-
-
-
-
Πλάκα κάνεις ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πλάκα κάνεις ?Μάλλον...
Από μένα, φυσικά Leon.-
Το Τολέδο απλώς δεν βλέπεται, και το Altea είναι κάπου ανάμεσα. -
Εεεε, χμμμμ...
Εγώ είχα την αίσθηση ότι η μόνη διαφορά ήταν ο... βαθμός πρηξίματος (Leon=1x, Altea=2x, Toledo=5x).Να πω τη μαύρη αλήθεια, το Leon ομορφούλικο είναι.
-
Η seat μόλις αποφασίστηκε απο το VW group να αναλάβει τον 'σπορ' τομέα έκανε ένα τόλμημα με το εκπληκλτικό κατα τη γνώμη μου Seat Formula:
και μετά αυτοκτόνησε....
-
Κ τα τρια σχεδόν ίδια είναι....δε μου αρέσει κανένα
Το προηγούμενο Leon μάλιστα! -
Το Leon μπορώ να πω έχει αρχίσει και μου αρέσει. Αν και ομολογώ ότι τα άλλα δύο τα θεωρώ εκτρώματα...
-
το Altea για MPV μια χαρά είναι, καλύτερο από κάτι Golf+ και Corolla Verso
-
Θα γράψω ότι και στο προηγούμενο θέμα...
Το πρόβλημα με τα καινούρια Seat είναι ότι είναι ίδια. Ο σχεδιασμός του Altea είχε τύχει -απ'ότι θυμάμαι- καλών κριτικών το πρόβλημα άρχισε με την έλευση του σχεδόν ίδιου toledo και μεγάλωσε με το ακόμα πιο ίδιο Leon, δεν είναι ιδιαίτερα άσχημα (πλην πίσω μέρος toledo) είναι όμως ιδιαίτερα ίδια.
Το προηγούμενο leon γιατί θεωρείται ομορφότερο του νέου, είχε άλλο σήμα?
Ψηφίζω altea διότι είναι τουλάχιστον αυθεντικό τα άλλα 2 είναι κλώνοι...
-
Eμετικά......
-
Droemmen, η Seat δεν επηρεάζεται θετικά ή αρνητικά από το σήμα, όσον αφορά το σχεδιασμό, γιατί δεν μας έχει συνηθίσει ούτε σε ιδιαίτερα όμορφα (π.χ. Alfa Romeo) ούτε σε ιδιαίτερα άσχημα μοντέλα (Daewoo). Οπότε δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν υπάρχει κάποιο στερεότυπο που να λειτουργεί άμεσα στο μυαλό μας (α, είναι Seat; Μπλιαχ, κακάσχημο ή ουάου, πανέμορφο! ). Ίσως στα επόμενα μοντέλα να θεωρούμε τα Seat φτηνές αντιγραφές (από την ομοιότητα 147-Ibiza, από την ομοιότητα Altea-Toledo-Leon κλπ.) και αυτό να γίνει ένα στερεότυπο. Προς το παρόν η Seat είναι μάλλον αδιάφορη για το ευρύ κοινό...
Το προηγούμενο Leon αρέσει σε περισσότερο κόσμο (ίσως) γιατί ήταν πιο χαμηλό, λιγότερο πολυμορφοειδές και δεν είχε αυτά τα τρίτα τζαμάκια μπρός και πίσω. Με λίγα λόγια, γιατί 'έδειχνε' λίγο πιο άγριο. Επίσης, σίγουρα φταίει και η τωρινή ομοιότητα με την υπόλοιπη γκάμα όπως λες και εσύ!
-
-
Πω, πω τι κακός που είναι αυτός ο Krus!
Το μεγάλο λάθος της Seat, νομίζω, πως είναι η 'πολυμορφικοποίηση' όλων των μοντέλων της! Άντε να είναι το οικογενειακό της γκάμας έτσι, αλλά να μοιάζει το σπορ μοντέλο με βανάκι;
Και δε νομίζω να διαφωνούν μόνο τα γούστα των Ελλήνων με αυτήν την τακτική...
-
Krusenstern
Θες να σου δείξω πανέμορφα Fiat, Alfa Romeo κλπ.;
charmak66
Συμφωνώ απόλυτα! -
-
-
Leon +1
Perimenw na mou to paradosoun...
-
Altea, γιατί βγήκε πρώτο
Σιγά τις διαφορές που έχουν