-
Κωνσταντίνε και οι υπόλοποι που ασχοληθήκατε:
Τέτοιο ζήτημα απειλής του skull από οποιονδήποτε Moderator του 4Τροχοί forum δεν υπάρχει. Αυτό είναι μία άλλη εντελώς άσχετη πλάκα που είχει γίνει στο Κωνσταντίνο παλαιότερα από κάποια παιδιά από το Ηράκλειο, τους οποίους γνωρίζει και ο ίδιος.
Απλά, κάποιος καλοθελητής ( ) παραπληροφόρησε για τους δικούς τους λόγους τον skull και δημιουργήθηκε όλη αυτή η αναστάτωση.
Ο Παύλος λείπει για το τριήμερο στα Χανιά οπότε εν μέρη απαντώ και εκ μέρους του. (Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία νωρίτερα)
Παρακαλώ να κλειδωθεί άμεσα το παρόν νήμα για να μην πω ότι καλό θα είναι και να σβηστεί...
Ευχαριστώ.Υ.Γ. Καλό τριήμερο σε όλους σας!!!!
-
Μάλιστα!
Πέρας και πάμε παρακάτω τώρα
-
Ok Μιχάλη
-
Εξαντλώντας την υπομονή σας, είμαι υποχρεωμένος να ποστάρω ένα πμ που μου ήρθε πριν λίγο από τον χρήστη fiestapower, το οποίο εξηγεί την... παρωδία του παρόντος τόπικ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Ευχαριστώ και συγγνώμη.
[moderator]
Από: fiestapower
Προς: Krusenstern
Δημοσιεύθηκε: 09/06/06 22:22:57
Θέμα: Σε παρακαλώ να ποστάρεις...Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Eγώ είμαι ο υπεύθυνος για την παραππάνω παρεξήγηση.Μιλώντας με τον Skullone, του είπα ότι έχει δημιουργήσει έντονες αντιπάθειες στο Forum με τη συμπεριφορά του, και έχει εκνευρίσει τους moderators, και ότι με τη συμπεριφορά του θα φάει ξύλο.
Ο Skullone, προφανώς, γνωρίζοντας ότι ο μόνος mod με τον οποίο επικοινωνώ συχνά είναι ο Παύλος, υπέθεσε ότι αυτός (ο Παύλος) το είπε ο ίδιος.
Προφανώς πρόκειται για βλακεία δικιά μου, η οποία δημιούργησε παρεξήγηση.
Σε παρακαλώ ως mod να ποστάαρεις το παραπάνω στο κλειδωμένο το τοπικ....
[Διάσπαση]skullone offtopic από "Περί ΗΠΑ..."