-
Φαίνεται;
-
Σε ενα μπλε μεταλικο καπως ανοιχτο, μαλλον η πρωτη φωτο που εβαλε ο cosneo κυκλοφορουν 2 megane coupe στα Χανια και πραγματικα ειναι πανεμορα και κανουν μπαμ... ειδικα το ενα που ειναι πιο καινουριο και εχει τις 17αρες...
Σε 5d ομως δεν το εχω δει, αλλα δεν ξερω αν του ταιριαζει...
Αν πηγαινα για 5d δε θα κοιταζα αλλο χρωμα παρα μονο το λευκο που το κανει πανεμορφο εγγυημενα.. -
-
Απο τα 5αθυρα μιλαω σιγουρα για την τριτη αποχρωση..
Να πω την αληθεια δε με τρελαινει κανενα απο τα παραπανω μπλε..
Εκτος απο το μπλε της GT line..
Παραμενω στο 5αθυρο=λευκο -
ετσι θα ηταν τελειο!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Απο τα 5αθυρα μιλαω σιγουρα για την τριτη αποχρωση..
Να πω την αληθεια δε με τρελαινει κανενα απο τα παραπανω μπλε..
Εκτος απο το μπλε της GT line..
Παραμενω στο 5αθυρο=λευκοΚαι ανθρακί Rafi είναι πολύ όμορφο .Το έχω δει αρκετές φορές
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ετσι θα ηταν τελειο!
Γαματο !
το Πορτοκαλί Cayenne του coupe δεν ειναι ? στο 5θυρο δεν υπαρχει σαν επιλογη
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Γαματο !
αυτό πρέπει να είναι το κόκκινο...
-
Ο χρήστης alexioualexios έγραψε:
Γαματο !
αυτό πρέπει να είναι το κόκκινο...
Μπαααα....
Αυτό πρέπει να είναι photoshop -
Παιζει να ειναι το gt line και να βγαινει σε τετοιο χρωμα...
και οντως στο configurator του γαλλικου αν επιλεξεις megane gt σου δινει το cayene και στο 5θυρο
-
Λοιπόν, από τα 4 μπλε που έχει προβάλει ο cosneo, με τον κατάλογο ανά χείρας, έχουμε:
- Μπλε crepuscule πέρλα
- Μπλε roy απλό
- Μπλε extreme μεταλλικό
- το τελευταίο δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι μπλε ή γκρι... είναι αυτό στο εξώφυλλο πάντως χα,χα!
Από αυτά, μόνο το extreme μου αρέσει... φοριέται πολύ και σε clio.
Τα άλλα ταιριάζουν σε μεγάλα sedan. Οπότε το προσθέτω στη λίστα με το λευκό και το ανθρακί. -
Το megane αυτο ειναι GT line και λογικα αυτο ειναι και το πορτοκαλι cayenne που ειδε και ο bibendum στο σαιτ..
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Λοιπόν, από τα 4 μπλε που έχει προβάλει ο cosneo, με τον κατάλογο ανά χείρας, έχουμε:- Μπλε crepuscule πέρλα
- Μπλε roy απλό
- Μπλε extreme μεταλλικό
- το τελευταίο δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι μπλε ή γκρι... είναι αυτό στο εξώφυλλο πάντως χα,χα!
Από αυτά, μόνο το extreme μου αρέσει... φοριέται πολύ και σε clio.
Τα άλλα ταιριάζουν σε μεγάλα sedan. Οπότε το προσθέτω στη λίστα με το λευκό και το ανθρακί.Το τελευταίο είναι το γκρι Cassiope.Τοπ γκριζομπλέ του εξώφιλου λέγεται Ecume.Τα δύο αυτά ήταν και υποψήφια χρώματα για το Fluence μου μαζί με το μαύρο που πήρα.
-
Το τελευταίο από τις φωτογραφιες που έβαλα είναι το 'μπλε Ecume'. 'Ασημογαλάζιο' επι το ελληνικότερο!!! Στην πραγματικότητα που το έχω δει απλώς ασημί ... που μπλεδίζει λίγο. Καλύτερο το σκέτο ασημί! Το 'γκρι Cassiopee' είναι το γκρίζο με ολίγο από 'μπεζ', λίγο πιο ανοιχτό από το σκούρο γκρι, μολυβί 'γκρι Eclipse'.
Γνώμη μου ότι το απλό Μπλε roy (2) σαν πιο κλασικό και το Μπλε extreme (3) σαν πιο μοντέρνο σε συνδυασμό με ένα 2χρωμο ή μονόχρωμο με μπεζ εσωτερικό είναι ο ιδανικός συνδυασμός στο 5θυρο. -
Test: Renault Megane CC (Drive)
Είτε κουπέ είτε κάμπριο, με αυτό το Megane μπορείς να ξεχωρίζεις. Μια σειρά από ριζικές αλλαγές συνοδεύουν τη νέα γενιά του Renault Megane CC που ολοκληρώνει την γκάμα του νέου Megane. Αυτό που παρέμεινε αναλλοίωτο είναι η γυάλινη, ηλεκτρικά αναδιπλούμενη οροφή.(Δεν) παίρνουν τα μυαλά μας αέρα Από εκεί και πέρα οι διαφορές τόσο στη σχεδίαση όσο κυρίως σε οδηγική αίσθηση, είναι άμεσα αντιληπτές.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/10/test-renault-megane-cc-drive.html -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το τελευταίο από τις φωτογραφιες που έβαλα είναι το 'μπλε Ecume'. 'Ασημογαλάζιο' επι το ελληνικότερο!!! Στην πραγματικότητα που το έχω δει απλώς ασημί ... που μπλεδίζει λίγο. Καλύτερο το σκέτο ασημί! Το 'γκρι Cassiopee' είναι το γκρίζο με ολίγο από 'μπεζ', λίγο πιο ανοιχτό από το σκούρο γκρι, μολυβί 'γκρι Eclipse'.
Γνώμη μου ότι το απλό Μπλε roy (2) σαν πιο κλασικό και το Μπλε extreme (3) σαν πιο μοντέρνο σε συνδυασμό με ένα 2χρωμο ή μονόχρωμο με μπεζ εσωτερικό είναι ο ιδανικός συνδυασμός στο 5θυρο.Cosneo το Cassiopee όχι ολίγο καθόλου μπεζ δεν έχει στην πραγματικότητα.Αυτό που δείχνει στο site με την πραγματικότητα τα χωρίζουν αιώνες.Ένα ασημογκρι είναι στην πραγματικότητα και στο λέω καθώς το έχω δει επανειλημένα και με πολύ και με λίγο φως.Αυτό της φωτογραφίας είναι όντως το ecume
-
Μπορεί να είναι έτσι όπως το λες αφού αυτό που είδα ήταν σε εξωτερικό χώρο και όχι πεντακάθαρο (και αυτό να μου έδινε την αίσθηση του μπεζ). Ηταν ένα γκρι, πιο ανοιχτόχρωμο απο το μολυβί, αλλά αρκετά σκουρότερο από ασημί. Κάτι ενδιάμεσο, και δεν μου άρεσε.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μπορεί να είναι έτσι όπως το λες αφού αυτό που είδα ήταν σε εξωτερικό χώρο και όχι πεντακάθαρο (και αυτό να μου έδινε την αίσθηση του μπεζ). Ηταν ένα γκρι, πιο ανοιχτόχρωμο απο το μολυβί, αλλά αρκετά σκουρότερο από ασημί. Κάτι ενδιάμεσο, και δεν μου άρεσε.Ούτε κι εμένα
-
Το μεσημέρι είδα ένα απινακίδωτο μαυρο Megane CC. Πολύ όμορφο!
'Κόλλησα' σε κάτι που δεν είχα προσέξει στο άσπρο που είχα δει (που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα). Στο ασημί πλαίσιο του μπροστά παρμπρίζ. Κάτι που θαυμαζα στα ανοιχτά Audi.
Εκαναν ένα πολύ προσεγμένο σε εμφάνιση CC. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μεσημέρι είδα ένα απινακίδωτο μαυρο Megane CC. Πολύ όμορφο!
'Κόλλησα' σε κάτι που δεν είχα προσέξει στο άσπρο που είχα δει (που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα). Στο ασημί πλαίσιο του μπροστά παρμπρίζ. Κάτι που θαυμαζα στα ανοιχτά Audi.
Εκαναν ένα πολύ προσεγμένο σε εμφάνιση CC.Στο μαύρο θα δεις και τα προβολάκια όπου όλη την τρύπα τους την καλύπτει ένα πανέμορφο ασημί πλαίσιο...
κι αυτό καλό.
Renault Megane III