-
Παιδιά πραγματικά νομίζω ότι ξεφεύγουμε πολύ. Δε θέλω καθόλου να αρχίσουμε τα edit, αλλά δυστυχώς νομίζω πως θα αναγκαστούμε!
Διαβάστε τη δημοσίευση του Θέμη παραπάνω, την προσυπογράφω 100%. Μακάρι οι οπαδοί των οδηγών να είχαν την ίδια συμπεριφορά με τα είδωλα τους, και να παραδειγματίζονταν από το πως αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις αυτές.
-
alonso, αν τυχει και δεις την ληψη του περιστατικου απο ψηλα θα καταλαβεις...
-
οτι ναναι τετοια αντιπαθεια προς τον αλονσο ποτε δεν τη καταλαβα... δεν εχετε ιδεα
Theofaman..... καποιοι τον εβαλαν εκει τον μασα θα μπορουσαν να εχουν οποιον ηθελαν...κατα τ' αλλα ειμαστε στο μονακο!!!!!!!!!!
το αν ο σουμαχερ το εκανε επιτιδες δε ξερω αλλα με πρωτη ματια ετσι φανηκε.
To fair play δε λεει τιποτα σε μερικους εδω μεσα?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
alonso, αν τυχει και δεις την ληψη του περιστατικου απο ψηλα θα καταλαβεις...Έχεις το ανάλογο βίντεο; Θα ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικό πιστεύω.
-
konnidis88
Δυστυχως δεν ξερω να ανεβαζω φωτος απο το κινητο στο pc, να σε διαψευσω...
Hellenic tifosi
Εχω τα προκριματικα σε vhs... -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
alonso, αν τυχει και δεις την ληψη του περιστατικου απο ψηλα θα καταλαβεις...Υπάρχει video? Βασικά θέλω να δω πόσο εύκολα μπορούσε να φύγει καθώς από το in-car νομίζω ότι με ελάχιστα πίσω φεύγει.
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
Τωρα αν εκοψε η οχι ρωτα τον Αλονσο(απο το φορουμ!!!!!).
Αυτος μεσα στα κολπα ειναι θα χερει..Ε ρε γμτ, αφου με ανακαλυψατε θα σας πω πως το πηγα.Κομματια το πηγαινα, αφου σε καποια φαση το πενταλ του γκαζιου ακουμπησε στην ασφαλτο
Επισης μου περασε απο το μυαλο να πεσω και πανω του
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Theofaman..... καποιοι τον εβαλαν εκει τον μασα θα μπορουσαν να εχουν οποιον ηθελαν...κατα τ' αλλα ειμαστε στο μονακο!!!!!!!!!!Ε προφανώς κάποιοι τον έβαλαν, απλά γνώμη μου είναι πως κακώς τον έβαλαν. Προφανώς κάτι παραπάνω ξέρουν από εμένα, αλλά μέχρι στιγμής δεν δικαιώνονται
-
[quote='Vasilakis']konnidis88
Δυστυχως δεν ξερω να ανεβαζω φωτος απο το κινητο στο pc, να σε διαψευσω...
κριμα....
εμενα παντως μου φαινεται οτι δεν εχουν ορατοτητα. -
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Ε ρε γμτ, αφου με ανακαλυψατε θα σας πω πως το πηγα.Κομματια το πηγαινα, αφου σε καποια φαση το πενταλ του γκαζιου ακουμπησε στην ασφαλτο
Επισης μου περασε απο το μυαλο να πεσω και πανω του
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Διαβάστε τη δημοσίευση του Θέμη παραπάνω, την προσυπογράφω 100%. Μακάρι οι οπαδοί των οδηγών να είχαν την ίδια συμπεριφορά με τα είδωλα τους, και να παραδειγματίζονταν από το πως αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις αυτές.Δηλαδη... Theo k mschumcher κοβουν τους υπόλοιπους για να μην μιλήσουν πρωτοι... Alonso k adis αμφισβητούν τους πάντες και καθε φορά που μας τη λένε μας δειχνουν τα δαχτυλα τους(νικες).. Εναλλακτικά, οταν χάνουν μας λένε 'θα μου το πληρώσεις αυτό'... Εγω, ο vas και ο iceman-angel αστα να πάνε... Μας σπάει το pc την ωρα που παταμε αποστολή στο ποστ μας οποτε κλαφτα Χαράλαμπε...
(με χιουμοριστικη διαθεση το ποστ!! )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Διαβάστε τη δημοσίευση του Θέμη παραπάνω, την προσυπογράφω 100%. Μακάρι οι οπαδοί των οδηγών να είχαν την ίδια συμπεριφορά με τα είδωλα τους, και να παραδειγματίζονταν από το πως αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις αυτές.
Δηλαδη... Theo k mschumcher κοβουν τους υπόλοιπους για να μην μιλήσουν πρωτοι... Alonso k adis αμφισβητούν τους πάντες και καθε φορά που μας τη λένε μας δειχνουν τα δαχτυλα τους(νικες).. Εναλλακτικά, οταν χάνουν μας λένε 'θα μου το πληρώσεις αυτό'... Εγω, ο vas και ο iceman-angel αστα να πάνε... Μας σπάει το pc την ωρα που παταμε αποστολή στο ποστ μας οποτε κλαφτα Χαράλαμπε...
(με χιουμοριστικη διαθεση το ποστ!! )
Ολοι οι Μακλαρενικοι τα ιδια λετε....
Ουπσ με προδωσε η υπογραφη μου.....
-
Φτιάχτηκε η κουβέντα;
Πάντως σίγουρα ο αλόνζο θα κανε πόουλ και σίγουρα στην άκρη του μυαλού του ο σούμι έλεγε 'τι κάνω τώρα;'. τελικά κάτι έκανε
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
(με χιουμοριστικη διαθεση το ποστ!! )Ασε ρε τα ψωφια τωρα λες και δεν ξερουμε τι μουσιτσα εισαι εσυ
-
-
-
-
πάντως είτε έγινε είτε δεν έγινε επίτηδες, δείχνει το πως θα διαμορφωθούν τα επίσημα δοκ. στο F1 Challenge τη Δευτέρα στο Μονακό....
Τρέμετε Vassilis, Theofaman, Alonso, iron, Pininfarina κτλ κτλ κτλ
-
Ο Schumcher κατά την γνώμη μου το έκανε επίτιδες άν και μου αρέσει σαν οδηγός τον παρακολουθώ από τέτε που ξεκίνησε, ήταν πολυ επικίνδυνο αυτό που έκανε, θα τον κατηγορήσω μόνο ως προς την επικινδυνότητα, άν έχω λάθος στην εκτίμησή μου τότε τον βοήθησε η τύχη και η τύχη ως γνωστό βοηθά τους τολμηρούς.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μα καλά, δηλαδή πιστεύετε πως ο MSc είναι τόσο ζήτουλας που θα ξεφτιλιζόταν έτσι για μια pole;Ενω αμα ηταν για ενα πρωταθλημα ε; Μη ξεχνιομαστε
Επίσημο thread:GP Mονακό