-
Ρε παιδιά..ξεχάστε τα στάδια πια. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να υπάρχει ΟΑΚΑ ή στάδιο σε SSS; Αυτό ήταν πρωτοποριακό όταν έγινε πέρσι και για αυτό πέτυχε. Ήταν η πρώτη φορά και ήρθαν και οι πιο άσχετοι να το δουν, οι οποίοι δεν τρελάθηκαν κιόλας. Τζάμπα να το βάλουνε πάλι δεν θα γεμίσει. Εδώ δεν το γεμίζει derby Παναθηναικού - Ολυμπιακού. Σκεφτείτε κάτι άλλο, πρωτοπορείστε. Επίσης, πάρτε το από την Αθήνα. Είναι κρίμα. Ότι φτιάξατε σε έναν χρόνο τοκαταστρέψατε σε μισό. Δεν είναι αργά. Το μόνο καλό ήταν ότι έβρισκες παραδεκτό ξενοδοχείο φθηνά, κ΄τι που στην Λαμία ήταν πολύυυυ δύσκολο...γι αυτό πρέπει να εμπλακεί και ο ΕΟΤ στην όλη προσπάθεια, μιας που εμπλέκονται και τουριστικά θέματα. (στα καμένα βούρλα ''ξενοδοχείο'' μας έδωσε πετσέτα μεγέθους πετσέτας μπαρ για το μπάνιο και είχε σήμα ΕΟΤ ). Πρέπει να μείνει στην Λαμία. Εάν σώνει και καλά πρέπει να το πάρετε από κει τότε δείτε πιο Βόρεια. Ξέρετε εσείς. Και ξενοδοχεία και χώματα και ειδικάρες.
Αυτό που με φοβίζει είναι ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα...εμείς οι αγωνιζόμενοι...μάλλον..και σκεφτείτε τους κανονισμούς αν έρθουν μετά τις 32 ΑΥΓ..μπορεί να θέλουν HANS..πρόωρα...και ποιος έχει τέτοια;
-
Τόσες σελίδες παραπόνων δεν έχουν γραφτεί για κανένα άλλο Ακρόπολις.
Αυτό κάτι λέει. Δε μπορεί όλοι να είναι λάθος.Άραγε απ΄όλα αυτά δεν ακούει τίποτα η αρχή;
-
§
Nα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τη Λιλαία ως μέρος διεξαγωγής της SSS καθώς βρέθηκα εκεί το 2004 (το Σάββατο επειδή δεν πρόλαβα μετά την Ελάτεια να πάω στο Δροσοχώρι - να'ναι καλά η λάθος επιλογή παρέας που έκανα τότε)...
Σε σύγκριση με το ΟΑΚΑ 2005 η Λιλαία ήταν ο φτωχός συγγενής. Στο ΟΑΚΑ τουλάχιστον τα βλέπαμε όλη την ώρα τα αγωνιστικά ενώ στη Λιλαία ίσα που τα βλέπαμε μπροστά μας (και μόνο), και μάλιστα το ένα από τα δύο καθώς η σκόνη τα έκανε -σχεδόν- αόρατα.
Δώσαμε λοιπόν τότε 15 ΕΥΡΩ έκαστος και απογοητευτήκαμε πλήρως (άσε που μας έφαγε ο ήλιος και αυτοί που πηγαινοερχόντουσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ας μην ξεχνάμε και το μπάχαλο με τη στάθμευση)...
Την επόμενη χρονιά με 20 ΕΥΡΩ έκαστος τα παρακολουθήσαμε όλα στην 28Α μέσα σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα...
Το ότι το ΟΑΚΑ 2006 ήταν μία αρπαχτή με την ΠαπαΒύζου και την ΠαπαΜπουταρίδου ήταν η λάθος κατεύθυνση.
@giwrgosth, προσωπικά δεν αναπολώ σε καμία περίπτωση το Star που έδειχνε τον αγώνα ό,τι ώρα ήθελε... Χίλιες φορές η ΕΤ1 που είναι συνεπής στην ώρα ασχέτως αν δείχνει μία μικρή περίληψη, και κάνει και μία -ασυνεπή- ανασκόπηση μετά το πέρας κάθε αγώνα...
§
-
@kubiak με κάνουν να το αναπολώ, γιατί στο κάτω κάτω εμπορικός σταθμός είναι, τι θα πάει στην τσέπη κοιτάζει, οι άλλοι όμως?
-
§
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
@kubiak με κάνουν να το αναπολώ, γιατί στο κάτω κάτω εμπορικός σταθμός είναι, τι θα πάει στην τσέπη κοιτάζει, οι άλλοι όμως?Δε νομίζω ότι το Star μπορούσε κάτι καλύτερο (μην ξεχνάς ότι ενώ τις πρώτες χρονιές -πόσες να ήταν;- είχε σχολιασμό ελληνικό και μάλιστα γυναικείο, την τελευταία είχε υπότιτλους)...
Προφανώς δεν είναι εμπορικά αξιοποιήσιμο προϊόν ή τουλάχιστον έτσι έκρινε το Star)...
§
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ξέρω ποιός ευθύνεται. Ασχέτως του ποιός ευθύνεται, σημασία έχει πως στην Αθήνα το πρόβλημα αυτό λύνεται.Σωστό και για τα βασιλικά κτήματα, υπήρχε και εκεί άλλη ειδική, που 'κόπηκε'...
Δεν ξερεις απο τα γραφομενά φαινεται ,θες να σου πω εγώ ?? περσι στη Λαμια η τιμή για δικλινο που εδωσαν ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΗΤΑΝ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ της Ε..Α ( μαθε και εσυ κανα ονομα ,μπορεις ) εδινε τελική 120 + και τρεχανε να κλεισουν μεσω αυτής ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΕ,,και μετα φωναζες...
Οι ανεσεις του marriot χρεώνονται με 150+ ευρώ ,στην τιμή αυτή χωράει και η προμήθεια τηως γνωστής εταιρίας ..καταλαβες..τωρα
Λιγο σεβασμό σε εμας που φωνάζαμε **1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α του εθνικου αγωνα ** και ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ κτλ.κτλ.κτλ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙς .Ρωτας αν θέλει το ράλλι η ΛΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ??? ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΠΟΛΙΤΕς ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ για να βγαινουν και να τους την λένε τα δημοσιογραφάκια των ΑΘΗΝΩΝ ,ΕΤΣΙ ???
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΣ ΑΛΛΟΥ 40+
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ !! ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ .ΕΓΩ ΣΤΗ ΚΑΛΟΣΚΟΠΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! -
Επιβεβαιωνω γιατι ειδα χαρτια. Τα εχουν ετοιμα για οποιον ενδιαφερεται. Ζητειστε τα στη Νομαρχιακη Αυτοδιοικηση Λαμιας. Κο Κων/νο Κουτσογιαννακοπουλο, δικηγορο Λαμιας, τηλεφωνο εχω και το δινω σ οποιον σοβαρα θελει ν ασχοληθει. Τελεια και παυλα.
-
μισο λεπτό....Δεν είναι κακό να γίνετε η SSS στο ΟΑΚΑ...ίσα ίσα..αλλα να γίνεται μια φορά ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ χωρις αλιάγα και παπαρίζου...
ΞΕχνάτε τον χαμό κάθε χρονιά στην λιλαία..?μια βρεχαν αυθαίρετα τα χωματα με αποτελεσμα να διαμαρτυρονται οι αγωνιζόμενοι, μια απο το ντουμάνι δεν εβλεπες τον διπλανο σου (και δεν εχει να κρυφτεις πουθενα)...Και στο Βουνό το θέλω το ντουμάνι να καταλαβαίνω ότι βλέπω acropolis αλλα στην sss οχι!!..
εγω δεν διαφωνώ με την SSS στο ΟΑΚΑ αλλα όχι όπως φέτος....
SP και αγώνας στη Λαμια και SSS ΟΑΚΑ..συνταγή που έφερε το acropolis στην κορυφή του ΠΠΡ..!!!Άλογο που κερδίζει δεν το σκοτώνεις!!!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτό κάτι λέει. Δε μπορεί όλοι να είναι λάθος.Άραγε απ΄όλα αυτά δεν ακούει τίποτα η αρχή;
Αυτό μάλιστα, πολύ σωστή η παραρτήρηση. Παρόλο που προσωπικά έγραψα και όλα τα θετικά του αγώνα σε άλλο θέμα.
Είμαι σίγουρος ότι ακούνε.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό μάλιστα, πολύ σωστή η παραρτήρηση. Παρόλο που προσωπικά έγραψα και όλα τα θετικά του αγώνα σε άλλο θέμα.
ναι αλλα απο το ενα μπαινει και απο το αλλο βγαινει....
-
EΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ
- ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 53ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ?
- ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ 'ΟΙ Ε.Δ. ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΑΦΑΡΙ'?
- ΜΕΙΝΑΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α.ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ?(ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ).
- ΜΕΙΝΑΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ SERVICE PARK?
- ΜΕΙΝΑΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ Ε.Δ.? (ΡΑΛΛΥ ΕΛΠΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ!!!)
- ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Η ΞΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ?
- ΜΕΙΝΑΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ Ε.Δ.? ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΤ1 ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ Ε.Δ. (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΓ.ΣΩΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ CLIO).
8.ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΕΣ Ε.Δ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ) ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ?
9.ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΙΣ Ε.Δ.,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΙΣ Ε.Δ.,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ 'ΠΕΡΑΣΕ' ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ? ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΟΠΤΕΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΟΔΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ !!!!
ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΕ,
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ,ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σίγουρα ακούνε Κώστα, πάντα άκουγαν... Το θέμα είναι ότι αυτός που πρέπει να ακούσει δεν ακούει ούτε τον ίδιο του τον εαυτό...
-
§
Έχω την εντύπωση ότι πολλά επιστρατεύτηκαν τελευταία στιγμή (π.χ. ΠαπαΒύζου, διάθεση εισιτηρίων από εκπομπές - Λ$#%%$ρη κ.λ.π.), γιατί αυτοί που πουλούσαν εισιτήρια έβλεπαν το φιάσκο που ερχόταν και απάντησαν με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθώντας να επιστρατεύσουν το glamour που πίστευαν ότι θα πουλούσε και σε αυτή την περίπτωση...
Ευτυχώς διαψεύστηκαν οικτρά...
§
-
Αληθέυει οτι λίγη ώρα πριν την εκκίνηση της δεύτερης SSS την Κυριακή, ο κόσμος δεν ξεπερνούσε τις 5 χιλιάδες, με αποτέλεσμα η μίς Number One να στραβώσει και να απειλεί οτι δε βγαίνει να τραγουδήσει; Για αυτό το λόγο άνοιξαν και τις πόρτες βάζοντας μέσα κοντά στους 3 χιλιάδες που δεν είχαν εισητήριο αφού δεν ήταν δυνατόν να φαίνονται κενές ολόκληρες εξέδρες;;;
Αληθέυει οτι υπήρχαν ειδικές συμφωνίες με εταιρεία του εξωτερικού που εκμεταλέυεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα του WRC, και οι οποίες έπαιξαν ρόλο στο που θα γινόταν ο αγώνας και υπο ποιές συνθήκες;;;
Αληθέυει οτι στον Υμητό είχαν εξέδρα VIP και έκαναν σκηνοθετημένες λήψεις απο την εν λόγω εταιρεία η οποία είχε ζητήσει να μην υπάρχει κόσμος στην ειδική;;; -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Ξέρω ποιός ευθύνεται. Ασχέτως του ποιός ευθύνεται, σημασία έχει πως στην Αθήνα το πρόβλημα αυτό λύνεται.
Σωστό και για τα βασιλικά κτήματα, υπήρχε και εκεί άλλη ειδική, που 'κόπηκε'...
Δεν ξερεις απο τα γραφομενά φαινεται ,θες να σου πω εγώ ?? περσι στη Λαμια η τιμή για δικλινο που εδωσαν ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΗΤΑΝ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ της Ε..Α ( μαθε και εσυ κανα ονομα ,μπορεις ) εδινε τελική 120 + και τρεχανε να κλεισουν μεσω αυτής ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΕ,,και μετα φωναζες...
tpapo, εμένα το ξενοδοχείο μου το κλείνει και το πληρώνει η οργάνωση (ρώτα να μάθεις τι δουλειά κάνω στον αγώνα, επειδή μόνο να εκτοξεύσεις τη χολή σου ξέρεις). Και για τους ανθρώπους μου στον αγώνα το έκλεινα κάθε χρόνο από τον προηγούμενο Νοέμβριο και άρα γλύτωνα το 'καπέλο' της εταιρείας που λες (αδιάβαστος tpapo, 2 ήταν οι εταιρείες). Ομως οι άνθρωποι πλήρωναν 50 ευρώ το δίκλινο και ήταν ψιλοάθλιο. Και τα 60 που λες, 'αρπαχτή' ήταν, τα συγκεκριμένα δωμάτια δεν ήταν για 50-60 ευρώ.
Οι ανεσεις του marriot χρεώνονται με 150+ ευρώ ,στην τιμή αυτή χωράει και η προμήθεια τηως γνωστής εταιρίας ..καταλαβες..τωρα
Οχι, περιμένω εσένα...
Λιγο σεβασμό σε εμας που φωνάζαμε **1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α του εθνικου αγωνα ** και ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ κτλ.κτλ.κτλ
Οταν έρθει η έκθεση της FIA θα σου απαντήσω σε αυτό.
Εκτός από το να φωνάζεις ξέρεις τίποτα άλλο ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙς .Ρωτας αν θέλει το ράλλι η ΛΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ??? ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ-ΠΟΛΙΤΕς ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ για να βγαινουν και να τους την λένε τα δημοσιογραφάκια των ΑΘΗΝΩΝ ,ΕΤΣΙ ???
Ποιός σου είπε πως τίθεται θέμα επιστροφής στη Λαμία ? Αλλο τι θα θέλαμε (και εγώ, το έχω γράψει πολλές φορές) και άλλο τι μπορεί να γίνει.
-
Θα ήθελα να προσθέσω και μια άλλη διάσταση κατα την ταπεινή προσωπική μου γνώμη. Πόσες πόλεις και χωριουδάκια ζούσαν απο το Ακρόπολις αυτές τις 3-4 μέρες οταν αυτό γινόταν εκτός Αττικής ; Ιτέα, Δελφοί, Αράχωβα, Γαλαξίδι, Αγόριανη, Αμφίκλεια, Τιθορέα, Λιλαία, φυσικά Λαμία, τα χωριά του Μπράλου, Γραβιά, Πάυλιανη, Πυρά και πόσα ακόμα. Ολα αυτά τα μέρη έβγαζαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο λεφτάκια αυτές τις μέρες.
Φέτος μπορείτε να μου πείτε ποιός έβγαλε λεφτά εκτός ίσως απο τη Θήβα ή την Αυλώνα και ίσως τα Σκούρτα; Και λέω ίσως γιατί ο κόσμος ήταν ελάχιστος. Θα μου πείς και τι ήμαστε ρε φίλε Φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα αναστήσει την επαρχία;;;
Μήπως αγαπητοί κύριοι είναι προτημότερο να αναστήσετε έμεσα την επαρχία απο το να ενισχύετε αμεσα τις ήδη γεμάτες τσέπες των κυρίων του εξωτερικού; Και μη μου πέιτε πως προβάλεται η Ελλάδα απο το ΟΑΚΑ και τα θυμάρια της Μάνδρας ;Μια σκέψη κάνω που μάλλον θα πάει πάτο βέβαια.
-
@anivagr
πολύ σωστή είναι η σκέψη σου αλλα όπως είπες δεν νομίζω να είναι και στους πρωταρχικούς τους στόχους τα οικονομικά οφέλη της επαρχίας..!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
. Η αληθεια ειναι οτι οσο αφορα στη διαδρομη, αν ειχαν παραμεινει τα 'Βασιλικα' κτηματα και η πισω Παρνηθα, σημερα θα ειχαμε πολυ λιγοτερα παραπονα.Δε βλέπω πουθενά σχολιασμό σχετικά με με το γιατί δεν παρέμειναν τελικά αυτές οι δύο διαδρομές, τη στιγμή που είχαν 'φωτογραφηθεί' απο την Οργάνωση στην ιστοσελίδα.Ποιός σχεδίαζε χωρίς τον 'ξενοδόχο';;;;;;......
-
Και όμως φίλε μου αυτή η επαρχία τόσα χρόνια στηρίζει αυτό τον αγώνα.
Δεν είμαι απο αυτά τα μέρη και δεν έχω κανένα προσωπικό ώφελος να τα λέω αυτά, αλλά όταν έβλεπες τη διαδρομή Τιθορέα Λιλαία να έχει γίνει μια Συγγρού απο το κόσμο και όλοι να σε κοιτάνε απο τα μαγαζιά και απο τα σπίτια τους με χαμόγελο, να ζητάς ένα καφέ και πρίν σε σερβίρουν να σε ρωτάνε τι είδες, που ήσουν, τι έπαθε ο Κάρλος και σταμάτησε πιο κάτω και τέτοια, ε τα προτειμώ απο τα φετινά σκουπιδαριά και την ερήμωση. -
Ο χρήστης anivasgr έγραψε:
Και όμως φίλε μου αυτή η επαρχία τόσα χρόνια στηρίζει αυτό τον αγώνα.
Δεν είμαι απο αυτά τα μέρη και δεν έχω κανένα προσωπικό ώφελος να τα λέω αυτά, αλλά όταν έβλεπες τη διαδρομή Τιθορέα Λιλαία να έχει γίνει μια Συγγρού απο το κόσμο και όλοι να σε κοιτάνε απο τα μαγαζιά και απο τα σπίτια τους με χαμόγελο, να ζητάς ένα καφέ και πρίν σε σερβίρουν να σε ρωτάνε τι είδες, που ήσουν, τι έπαθε ο Κάρλος και σταμάτησε πιο κάτω και τέτοια, ε τα προτειμώ απο τα φετινά σκουπιδαριά και την ερήμωση.λες να μην τα ξέρω...Μαζι σου είμαι...Αλλα αυτο που λέω είναι δεν νομίζω η οργανωτική να σκέφτεται τετοια πράγματα..!!
ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !