-
Η 4η λέγαμε να γίνει Πελοπόννησο προς τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου (όπως και η περσινή).
Στην περιοχή της Μάνης.
Θα είναι πρόβλημα βέβαια για τους Βόρειους....μάλλον!
-
Η 4η λέγαμε να γίνει Πελοπόννησο προς τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου (όπως και η περσινή).
Στην περιοχή της Μάνης.
-
Στην περιοχή της Μάνης.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην περιοχή της Μάνης.
Αντε με το καλο και όπου νάναι...............
Να μαθουμε και νεα μέρη..............................ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛΛΑΚΙΑ ΜΑΣ και με τα καπελλακια μας...
-
να μαστε καλα, να ..... δουμε!
-
Ωραία πράγματα!!!!
Αν γίνει αρχές Οκτωβρίου θα κοιτάξω να έρθω κι εγώ (θα ξεκινήσω τέλη Σεπτεμβρίου σιγά-σιγά...)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην περιοχή της Μάνης.
Νίκο ,
Εξαρτάται , πως ..... βλέπει κανείς τον χάρτη
Βλέπεις , η Μάνη για τους Κρητικούς είναι προς Βορρά , άρα 'μετράνε' για Νότιοι . (και δυστυχώς η γραμμή απο Καστέλι Κισάμου - Αντικύθηρα-Κύθηρα-Γύθειο είναι ...άγονη , ακριβή και σπάνια )Το μόνο σίγουρο είναι πως όπως και να ανακατέψεις την τράπουλα , ήθελα να πώ , όπως και να δείς τον χάρτη , πρόβλημα προσανατολισμού στην διαδικασία ανεύρεσης φαγητού , κανένας μας δεν θα χαθεί
Αποστόλης.
-
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, ένα είναι το σημαντικό... Αφού έτσι και αλλιώς καλό φαγητό βρίσκεις παντού στην Ελλάδα, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην ανεύρεση καλού και έρημου στρόφιλου...
Προτιμώ 'κλειστές' διαδρομές, χωρίς πολλές λακούβες και με έμφαση στην κατηφόρα...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλήθεια δεν δηλώνουμε σιγά σιγά ποιοί θα ενδιαφερομασταν για συμμετοχή?Προορισμός: Πελοπόννησος (νότια)
Για λέγετε!!!
Παρών. (Καμμιά ημερομηνία παίζει στο περίπου; )
-
Σιγά τα ωά ρε σεις! Προορισμός Μάνη από τις διαδρομές που λέει ο Ταύρος, και συνδυάζονται όλα μαζί!
-
Εγω είμαι μέσα
Αν είναι για Μεσσηνιακή Μάνη παίζουν κάτι hot spots
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλήθεια δεν δηλώνουμε σιγά σιγά ποιοί θα ενδιαφερομασταν για συμμετοχή?
Προορισμός: Πελοπόννησος (νότια)
Για λέγετε!!!Παρών! (και βλέπουμε, καλά να είμαστε)
-
Παρών κι εγώ !!
Η Μάνη καλή μου ακούγεται , αλλά όπου και να γίνει πάλι μέσα
-
Οπου γαμος και χαρα.......
Oπουδηποτε κατω απο το αυλακι ειναι κοντα .Ας πω και εγω 'μεσα' λοιπον και θα δουμε.
-
Αν δεν έχω εξεταστική, μέσα και γω.. Ελπίζω με το kid-άμαξο...
-
Παρών κι εγώ, ειδικά τώρα που δεν έχω esp (γενικώς).
Θα με βόλευε περισσότερο να γίνει τέλη Σεπτεμβρίου παρά αρχές οκτωβρίου (γενικά οι 10 πρώτες είναι εκείνες οι μέρες του μήνα).
-
Άνευ απροόπτου, μέσα κι εγώ!
-
Παίδες, σχόλια και μπηχτές ( ) στο άλλο θέμα.
Ας κρατήσουμε αυτό μόνο για τις συμμετοχές ώστε να μπορούμε να βγάλουμε άκρη!
-
Για τέλος Σεπτεμβρίου εγω μάλλον δεν θα μπορώ... Εξεταστική....
-
Καλως εχοντων των πραγματων,μεσα κ εγω....
4η Παγκόσμια Συνάντηση-Συμμετοχές 29/30-9-06 ΟΙΤΙΛΟ ΜΑΝΗΣ