-
Παιζει να παω Θασο φετος.
Εχει παει κανεις να μου προτεινει καποιο μερος/ παραλια/ φαγητο ?
-
Ξέρει κανείς κάτι για την Ιο? Διασκέδαση κλπ?
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
3 εβδομαδαδες μονο φέτος,Ελλάδα..
λέμε για Ιο μερικές μέρες με φίλους,
πείτε κανα ινφο οσοι την εχετε επισκεφτεί....Προσωπικά μου φανηκε αηδια!
Όμορφο νησί, αλλά με χάλια κόσμο. Σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα βεβαίως...
Αν σ' αρέσουν οι καταστάσεις που δεν ακους ελληνικά γύρω σου και η 'διασκέδαση' είναι τύπου πίνω μέχρι να γίνω λιώμα, θα περάσεις καλά!
+1
Καλή φάση η Ίος αν είσαι φοιτητής και πας αντροπαρέα.Θα πήξεις στους μεθυσμένους Άγγλους και αν δεν είσαι κιεσύ κάθε μέρα λιώμα,δεν έχει πλακα...
Άσε που δεν υπάρχουν και τα πολλά μέρη ή παραλίες να πας...Γενικώς αν δεν έχεις κατάλληλη παρέα και 'ψυχολογία' μην περιμένεις πολλά...Για ρίξε μια ματια σ' αυτα...
Θα πας σίγουρα και θες προτάσεις;
-
charmak66
Απλα ειναι στους υποψηφιους προορισμους. Δεν βρίσκω πλοίο γμτ
Ευχαριστώ για τις πληροφοριες -
Theofaman δεν βρίσκεις πλοίο;
Ούτε με το απλό βαπόρι; Περίεργο!
Άμα αποφασίσεις πες να σου πω λεπτομέρειες, πάντως!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Theofaman δεν βρίσκεις πλοίο;Ούτε με το απλό βαπόρι; Περίεργο!
http://www.greek-ferries.net/
Εδω κοιτάζω και τα περισσότερα είναι πλήρη
Είχα ακούσει στις ειδήσεις για μειωμένα δρομολόγια και πληρότητα αλλά δεν το περίμενα και έτσι! -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Είχα ακούσει στις ειδήσεις για μειωμένα δρομολόγια και πληρότητα αλλά δεν το περίμενα και έτσι!Δεν ρωτάς και σε κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο, καλού-κακού;
-
Είχα ακούσει στις ειδήσεις για μειωμένα δρομολόγια και πληρότητα αλλά δεν το περίμενα και έτσι!Δεν ρωτάς και σε κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο, καλού-κακού;
Θα τηλεφωνήσω και στο λιμεναρχείο. Στην τελική θα πάω κολυμπώντας
-
3 εβδομαδαδες μονο φέτος,Ελλάδα..
λέμε για Ιο μερικές μέρες με φίλους,
πείτε κανα ινφο οσοι την εχετε επισκεφτεί....Προσωπικά μου φανηκε αηδια!
Όμορφο νησί, αλλά με χάλια κόσμο. Σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα βεβαίως...
Αν σ' αρέσουν οι καταστάσεις που δεν ακους ελληνικά γύρω σου και η 'διασκέδαση' είναι τύπου πίνω μέχρι να γίνω λιώμα, θα περάσεις καλά!
+1
Καλή φάση η Ίος αν είσαι φοιτητής και πας αντροπαρέα.Θα πήξεις στους μεθυσμένους Άγγλους και αν δεν είσαι κιεσύ κάθε μέρα λιώμα,δεν έχει πλακα...
Άσε που δεν υπάρχουν και τα πολλά μέρη ή παραλίες να πας...Γενικώς αν δεν έχεις κατάλληλη παρέα και 'ψυχολογία' μην περιμένεις πολλά...Για ρίξε μια ματια σ' αυτα...
Θα πας σίγουρα και θες προτάσεις;
Θα πάω σίγουρα,έκλεισα τα εισιτήρια για Αθήνα (αεροπορικά),
και τα εισιτήρια με το Highspeed.O συγκάτοικος θα πληρώσει τα υπόλοιπα, (θέλει να φάει γύρω στα 6 χιλιάρικα) και μία γκόμενα το σπίτι...
Αν δεν μας αρέσει θα πάμε Μύκονο (εγώ δεν έχω ξαναπάει).
Για πες κανα καλό μέρος για μπάνιο/διασκέδαση..
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Θα πάω σίγουρα,έκλεισα τα εισιτήρια για Αθήνα (αεροπορικά),
και τα εισιτήρια με το Highspeed.O συγκάτοικος θα πληρώσει τα υπόλοιπα, (θέλει να φάει γύρω στα 6 χιλιάρικα) και μία γκόμενα το σπίτι...
Αν δεν μας αρέσει θα πάμε Μύκονο (εγώ δεν έχω ξαναπάει).
Για πες κανα καλό μέρος για μπάνιο/διασκέδαση..
Για μπάνιο ακόμα και στον Μυλοπότα (η παραλία της Χώρας) είναι πολύ καλά, παρ΄'ολο τον πολύ κόσμο.
Ωραίο και το Μαγγανάρι, αλλά θα χρειαστείτε αυτοκίνητο/μηχανάκι για να πάτε εκεί. Εκτός και αν έχει στρωθεί άσφαλτο ο δρόμος και έχουν βάλει λεωφορείο.
Αν νοικιάσετε κάνα τζιπάκι μπορείτε να ανακαλύψετε θαυμάσιες παραλίες, χωρίς κόσμο.
Για την βραδυνή διασκέδαση, δεν μπορώ να βοηθήσω...Δεν θυμάμαι τίποτα και δεν μου έκανε τίποτα καμιά ιδιαίτερη (καλή) εντύπωση.
Από την Ίο μπορείτε να πεταχτείτε και σε κοντινά νησάκια (πχ Φολέγανδρο ή και Σαντορίνη) για μονοήμερη. Προσοχή μη πιάσει κάνα απαγορευτικό στον Πειραιά και δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω (το δελφίνι πήγαινε Πειραιά και πάλι πίσω).
-
δηλαδή αν πάμε σε δύο απο τις επιλογές που αναφέρει η ψηφοφορία τι πρέπει να ψηφήσουμε
εγώ λοιπόν με βλέπω για Πάρο και Πάτμο, με μικρή στάση στη Ρόδο...
πόσο θα ήθελα να μην γυρίσω πίσω...τα βαρέθηκα όλα... -
Αν νοικιάσετε κάνα τζιπάκι μπορείτε να ανακαλύψετε θαυμάσιες παραλίες, χωρίς κόσμο.
Για την βραδυνή διασκέδαση, δεν μπορώ να βοηθήσω...Δεν θυμάμαι τίποτα και δεν μου έκανε τίποτα καμιά ιδιαίτερη (καλή) εντύπωση.
Από την Ίο μπορείτε να πεταχτείτε και σε κοντινά νησάκια (πχ Φολέγανδρο ή και Σαντορίνη) για μονοήμερη. Προσοχή μη πιάσει κάνα απαγορευτικό στον Πειραιά και δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω (το δελφίνι πήγαινε Πειραιά και πάλι πίσω).
Eυχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
-
Ψηνομαι να παω Αιγινα στις 26 ιουλιου ειμαι απο σαλονικα και δε ξερω τι παιζει εκει νοτια... Εσεις οι νοτιοι πιστευετε αξιζει ενα 4ημερο; Φιλοι λενε πως ειναι καλα αλλα θωλω γνωμες απο ατομα που εχουν μεινει εκει..
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
Παιζει να παω Θασο φετος.Εχει παει κανεις να μου προτεινει καποιο μερος/ παραλια/ φαγητο ?
Στειλε τις γενικες προτιμησεις σου, να σου προτεινω οτι θες (αν και φετος δεν εχω παει ακομη)
-
Αύριο φεύγω για Μύκονο κ τέλη Αυγούστου πάω Κρήτη!(Σόι)
Καλές διακοπές σε όλους εύχομαι!
-
Οποιος δει αυριο το πρωι ενα PT Cruiser να περναει απο Θεσσαλονικη προς Χαλκιδικη, Τριστινικα μην αναρωτιεστε ποιος ειναι
-
vrax
δεν πηγαν καλα οι πωλήσεις του ε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
vraxδεν πηγαν καλα οι πωλήσεις του ε;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
vraxδεν πηγαν καλα οι πωλήσεις του ε;
ποιες πωλησεις, ολα σε διαγωνισμους ειναι κερδισμενα
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Αύριο φεύγω για Μύκονο κ τέλη Αυγούστου πάω Κρήτη!(Σόι)Καλές διακοπές σε όλους εύχομαι!
Το λέω πάντα αλλά θα το ξανά πω! Αν θέλετε συνάντηση γνωριμίας απλά ένα pm και όλα θα γίνουν!
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?