-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Δεν το ξέρω. Αδιάβαστος εδώ.
Ρακτιβάν (για το Στε)...Δεν μπορεί θα τον έχεις ακούσει
-
Το βρηκε ο PID...koutsan...νια νια νια νια νια...
-
Προέδροι του Α.Π. που διετέλεσαν υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί μεταπολεμικά.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Προέδροι του Α.Π. που διετέλεσαν υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί μεταπολεμικά.Γρίβας μου ήρθε στα γρήγορα
-
Σωστός!Κι άλλος ένας...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Σωστός!Κι άλλος ένας...Μαυρομιχάλης (δεν τον ήξερα )
-
εγώ εχω μια ερωτηση (που δε γνωριζω την απάντηση, απλα τωρα θυμηθηκα που μας το ειχε πει ο μαθηματικος μας. αν τον ξέρετε εχει καλώς)
1-2 αιώνες πριν, ενας μαθηματικός στα 21 του πεθαίνει γιατι θελησε να δειξει το μπόι του σε έναν νταη της εποχης. Αναμετρηση με σπαθια (θαρρω).
Το θεμα ειναι ότι ακριβως πριν το τραγικο πρωινο, ολονυχτις καθησε και εγραψε καποιες εκατοναδες σελιδες περι μαθηματικών παντα. οι οποίες φυσικα μαζι με άλλες που ειχε ηδη γραψει, αφησε μια μεγαλη κληρονομια για τους μεταγενεστερους επιστημονες.
Καμια ιδέα...?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Σωστός!Κι άλλος ένας...
Μαυρομιχάλης (δεν τον ήξερα )
M@λακί@ sorry! Δεν τον ήξερα τον Μαυρομιχάλη! Τον Κιουσόπουλο εννοούσα! Άκυρη η ερώτηση!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εγώ εχω μια ερωτηση (που δε γνωριζω την απάντηση, απλα τωρα θυμηθηκα που μας το ειχε πει ο μαθηματικος μας. αν τον ξέρετε εχει καλώς)1-2 αιώνες πριν, ενας μαθηματικός στα 21 του πεθαίνει γιατι θελησε να δειξει το μπόι του σε έναν νταη της εποχης. Αναμετρηση με σπαθια (θαρρω).
Το θεμα ειναι ότι ακριβως πριν το τραγικο πρωινο, ολονυχτις καθησε και εγραψε καποιες εκατοναδες σελιδες περι μαθηματικών παντα. οι οποίες φυσικα μαζι με άλλες που ειχε ηδη γραψει, αφησε μια μεγαλη κληρονομια για τους μεταγενεστερους επιστημονες.
Καμια ιδέα...?
Evariste Gallois
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Σωστός!Κι άλλος ένας...
Μαυρομιχάλης (δεν τον ήξερα )
M@λακί@ sorry! Δεν τον ήξερα τον Μαυρομιχάλη! Τον Κιουσόπουλο εννοούσα! Άκυρη η ερώτηση!
Ο Κιουσόπουλος ήταν Εισαγγελέας
-
Έπαιρνα όρκο ότι ήταν πρόεδρος...Ξανά sorry!
-
μ'αρεσει που αναρωτηθηκα αν θα το (εβρισκες) βρήσκατε
μπορεις να βάλεις ερωτηση λοιπον
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
:lol:μ'αρεσει που αναρωτηθηκα αν θα το (εβρισκες) βρήσκατε
Επιχειρώντας να απομυθοποιήσω τον koutsan, να πω ότι με 3 λέξεις κλειδιά, mathematician, swords, death, στον βγάζει μέσα στα πρώτα 2-3 αποτελέσματα...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
:lol:
μ'αρεσει που αναρωτηθηκα αν θα το (εβρισκες) βρήσκατε
Επιχειρώντας να απομυθοποιήσω τον koutsan, να πω ότι με 3 λέξεις κλειδιά, mathematician, swords, death, στον βγάζει μέσα στα πρώτα 2-3 αποτελέσματα...
Καλά κι εσύ ήταν ανάγκη να το πεις
Εγώ όμως το έβαλα στα γαλλικά (αν το βάλεις στα ελληνικά : μαθηματικός σκοτώθηκε σε μονομαχία είναι το 1ο αποτέλσμα ) -
Άσ' τα αυτά τώρα, και ερεύνα το quiz για γερά νεύρα και απύθμενο γνωσιακό εύρος στο Μ' αρέσει- Δε μ' αρέσει...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Άσ' τα αυτά τώρα, και ερεύνα το quiz για γερά νεύρα και απύθμενο γνωσιακό εύρος στο Μ' αρέσει- Δε μ' αρέσει...Έτσι και πήρες κάνα διπλοκάμπινο, σε σκισα, νταξ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Άσ' τα αυτά τώρα, και ερεύνα το quiz για γερά νεύρα και απύθμενο γνωσιακό εύρος στο Μ' αρέσει- Δε μ' αρέσει...
Έτσι και πήρες κάνα διπλοκάμπινο, σε σκισα, νταξ;
Καλά ρε, ξέρεις κανά διπλοκάμπινο με 5,5 κιλά στον ίππο;;;
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
@mods: Βάλτε αν γίνεται και δευτερόλεπτα στην ώρα....Πήγαινε στο προφίλ σου και, εκεί που λέει 'Μορφή ημερομηνίας', γράψε: d/m/y G:i:s
-
OK krus!Thanx!Έχουν να γίνουν μάχες τώρα!Koutsan vs χρονόμετρο!
-
Monsieur koutsan τι θα γίνει? Καμιά ερώτηση θα βάλεις? Κόντεψε το Quiz να παέι στη δεύτερη σελίδα!
Quiz γενικών γνώσεων