-
Αντε παλι Μιχαλακη, παλι σοδες θα κερασεις!!! Εισαι ομως τυχερος γιατι θα πληρωσεις μισα μισα με το Κιμι.
-
-
Πάντως δεν έσπασε ο κινητήρας του Ραϊκόννεν ρε παιδιά. Κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθε την Παρασκευή έγινε.
Μάλλον στην McLaren είναι το φταίξιμο.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Παιδια τον αγωνα δεν τον ειδα.Αξιζει να τον κατεβασω για να τον δω ή @@?Aπο που κατεβάζετε τους αγώνες ρε π'αιδες;
ρίξτε κάνα φως.... -
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Πάντως δεν έσπασε ο κινητήρας του Ραϊκόννεν ρε παιδιά. Κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθε την Παρασκευή έγινε.Μάλλον στην McLaren είναι το φταίξιμο.
Oυτως η αλλος απο το προβλημα που ειχε την Πεμπτη ο Φινλανδος ειχε φανει οτι το μοτερ που θα ειχε στην πλατη του το σαβ/κο θα ηταν προβληματικο,αν και οπως ειχαν πει με αλλαγη στις καλοδιωσεις δεν θα υπηρχε προβλημα...
-
Γιατι λετε πολλοι οτι με αυτη την ενεργεια που εκανε ο Mikael απογοητευσε τους οπαδους του? Εγω πλεον με αυτη την επιθεση που δεχθηκε τον υποστηριζω ακομα περισσοτερο. Και δεν ειμαι μονο εγω. Ο αλφα εκανε μια ψηφοφορια. Το 75% υποστηριζει να συνεχισει να αγωνιζεται ο Σουμι(προφανως το 25% ειναι αντι-Σουμαχερικοι).
Για να δουμε τι θα γινει στην Γερμανια. Λετε να δουμε απογοητευμενους?
Στην Ιταλια? Ακομα και σημερα αποθεωθηκε.Αυτοι που τον μισουν ειναι οι οδηγοι γιατι πολυ απλα δεν μπορουν να φτασουν ουτε στο 1% τις ικανοτητες του και κυριως δεν μπορουν να κερδισουν την αγαπη του κοσμου.
-
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ρε παιδιά
-
May 28 (GMM) Michael Schumacher's scandalous Monaco weekend has not delivered a knock out blow to his world championship hopes, the German driver said on Sunday.
Shortly after driving from the pit lane to fifth place in the Principality, the 37-year-old denied that Fernando Alonso is now an unbeatable contender for the 2006 drivers' crown.
''There are still many races -- anyone can see that (Alonso) hasn't won it yet and that anything can still happen.
''Anyone who knows me, and anyone who saw today's race, knows that I do not give up,'' Schumacher said.
''If I thought that everything was over then I would be sitting at home doing something else!''
Schumacher, however, admitted that he is still feeling disappointed and 'shocked' about the stewards' penalty, that he said was too harsh.
''I am accustomed to sometimes being criticised,'' he insisted, ''but there are people who see it my way too.
''They are the people who are important to me.
''I have a clear conscience.''
Schumacher was critical of fellow drivers who are rumoured to want to expel the seven time world champion as a director of the Grand Prix Drivers' Association.
''**Some of them are too cowardly to come to talk to me so they go and talk to the press. That's life. You can't always have just friends.
**
''But I also feel that many people understand me and support me.''
link link link -
Τελικά εκείνα τα άσπρα στα μπροστινά λάστιχα του Σουμάχερ που μοιάζαν με αυτοκόλλητα ήταν αισθητήρες;
-
Προφανώς δεν ήταν αισθητήρες, τι σήμα να δώσουν άλλωστε.
Αναρωτιέμαι όμως τι σκοπό έχουν αυτά τα αυτοκόλλητα εκεί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πραγματικά δεν ωφέλησε σε κάτι τον Αλόνσο. Του έδωσε στιγμιαία 1 δεύτερο το οποίο κάλυψεαμέσως ο Κίμι. Εκανε 2 φοβερές προσπεράσεις για να κερδίσει 2 θέσεις και με αυτή του την ενέργεια θα κατέστρεφε τα πάντα.2 χειροκροτήματα εισέπραξε από μένα για τις προσπεράσεις και άλλα 2 φάσκελα για το τελευταίο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Προφανώς δεν ήταν αισθητήρες, τι σήμα να δώσουν άλλωστε.Αναρωτιέμαι όμως τι σκοπό έχουν αυτά τα αυτοκόλλητα εκεί.
Ας δωσει καποιος μια φωτο για να δω για τι πραγμα μιλατε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γι' αυτό υπάρχουν ακόμα κάποιοι που γουστάρουν τον Φίσικο και ας του ρίχνει γύρο ο Αλόνσο
Fisico
Aκριβώς!!!!
Πείτε τα ρε παίδες να αγιάσει το στόμα σας!!!!
-
Ο χρήστης axl έγραψε:
Για όσους εχουν ματια και βλεπουν και δεν ειναι τυφλοι.
α) στην δευτερη φωτο ειναι ο Φιζικελα και οχι ο Αλονσο.
δεν εχει μαλλον ομως και τοσο μεγαλη σημασία αυτο γιατι ετσι θα περνουσε κι ο Αλονσο απο εκει (κλειστα) οπως περνουσε και ο Σουμι στους προηγούμενους γυρους του τοτε που δεν εκανε λάθος.
Για όσους βλέπουν τωρα ας γυρίσουν το βιντεάκι στο 11 δευτερολεπτο και να μου πουν τι βλέπουν.
Ας τους βοηθήσω λίγο εκει βλεπουμε ότι ο Σουμι απο την βιασυνη του και το αγχος του για να προλάβει το χρόνο να κάνει ενα γυρω ακόμη κλείνεται νωρις (εκει γινεται το λάθος) το αμαξι παιρνει τροχια προς τις μπαριέρες οποτε το ισιωνει και προσπαθει να διορθωσει το λαθος του διχως να κοψει ταχύτητα μηπως και προλάβει να κανει ενα τελευταίο γυρο.
Απ' οτι φαίνεται ομως και απο το Βιντεο αυτο δεν ειναι ευκολο να γινει γιατι κατα την εξοδο της στροφης κι ενω εχει τερμα στριμενο το τιμονι δεξια το αυτοκινητο υποστρεφει και συνεχιζει ευθεια οποτε αναγκάζεται να κανει διορθωση με το τιμόνι μηπως και το σωσει (αναποδο και ξανα δεξια)
δεν εχει χωρο ομως και με την ταχυτητα που εχει (αν δειτε στο http://www.formula1.com/race/circuitmap/757.html θα δειτε οτι σε νορμαλ συνθηκες η εισοδος της στροφης ειναι 141χ/ω με δευτερα και η εξοδος 128χ/ω με δευτερα παλι) ισα ισα που καταφερνει να στο σταματησει και να μην χτυπησει στην απεναντι μπαριέρα σκεφτειτε ποσο χιλιομετρα πρεπει να ειχε και ποσα μετρα για να το σταματησει. Οσο γι αυτους που λεγανε οτι απο την στιγμη που σταματησε δεν χρειαζονταν να κανει οπισθεν αλλα μπορουσε να συνεχισει με 1η σιγουρα δεν εχουν οδηγησει ποτε τους ή δεν το προσεξαν καλα ή παιζουν F1 στο playstation στο PC η στο XBOX τους! και μαλιστα στο arcade οπου εκει δεν προβλημα ουτε να σου φυγει καμια ροδα αν χτυπησεις στον τοιχο ουτε γενικα να παθεις τιποτε αλλο! Εκτος των άλλων λιγο πιο πισω ηταν ο Φισικέλα με καποιον αλλο (δεν θυμαμαι ποιος αλλα φαινεται και στην παραπανω φωτογραφια) και αν εκανε πισω τοτε θα εμπενε πανω στην ιδανικη γραμμη του αγωνα και σιγουρα θα επεφταν και οι 2 πανω του οποτε θα σταματουσε ο αγωνας και κανενας τωρα δεν θα ελεγε τιποτα. Απλα ο ανθρωπος εμεινα εκτος γραμμης ακινητοποιημενος για 10 δευτερολεπτα και μετα ο κινητηρας εσβησε γιατι ετσι ειναι ποργραμματισμένος. Ηταν παρα πολυ επικυνδυνο να κανει ΠΙΣΩ! αλωστε αν δει καποιος τους χρόνους εκει που ηταν δεν εμποδισε και τοσο πολυ το Αλονσο γιατι ηταν αυτος ενημερος και ο Σουμι εκτος γραμμης. Ο Αλονσο το πολυ να εχασε 2δεκατα. Το πιο πιθανο ηταν να εβγαινε πρωτος, κανεις δεν ξερει τιο γινεται. Το να ριξουν τωρα το Σουμι στο τέλος γιατι οδηγουσε γρηγορα και εκανε ενα λάθος και μετα δεν εκανε οπισθεν για να κανει μπαχαλο τον αγωνα!!! Συγνωμη αλλα αυτο ειναι αδικο. Χαριζουν το πρωταθλημα στον Αλονσο και στην Renault, ειναι αδικο και το λέω και εγω κι ας εχω μια Laguna Turbo τα 3 τελευταια χρόνια και γενικα τα τελευταία 11 χρονια μονο Renault (megane 8V kai megane 16V). Εκει που ειχε ενδιαφέρον το πρωταθλημα βρηκαν τροπο να το καταστρεψουν. Αν δεν ειχε γινει αυτό το πολυ ο Σουμι να ηταν απο 1ος εως 3ος δεν υπηρχε καμια περιπτωση να ηταν πιο κατω. Ασ μου πει καποιος τι λογους ειχε να το κανει!Πιστευω οτι η αναλυση του axl τα λεει ολα....
-
Να συμπληρώσω, απλά, στα όσα εξαντλητικά γράφετε ότι ο Trulli εγκατέλειψε επισήμως από πρόβλημα στα υδραυλικά. Έτσι πως το διάβασα υποθέτω ότι είχε να κάνει με το κιβώτιο.
Ζωή σε μας κι ο ...ξεβαμμένος σπίτι του!! -
εγω στο αλφα ακουσα οτι το 75% ειπε οτι πρεπει να φυγει και ειμαι σιγουρος οτι το ακουσα 100% σωστα και το 25 να μεινει
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Πιστευω οτι η αναλυση του axl τα λεει ολα....Πραγματι ολα τα λεει...τιποτα δεν αφηνει...
Για όσους εχουν ματια και βλεπουν και δεν ειναι τυφλοι.
Τι κριμα να μην εισαι χθες στο meeting να τους δωσεις τα φωτα σου...
Οσο γι αυτους που λεγανε οτι απο την στιγμη που σταματησε δεν χρειαζονταν να κανει οπισθεν αλλα μπορουσε να συνεχισει με 1η σιγουρα δεν εχουν οδηγησει ποτε τους ή δεν το προσεξαν καλα ή παιζουν F1 στο playstation στο PC η στο XBOX τους! και μαλιστα στο arcade οπου εκει δεν προβλημα ουτε να σου φυγει καμια ροδα αν χτυπησεις στον τοιχο ουτε γενικα να παθεις τιποτε αλλο!
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
εγω στο αλφα ακουσα οτι το 75% ειπε οτι πρεπει να φυγει και ειμαι σιγουρος οτι το ακουσα 100% σωστα και το 25 να μεινειΤης πλάκας έρευνα είναι λογικά αλλά : Την πρώτη φορα ο Πουρναράκης είπε το 75% θέλει να μείνει και το 25% να φύγει..Προς το τέλος του αγώνα είπε το ανάποδο...Δε νομίζω οι 75 στους 100 να είπαν να φύγει..
-
Αν και υποστηρίζω το Γερμανό,έκανε πα***** απο όποια σκοπιά κι αν το πάρεις...Η δική μου άποψη είναι πως πίεζε στα όρια για να πάρει αυτή τη πολυπόθητη νίκη,όχι μόνο για το γεγονός πως είναι το 'στολίδι' του πρωταθλήματος και για τους πολύτιμους βαθμούς για το τίτλο,αλλά πιο πολύ για να ισοφαρίσει τις νίκες του Ayrton Senna..Ολα αυτά έκαναν το πιο επιτυχημένο οδηγό στην ιστορία της F1 να 'αγχωθεί' καθώς μέχρι και τα χρόνια τον πιέζουν(για πόσα χρόνια ακόμα θα είναι σε θέση να νικά?) για να σπάσει αυτό το τελευταίο πραγματικά 'τρομερό' ρεκόρ των 6 νικών της αγαπημένης πίστας του Βασιλιά Ayrton(οι 5 συνεχόμενες {1989-1993},κανένας οδηγός δεν έχει 5 συνεχόμενες νίκες σε οποιοδήποτε αγώνα στην ιστορία της F1)..Αν και ο Σούμι έχει 5 σήμερα(και όχι συνεχόμενες) ήθελε πριν αποσυρθεί να καταρρίψει αυτό το αξιοζήλευτο προνόμιο του Senna,(αν κι ο Senna είχε συμμετάσχει 10 φορές εν αντιθέσει με τις 15 του Σουμάχερ..)καθώς λένε πως μια νίκη στο Μονακό ισοδυναμεί με Πρωτάθλημα..(λόγω της δυσκολίας του,επίσης λένε πως κερδίζει πιο συχνά ο πραγματικά καλύτερος οδηγός κι όχι το ταχύτερο μονοθέσιο)Και θα με πούν πολλοί υπερβολικό 'σιγά μη κοιτάζει ο Σουμάχερ τις νίκες!!'.Κι όμως τις κοιτάζει γιατί είναι κι αυτός άνθρωπος!Αν δεν ήταν άνθρωπος δεν θα πήγαινε να καρφωθεί στις μπαριέρες στη στροφή που έφυγε.Το αν είναι οδηγάρα ή όχι θα πώ πως άλλος στη θέση του θα έδινε 'αυτόγραφο' στη μπαριέρα,αυτό λεει πολλά.Σκεφτείτε εσείς να είσασταν στη θέση του,έχεις καταφέρει τα πάντα,το όνομα σου είναι πρώτη μούρη σε όλα τα ρεκόρ και έχεις και ένα π***** Σέννα που ξεπροβάλλει στο πιο φημισμένο αγώνα του ημερολογίου της F1!!!Τον αγώνα που όποιος έχει τις περισσότερες νίκες είναι ο καλύτερος κατά πολλούς.Ε δε θα σε πείραζε να έφευγες και το ονομα σου να μην είναι πρώτο???Εμένα πάντως θα με πείραζε!Κι αυτός ήταν ο λόγος πιστεύω του drift show που έδωσε.Τώρα αν μου πείς το αν το έκανε εσκεμμένα φυσικά θα πω οχι,αλλά φυσικά θα πω πως έκανε πα***** για να φύγει έτσι στη στροφή.Εξάλλου δεν ήταν και τόσο εύκολο να το κάνεις αυτόπου έγινε εσκεμμένα...
http://img348.imageshack.us/img348/549/moments162vq.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/1720/15zm2.jpg -
Εχεις άπόλυτο δίκιο οτι στην αρχή είπε οτι το 75% είπε πως θέλει να μείνει,προς το τέλος είπε 2 φορές με διαφορετική έκφραση στο λόγο πως το 75% είπαν πως θέλουν να φύγει Τώρα με τι ασχολούμαστε θα μου πείς...
Επίσημο thread:GP Mονακό