-
Αληθεύουν κύριε kouk αυτά που έμαθα από τον pavlos23;
-
-
-
Δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι.
Αν θέλεις κάτι, με pm!
-
Α όχι pm! Δημοσίως! Μου είχε πει ότι κάποιος διαχειριστής εδώ μέσα έλεγε πως αν ξαναγράψω αυτά που γράφω θα έρθει και θα με κάνει τόπι στο ξύλο. Δεν ασχολήθηκα να ρωτήσω ποιος... Αλλά αυτό έχει συζητηθεί και με άλλα άτομα στα δικά μας μέρη.
-
Λες?...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α όχι pm! Δημοσίως! Μου είχε πει ότι κάποιος διαχειριστής εδώ μέσα έλεγε πως αν ξαναγράψω αυτά που γράφω θα έρθει και θα με κάνει τόπι στο ξύλο. Δεν ασχολήθηκα να ρωτήσω ποιος... Αλλά αυτό έχει συζητηθεί και με άλλα άτομα στα δικά μας μέρη.Παραδέξου το κούκο, είσαι βίαιος τύπος, κακός και μοχθηρός και δέρνεις τα άλλα μέλη
-
Εάν θες να προσπαθήσεις να τον βγάλεις ψεύτη, είναι δικαίωμά σου. Εγώ τον θεωρώ αξιόπιστο. Από εκεί κι έπειτα, νομίζω πως τέτοιου είδους νοοτροπίες δεν ταιριάζουν σε moderators. Επίσης, είπες και ένα ψέμα:
Ουδέποτε μου επεβλήθη ban - ψάξε στις αποβολές χρηστών...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Α όχι pm! Δημοσίως! Μου είχε πει ότι κάποιος διαχειριστής εδώ μέσα έλεγε πως αν ξαναγράψω αυτά που γράφω θα έρθει και θα με κάνει τόπι στο ξύλο. Δεν ασχολήθηκα να ρωτήσω ποιος... Αλλά αυτό έχει συζητηθεί και με άλλα άτομα στα δικά μας μέρη.
Παραδέξου το κούκο, είσαι βίαιος τύπος, κακός και μοχθηρός και δέρνεις τα άλλα μέλη
ειδικα απο τοτε που εβαψε το αμαξι μωβ, ποιος ειδε τον kouk και δεν τον φοβηθηκε!!!
-
Άντε πάλι το θέμα θα γίνει ξεκατίνιασμα.
Ηρεμίαααααααααααααααααααααα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άντε πάλι το θέμα θα γίνει ξεκατίνιασμα.Ηρεμίαααααααααααααααααααααα.
Θα το σπάσω, μη μου αγχώνεσαι
-
Εγώ χαλαρός είμαι και νομίζω ότι καλό θα είναι να επιστρέψει το θέμα αυτό στον αρχικό του σκοπό (άλλωστε, η διαμάχη ορισμένων mods μ'εμένα δεν αφορά τους άλλους χρήστες). Εάν, δε, είχε κάποιος mod μια ουσιαστική παρατήρηση να μου κάνει, υπήρχε και το pm. Εφ'όσον επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει, είχα κι εγώ δικαίωμα να απαντήσω δημοσίως.
-
Εγώ χαλαρός είμαι και νομίζω ότι καλό θα είναι να επιστρέψει το θέμα αυτό στον αρχικό του σκοπό (άλλωστε, η διαμάχη ορισμένων mods μ'εμένα δεν αφορά τους άλλους χρήστες).Με π μ τότε κάνει καλό στα νεύρα των υπολοίπων
-
Εγώ χαλαρός είμαι και νομίζω ότι καλό θα είναι να επιστρέψει το θέμα αυτό στον αρχικό του σκοπό (άλλωστε, η διαμάχη ορισμένων mods μ'εμένα δεν αφορά τους άλλους χρήστες).Για να σοβαρευτούμε, αν νομίζεις ότι οποιοσδήποτε από τους moderators έχει προσωπικά μαζί σου, πλανάσαι πλάνην αγαπητέ. Ο kouk έγραψε ό,τι έγραψε (προφανώς, και συγνώμη αν απαντώ αντ'αυτού), προφανώς παρατηρώντας ότι σε τίποτα δεν άλλαξε ο κακός τρόπος που αντιμετωπίζεις άλλους χρήστες όσο καιρό έλειπες από το φόρουμ ('διαφημίζοντάς' το αλλού φυσικά)
Ψυχραιμία, σεβασμό στους άλλους (και στον Pavlos23 που με το ποστ σου απέδειξες ότι δεν σέβεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ), και όλα θα πάνε καλά.
Kατά τα λοιπά, τα οφτόπικ φεύγουν από αυτό το θέμα.
[moderator]
-
Δεν θα σεβόμουν τον Παύλο αν μου το έλεγε κατ'ιδίαν και όχι σε παρέα. Άρα...
Περί σεβασμού... Σέβομαι μόνον όσους αξίζουν. Τους άλλους απλώς τους ανέχομαι.
-
τι νοημα εχει αυτο το thread?
-
Πραγματικά εντυπωσιάζομαι! Μου αφιερώνετε ολόκληρο θέμα... Αλλά δεν θα σας κάνω τη χάρη.
-
Μπλα μπλα μπλα... Τωρα τι με νοιαζει εμενα τον απλο χρηστη και επισκεπτη του φορουμ τι εχει συμβει μεταξυ σκαλονε και των υπολοιπων και ανοιγουμε και αλλο θρεντ;;;
Ελεος ρε παιδια σβείστε το. τοσο καιρο ειμασταν ηρεμοι.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ελεος ρε παιδια σβείστε το. τοσο καιρο ειμασταν ηρεμοι.Το θέμα προήλθε από διάσπαση Ηλία και μένει ανοιχτό, γιατί εφόσον
Α όχι pm! Δημοσίως!
θεωρούμε ότι ο moderator pavlos23 (αν το θέλει φυσικά) δικαιούται να τοποθετηθεί επί αυτών που του προσάπτει ο κ. skullone.
-
Μην προσπαθείς να ισχυρισθείς ότι κατηγόρησα τον Παύλο για ο,τιδήποτε.
[Διάσπαση]skullone offtopic από "Περί ΗΠΑ..."