-
αν και τελειως off topic σε συνεχεια της κουβεντας με τα αναμενα φωτα της οπισθεν ειδα χτες στην εθνικη προς πειραια μια lagunaII ph.I που πηγαινε κανονικα στην αριστερη κιολας με αναμενα και τα δυο πισω φωτα της οπισθεν μονιμα...
ρημαδια renault -
σήμερα πηγαίναμε 3 megane III 5θυρα , ένα μαύρο, ένα κεραμιδί και το δικό μου το άσπρο σχεδόν μαζί!!!
Μάλλον σύμπτωση γιατί οι πωλήσεις, ειδικά τον τελευταίο καιρό που δεν παίζει καμμία σοβαρή προσφορά, έχουν πάρει την κατηφόρα. Κατά τη γνώμη μου πάντως το άσπρο του πάει πιο πολύ από τα προαναφερθέντα. Εκτός αν το πάρεις μαύρο με τα μπεζ καθίσματα της privillege έκδοσης.
Πάντως όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει και πιο πολύ η γαλλίδα, ειδικά τώρα που ανοίγει ο κινητήρας. Και ευτυχώς που το αποφάσισα το καλοκαίρι, γιατί και τις 2500 ευρώ κέρδισα, και το ταξιδάκι από το Σφακιανάκη, και με τη κρίση που όσο πάει και μεγαλώνει, αποκλείετε να το αποφάσιζα τώρα. -
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
σήμερα πηγαίναμε 3 megane III 5θυρα , ένα μαύρο, ένα κεραμιδί και το δικό μου το άσπρο σχεδόν μαζί!!!
Μάλλον σύμπτωση γιατί οι πωλήσεις, ειδικά τον τελευταίο καιρό που δεν παίζει καμμία σοβαρή προσφορά, έχουν πάρει την κατηφόρα. Κατά τη γνώμη μου πάντως το άσπρο του πάει πιο πολύ από τα προαναφερθέντα. Εκτός αν το πάρεις μαύρο με τα μπεζ καθίσματα της privillege έκδοσης.
Πάντως όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει και πιο πολύ η γαλλίδα, ειδικά τώρα που ανοίγει ο κινητήρας. Και ευτυχώς που το αποφάσισα το καλοκαίρι, γιατί και τις 2500 ευρώ κέρδισα, και το ταξιδάκι από το Σφακιανάκη, και με τη κρίση που όσο πάει και μεγαλώνει, αποκλείετε να το αποφάσιζα τώρα.'
Πόσα χιλιόμετρα έχεις
-
6500
-
6500Έχει ας πούμε ανοίξει ο κινητήρας.Μεγάλη διαφορά σε σχέση με τώρα θα δεις μετά τα 15 με 20 χιλιάδες χλμ
Τότε ανοίγει σε όλα τα Renault -
... ένα μαύρο, ένα κεραμιδί και το δικό μου το άσπρο...
Κατά τη γνώμη μου πάντως το άσπρο του πάει πιο πολύ από τα προαναφερθέντα. Εκτός αν το πάρεις μαύρο με τα μπεζ καθίσματα της privillege έκδοσης.Ποιο ακριβώς είναι το κεραμιδί;
Πράγματι του πάει το λευκό, αλλά και ένα μαύρο που είδα εχθές γενικά του συμμαζεύει τις πληθωρίζουσες γραμμές του. Πολύ σικάτο.
Παιδιά, τέλος, το πήρα απόφαση, Γενάρη ξεκινώ διαδικασίες, το πολύ Φλεβάρη πρέπει να το έχω. Το R7 στήλωσε τις ρόδες του και αρνείται να με βοηθήσει στον πιο 'τρεχάτο' μήνα της τελευταίας περιόδου.
Δυστυχώς εγώ δεν έκανα κίνηση όταν έπαιζαν οι προσφορές, αλλά και τώρα έχω το feeling ότι κάτι καλό θα παίξει. -
Αυτό:
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
... ένα μαύρο, ένα κεραμιδί και το δικό μου το άσπρο...
Κατά τη γνώμη μου πάντως το άσπρο του πάει πιο πολύ από τα προαναφερθέντα. Εκτός αν το πάρεις μαύρο με τα μπεζ καθίσματα της privillege έκδοσης.Ποιο ακριβώς είναι το κεραμιδί;
Πράγματι του πάει το λευκό, αλλά και ένα μαύρο που είδα εχθές γενικά του συμμαζεύει τις πληθωρίζουσες γραμμές του. Πολύ σικάτο.
Παιδιά, τέλος, το πήρα απόφαση, Γενάρη ξεκινώ διαδικασίες, το πολύ Φλεβάρη πρέπει να το έχω. Το R7 στήλωσε τις ρόδες του και αρνείται να με βοηθήσει στον πιο 'τρεχάτο' μήνα της τελευταίας περιόδου.
Δυστυχώς εγώ δεν έκανα κίνηση όταν έπαιζαν οι προσφορές, αλλά και τώρα έχω το feeling ότι κάτι καλό θα παίξει.Περίμενε λίγο γιατί απ' ότι λέγεται πάμε για απόσυρση(εκτός και θες να κρατήσεις το 7αρι σου.Αν είναι σε καλή κατάσταση εγώ θα το κράταγα στην θέση σου)μήπως και συνδυαστεί με τίποτε προωθητικές ενέργειες ελέω και των πωλήσεων του τελευταίου μήνα που ήταν πργματικά χάλια.
-
Το καλύτερο από τα σκούρα χρώματα είναι το eclipse gray. Όσοι το δουν από κοντά θα καταλάβουν τι εννοώ. Επίσης το πορτοκαλί λέει πολύ απο τα ανοικτά, όσοι τους αρέσει το λευκό ΟΚ, αλλά να ξέρουν ότι έχει γίνει μόδα της υπερβολής και τρέχουν όλοι να αγοράσουν λευκό, ίσως και λόγω κόστους&αντοχής.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Αυτό:Αυτό όμως δεν κυκλοφορεί σε 5θυρο... πώς είδε τέτοιο ο dimitrfilop? Ίσως εννοεί άλλο χρώμα.
Περίμενε λίγο γιατί απ' ότι λέγεται πάμε για απόσυρση(εκτός και θες να κρατήσεις το 7αρι σου.Αν είναι σε καλή κατάσταση εγώ θα το κράταγα στην θέση σου)μήπως και συνδυαστεί με τίποτε προωθητικές ενέργειες ελέω και των πωλήσεων του τελευταίου μήνα που ήταν πργματικά χάλια.
Εννοείτε ότι το R7 ούτε ανακυκλώνεται, ούτε πωλείται.
Εκτός κι αν μάθει οδήγηση η μητέρα μου στα 60φεύγα της και κάνει πράξη όλες τις απειλές που έχει κατά καιρούς (15 χρόνια τώρα, χε,χε) εκστομίσει εναντίον του. -
Μάλλον Coupe θα είδε ο άνθρωπος.Πάντως και σε μαύρο με μπεζ εσωτερικό που είδα στην έκθεση(την χρωμιωμένη βέργα που έχουν βάλει στην Privilege στην εισαγωγή αέρα του προφυλακτήρα και τις χρωμιωμένες χειρολαβές των θυρών) είναι πολύ chic πραγματικά.Ας πούμε ότι το κάνει πολύ κιμπάρικο
-
αυτο μαλλον ειναι το κεραμιδι
αλλα και αυτο πλεον μπαινει σε εκδοσεις 5d, αλλα ειναι εκδοση GT και τετοια δεν υπαρχουν στην Ελλαδα
-
ναι παιδιά, μάλλον αυτό το χρώμα είδα και όχι αυτό που δείχνει ο Άρης. Το μαύρο με μπεζ το είχα δει στην έκθεση και του πάει πολύ. Αλλά εγώ αφενός δεν ήθελα πάλι μαύρο, αφετέρου στο άσπρο που διάλεξα τα μπεζ καθίσματα δε του πολυπηγαίνουν, και με το μικρό που έχω μάλλον θα βρώμιζαν πολύ εύκολα. Έτσι διάλεξα το άσπρο με τα μαύρα καθίσματα privillege.
-
ναι παιδιά, μάλλον αυτό το χρώμα είδα και όχι αυτό που δείχνει ο Άρης. Το μαύρο με μπεζ το είχα δει στην έκθεση και του πάει πολύ. Αλλά εγώ αφενός δεν ήθελα πάλι μαύρο, αφετέρου στο άσπρο που διάλεξα τα μπεζ καθίσματα δε του πολυπηγαίνουν, και με το μικρό που έχω μάλλον θα βρώμιζαν πολύ εύκολα. Έτσι διάλεξα το άσπρο με τα μαύρα καθίσματα privillege.Κι αυτός καλός συνδυασμός
Μόνο που στο Privilege με το μαύρο σαλόνι κατα την γνώμη μου έπρεπε να είχε το φετάκι αλουμινίου κι όχι την απομίμηση ξύλου.
Αλλά εσύ που το βλέπεις τι λες ότι θα ήταν καλύτερο γιατί εγώ το λέω θεωρητικά.Δεν το έχω δει από κοντά(μόνο σε φωτογραφία ) -
μάλλον δίκιο έχεις αλλά δεν είναι τόσο εμφανές που να ενοχλεί, αφού έχουν κρατήσει τα αλουμίνια στους αεραγωγούς.
-
Παρουσίαση του Megane Coupe στο Autotriti:
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!Ο αδερφός μου πρόκειται να αγοράσει μικρομεσαίο turbo και το megane του αρέσει πάρα πολύ..Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ο 1,4 Τce έχει ιμάντα ή καδένα καθώς και εάν έχει λογικό κόστος συντήρησης...Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Καδενα εχει και πλεον τα renault εχουν πολυ χαμηλο κοστος συντηρησης..
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Καδενα εχει και πλεον τα renault εχουν πολυ χαμηλο κοστος συντηρησης..Μέχρι να χρειαστεί να πας για ιμάντες(αν έχει το αυτοκίνητο σόυ βέβαια όπως το δικό μου καλή ώρα)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καδενα εχει και πλεον τα renault εχουν πολυ χαμηλο κοστος συντηρησης..
Μέχρι να χρειαστεί να πας για ιμάντες(αν έχει το αυτοκίνητο σόυ βέβαια όπως το δικό μου καλή ώρα)
Γιατι μωρε τους ρωτησες τιμη..? Η γκρινιαζεις για να χαρεις τελικα με την τιμη..?
Renault Megane III