-
Σύμφωνος για Γιαννισκάρι. Τι γίνεται με τον δρόμο, έχει ακόμη τα χάλια του; Αναφέρομαι στα 3-4 χλμ. πριν από την παραλία.
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Σύμφωνος για Γιαννισκάρι. Τι γίνεται με τον δρόμο, έχει ακόμη τα χάλια του; Αναφέρομαι στα 3-4 χλμ. πριν από την παραλία.Jacob
Nαι. Απαραδεκτα κακός ο δρόμος.. Δεν φτάχνεται γιατί αντιδρούν οι διάφορες οικολογικές οργανώσεις ότι ο δρόμος θα χαλάσει το ..οικοσύστημα! (το ποιο? )
Πάντως η θάλασσα είναι όλα τα λεφτά (και η παραλία βεβαίως βεβαίως)
Απαραίτητη προϋπόθεση να μην έχεις πλύνει το αυτοκίνητο όταν θα πας (για να μην κλαις μετά) και να μην έχεις χαμηλωμένο αυτοκινητο (για να μην κλαις επίσης ).
Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα τον φτιάξουν. Βέβαια αυτό θα φέρει περισσότερο κόσμο, αλλά η παραλία είναι μεγάλη πρώτον, και δευτερον είναι τόσο ωραια που παρά την ταλαιπωρία ήδη πηγαινουν αρκετοι!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Μάλλον δεν την παλεύεις φίλτατε...
Επειδή σου αρέσει εσένα πρέπει να αρέσει σε όλους;;
1,5 χρόνο κάθισα εκεί. Για να πάω συνέχιζα από το δρόμο της Αντιμάχειας , εσύ πώς θα το χαρακτήριζες εκεί;; βόρεια;; σχετικά κοντά στην Καρδάμαινα είναι. Τι είναι εκεί;; βόρεια; ανατολικά ; δυτικά;; εμένα γιατί στη φωτό μου φαίνεται νότια του νησιού;;
Παραλίες για όλα τα γούστα έχουν όλα τα νησιά μας σχεδόν .Στο club med πήγαινα συνήθως. Εγκρίνεις;;;
Χαλάρωσε . Είπα ότι η Κως , σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα, είναι ξενέρωτο νησί. Δε σε ειπα καμπούρη!!
και όχι, δεν είσαι τοπικιστής
Για την Κέφαλο πιο σωστό είναι να πεις ότι είναι στο δυτικό τμήμα του νησιού, όχι στο νότιο τμήμα γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει νότιο τμήμα.
Εγώ χαλαρός είμαι απλώς δεν μπορώ να καταλάβω από που έβγαλες το συμπέρασμα για 'ξενέρωτο' νησί και που αναφέρεσαι. (νυχτερινή ζωή, κόσμος κτλ).
Που να ξέρω ότι έμεινες 1.5 χρόνο άμα λες στα άλλα μέλη να πάμε στην 'παραλία Κέφαλο'. Ποια από τις 15 κοντά στην Κέφαλο? Είναι σαν να λέω 'παιδιά πάτε στην παραλία Θάσσο, φοβερή'.
Γενικά ας μην μαμήσουμε το τόπικ με αντιπαράθεση, ο καθένας ότι έχει τις προτιμήσεις του, πάνε εσύ στη Μύκονο, άσε εμένα στην Κω να γουστάρω.
-
Eγώ δεν αντιπαρατίθεμαι με κανέναν. Εσύ 'θίχθηκες' επειδή πρέπει ντε και καλά να μου αρέσει ολόκληρη η Κως και όχι μόνο η Κέφαλος!!!
Για Μύκονο κανένα σχόλιο. Ουτε έχω πάει ούτε έχω σκοπό να πάω διότι απλούστατα δεν είναι του γούστου μου, σύμφωνα με αυτά που μου έχουν μεταφέρει όσοι έχουν πάει
Καλό καλοκαίρι να έχεις ,στην Κω ή οπουδήποτε αλλού.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Για μένα, το '51%' μιας κορυφαίας παραλίας είναι η ερημιά της.
Οπότε και το βρίσκω ανόητο όσοι έχουμε τέτοια γούστα να τα μοιραζόμαστε διαδικτυακώς, κινδυνεύοντας να καταστρέψουμε ό,τι καλό ξέρουμε.+1
Δυστυχώς είδα να αναφέρεται εδώ μία παραλία του προσωπικού μου τοπ-5...
Ποια;;;
Aμ δε!
Με πμ μόνο. -
Ελα πες να δούμε αν συμφωνούμε..
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Παραλία Καλογριά (κάποιοι το τονίζουν «Καλόγρια») στη δυτική Αχαΐα. Αμμώδης και ρηχή, ιδανική για παιχνίδια με μπάλα. Για σοβαρό κολύμπι όχι το καλύτερο. Κλασσική ελληνική ανάπτυξη, δλδ. ελάχιστη αξιοποίηση (ίσως δεν γίνεται περαιτέρω αξιοποίηση λόγω της μεγάλης οικολογικής σημασίας του τόπου, αν και το να υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων που να καθαρίζονται καθημερινά και να μην κρέμονται έξω τα σκουπίδια δεν αντιτίθεται σε περιβαλλοντικές ευαισθησίες ) με καντίνες-μπαρ πάνω στην παραλία αισθητικής 2006 π.Χ. Λίγες ενοικιαζόμενες ομπρέλες. Σου δίνει την αίσθηση πως αν ήταν σε άλλη χώρα θα είχε αξιοποιηθεί πολύ καλύτερα και από οικολογικής άποψης, και όσο αφορά τις υπηρεσίες στους λουόμενους.Τα καλά; Είσαι δίπλα στο δάσος της Στροφυλιάς (κουκουναριά), το πιο εκτεταμένο δάσος κουκουναριάς στην Ελλάδα, που εκτείνεται σχεδόν παράλληλα με την ακτογραμμή, με δέντρα ηλικίας 150-200 χρόνων.
Μπορείς να παρατηρήσεις πουλιά (χαλκόκοτες, ερωδιούς) και άλλα υδρόβια και παρυδάτια πτηνά στις κοντινές λιμνοθάλασσες Κοτύχι και Πρόκοπος. Επίσης 26 είδη ερπετών στο δάσος Στροφυλιά και στην κοντινή Λιμνοθάλασσα Κοτύχι. Μπορείς να δεις θίνες και να θαυμάσεις ή να φωτογραφήσεις φυτά που φυτρώνουν εκεί, όπως ο κρίνος της άμμου. Αν είσαι τυχερός και υπομονετικός ίσως εντοπίσεις τον έρυξ (είδος βόα) να κυνηγά έντομα ανάμεσα στις ρίζες, ή ακόμη και θαλασσοσφυρικτές που γεννάνε εκεί τα αυγά τους. Η περιοχή γύρω από την παραλία περιλαμβάνεται στους 11 υγρότοπους Ramsar στην Ελλάδα.
Επίσης περίπατος και φοβερές ποδηλατικές διαδρομές μέσα στο δάσος. Γυρίζεις καταϊδρωμένος στην παραλία, και όπως είσαι κατευθείαν για μπάνιο.
Με άλλα λόγια κάτι περισσότερο από μια απλή καλοκαιρινή παραλία. Δεν εξαντλείσαι μόνο σε αυτά που σου δίνει η θάλασσα, υπάρχουν δραστηριότητες για όλες τις εποχές του χρόνου.
Jacob
μαμαει..
παλια ηταν πολυ ρισπεκτ, ομως τα τελευταια χρονια την εχουν μαθει πολυ, και παρα το γεγονος οτι ειναι μεγαλη η παραλια, εχει πολυ κοσμο..
εχει και ενα τιμημενο αμμολοφο στα αριστερα οπως κοιτας τη στερια ( ο αναποδος κ τσι) -
Κακά τα ψέματα παιδιά όπου υπάρχει καλός ή υποφερτός δρόμος αυξάνει πολύ η προσέλευση του κόσμου και χαλάει λίγο ή πολύ η παραλία. Υπάρχουν ακόμα εκπληκτικές παραλίες αλλά θέλουν σκάφος για να τις χαρείς. Αν είχα πάντως θα διάλεγα μια στην περιοχή ανάμεσα Σφακιά με Παλιόχωρα στα νότια Χανιά! Απλά άπαιχτες.
-
Πολύ ωραία παραλία η Καλογριά, έχω πάει αρκετές φορές με φίλους...
Το σπαστικό ειναι οτι αφού δύσει ο ήλιος βγαίνουν τρελά κουνούπια...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πολύ ωραία παραλία η Καλογριά, έχω πάει αρκετές φορές με φίλους...Το σπαστικό ειναι οτι αφού δύσει ο ήλιος βγαίνουν τρελά κουνούπια...
Εχει κάτι η ...Καλόγρια που τα τρελαίνει;;
-
Να απαντησω στο ..αστειάκι , είχε βαλτους η περιοχή εκει και έχει κ δάσος από πίσω (πευκα-εχω αλλεργια-οποτε πάω φευγω τούμπανο )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να απαντησω στο ..αστειάκι , είχε βαλτους η περιοχή εκει και έχει κ δάσος από πίσω (πευκα-εχω αλλεργια-οποτε πάω φευγω τούμπανο )
Το ξέρω , προχθές ήμουν στον 'Παράδεισο' για ...σουβλακοτάνυξη, μέσα στο δάσος είναι, μπορεί και να το ξέρεις.
-
Το ξέρω , προχθές ήμουν στον 'Παράδεισο' για ...σουβλακοτάνυξη, μέσα στο δάσος είναι, μπορεί και να το ξέρεις.Οχι δεν το χω υπόψιν μου..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το ξέρω , προχθές ήμουν στον 'Παράδεισο' για ...σουβλακοτάνυξη, μέσα στο δάσος είναι, μπορεί και να το ξέρεις.
Οχι δεν το χω υπόψιν μου..
Στο δάσος της Στροφυλιάς είναι, κοντά στη λιμνοθάλασσα
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Δυστυχώς είδα να αναφέρεται εδώ μία παραλία του προσωπικού μου τοπ-5...
Ποια;;;
Aμ δε!
Με πμ μόνο.just kidding...
-
'Eγκρεμνοί' ή 'Εγκρεμνή' (πινακίδες υπάρχουν και με τα 2 ονόματα )
Ό,τι καλύτερο έχω δεί σε νερά + παραλία.
Ένα κλίκ πάνω από Πόρτο Κατσίκι και Μύρτο (κατά τα ματάκια μου , μή βαράτε οι Κεφαλοννίτες )
Όχι τόσο ξακουστή και διαφημισμένη παραλία, όπως οι παραπάνω που ανέφερα (καλύτερα βέβαια)Highlight:
--ΤΟ ηλιοβασίλεμα από παραλία, ή πάνω στο μικρό καφέ. Ερωτεύεσαι θές δε θές.
--Το ζευγάρι που διατηρεί ένα μικρό κιόσκι με καφέδες/σάντουιτς/ποτά,
μιας και για να έχει ύπαρξη αυτό, πρέπει να μεσολαβήσει κουβάλημα 343 σκαλοπατιών (ναί, ναί.....όσα και τα άλογα ενός Μ3 )ΥΓ. Θα επιστρέψω με δικές μου φωτό
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
'Eγκρεμνοί' ή 'Εγκρεμνή' (πινακίδες υπάρχουν και με τα 2 ονόματα )http://digitalviews.smugmug.com/photos/32454344-M.jpg
Ένα κλίκ πάνω από Πόρτο Κατσίκι και Μύρτο (κατά τα ματάκια μου , μή βαράτε οι Κεφαλοννίτες ) -
Φοβερες οι παραλιες της Λευκάδας αλλα εχετε ξεχασει τις πολυ καλες παραλίες του Πηλίου απο τη μερια του Αιγαίου (π.χ Μυλοπόταμος).
Επίσης πολυ καλή παραλία ειναι το Λύχνος κοντα στην Πάργα για οποιον παει προς Ηπειρο μερια...
Τέλος να αναφέρω οτι στη Θάσο που πήγα φέτος εχει μερικες πολυ καλές kai ησυχες παραλιες χωρις Ελληναρες και πιτσιρικια με ταπερακια , απλα θελει ψαξιμο και ισως 4x4..
-
Οι αγαπημενες μου παραλιες, ολες στη Κρητη.
Σουγια νοτια Χανια, αν και εχω να παω καπου 20 χρονια.
Κερατοκαμπος νοτιο Ηρακλειο.
Λευκωγιανο Αμμουδι, νοτιο Ρεθυμνο.Γενικα Νοτια Κρητη.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Eγκρεμνοί' ή 'Εγκρεμνή' (πινακίδες υπάρχουν και με τα 2 ονόματα )
http://digitalviews.smugmug.com/photos/32454344-M.jpg
Ένα κλίκ πάνω από Πόρτο Κατσίκι και Μύρτο (κατά τα ματάκια μου , μή βαράτε οι Κεφαλοννίτες )Γιατί βαράς ρεεε?
Αγαπημένες Παραλίες - Οδηγός