-
Nόμιζα ότι πρόλαβα, αλλά βγήκε από τα αποδυτήρια ο Koutsan και άνοιξε το σκορ
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Nόμιζα ότι πρόλαβα, αλλά βγήκε από τα αποδυτήρια ο Koutsan και άνοιξε το σκορΓια να τον προλάβεις πρέπει να απαντήσεις πριν αυτός που ποστάρει ερώτηση πατήσει Enter.... Διαφορετικά είσαι χαμένος από χέρι....
Η αλλη περίπτωση είναι να πετύχεις τον Koutsan off line....
(πως είχε πει ο Γκομέλσκι της ΕΣΣΔ ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις τον Γκάλη είναι να μην παίξει? Αυτό!!) -
Koutsan μπορείς να σταματήσεις να ξέρεις τα πάντα?
-
Ενα banακι θα ηταν ο,τι επρεπε....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενα banακι θα ηταν ο,τι επρεπε....Μόλις επέστρεψα από το banaki μου
Πάω να αράξω στο μπαλκόνι τώρα και να πιω το freddo μου αγνοώντας κακοήθη σχόλια για το άτομό μου -
@koutsan:
Από ποιόν Αμερικάνο στρατιωτικό προήλθε γνωστό λογοπαίγνιο που σχετιζόταν με την άνευ όρων παράδοση; -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Να κάνω κι εγώ την ερωτησούλα μου;;;
Ποιος ήταν ναύαρχος και αντιβασιλιάς σε χώρα που ούτε θάλασσα είχε ούτε βασιλιά... Όνομα ατόμου χώρας, και χρονικής περιόδου...
Mίκλος Xόρτι, Oύγγρος?????
Yep...
Και το θεώρησα ψιλοδύσκολο... Μισή ωρίτσα άντεξε...
-
Το αντιθετο του Οιδιποδειου συμπλεγματος....
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το αντιθετο του Οιδιποδειου συμπλεγματος....Ηλέκτρα?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Το αντιθετο του Οιδιποδειου συμπλεγματος....
Ηλέκτρα?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@koutsan:
Από ποιόν Αμερικάνο στρατιωτικό προήλθε γνωστό λογοπαίγνιο που σχετιζόταν με την άνευ όρων παράδοση;Τον Οδυσσέα Γκραντ (Ulysses S. Grant = US = Unconditional Surrender) μάλλον λες...
-
Ποιάς χώρας η πρωτεύουσα έχει το όνομα πειρατή;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ποιάς χώρας η πρωτεύουσα έχει το όνομα πειρατή;Της Μαλαισίας;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Της Μαλαισίας;
Kuala Lumpur σημαίνει - νομίζω - 'λασπώδης συμβολή ποταμών' και δεν είναι πειρατής...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Της Μαλαισίας;
Kuala Lumpur σημαίνει - νομίζω - 'λασπώδης συμβολή ποταμών' και δεν είναι πειρατής...
linkie[/url:1467opod]':1467opod]The name 'Kuala Lumpur' means 'muddy river' and was given to the city by the miners, who made a settlement around 1860.
The miners and merchants were in search of pewter and built their houses on the banks of the Gombak river and the Klang river. There both rivers meet.(koutsan είδες? αρχίζω να μαθαίνω )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Της Μαλαισίας;
linkie[/url:35dilose]':35dilose]The name 'Kuala Lumpur' means 'muddy river' and was given to the city by the miners, who made a settlement around 1860.
The miners and merchants were in search of pewter and built their houses on the banks of the Gombak river and the Klang river. There both rivers meet.(koutsan είδες? αρχίζω να μαθαίνω )
Α και ξέχασα να σου πω επίσης ότι χρησιμοποιώ πολύ τα γαλλικά τα οποία διαβάζω και γράφω με ταχύτητα ελληνικών κι έτσι αυξάνω ρυθμούς
Εν προκειμένω το 'muddy river' αναφέρεται στα γαλλικά ως 'confluent vaseux' που είναι και πιο ακριβές... -
krus κανε κατι με τον τυπο απο πανω...
-
ονομα πειρατη? fuck..δεν ειναι δυσκολο..
-
M' έκανες να νιώσω γυναίκα... σωστός...
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ποιάς χώρας η πρωτεύουσα έχει το όνομα πειρατή;Κανα κωλονησι της ΚαραβαΪκης θα'ναι
Quiz γενικών γνώσεων