-
Η ερώτηση είναι σωστή όπως την έθεσα και περιμένει απάντηση
-
nasos79
σωστή απάντηση, γι αυτό την έβαλε άλλωστε
Πάντως είναι άδικο να λέμε ότι ανέβηκε πρωτος ο Χίλαρι. Μαζί με τον Νορκάι ανέβηκαν. Αν δεν ήταν οι Σέρπας...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μια δυσκολότερη.ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν υπάρχει στην wikipedia (ελπίζω!)
**ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΜΙΑ ΚΟΤΑ;;!!! **
Ναι, καλά διαβάσατε!Ποιά η τακτική ενός κλεφτοκοτά, ώστε να μην γίνει αντιληπτός;;
Εδώ σε θέλω κόκορα που λένε...
Λοιπόν επειδή δε βλέπω ένθερμο ενδιαφέρον και έπεσαν και πιο σοβαρές ερωτήσεις, ας απαντήσω εγώ
Το πρόβλημα όταν θες να κλέψεις κότα είναι φυσικά η φασαρία!
Μόνο όταν κοιμάται το κοτέτσι, μπορεί να γίνει δουλειά...Ποιός όμως εγγυάται οτι αν βουτήξεις την κότα απ το λαιμό, δε θα προλάβει να κράξει και γενικά να κάνει σαματά;ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:
Η κότα, όπως και τα περισσότερα πουλιά, κοιμάται στο ένα πόδι - το άλλο το χει στον αέρα!Αυτό που μένει να κάνει ο κλεφτοκοτάς είναι να μπει πολύ ήσυχα στο κοτέτσι, με ένα ραβδί στο χέρι.
'Πειράζοντας' το πόδι που είναι στον αέρα, η κότα από νευρική αντίδραση γραπώνει το ραβδί!Την στιγμή εκείνη όμως έχει και τα δύο πόδια να ακουμπούν κάπου!Σηκώνει λοιπόν το άλλο πόδι(αυτό που είχε στο έδαφος) και πλέον κάθεται πάνω στο ραβδί!!!
Ο...ήρωας της ιστορίας μας πρέπει απλά να βγει έξω, με το ραβδί και την κότα στο χέρι, ήσυχα ήσυχα, μέχρι ένα ασφαλές σημείο, όπου δεν θα ακουστεί κατα το...τσουβάλιασμα! -
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Μια δυσκολότερη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν υπάρχει στην wikipedia (ελπίζω!)
Ναι, καλά διαβάσατε!Ποιά η τακτική ενός κλεφτοκοτά, ώστε να μην γίνει αντιληπτός;;
Εδώ σε θέλω κόκορα που λένε...
Λοιπόν επειδή δε βλέπω ένθερμο ενδιαφέρον και έπεσαν και πιο σοβαρές ερωτήσεις, ας απαντήσω εγώ
Το πρόβλημα όταν θες να κλέψεις κότα είναι φυσικά η φασαρία!
Μόνο όταν κοιμάται το κοτέτσι, μπορεί να γίνει δουλειά...Ποιός όμως εγγυάται οτι αν βουτήξεις την κότα απ το λαιμό, δε θα προλάβει να κράξει και γενικά να κάνει σαματά;ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:
Η κότα, όπως και τα περισσότερα πουλιά, κοιμάται στο ένα πόδι - το άλλο το χει στον αέρα!Αυτό που μένει να κάνει ο κλεφτοκοτάς είναι να μπει πολύ ήσυχα στο κοτέτσι, με ένα ραβδί στο χέρι.
'Πειράζοντας' το πόδι που είναι στον αέρα, η κότα από νευρική αντίδραση γραπώνει το ραβδί!Την στιγμή εκείνη όμως έχει και τα δύο πόδια να ακουμπούν κάπου!Σηκώνει λοιπόν το άλλο πόδι(αυτό που είχε στο έδαφος) και πλέον κάθεται πάνω στο ραβδί!!!
Ο...ήρωας της ιστορίας μας πρέπει απλά να βγει έξω, με το ραβδί και την κότα στο χέρι, ήσυχα ήσυχα, μέχρι ένα ασφαλές σημείο, όπου δεν θα ακουστεί κατα το...τσουβάλιασμα!Καλά, μπορεί να πιάσει κάτι τέτοιο;;; Φοβερό κόλπο!!!
-
Πουτ δε κοτ νταουν σλόουλι!!
-
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:
Ο...ήρωας της ιστορίας μας πρέπει απλά να βγει έξω, με το ραβδί και την κότα στο χέρι, ήσυχα ήσυχα, μέχρι ένα ασφαλές σημείο, όπου δεν θα ακουστεί κατα το...τσουβάλιασμα!ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Το πειραματιστικα χθες το βραδυ και με πηραν με το αεροβολο. Ακομα δεν μπορω να κατσω.
Εγινεεεεε
-
Εεεεπ, δεν το έγραψε ο nasos79 το παραπάνω!!! Διορθώστε παρακαλώ!
-
Κατοπιν της (σωστης ?) απαντησης μου δια το μηνα του μελιτος,δικαιουμαι μια ερωτηση.
Ποιος ειναι ο τελευταιος της σειρας των Κυπριων αγωνιστων που θανατωθηκαν για τη συμμετοχη τους στον αγωνα του κυπριακου λαου ?Οι εκ Κυπρου φιλοι ας περιμενουν λιγο.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Κατοπιν της (σωστης ?) απαντησης μου δια το μηνα του μελιτος,δικαιουμαι μια ερωτηση.
Ποιος ειναι ο τελευταιος της σειρας των Κυπριων αγωνιστων που θανατωθηκαν για τη συμμετοχη τους στον αγωνα του κυπριακου λαου ?Οι εκ Κυπρου φιλοι ας περιμενουν λιγο.
Αν μιλάς μόνο για την ΕΟΚΑ (1955-1959) και όχι για την ΕΟΚΑ 'Β, τότε μάλλον ήταν ο Κυριάκος Μάτσης, στις 19 Νοεμβρίου 1958. Τον ανατίναξαν οι Άγγλοι μέσα σε έναν αχυρώνα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αν μιλάς μόνο για την ΕΟΚΑ (1955-1959) και όχι για την ΕΟΚΑ 'Β, τότε μάλλον ήταν ο Κυριάκος Μάτσης, στις 19 Νοεμβρίου 1958. Τον ανατίναξαν οι Άγγλοι μέσα σε έναν αχυρώνα.
Ολοι τους ηταν ηρωες αλλα μαλλον δεν ημουν σαφης μιας και ζητω ηρωα που εκτελεστηκε στη φυλακη απο τους Εγγλεζους και μιλαμε για την πρωτη ΕΟΚΑ.
Παντως εξεσφαλισες την επομενη ερωτηση.
-
Στα 'Φυλακισμένα Μνήματα' πάντως τελευταίος είναι ο Παλλικαρίδης.(νομίζω το 58 αλλά δε θυμάμαι καλά)
Αν είναι κάπου αλλού δεν γνωρίζω.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στα 'Φυλακισμένα Μνήματα' πάντως τελευταίος είναι ο Παλλικαρίδης.(νομίζω το 58 αλλά δε θυμάμαι καλά)Αν είναι κάπου αλλού δεν γνωρίζω.
Ναι σωστα.**ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ (+ 13Μαρτιου 1957) **
-
Μιας και αργειτε να βρητε να μια ευκολη.
Ελληνιδα που ζουσε μονη της στο ερημονησι ΡΩ κοντα στο Καστελοριζο.Την ελεγαν ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ. (1890- 1982).
Το πραγματικο ονομα της ηταν....... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στα 'Φυλακισμένα Μνήματα' πάντως τελευταίος είναι ο Παλλικαρίδης.(νομίζω το 58 αλλά δε θυμάμαι καλά)
Αν είναι κάπου αλλού δεν γνωρίζω.
Ναι σωστα.**ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ (+ 13Μαρτιου 1957) **
Με 'ι' το έγραψα;;
-
Κυρά (ή Κόρη) της Ρω ήταν η Δέσποινα Αχλαδιώτη.
Jacob
-
Κυρά..
-
ερωτηση βαλτε..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ερωτηση βαλτε..Ποια είναι η τελευταία χρονικά πολιτεία που προστέθηκε στις ΗΠΑ, πότε και με ποιο τρόπο έγινε αυτό?
-
ειναι υποπτη η ερωτηση η θες να ακουσεις αλασκα?
-
Γνώση από ντoκυμαντέρ τηλεοπτικό. Την αγόρασαν από τους... Ρώσους.
Jacob
Quiz γενικών γνώσεων