-
Δέν χρειάζεσαι τίποτα λέμεεεε!!!!
Ξέρεις τί θα πεί......siting duck (ή όπως αλλιώς το γράφουνε)
καί μετά θα τους βαλσαμώσουμε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μετα τα beans,sugar,cheese,τωρα και 'siting duck'.
Μπραβο προοδος Αντρεα . Μπραβο αγορι μου,μπραβο. -
Μπορούμε να έχουμε οριστική απάντηση για το αν θα έρθετε να κανονίσουμε δωμάτια;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΓΓΕΛΙΑ:'Ενοικιάζεται κυνηγετική καραμπίνα,τιμή λογική,άφθονα πυρομαχικά'
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΓΓΕΛΙΑ:'Ενοικιάζεται κυνηγετική καραμπίνα,τιμή λογική,άφθονα πυρομαχικά'
Εγω που δεν ξέρω να ρίχνω, μπορώ να νοικιάσω και τον κυνηγό μαζί?
Δέν χρειάζεσαι τίποτα λέμεεεε!!!!
καί μετά θα τους βαλσαμώσουμε
Αυτα υποτιθεται οτι ειναι αστεια αλλα μοιαζουν πολυ οτι ενθαρυνουν κατι να συμβει. Στα ματια μου οχι πολυ καλα αστεια.
Μπορούμε να έχουμε οριστική απάντηση για το αν θα έρθετε να κανονίσουμε δωμάτια;
Δεν νομιζω οτι θα ερθω.
Εδω εχουμε διαφημηση 'gun for hire' και εχουμε και 'takers'.
Ασε καλυτερα.
Νικος
-
ηρέμησε Νίκο. Κανείς δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δικαίωμά σου να μη σου αρέσει το χιούμορ, αλλά από αυτό μέχρι το να δηλώνεις αποχή με 'περίεργα' smilies, έχει διαφορά. Τα smilies στα 'gun for hire' posts δεν τα είδες άραγε?
ΥΓ1: δεν θα πυροβολούσα ΠΟΤΕ έναν άνθρωπο που έχει παιδιά, μην ανησυχείς!
ΥΓ2: Ο Γαβριήλ έχει παιδιά? Μάλλον όχι. Ε, την γλίτωσες φίλε, θα καθαρίσω αυτόν στη θέση σου
-
Νίκο, αν όντως τα πήρες στα σοβαρά, δεν ξέρω τι να πω.....
-
Είπα να το συνεχίσω στο χαβαλέ αλλά δέ γαμείς.
Είπα να το συνεχίσω στο σοβαρό,αλλά και πάλι δέν γαμείς.
-
Ρε συ Αντρεα να θυμηθεις οταν θα ερθεις να φερεις και κανα μπαζουκα.
Ειδα στη λιστα αλλα δυο ονοματα που δεν τα γουσταρω. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ηρέμησε Νίκο. Κανείς δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δικαίωμά σου να μη σου αρέσει το χιούμορ, αλλά από αυτό μέχρι το να δηλώνεις αποχή με 'περίεργα' smilies, έχει διαφορά. Τα smilies στα 'gun for hire' posts δεν τα είδες άραγε?ΥΓ1: δεν θα πυροβολούσα ΠΟΤΕ έναν άνθρωπο που έχει παιδιά, μην ανησυχείς!
ΥΓ2: Ο Γαβριήλ έχει παιδιά? Μάλλον όχι. Ε, την γλίτωσες φίλε, θα καθαρίσω αυτόν στη θέση σου
Τα ειδα.
Αν εμπαινα στο ΑραβοΙσραηλινο και ελεγα και καμμια μαμακια αντε να ριξουν οι Ισραηλινοι μια ατομικη στο Λιβανο και εβαζα δυο σελιδες γελακια ποσο θα με κανατε ρομπα;
Αν εμπαινα εδω και ελεγα θα ερθω με το Μ16 μου να σας κανονισω και εβαζα και κανα γελακι ποσο θα με ανεβαζατε καομποι και το ενα και το αλλο.
Απλως θεωρω οτι μερικα πραγματα δεν γινονται αστεια. Η τουλαχιστον ειναι κατα την γνωμη μου ατυχη αστεια. (IMHO)
Νίκο, αν όντως τα πήρες στα σοβαρά, δεν ξέρω τι να πω.....
Δεν ξερω πως να τα παρω Νικο. Σιγουρα ειχαν μια 'παραξενη γευση' που δεν μπορουσα να την βγαλω απο το μυαλο μου. (γιαυτο και το ποστ)
Σιγουρα το χιουμορ καμμια φορα ειναι διαφορετικο.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ηρέμησε Νίκο. Κανείς δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δικαίωμά σου να μη σου αρέσει το χιούμορ, αλλά από αυτό μέχρι το να δηλώνεις αποχή με 'περίεργα' smilies, έχει διαφορά. Τα smilies στα 'gun for hire' posts δεν τα είδες άραγε?
ΥΓ1: δεν θα πυροβολούσα ΠΟΤΕ έναν άνθρωπο που έχει παιδιά, μην ανησυχείς!
Τα ειδα.
Αν εμπαινα στο ΑραβοΙσραηλινο και ελεγα και καμμια μαμακια αντε να ριξουν οι Ισραηλινοι μια ατομικη στο Λιβανο και εβαζα δυο σελιδες γελακια ποσο θα με κανατε ρομπα;
Το ίδιο είναι???
Εδώ κανονίζουμε εκδρομή να περάσουμε καλά και να κάνουμε (όπως πάντα) χαβαλέ, εκεί μιλάμε για πόλεμο και ανθρώπινες ζωές. Το ίδιο είναι βρε Νίκο? Όπως και να 'χει για την εκδρομή δεν χρειάζεται να ξαναπω τίποτα: όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και ΠΑΝΤΑ περνάμε καλά. Όποιος έρθει, θα με θυμηθει -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΠΑΝΤΑ περνάμε καλά. Όποιος έρθει, θα με θυμηθειΕιδικα όταν αργει ο Κρουσης.. Εκεινες οι ωρες μεχρι να ερθει ειναι παντα καταπληκτικες!! Αλλα και μετα καλουλια ειναι, ενταξει!
-
Αν εμπαινα εδω και ελεγα θα ερθω με το Μ16 μου να σας κανονισω και εβαζα και κανα γελακι ποσο θα με ανεβαζατε καομποι και το ενα και το αλλο.
Απλως θεωρω οτι μερικα πραγματα δεν γινονται αστεια. Η τουλαχιστον ειναι κατα την γνωμη μου ατυχη αστεια. (IMHO)
................................................................................................
Δεν ξερω πως να τα παρω Νικο. Σιγουρα ειχαν μια 'παραξενη γευση' που δεν μπορουσα να την βγαλω απο το μυαλο μου. (γιαυτο και το ποστ)Σιγουρα το χιουμορ καμμια φορα ειναι διαφορετικο.
Νικος
Δεν ειναι το χιουμορ.Ειναι η 11η του Σεπτεμβρη.
Δεν περιμενα ποτε οτι θα δω μεσα σε αυτο το φορουμ τοσο εκδηλο το φοβο που κυριεψε την Αμερικη μετα απο αυτη την αποφραδα ημερα. -
χμμμ, για να δουμε, ελπιζω να τα καταφερω
-
Προς Θεού Νίκο titsataki!
Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι στην έχουν 'στημένη'?
Τί κόσμος νομίζεις ότι κυκλοφορεί σε αυτό το φόρουμ,μπράβοι,δάρτες και μαφιόζοι?
Τόσος φόβος πια,γιατί?Μα εκδρομή κανονίζουμε,και θα περάσουμε όπως πάντα καλά!
Καλώς να ορίσεις και να είσαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις πέριξ ταβερνιακών τραπεζών!!
-
χαλαρά παιδιά...γιατι θα φέρω και την αδερφή μου...
αν καταλάβει οτι κάνω παρέα με κακά παιδία ...δεν θα με αφήσει να ξαναπαίξω μαζί σας -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Είπα να το συνεχίσω στο χαβαλέ αλλά δέ γαμείς.Είπα να το συνεχίσω στο σοβαρό,αλλά και πάλι δέν γαμείς.
Αντρέα, ακολουθώντας τη συμβουλή του παλιού ανέκδοτου, μπορείς πάντα να πας για ψάρεμα!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
................................................................................................
Δεν ξερω πως να τα παρω Νικο. Σιγουρα ειχαν μια 'παραξενη γευση' που δεν μπορουσα να την βγαλω απο το μυαλο μου. (γιαυτο και το ποστ)Σιγουρα το χιουμορ καμμια φορα ειναι διαφορετικο.
Νικος
Δεν ειναι το χιουμορ.Ειναι η 11η του Σεπτεμβρη.
Δεν περιμενα ποτε οτι θα δω μεσα σε αυτο το φορουμ τοσο εκδηλο το φοβο που κυριεψε την Αμερικη μετα απο αυτη την αποφραδα ημερα.Οπωε ειπα ισως το χιουμορ να ειναι λιγακι διαφορετικο αλλα...
Υπαρχει εκδηλος αντιαμερικανισμος στο φορουμ.
Εχει ενταθει τον τελευταιο καιρο που σε πολλες περιπτωσεις ειναι καθαρη εχθροτητα.Υπαρχει καθαρη αντιπαθεια προς εμας απο ΗΠΑ και σε μεγαλο βαθμο προσωπικη εχθρα.
Βεβαια η ερωτηση παραμενει ποσο σοβαρα πρεπει να παιρνουμε ολα αυτα.
Η προσωπικη απαντηση ειναι δεν ξερω. Υπαρχει αρκετη τρελλα σημερα. Και θα το αφησω εκει μια και εχουμε ζαλισει τα ασχετα στο θεμα.Νικος
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Είπα να το συνεχίσω στο χαβαλέ αλλά δέ γαμείς.
Είπα να το συνεχίσω στο σοβαρό,αλλά και πάλι δέν γαμείς.
Αντρέα, ακολουθώντας τη συμβουλή του παλιού ανέκδοτου, μπορείς πάντα να πας για ψάρεμα!
Γελάς έ;
Αλλά θα σου πώ κάτι.Μη γαμάς μιά μέρα,και θα δείς!!!
-
Οπωε ειπα ισως το χιουμορ να ειναι λιγακι διαφορετικο αλλα...
Εχει ενταθει τον τελευταιο καιρο που σε πολλες περιπτωσεις ειναι καθαρη εχθροτητα.Υπαρχει καθαρη αντιπαθεια προς εμας απο ΗΠΑ και σε μεγαλο βαθμο προσωπικη εχθρα.
Η προσωπικη απαντηση ειναι δεν ξερω. Υπαρχει αρκετη τρελλα σημερα. Και θα το αφησω εκει μια και εχουμε ζαλισει τα ασχετα στο θεμα.Νικος
Ρε μάστορα,θέλεις να μας τρελάνεις τωρα;
Υποστηρίζεις ότι ο αντιαμερικανισμός ο δικός μου,προτρέπει στούς συνφορουμίτες που θα μαζευτούν στήν συνάντηση,να σε εξοντόσουν με νοικιασμένο απο εμένα κυνηγετικό όπλο,και κατόπιν να κρεμάσουνε το βαλσαμωμένο σου κεφάλι στο σαλόνι τους;Ετσι σου μάθανε ότι μιλάνε οι σοβαροί ανθρώποι;
Προσωπικά πάντως,θα σταματήσω να ασχολούμαι ακόμα και γιά πλάκα μαζί σου.
Σε θεωρώ ώς 'αμεληταία ποσότητα' πλέον.Και κρίμα,γιατί κάποτε 'μετρούσες' -
Οπωε ειπα ισως το χιουμορ να ειναι λιγακι διαφορετικο αλλα...
Νίκο, συγγνώμη, αλλά αυτά που γράφεις είναι ανησυχητικά.
Αν καταλαβαίνω καλά, έχεις θεωρήσει οτι η αρνητική στάση πολλών από εμάς για τις ΗΠΑ, αφορά εσένα προσωπικά!!!!!!!!!Δυστυχώς, δεν υπάρχουν λόγια και επιχειρήματα που θα μπορούσα να σου παραθέσω που να αντικρούουν αυτή την αποψη.
Ο λόγος?
Είναι τόσο προσβλητική για εμάς, και στηρίζεται στο συναίσθημα του τρόμου.
Οπότε οτι και να σου πω θα είναι άστοχο.Λυπάμαι μόνο γιατι πίστευα ότι έχοντας γνωρίσει σχεδόν όλους όσους έχουμε δηλώσει συμμετοχή, δεν θα μας θεωρούσες κάτι αντίστοιχο του τρομοκράτη που πατάει το κουμπί για να σκοτώσει αθώους.
Κρίμα
4η Παγκόσμια Συνάντηση-Συμμετοχές 29/30-9-06 ΟΙΤΙΛΟ ΜΑΝΗΣ