-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
3 εβδομαδαδες μονο φέτος,Ελλάδα..λέμε για Ιο μερικές μέρες με φίλους,
πείτε κανα ινφο οσοι την εχετε επισκεφτεί....Προσωπικά μου φανηκε αηδια!
Όμορφο νησί, αλλά με χάλια κόσμο. Σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα βεβαίως...
Αν σ' αρέσουν οι καταστάσεις που δεν ακους ελληνικά γύρω σου και η 'διασκέδαση' είναι τύπου πίνω μέχρι να γίνω λιώμα, θα περάσεις καλά!
-
εισαι κυριλες, για αυτο...
-
Ναι ρε! Αν δεν μείνω σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 6 και 3/5 αστεριών με πισίνα με τεχνητά κύματα και τζακούζι μέσα στο δωμάτιο (και με ναυαγωσώστη τύπου Πάμελα Άντερσον), δεν φχαριστιέμαι διακοπές!
-
Για φέτος...
Μύκονο, Κέρκυρα, Παξοί
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ναι ρε! Αν δεν μείνω σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 6 και 3/5 αστεριών με πισίνα με τεχνητά κύματα και τζακούζι μέσα στο δωμάτιο (και με ναυαγωσώστη τύπου Πάμελα Άντερσον), δεν φχαριστιέμαι διακοπές!δωματιο με τεχνητα κυματα?????????
-
Κουφονήσια, Πάρο, Μύκονο στάνταρ, 50-50 για Σαντορίνη και Ζάκυνθο..
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
3 εβδομαδαδες μονο φέτος,Ελλάδα..
καθηγητής είσαι?
κατι τέτοιο...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
3 εβδομαδαδες μονο φέτος,Ελλάδα..
λέμε για Ιο μερικές μέρες με φίλους,
πείτε κανα ινφο οσοι την εχετε επισκεφτεί....Προσωπικά μου φανηκε αηδια!
Όμορφο νησί, αλλά με χάλια κόσμο. Σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα βεβαίως...
Αν σ' αρέσουν οι καταστάσεις που δεν ακους ελληνικά γύρω σου και η 'διασκέδαση' είναι τύπου πίνω μέχρι να γίνω λιώμα, θα περάσεις καλά!
+1
Καλή φάση η Ίος αν είσαι φοιτητής και πας αντροπαρέα.Θα πήξεις στους μεθυσμένους Άγγλους και αν δεν είσαι κιεσύ κάθε μέρα λιώμα,δεν έχει πλακα...
Άσε που δεν υπάρχουν και τα πολλά μέρη ή παραλίες να πας...Γενικώς αν δεν έχεις κατάλληλη παρέα και 'ψυχολογία' μην περιμένεις πολλά... -
Γνώμη για κοντινό στην Αττική παραθεριστικό προορισμό (μέγιστος χρόνος από Αθήνα: 2 ώρες), όχι νησί, με καλή φύση και οπωσδήποτε ηρεμία και με αξιοπρεπή τουριστική υποδομή μπορώ να έχω περικαλώ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γνώμη για κοντινό στην Αττική παραθεριστικό προορισμό (μέγιστος χρόνος από Αθήνα: 2 ώρες), όχι νησί, με καλή φύση και οπωσδήποτε ηρεμία και με αξιοπρεπή τουριστική υποδομή μπορώ να έχω περικαλώ;+1
που να ειναι αραγε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γνώμη για κοντινό στην Αττική παραθεριστικό προορισμό (μέγιστος χρόνος από Αθήνα: 2 ώρες), όχι νησί, με καλή φύση και οπωσδήποτε ηρεμία και με αξιοπρεπή τουριστική υποδομή μπορώ να έχω περικαλώ;
+1
που να ειναι αραγε?
Βόρεια Εύβοια, μια χαρά είναι και τη στιγμή που υπάρχει γέφυρα μπορούμε να πούμε καταχρηστικά ότι ...δεν είναι νησί.
Αλλη πρόταση οι παραλίες του Κορινθιακού μόνο που η θάλασσα εκεί είναι μονίμως πολύ κρύα. Στο θέμα 'φύση' όμως χάνει πανηγυρικά από την Ευβοια
-
Ναύπλιο?
-
Και που να κάνουν μπάνιο; Στο νταμάρι την 'Αρβανιτιά';; Πρέπει να πάνε Τολό . Ασε που ανατολικά το καλοκαίρι δεν παλεύεται από την πολλή ζέστη. Κρανίου τόπος
-
Γαλαξιδι;
-
Πολύ καλό αλλά πόσο είναι από Αθήνα; Δε γνωρίζω
-
Το Ναύπλιο είναι στις επιλογές μου, αλλά η πόλη είναι κάπως θορυβώδης. Το Τολό δεν μου άρεσε καθόλου. Η Εύβοια επίσης είναι στα υπόψιν, ειδικά η βόρεια. Δεν ξέρω όμως την ποιότητα και τη μορφή των δρόμων. Πόση ώρα κάνεις ως εκεί; Ως το Γαλαξίδι;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Και που να κάνουν μπάνιο; Στο νταμάρι την 'Αρβανιτιά';; Πρέπει να πάνε Τολό . Ασε που ανατολικά το καλοκαίρι δεν παλεύεται από την πολλή ζέστη. Κρανίου τόποςΤί λες τώρα ταξιδιώτη μου;;;
Πού να κάνουν μπάνιο;;;Εννοείται όχι Τολό...Στην Καραθώνα που από την πόλη είναι 5-6 λεπτά δρόμος με το αμάξι...πολύ όμορφη παραλία και ΚΑΘΑΡΗ...Εγώ το Σ/Κ ίσως πάω Ναύπλιο...Μάνο και Σπύρο βουρ για Ναύπλιο..όοοοο,τι πληροφορία θέλετε...εγώ..
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πολύ καλό αλλά πόσο είναι από Αθήνα; Δε γνωρίζωΑναλογα τ' αμαξι και τον οδηγό από 2 μεχρι 2,5 ωρες
-
Παιδιά, δεν είπα ότι πρέπει να πάνε Τολό ντε και καλά. Οταν είχα πάει εγώ ούτε ήξερα την παραλία που αναφέρεις 'pasxos'. Πήγα μια στο Τολό, ήταν η πιο γνωστή τότε, ξέρασα και δεν ξαναπάω.
Γενικα δε μου αρέσει η Αργολίδα.
-
Πήγα Καραθώνα την Κυριακή. Η παραλία είναι ΠΑΝΒΡΩΜΙΚΗ και οι άνθρωποι - σχεδόν όλοι - ΖΩΑ. Είδα δεκάδες να πετάνε σκουπίδια και να τα παρατάνε φεύγοντας. Η θάλασσα είναι καθαρή αλλά να προσέχετε το 'φύκι'. Αριστερά είναι καθαρότερη.
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?