-
Παιδιά εκεί που συζητούσα με συναδέλφους στην δουλειά
κάποιος μου πέταξε το εξής ουρανοκατέβατο.Συνομίλησε προσφάτως
με φίλο του που έχει αντιπροσωπεία εισαγόμενων μεταχειρισμένων
και του είπε οτι θα μειωθούν δραστικά οι όποιοι φόροι πληρώνονται στο τελωνείο,και πως αυτό προβλέπεται απο τέλη Ιουνίου!!!Δεν ξέρω τι και πως όμως αν έχει πάρει κάτι το αυτί σας πέστε το μου να ξέρω...στην τελική είναι 1 ζήτημα που αφορά όλους τους αυτοκινητόφιλους
Μου πε επίσης ότι με τη νέα νομοθεσία πως τα εισαγώμενα μεταχειρισμένα θα γίνουν τόσο φτηνά σαν να τα αγοράζεις απο εξωτερικό...και θα τα αλλάζουμε καθε 2 3 χρονάκια σαν τα πουκάμισα όπως κάνουν κ τα γερμανάκια.
Η όποια πληροφορία ευπρόσδεχτη.Ευχαριστώ -
και του είπε οτι θα μειωθούν δραστικά οι όποιοι φόροι πληρώνονται στο τελωνείο,και πως αυτό προβλέπεται απο τέλη Ιουνίου!!!Δεν ξέρω τι και πως όμως αν έχει πάρει κάτι το αυτί σας πέστε το μου να ξέρω...στην τελική είναι 1 ζήτημα που αφορά όλους τους αυτοκινητόφιλους
Μου πε επίσης ότι με τη νέα νομοθεσία πως τα εισαγώμενα μεταχειρισμένα θα γίνουν τόσο φτηνά σαν να τα αγοράζεις απο εξωτερικό...και θα τα αλλάζουμε καθε 2 3 χρονάκια σαν τα πουκάμισα όπως κάνουν κ τα γερμανάκια.
Φοβάμαι πως για άλλη μια φορά όνειρο θερινής νυκτός ! Γι αυτό και Ιούνιος !
-
-
Ή ο συνάδελφός σου σε δούλευε, ή ο φίλος του...
-
Ο χρήστης Stif έγραψε:
...και θα τα αλλάζουμε καθε 2 3 χρονάκια σαν τα πουκάμισα όπως κάνουν κ τα γερμανάκια....Η διαφορά είναι ότι τα ... 'γερμανάκια' φτιάχνουν και κάτι λίγα αυτοκίνητα, εμείς μόνον τα εισάγουμε.
-
Ασε που τα γερμανάκια ΔΕΝ αλλαζουν όλα καθε 2-3 χρονια αυτοκινητο,απλα ειναι μεγαλη η αγορα και βρισκεις ευκολα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη.
-
Είναι η πολλοστή φορά εδώ και χρόνια που ακούω αυτή τη 'φήμη', αλλά ποτέ δεν υλοποιείται...
-
Αν μειωθούν οι δασμοί θα πεινάσουν όλοι οι μαντράδες που έχουν αγοράσει ακριβά τα μεταχειρισμένα και μετά θα πρέπει να τα πουλήσουν στη μισή τιμή.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν μειωθούν οι δασμοί θα πεινάσουν όλοι οι μαντράδες που έχουν αγοράσει ακριβά τα μεταχειρισμένα και μετά θα πρέπει να τα πουλήσουν στη μισή τιμή.Ναι, πρέπει το κράτος να τους προστατέψει !
ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ