500 και αν κάνεις ανταλαγή γλιτώνεις άλλα 500.Η τελευτάια τιμή είναι με απόσυρση και δεν περιλαμβάνει την ανταλλαγή
-
Οι τιμες στην μεσαια στηλη ειναι με εκπτωση χωρις αποσυρση και στα 2* εννοει με ανταλλαγη μεταχειρισμενου ρενω και αγορα νεου απο τα ετοιμοπαραδοτα
-
Εγώ έκανα edit και εσύ το διασαφήνισες ταυτόχρονα
-
Δεν πρόσεξα ότι τα αστεράκια ΔΕΝ είναι στην τιμή που έχει και την απόσυρση! Sorry! Είπα και εγώ!
-
Γεια σας παίδες...λοιπόν έχω το meganaki στην κατοχή μου λίγο παραπάνω από ένα χρόνο και αντιλαμβάνομαι συχνά έναν ενοχλητικό τριγμό από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αυτός ο τριγμός ακούγεται όταν το αυτοκίνητο στρίβει σε στροφές με ανηφορική κλίση η όταν κατεβαίνει από ράμπα και ακουμπά πρώτα η μία ρόδα στο επίπεδο και μετά κατεβαίνει και η άλλη. Το πήγα στην αντιπροσωπία μου κοίταξε τον άξονα και μου είπαν ότι δεν προέρχεται απ αυτόν ο τριγμός. Κι εγώ όπως τον ακούω είναι σαν να τρίβονται δύο πλαστικά μεταξύ τους κάπου στο πίσω δεξιά μέρος..Μήπως έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει η πως το πρόβλημα λύνεται?
-
Ο χρήστης takis22 έγραψε:
Γεια σας παίδες...λοιπόν έχω το meganaki στην κατοχή μου λίγο παραπάνω από ένα χρόνο και αντιλαμβάνομαι συχνά έναν ενοχλητικό τριγμό από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αυτός ο τριγμός ακούγεται όταν το αυτοκίνητο στρίβει σε στροφές με ανηφορική κλίση η όταν κατεβαίνει από ράμπα και ακουμπά πρώτα η μία ρόδα στο επίπεδο και μετά κατεβαίνει και η άλλη. Το πήγα στην αντιπροσωπία μου κοίταξε τον άξονα και μου είπαν ότι δεν προέρχεται απ αυτόν ο τριγμός. Κι εγώ όπως τον ακούω είναι σαν να τρίβονται δύο πλαστικά μεταξύ τους κάπου στο πίσω δεξιά μέρος..Μήπως έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει η πως το πρόβλημα λύνεται?Πολύ περίεργο αυτό
Σίγουρα δεν είναι στις παρτίδες που αλλάχθηκε ο άξονας?
Ακούγεται από πίσω αριστερά ή δεξιά?
Μόνο σε ένα συνεργείο το πήγες? -
φέξε μου και γλίστρησα !
οδηγα και βαλε καποιον στο πισω μερος να βρει απο που προέρχεται ο τριγμος -
Το έχω κάνει αλλά δεν μπορείς ν καταλάβεις από που ακούγεται ακριβώς απλά λέω μήπως το έχει παρουσιάσει και σε κάποιον άλλο και ξέρει από πού προέρχεται..
-
Απ ότι μου είπαν δεν είναι ο άξονας...μάλιστα ο
μάστορας το πήγε σε ένα χωματόδρομο με έντονες λακούβες όπου το ξεκατίνιασε στην κυριολεξία και όντως μετά απ αυτό σταμάτησε και μου είπε ότι ο τριγμός υπήρχε γιατί δεν είχαν πατήσει καλά τα πλαστικά...Μετά από λίγο καιρό ξαναεμφανίστηκε.
Ο τριγμός ακούγεται από αριστερά.. -
μάστορας το πήγε σε ένα χωματόδρομο με έντονες λακούβες όπου το ξεκατίνιασε στην κυριολεξία και όντως μετά απ αυτό σταμάτησε και μου είπε ότι ο τριγμός υπήρχε γιατί δεν είχαν πατήσει καλά τα πλαστικά...Μετά από λίγο καιρό ξαναεμφανίστηκε.
Ο τριγμός ακούγεται από αριστερά..Και εσύ έδωσες το αυτοκίνητο σου να το πάει ο 'μάστορας' (τι σόι μάστορας είναι τούτος) στις γούβες να το μαμήσει για να βγάλει το τεκμηριωμένο πόρισμα περί πλαστικών (ρε τι άλλο θα ακούσουμε);
Άλλον μάστορα πιο σοβαρό με διαφορετικές πρακτικές διάγνωσεις δεν μπορείς να βρεις;Τεσπά
Αυτό που λές και ειδικά ο τριγμός που ακούς όταν η μία ρόδα 'κατεβαίνει' πριν από την άλλη από ράμπα (ή πεζοδρόμιο προσθέτω εγώ) 'δείχνει' άξονα ή αντιστρεπτική δοκό.
Να ξαναπάς να το δει κανένας πιο σοβαρός μάστορας. Δεν σημαίνει ό,τι θα χρειαστείς ντε και καλά αλλαγή, αλλά δες το. -
μάστορας το πήγε σε ένα χωματόδρομο με έντονες λακούβες **όπου το ξεκατίνιασε στην κυριολεξία **και όντως μετά απ αυτό σταμάτησε και μου είπε ότι ο τριγμός υπήρχε γιατί δεν είχαν πατήσει καλά τα πλαστικά...Μετά από λίγο καιρό ξαναεμφανίστηκε.
Ο τριγμός ακούγεται από αριστερά..Καλά, αν μου το είχε κάνει, θα τον έβγαζα από το αυτοκίνητο επί τόπου.
Δεν μας λες και ποιός είναι αυτός ο 'μάστορας';
Renault Megane III