-
Μπορεί και να μην τα διάβασες καλά!
-
μπορει... απο την αλλη ομως βλεπω και το αποτελεσμα του poll...
τι να πω... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΩΡΗ , ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ , ΣΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΣΟΥ Ε Ε Ε ?
ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙΣ , ΑΠ'ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΘΩ
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ .
OΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΑΚΕΤ ΜΟΥ,ΖΗΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΛΕΣ Η ΥΠΕΡΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΔΕΣΜΟ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
αρχιζω και χανω τη μπαλα....
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Στην ηλικία σας θα χαρακτηριστείτε και μερακλήδεςΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΤΑ PC ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΚΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ , ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΑΦΗΝΕΤΑΙ .....
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΩΡΗ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΙ ALA DALI , ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΑ ΜΕ ΚΟΜΟΔΙΝΙ ΜΑΛΙ , ΙΣΩΣ ΠΑΥΛΑΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ LIFE STYLE , ΤΟΤΕ , ΕΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΥ
ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠ'ΤΑ ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΩΡΗ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΑΚΙ ALA DALI , ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΑ ΜΕ ΚΟΜΟΔΙΝΙ ΜΑΛΙ
Οχι, αλλα φανταζομαι το λωρη με λιφτινκ και σενα με φουστα,σαν τον ρουβα με τον ψινακη θα εισαστε(και με στη μοδα) αλλα εσυ μαλλον σαν τον ψινακη πρεπει να μοιαζεις με τα μπινελικια που ριχνεις λοιπον αποφασιστε και πεστε μας.
-
An ton Loeb eprepe naton stamathsoyn aytoy toy zwoy ti eprepe na toy kanoyn?[url]
http://videos.bloka.com/STAR.wmv[/url] -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
An ton Loeb eprepe naton stamathsoyn aytoy toy zwoy ti eprepe na toy kanoyn?[url]
http://videos.bloka.com/STAR.wmv[/url]Ο επόμενος που θα ξαναβάλει αυτό το βιντεάκι από την Αττική οδό, προτείνω να αποβληθεί από το forum και να τον αναγκάσουμε να γράφει μόνο στο clubopel.gr.
Πέρα από την πλάκα, πρέπει να είναι η πέμπτη φορά που μπαίνει το παραπάνω.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
http://videos.bloka.com/STAR.wmv[/url]Ο επόμενος που θα ξαναβάλει αυτό το βιντεάκι από την Αττική οδό, προτείνω να αποβληθεί από το forum και να τον αναγκάσουμε να γράφει μόνο στο clubopel.gr.
Πέρα από την πλάκα, πρέπει να είναι η πέμπτη φορά που μπαίνει το παραπάνω.
ΥΓ: 6η φορά!
Και βέβαια ΚΑΙ οι δύο έπρεπε να σταματηθούν, και ο Loeb, και το ΖΩΟ της Αττικής Οδού. Ο δεύτερος αξίζει και παλούκωμα, ο Loeb όχι φυσικά, τον αγώνα του έκανε ο άνθρωπας. -
Γειά σας,
Τελικά, συνοψίζοντας, εκείνο που κατάλαβα από το υπόψη θέμα είναι, ότι :
- Είμαι κρυόκωλος, μαλ.... (δεν γράφω άλλα για να μην σβήνουν οι Mods), αφού έχω την άποψη οτι έπρεπε να σταματήσουν τον Loeb.
- Δεν μπορώ να καταλάβω και ούτε πρέπει να κρίνω, κάποια στραβά και επικίνδυνα, που γίνονται σε αυτοκινητιστικούς αγώνες, αφού δεν έχω καθήσει σε ...μπάκετ!!
- Υπάρχουν δύο ...'δίκια' στους αγώνες, αυτό των αγωνιζόμενων (που είναι το ισχυρότερο και άνευ ορίων ) και αυτό των θεατών, (που δεν έχει καμμία σημασία, δεν πρέπει να υπάρχει). Εφόσον δηλαδή ένας αγωνιζόμενος μπορεί να το πάει μέχρι το SP έστω και με ...μία ρόδα !!κινούμενος σε κανονική διαδρομή και σε πολυσύχναστο δρόμο, μοιράζοντας ...σουβενίρ, καλώς καμωμένο αφού είναι ένας αγώνας.
- Το ότι υπάρχουν ...'κάφροι' και κάθε λογής ...μπουμπούκια στους δρόμους, έχω άλλοθι και μπορώ να κάνω και ΄γώ ακόμα χειρότερα..!!
- Το ότι υπάρχουν κοινωνικά κατακριτέα άτομα, με τα οποία δεν ασχολείται η πολιτεία με τα εντεταλμένα όργανά της, αυτό και μόνο μου δίνει το δικαίωμα να γίνω και ΄γώ ακόμα άλλο ένα.
Άν αυτό δεν είναι λογική του παραλόγου, ΄τοτε τι είναι ;
Έτσι θα πάμε μπροστά ; Έτσι προάγουμε το κάθε άθλημα ;Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι αυτό έγινε σε κανονική διαδρομή, πολυσύχναστη με τον κυρ. Μήτσο και την κα Κατίνα, τον παππού και την γιαγιά (που έχουν ...γραμμένους τους αγώνες) και πάνε την βόλτα τους και όχι σε ειδική , όπου εκεί ισχύουν διαφορετικά.
Φιλικά
Μάξιμος
Υ.Γ. Περιμένω να ΄δώ και τι θέση θα πάρουν (άν πάρουν) και οι διάφοροι συντάκτες επί των αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,Τελικά, συνοψίζοντας, εκείνο που κατάλαβα από το υπόψη θέμα είναι, ότι :
- Είμαι κρυόκωλος, μαλ.... (δεν γράφω άλλα για να μην σβήνουν οι Mods), αφού έχω την άποψη οτι έπρεπε να σταματήσουν τον Loeb.
- Δεν μπορώ να καταλάβω και ούτε πρέπει να κρίνω, κάποια στραβά και επικίνδυνα, που γίνονται σε αυτοκινητιστικούς αγώνες, αφού δεν έχω καθήσει σε ...μπάκετ!!
- Υπάρχουν δύο ...'δίκια' στους αγώνες, αυτό των αγωνιζόμενων (που είναι το ισχυρότερο και άνευ ορίων ) και αυτό των θεατών, (που δεν έχει καμμία σημασία, δεν πρέπει να υπάρχει). Εφόσον δηλαδή ένας αγωνιζόμενος μπορεί να το πάει μέχρι το SP έστω και με ...μία ρόδα !!κινούμενος σε κανονική διαδρομή και σε πολυσύχναστο δρόμο, μοιράζοντας ...σουβενίρ, καλώς καμωμένο αφού είναι ένας αγώνας.
- Το ότι υπάρχουν ...'κάφροι' και κάθε λογής ...μπουμπούκια στους δρόμους, έχω άλλοθι και μπορώ να κάνω και ΄γώ ακόμα χειρότερα..!!
- Το ότι υπάρχουν κοινωνικά κατακριτέα άτομα, με τα οποία δεν ασχολείται η πολιτεία με τα εντεταλμένα όργανά της, αυτό και μόνο μου δίνει το δικαίωμα να γίνω και ΄γώ ακόμα άλλο ένα.
Άν αυτό δεν είναι λογική του παραλόγου, ΄τοτε τι είναι ;
Έτσι θα πάμε μπροστά ; Έτσι προάγουμε το κάθε άθλημα ;Κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι αυτό έγινε σε κανονική διαδρομή, πολυσύχναστη με τον κυρ. Μήτσο και την κα Κατίνα, τον παππού και την γιαγιά (που έχουν ...γραμμένους τους αγώνες) και πάνε την βόλτα τους και όχι σε ειδική , όπου εκεί ισχύουν διαφορετικά.
Φιλικά
Μάξιμος
Υ.Γ. Περιμένω να ΄δώ και τι θέση θα πάρουν (άν πάρουν) και οι διάφοροι συντάκτες επί των αυτοκινήτων.
Κρίνοντας από τα όσα έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής πιστεύω ότι η παραπάνω τοποθέτηση λέει τα πράγματα με τ'όνομά τους.
ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠ'ΤΑ ....ΦΙΛΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
Απ' ότι φαίνεται, για όλα φταίει η Καλομοίρα...
-
Απ' ότι φαίνεται, **για όλα φταίει **η Καλομοίρα...
Bασικα ........ αλλα κατ' επεκταση , η εμπνευση του νεοελληνα στην ξερολιαση , η ατιμη κενωνια που τον εχει με ενα 1400 αρι , οι κερδοσκοποι διοργανωτες που δεν του εστειλαν το πουλμαν να τον παραλαβει για τις ειδικες απ'το σπιτι του , το αφεντικο του που τον εχει στην σεντρα για απολυση αν την κοπαναγε για ακροπολις , οι γονεις που διαμαρτυρονται οτι χαλαει πολλα τελευταια γιατι τα εισοδηματα .. εχουν μειωθει κατακορυφα , ε αντε και η μουργελα παλι τον κοντο θα παναδουμε να πηδαει τον ψηλο , νατο παζλ μας βγηκε .
Και που θα ξεσπασουμε που ειναι και τσαμπα ?
Εδω , που γραφει καθε καρυδιας καρυδι , και δεν εχει να χασει και τιποτα απ'την υποληψη του (ποια ?) ο καθε απελπισμενος νεοελληνας .
Μια ερωτηση :
Αν ειχε γινει το Ακροπολις στην Λαμια , πιστευει κανεις οτι εκτος απ'τους Λαμιωτες θα υπηρχαν αλλοι θεατες ?
υ.γ. Στην απαντηση εξαιρουνται βουλευτες της Ν.Δ. (ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ )
Και το μεγαλο διλημμα του γενους συνεχιζεται ................
Τον loeb θα τον ειχαν μπουζουριασει στην Λαμια ? -
Θα κανεις πλακα μαλλον με αυτη την ερωτηση!!!, αλλιως θα πρεπει να συμπερανω οτι δεν εχεις καμία επαφη με το ακροπολις στο παρελθόν
-
ΟΧΙ. Γιατι να τον σταματησουν ρε παιδια, για μισο λεπτο. Σταματανε ολους γυφτους με τις καρεκλες στην καροτσα που φτανουν τον δευτερο οροφο πολυκατοικιας με πηλωτη. Σταματανε ολα τα υπολοιπα φορτηγα που ειναι φορτωμενα με τους θησαυρους του Σολωμοντα και μονο ενα σκοινι να τους κραταει και βγαινουν στηη ΕΟ/ΑΟ; Οχι! Γιατι να σταματησουν το Λεμπ; Πηγαινε στην ΛΕΑ δεν ειπατε; ΟΚ. Αγωνας δεν ειναι; Δεν εχει το διακαιωμα απο την στιγμη που θα φτασει στο SP να το φτιξει; Αρα πρπει να φτασει το σερβις του παση θυσια, εστω και με μια ροδα να οπηγαινε ειναι στην κριση του πληρωματος. Αν πειραζει που ηταν στην ΑΟ εινα αλλο θεμα , αν ηταν στην Αμφικλεια θα ειχε την ιδια βαρυτητα το θεμα; Γιατι επειδη εκει οι οδηγοι παιζει να πετυχουν κατσικες, βοδια και ο,τι αλλο λαχει στον δρομο και προσεχουν ενω στην ΑΟ εχουν κανει συμβολαιο με τον Θεο και δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει κατι στο οδοστρωμα. ΟΚ, οποτε παμε παλι στην αρχικη ερωτηση του αλλου θεματος κατα ποσο αξιζε το Ακροπολις στην Αθηνα και τι προβληματα δημιουργουσε αυτο.
(Αποψη μου, δεν το εχω διαβασει ολο λτο θεμα λογω περιορισμενου χρονου, αν εχει ξαναμπει το ιδιο σορρυ αν σας κουραζω)
-
-
Ο χρήστης Λειψιππος έγραψε:
(Αποψη μου, δεν το εχω διαβασει ολο λτο θεμα λογω περιορισμενου χρονου, αν εχει ξαναμπει το ιδιο σορρυ αν σας κουραζω)(Λογω περιορισμενου χρονου δε θα σχολιασω τη δημοσιευση σου. Απλα θα αναφερω οτι σε 5-6 που ανεφεραν ακριβως τα ιδια με σενα, αποδοθηκε απο μερικους η ιδιοτητα του 'ωχαδερφισμου' που χαρακτηριζει πολλους Ελληνες.)
-
Εγώ θα πρότεινα μεταξύ των ειδικών να μεταφέρονται τα γωνιστικά με νταλίκες . Έτσι δεν θα κινδυνεύει κανείς από τους αλήτες που τρέχουν στα ράλια
Αν στην θέση του όχι και τόσο συμπαθή στους rallyfans Loeb ήταν πχ ο Sollberg θα υπήρχε αυτό το θέμα?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αν στην θέση του όχι και τόσο συμπαθή στους rallyfans Loeb ήταν πχ ο Sollberg θα υπήρχε αυτό το θέμα?
Μα δεν είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία κι ούτε κερδίζει συνεχώς.
Πάντα υπάρχει μια συμπάθεια για τους πιο πίσω. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έτσι δεν θα κινδυνεύει κανείς από τους αλήτες που τρέχουν στα ράλιαΑν και το ανεφερες για αστειο, το εχω σκεφτει πολλες φορες αυτο, οταν ελληνικα ραλλο-αυτοκινητα (με χορηγους κ.λπ. επανω) εμφανιζονται στο δρομο, χωρις πινακιδες, κανοντας θορυβο 200dB, παραβιαζοντας κοκκινα φαναρια και πηγαινοντας χωρις αυριο. Και οχι μονο σε 'περιοδο αγωνων'.
Και δε μου εχει τυχει μονο μια φορα...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σαφώς και σαφέστατα θα υπήρχε!
Αν ο Loeb δεν έτρεχε με Citroen θα έκανες τέτοια ερώτηση;
-
Edit
Επρεπε να σταματήσουν το Loeb ?