Jun 8, 2006, 4:10 PM

Ο χρήστης pavlos έγραψε:

Χασαμε την μπαλλα Παυλε. Εδω μεσα γραφουμε το πως μας φανηκε , το πως νοιωσαμε το Ρ.Α , απο την πλευρα του ο καθενας. Πως ο θεατης, πως εγω ο πληβειος συμμετεχων, πως...
Οπως θα ειδες, σχεδον κανεις δεν παραπονεθηκε για αμιγως οργανωτικες παραλειψεις. Αντιθετα.
Τωρα, αν ακουσω κανενα 'δεν σ αρεσε, μην ξανατρεξεις' δεν θα μου φανει καθολου παραξενο, αλλα σιγουρα δεν θα το εκτιμησω σαν πραξη 'Εθνικης Σωτηριας'.
Στο κατω-κατω δεν θα πρεπει να παω σωνει και καλα με τα νερα οσων απολαμβανουν κερδη απο αυτη την υποθεση, εστω κιαν η βαθμολογια ειναι 100%. Σ αυτο ακριβως απετυχε το σχεδιο. Οτι δεν ελαβε υποψη του οτι σ αυτο που για χρονια ο Ελληνας συμμετεχει , το θελει και λιγο 'δικο' του. Τι να πεις? Ελληνες γεννηθηκαμε, στην Ελλαδα ζουμε, γιατι πρεπει να γινουμε 'Παριζιανοι'?
Τελος παντων, καλο θαταν , οι υπευθυνοι να σκεφτονται πως θα ικανοποιησουν πρωτα τους δικους, κοντινους ανθρωπους κι υστερα τους ξενους. Ετσι δεν κανουμε σπιτια μας, στον κοινωνικο μας περιγυρο, παντου? Αλλιως γιατι θυμωνουμε οταν μας λενε ραγιαδες?
Λεω τωρα...

Χρήστο, σε θεωρω έξυπνο ανθρωπο, και παρόλη την ηλικία σου , βλέπεις κάποια πράγματα διαφορετικα απο τους συνομηλικους σου, γιαυτό και θα σου απαντήσω.

Οταν διοργανώνει μια χώρα ένα παγκόσμιο Κυπελλο Ποδοσφαίρου ποιος θέτει τα standards της διοργανωσης; Η FIFA έτσι; Ενα Eurobasket προφανώς η FIBA. Πιστευω πως συμφωνείς εως εδω. Παμε λοιπον παρακάτω...

Το Ακροπολις έιναι ένας αγώνας που εντάσετε στο ΠΠΡ, άρα τους κανόνες τους θέτει η FIA. Ειναι ένας αγώνας που γίνετε για τους κατασκευαστες τα WRC τα JWRC και τα PWRC. Σωστα; Σωστα λεω εγώ...

Εμεις λοιπόν οι φτωχοί πλην τίμοι (όχι πάντα, αλλα λέμε τωρα) Ελληνες αγωνιζόμενοι, όπως και οι Γάλλοι, Αγγλοι, Ισπανοι κ.α. συμμετέχουμε στο Ακρόπολις κάνοντας το κέφι μας. Σωστά; Πάλι Σωστα λεω εγω.

Όμως στην FIA δεν καίγετε καρφάκι τι θα κάνει το νούμερο 85 πχ του Ράλι Ακρόπολις ή Σαρδηνίας ή Αγγλίας. Και αυτό μπορω να στο διαβεβαιώσω απο την μικρή μου εμπειρία σε περιστατικά που έχουν συμβει στους αγώνες του FSTi (που στο κάτω κάτω είναι μέρος του ΠΠΡ με split time χρόνους, δικές του τέντες και hospitality από την ISC), και που δώσαμε αγώνα με τις πλάτες της M-Sport για να αλλάξουν.

Έτσι λοιπόν και η ΕΛΠΑ κινείτε, ίσως καλύτερα ακροβατεί, πάνω στους νέους κανονισμούς και απαιτήσεις της ISC προσπαθώντας να έχει ευχαριστημένο και τον Ελληνα αγωνιζόμενο αλλά πρώτα απο όλα την FIA και την ISC.

Ξαναλέω ότι έγιναν λάθη, η εικόνα της υπερειδικής ήταν λυπηρη την Κυριακή, αλλά αυτό διορθώνετε. Οι ειδικές δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν 4 φορες. Και αυτό διορθώνετε.

Δικαια φωνάζουν οι θεατές ότι προτιμούν τα βουνα της Στερεας Ελλάδας, και εγω ευχαριστιόμουν την εκδρομη και είχα μια καλή δικαιολογία για τον ευατό μου να την κοπανήσω 3 μέρες απο τις δουλείες μου. Δυστυχώς όμως για να συνεχίσουμε να βλέπουμε τους Παγκόσμιους στην Ελλάδα, έστω και στην Αττικοβοιωτία-Κορινθια, ο αγώνας πρεπει να προσαρμοστεί.

Δεν υπάρχουν περιθώρια, 6 υποψηφιοι αγώνες περιμένουν σαν τα κοράκια να αρπάξουν την θέση οποιουδήποτε αγώνα 'στραβοπατήσει'.
Δυστυχως, σε αντίθεση με την Γερμανία-Αγγλία-Γαλλία-Ιταλία-Ισπανία δεν έχουμε καμία αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα να στηρίζει τον αγώνα, και οι πωλήσεις της Ελλάδας σε αυτοκίνητα είναι πολύ χαμηλότερες απο τις προαναφερόμενες χώρες. Άρα τι μας μένει;; Να κάνουμε τον καλύτερο αγώνα έτσι ώστε να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας τον στερήσουν. Αυτο προσπάθησαν να κάνουν και για τους 'κουτόφραγκους' τα κατάφεραν. Εμεις μείναμε παραπονεμένοι!! Γιατι; Γιατι ξέρουμε ότι οι άνθρωποι που δουλέυουν για τον αγώνα μπορούν να το κάνουν ακόμα καλύτερα, και αν τωρα τους βοηθήσουμε και δεν πέσουμε να τους 'φάμε' του χρόνου θα το κάνουν. Ειμαι σιγουρος ότι και εσύ το πιστεύεις!! Το είπες άλλωστε και στην υπερειδική!!!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.
ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ 'ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ'.

ΦΙΛΙΚΑ,

'EL-EM'