-
για χαρα παιδια. ειμαι κατοχος του προηγουμενου σενταν 1.6 mod 04. με ενδιαφερει η αγορα του καινουργιου. τι γνωμη εχετε για τον συνδυασμο με τον 1.4Τ?(5d). sorry αν αναφερεται κατι πιο πριν αλλα δεν τα εχω κοιταξει ολα.
-
Καλοριζικο ...
Μια χαρα αυτοκινητο ειναι...
Γενικα πολλοι απ το φορουμ το θεωρουν ως μια πολυ καλη προταση στην κατηγορια του...Και ο κινητηρας του πολυ καλος ο 1.4 tce ... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
για χαρα παιδια. ειμαι κατοχος του προηγουμενου σενταν 1.6 mod 04. με ενδιαφερει η αγορα του καινουργιου. τι γνωμη εχετε για τον συνδυασμο με τον 1.4Τ?(5d). sorry αν αναφερεται κατι πιο πριν αλλα δεν τα εχω κοιταξει ολα.πολυ καλο και ολοκληρωμενο αυτοκινητο, ειδικα με το προγραμμα 5-5-5 της renault ειναι ευκαιρια
-
Από τις καλύτερες αγορές overall της κατηγορίας.
-
Πολυ ωραιο οντως το GT.Αρχισε να γινεται μοδα η μαυρη αποχρωση στις ζαντες.
-
στο βίντεο φαίνεται αναλογικό κοντέρ στο GT
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
στο βίντεο φαίνεται αναλογικό κοντέρ στο GTΕίναι παρμένο από το RS μάλλον.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
στο βίντεο φαίνεται αναλογικό κοντέρ στο GT
Είναι παρμένο από το RS μάλλον.
μαλλον ναι και το αμαξι ειναι diesel εχει κοκκινα στις 4500-5000
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω ποσο καλη γραμμη εχουν δωσει σε 3θυρο και estate και ποσο αδιαφορη στο 5θυρο...Βεβαια στο gt χωρις καποιον προφανη λογο το 5θυρο φαινεται να δειχνει λιγο καλυτερο...Ο προφυλακτήρας του GT χρειαζόταν στο 5θυρο και στο estate για να ομορφύνουν/αγριέψουν αλλά στα άλλα όχι. Μια χαρα είναι και στις απλές εκδόσεις!
'Θέμα' έχω με τις ζάντες στα GT ... δεν μου αρέσουν σε εμφάνιση ΚΑΘΟΛΟΥ όπως και στο RS!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
για χαρα παιδια. ειμαι κατοχος του προηγουμενου σενταν 1.6 mod 04. με ενδιαφερει η αγορα του καινουργιου. τι γνωμη εχετε για τον συνδυασμο με τον 1.4Τ?(5d). sorry αν αναφερεται κατι πιο πριν αλλα δεν τα εχω κοιταξει ολα.οπως ειπανε , απο τα κορυφαια της κατηγοριας... σε χωρους μονο δεν ξερω, γιατι δεν τα παει πολυ καλα σε αυτον τον τομεα.. το SW το σκεφτεσαι που ειναι ακομα πιο ομορφο?
-
Χώρους μόνο γ τους πίσω επιβάτες υστερεί...βασικό βέβαια μειονέκτημα έναντι του vagισμου σύμφωνα με τον ειδικό τύπο...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Χώρους μόνο γ τους πίσω επιβάτες υστερεί...βασικό βέβαια μειονέκτημα έναντι του vagισμου σύμφωνα με τον ειδικό τύπο...Βασικό μειονέκτημα ...γενικώς !! Μικρότερης κατηγορίας αυτοκίνητα (και με 30-40 πόντους μικρότερο μήκος) έχουν περισσότερο χώρο πίσω...
Το Estate είναι βεβαίως υπέρ-άνετο αλλά και υπέρ-μακρύ (και ακριβό) . -
Και τα ηλεκτρικα του; Τα φρενα του; Μια ζωη ιδια ελαττωματα τα γαλλικα.
-
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
Και τα ηλεκτρικα του; Τα φρενα του; Μια ζωη ιδια ελαττωματα τα γαλλικα.ναι γιαυτο τα kangoo/laguna/clio εχουν κορυφαια αξιοπιστια
-
Ε ναι ειναι ενα θεματακι σ αυτη τη κατηγορια οι χωροι των πισω επιβατων. Αν εισαι μονος σου και θες μικρομεσαιο αυτοκινητο μπορει να τους παραβλεψεις αν ομως σε ενδιαφερουν σιγουρα θα κοιταξεις και μοντελα που σου τους προσφερουν...Βεβαια σ αυτη τη κατηγορια μπορεις ευκολα να βρεις αυτοκινητο που εχει ισαξιους χωρους αν οχι και μικροτερους (πιο σπανια) απο αυτοκινητα μικροτερης κατηγοριας και πιο δυσκολα να βρεις ευρυχωρα...
-
Και τα ηλεκτρικα του; Τα φρενα του; Μια ζωη ιδια ελαττωματα τα γαλλικα.Ενώ τα γερμανικά που έχουν το όνομα της αξιοπιστίας...σκίζουν! Αλλά ας μην ξεκινήσουμε τα κλισέ... Αν πάντως είναι τόοοοοοοοοοσο ζημιάρικα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα Renault πουλάνε σαν τρελά σε όλη την Ευρώπη χρόοοοοονια τώρα! Κάτι πίνουν αυτοί οι Ευρωπαίοι, δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ενώ τα γερμανικά που έχουν το όνομα της αξιοπιστίας...σκίζουν! Αλλά ας μην ξεκινήσουμε τα κλισέ... Αν πάντως είναι τόοοοοοοοοοσο ζημιάρικα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα Renault πουλάνε σαν τρελά σε όλη την Ευρώπη χρόοοοοονια τώρα! Κάτι πίνουν αυτοί οι Ευρωπαίοι, δεν εξηγείται αλλιώς...
η γαλλικη προπαγανδα και το μαρκετινγκ θα φταιει.. δεν εξηγειται αλλιως.. ποιο ποιοτικο γερμανικο ειχε μαλακο πλαστικο στο ταμπλο απο το 1992?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
.. ποιο ποιοτικο γερμανικο ειχε μαλακο πλαστικο στο ταμπλο απο το 1992?ποιο '92.... πίσω στο 1979 το 'δικό' μου R7 είχε (και έχει ακόμα) μαλακά πλαστικά στο ταμπλό, που μέχρι σήμερα είναι σε εξαιρετική κατάσταση (κάτω από την πούδρα σκόνης που μόνιμα το σκεπάζει...).
Και 30 χρόνια τσικ δεν έκανε (μια σταλιά είναι ούτως ή άλλως)... αλλά μέσα σε ενάμιση χρόνο στα ...'νταμάρια' της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται. Πλησιάζει η ώρα της ανάπαυσής του.αλλά το παράξενο δίλημμά μου παραμένει: Megane ή Polo?
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
.. ποιο ποιοτικο γερμανικο ειχε μαλακο πλαστικο στο ταμπλο απο το 1992?
ποιο '92.... πίσω στο 1979 το 'δικό' μου R7 είχε (και έχει ακόμα) μαλακά πλαστικά στο ταμπλό, που μέχρι σήμερα είναι σε εξαιρετική κατάσταση (κάτω από την πούδρα σκόνης που μόνιμα το σκεπάζει...).
Και 30 χρόνια τσικ δεν έκανε (μια σταλιά είναι ούτως ή άλλως)... αλλά μέσα σε ενάμιση χρόνο στα ...'νταμάρια' της Θεσσαλονίκης έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται. Πλησιάζει η ώρα της ανάπαυσής του.αλλά το παράξενο δίλημμά μου παραμένει: Megane ή Polo?
ειναι περιοδος που κανουμε μποικοταζ στα γερμανικα προιοντα
και για να τιμησεις και το R7 πρεπει να πας σε meganeπερα απο την πλακα, δεν ειναι πολύ διαφορετικα μεταξυ τους?
-
Renault Megane III