-
Πστ μάγκες, για χαλαρώστε λίγο και πείτε για τη Μάνη.
Τα παιδιά αν έρθουν μπορούν να πάρουν το δικό μου δωμάτιο, μάλλον δε θα έρθω τελικά (λόγω κάποιων εξελίξεων των τελευταίων ημερών)...
-
Μαλιστα. Δεν θα έρθεις δηλαδή...
-
Νίκο, μάλλον. Ασε μου λίγο περιθώριο και θα ξέρω σίγουρα σε λίγες μέρες.
-
Ρε σεις μ'εχουν ζωσει τα φιδια τωρα με τις πυρκαγιες.
Ακουσα για χιλιαδες στρεμματα καμενα.Τι γινεται στο Καραβοστασι ?Υπαρχει κανενα προβλημα ?
Ειναι κανεις απο κει κοντα να μας πει ? -
Δημήτρη, μιλούσα το απόγευμα με μια φίλη στην Ποτίδαια για τη φωτιά στη Χαλκιδική και μου είπε ότι έγινε μεγάλη καταστροφή, μέχρι και λίγα χλμ κάτω από την Καλλιθέα έχουν καεί μεγάλες εκτάσεις... Μου είπε και τα ονόματα των χωριών αλλά δεν τα θυμάμαι...
Για την κάτω δε γνωρίζω κάτι άλλο από αυτά που έχουν πει στις ειδήσεις...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δημήτρη, μιλούσα το απόγευμα με μια φίλη στην Ποτίδαια για τη φωτιά στη Χαλκιδική και μου είπε ότι έγινε μεγάλη καταστροφή, μέχρι και λίγα χλμ κάτω από την Καλλιθέα έχουν καεί μεγάλες εκτάσεις... Μου είπε και τα ονόματα των χωριών αλλά δεν τα θυμάμαι...Για την κάτω δε γνωρίζω κάτι άλλο από αυτά που έχουν πει στις ειδήσεις...
Νικολα στο Καραβοστασι ειναι το ξενοδοχειο που θα συναντηθουμε τον Σεπτεμβρη.Για αυτο ανησυχω.
Υ.Γ.Να σου πω οτι ντρεπομαι να τους παρω και ελπιζω να το κανει καποιος απο σας ? -
Έχω πάθει μεγάλη πλάκα!
Ακούγοντας αυτές τις μέρες για τις φωτιές στη Μάνη, ακούω όλα τα μέρη σχεδόν που πήγα διακοπές το πρώτο 15θήμερο του Αυγούστου!
-
Γρουσούζη!
(μιλάει κι ο τύπος που το Γενάρη του 2005 πέρασε από το Ρίο Αντίρριο και έπιασε φωτιά η γέφυρα)...
-
.. να μας κανεις τη χαρη, να πηγαινεις με το καραβακι!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δημήτρη, μιλούσα το απόγευμα με μια φίλη στην Ποτίδαια για τη φωτιά στη Χαλκιδική και μου είπε ότι έγινε μεγάλη καταστροφή, μέχρι και λίγα χλμ κάτω από την Καλλιθέα έχουν καεί μεγάλες εκτάσεις... Μου είπε και τα ονόματα των χωριών αλλά δεν τα θυμάμαι...
Για την κάτω δε γνωρίζω κάτι άλλο από αυτά που έχουν πει στις ειδήσεις...
Νικολα στο Καραβοστασι ειναι το ξενοδοχειο που θα συναντηθουμε τον Σεπτεμβρη.Για αυτο ανησυχω.
Υ.Γ.Να σου πω οτι ντρεπομαι να τους παρω και ελπιζω να το κανει καποιος απο σας ?Μιλησα μολις τωρα, καλα ειναι ολοι η φωτια ητανε λιγο πιο πανω, πηγε και το ρευμα και εχουν και δωματια ακομα για το εν λογω Σ/Κ.
Τη γυναικα μου να τη φερω?
-
Φυσικά.
Κοίτα τις προηγούμενες σελίδες για τον λογαριασμό που πρέπει να βάλεις χρήματα (προκαταβολή) και το fax που πρέπει να στείλεις και μετά γράψτο και εδω να ξέρουμε.Α, το έστειλα απο τις αρχές Αυγούστου το fax (για όσους γκρινιάζουνε!!!)
-
... δεν ηταν δευτερα, φανταζομαι!!
-
Οχι οχι...τις Δευτέρες τις έχουμε ανακηρύξει επίσημες αργίες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Φυσικά.
.................Φυσικα, ειναι πολυ πιθανο να περασει καλα
η
Φυσικα φερτη και θα της το χρωστας μια ζωη του στυλ 'θυμασαι που με τραβαγες στη Μανη...'
Ποσες αλλες γυναικες θα ειναι, περιπου, συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα δεν θελω να μην τη φερω και να 'χασει' ουτε να τη φερω και να με βριζει
Δηλ αν ειναι καθαρα αντροπαρεα να μην τη φερω αν υπαρχουν γυναικες ειμαστε οκ.
Υπαρχει καποιο 'προγραμμα' για τη διαρκεια της παραμονης?
-
-
Πρόγραμμα όχι ακόμα. Αλλά συνήθως μαζεύομαστε Παρασκευή, τρώμε και συζητάμε/γελάμε, κοιμόμαστε, ξυπνάμε τπ Σάββατο για μια μεγάλη βόλτα και ουζάκια και το βράδυ πριν την αναχώρηση ξανατρώμε!
Αν δεις τις συμμετοχές ανα δωμάτιο (στις πίσω σελίδες) οι περισσότεροι είμαστε με τις κυρίες μας. Οπότε...Φυσικά φέρτην, θα περάσει πολύ καλά.
-
[quote='kouk']Update
Δίκλινο (υπερυψωμένο ισόγειο – θέα στο βουνό): 70 -
ειναι βεβαιον οτι θα υπαρχουν και γυναικες..
το προγραμμα ειναι το εξης:
ειμαστε χωρις προγραμμα και ισχυει το 'καθομαστε μεχρι να φυγουμε'
περισσοτερες λεπτομερειες, την επομενη της επιστροφης!
-
[quote='kouk'][quote='kouk']Update
Δίκλινο (υπερυψωμένο ισόγειο – θέα στο βουνό): 70 -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρόγραμμα όχι ακόμα. Αλλά συνήθως μαζεύομαστε Παρασκευή, τρώμε και συζητάμε/γελάμε, κοιμόμαστε, ξυπνάμε τπ Σάββατο για μια μεγάλη βόλτα και ουζάκια και το βράδυ πριν την αναχώρηση ξανατρώμε!Αν δεις τις συμμετοχές ανα δωμάτιο (στις πίσω σελίδες) οι περισσότεροι είμαστε με τις κυρίες μας. Οπότε...Φυσικά φέρτην, θα περάσει πολύ καλά.
Το ΚΟΥΙΖ του Μαρινακη ξεχασες.Περσυ κοντεψαμε να παμε για υπνο οταν οι γυναικες μας κατεβαιναν για πρωινο.
4η Παγκόσμια Συνάντηση-Συμμετοχές 29/30-9-06 ΟΙΤΙΛΟ ΜΑΝΗΣ