-
Τα ξαναγράφω λοιπόν-είναι απολύτως έγκυρο:
Μετά τις πρώτες παρτίδες, όλα τα exclusive θα είναι γιαπωνέζικα, όλα τα υπόλοιπα κινέζικα, εκτός από τα λευκά που θα είναι japan -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάποιο ετοιμοπαράδοτο
και να δεις από το VIN που κατασκευάστηκε ....τι ειναι το VIN?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τι φοβάται μωρέ... στην εγγυηση θα το έχει
Απλώς μόλις θελήσει κάτι θα κάνει 2 εβδομάδες να το φέρει. Αυτό μόνοΞέρεις τι μου είπε μόλις της το είπα έτσι ακριβώς όπως το έγραψες? 'Α, δηλαδή σαν να λέμε ότι αν το πάρω καλό θα είναι να έχω κι ένα δεύτερο αμάξι πρόχειρο γιατί αν πάθει καμιά σοβαρή βλάβη θα πρέπει να το στερηθώ για 2 βδομάδες τουλάχιστον, έτσι?'....
-
Ο χρήστης nik7119 έγραψε:
αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάποιο ετοιμοπαράδοτο
και να δεις από το VIN που κατασκευάστηκε ....τι ειναι το VIN?
Vehicle Identification Number.
Υπάρχει σε κάθε αυτοκίνητο, σε μια πλακέτα, συνήθως κάπου κάτω από το παρμπρίζ. -
συνήθως φαίνεται απ έξω. κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
συνήθως φαίνεται απ έξω. κάτω από τους υαλοκαθαριστήρεςααα ειναι αυτο που γραφει που κατασκευαστηκε το οχημα?ανοιγοντας την πορτα του οδηγου του τζαζ,,ηταν ενα μαυρο ταμπελακι κατω χαμηλα της κετρικης κολονας,, και εγραφε μαλον τον αριθμο πλαισιου και χωρα κατασκευης,,υπαρχει περιπτωση να σηναρμολογιθει πχ στην κινα,,και να γραφει made in japan??
-
Το πηρε τελικα το βραβειο του ο μικρος ''τσιγγουνης'' της κατηγοριας.
Μπραβο στη Honda! -
Μετά το φιάσκο με το λεόν του 2007 ο συγκεκριμένος διαγωνισμός για μένα είναι χωρίς ουσία...καλύτερα να μην έβγαινε το jazz αυτοκίνητο της χρονιάς. Έτσι και αλλιώς αυτοί που ξέρουν θα το προτιμήσουν ότι και αν γραφτεί από τον ειδικό τύπο. Όσα έγιναν με το σιβικ δηλαδή.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μετά το φιάσκο με το λεόν του 2007 ο συγκεκριμένος διαγωνισμός για μένα είναι χωρίς ουσία...καλύτερα να μην έβγαινε το jazz αυτοκίνητο της χρονιάς. Έτσι και αλλιώς αυτοί που ξέρουν θα το προτιμήσουν ότι και αν γραφτεί από τον ειδικό τύπο. Όσα έγιναν με το σιβικ δηλαδή.Μην είμαστε υπερβολικοί. Μπορούμε να κρίνουμε πιστεύω αυτά που μας σερβίρουν όπως μας τα σερβίρουν. Το jazz ΙΜΗΟ καλώς πήρε το τίτλο καθώς για την Ελληνική πραγματικότητα το 1.4 αποτελεί την ιδανική λύση για το νέο οικογενειάρχη.
Ο Σ παύει δε, το με το Jazz να ζητά και σέρβις ανά εξάμηνο καθώς τοποθετείτε επιτέλους ο ρουφιάνος που στα Αμερικάνικα Civic υπάρχει εδώ και χρόνια και τα service θα καθορίζονται και από τον τρόπο οδήγησης.
ΥΣ. Φέτος το group των Τ.Ε. είχε το πάνω χέρι καθώς έπαιζε με δύο περιοδικά (4T, AutoBild).
ΥΣ. Το LEON ίσως ήταν υπερτιμημένο αλλά οι ενστάσεις εστιαζόντουσαν στην τελευταία θέση του Civic και όχι τόσο στη 1η του LEON.
ΥΣ. Το KIA Ceed μπορεί να κέρδισε γιατί κάποιο περιοδικό ψήφισε μονοκούκι αλλά δεν παύει για τα λεφτά του να είναι μία πολύ καλή επιλογή (7 χρόνια εργοστασιακή και κινητήρες ατμοσφαιρικοί να τους θαυμάζεις από πλευράς απόδοσης).
**Διόρθωση 15/12/2008. Τελικά μία λάθος είδηση και την πατήσαμε. Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα ανακοινωθεί ο νικητής του HCOTY 2009. Το JAZZ ανακηρύχτηκε αυτοκίνητο της χρονιάς των εφημερίδων. Στην Ελλάδα είμαστε τόσο LARGE που θέλουμε και δύο διαγωνισμός ο ένας δεν μας φτάνει **
-
Αλήθεια, γιατί στο site των 4Τ δεν υπάρχει ακόμα η είδηση, αλλά αναφέρει αόριστα ότι κάπου στα μέσα του Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής???
-
Ο χρήστης Νεκταριος έγραψε:
Αλήθεια, γιατί στο site των 4Τ δεν υπάρχει ακόμα η είδηση, αλλά αναφέρει αόριστα ότι κάπου στα μέσα του Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής???Πια είδηση;
Αν εννοείς την εκλογή του σαν Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς, αυτή έγινε σε άλλη ψηφοφορία κι όχι αυτή που συμμετέχει το περιοδικό.
-
Παιδια ενας γνωστος μου πηρε Jazz καινουριο.σε γαλαζιο χρωμα και μου ειπε του ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι το δικο του δεν κατασκευαζεται στην Κινα αλλα στην Ιαπωνια μιας και ειναι οι πρωτες παρτιδες...μπορει να αληθευει?Δεν πηρε την πλουσια εκδοση.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παιδια ενας γνωστος μου πηρε Jazz καινουριο.σε γαλαζιο χρωμα και μου ειπε του ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι το δικο του δεν κατασκευαζεται στην Κινα αλλα στην Ιαπωνια μιας και ειναι οι πρωτες παρτιδες...μπορει να αληθευει?Δεν πηρε την πλουσια εκδοση.ναι ειναι αληθεια,,οι πρωτες παριδες ειναι απο ιαπωνια,,μετα απο κινα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αλήθεια, γιατί στο site των 4Τ δεν υπάρχει ακόμα η είδηση, αλλά αναφέρει αόριστα ότι κάπου στα μέσα του Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής???
Πια είδηση;
Αν εννοείς την εκλογή του σαν Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς, αυτή έγινε σε άλλη ψηφοφορία κι όχι αυτή που συμμετέχει το περιοδικό.
Σε αυτή παίζουν 5/8 vag οπότε δεν θα έχει τύχη...
Μετά έχω άδικο που τα χώνω στο περιοδικό για την μεταστροφή του υπέρ του γκρουπ τα τελευταία χρόνια. Δεν ξεχνάμε ποτέ τι έκαναν με το λεόν και ειδικά το πως έθαψαν απροκάλυπτα το σιβίκ τότε επειδή ο Σ το είχε αφήσει δίχως διαφήμιση...
Μόνο το φιέστα έμεινε επομένως να κρατήσει τα προσχήματα διότι το χόντα θα το φάνε στο φτερό...
(Εκεί που θα λιώσω στο γέλιο είναι άμα βγάλουν το γκολφ...) -
χωρίς παρεξήγηση, το Λεόν έως και τα 1600 είναι καλύτερο από το Σιβίκ, εκτός από την απαράμιλλη αντοχή του τελευταίου και τις ελαφρά καλύτερες επιδόσεις.
Πιο πάνω σε κυβικά δεν τα ξέρω. -
Δεν είναι θέμα παρεξήγησης, απλά τότε το λεόν δεν είχε τουρμπάτα μοτέρ παρά μόνο τα απλά μέχρι 102 άλογα που τα τελευταία δέκα χρόνια είχε ο όμιλος vag. Με αυτά προφανώς και υστερούσε σε σχέση ακόμα και με το παλαιό 1.4 σιβικ. Απλά επειδή με πικραίνει η στάση του περιοδικού που διαβάζω κάθε μήνα 20 χρόνια+ πλέον, δεν κρατήθηκα και έγραψα κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι το δικαιούμαι μετά από τόσα χρόνια.
Όμως ξέφυγα από το θέμα που αφορά το νέο τζαζ και το οποίο είναι ίσως η καλύτερη συνολικά επιλογή στην κατηγορία σε όλους τους τομείς πλην του design(εκεί το νέο φιέστα δίνει...ρέστα κατά την γνώμη μου ). Εγώ πάντως θα το επέλεγα αν χρειαζόμουν σούπερ μινι, όμως η εμφάνιση ενός αυτοκινήτου είναι, είτε το δεχόμαστε είτε όχι, σημαντικός παράγοντας για την απόκτηση του. Το τζαζ λοιπόν δεν δείχνει τόσο νεανικό όσο οι ευρωπαίοι ανταγωνιστές του δίχως όμως να είναι αποκρουστικό. Κάθε άλλο. Αν κάποιος αντιληφθεί την χρηστικότητα του και την στην πράξη συνύπαρξη μαζί του απλά θα διαγράψει οτιδήποτε άλλο. IMHO πάντα:)
-
αλήθεια, το 1,2 σε σχέση με το παλαιό 1,3 τι διαφορά έχουν σε επιδόσεις?
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
αλήθεια, το 1,2 σε σχέση με το παλαιό 1,3 τι διαφορά έχουν σε επιδόσεις?πρέπει να είναι ισοδύναμα ή το νέο λίγο πιο γρήγορο από την αναλογία ίππων/κιλά. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το κιβώτιο. Πάντως δεν κατάλαβα γιατί να μην έχει το 6άρι του CIVIC το 1.4 (1.3) Jazz. Πόσο πιο βαρύ είναι? (το 6άρι) και πόσο πιο ακριβό (ίσως και πιο φθηνό αν αναλογιστούμε το κόστος εξέλιξης έστω και αν το 5άρι είναι το προηγούμενο με ένα λιγότερο γρανάζι).
-
Πήγα και το είδα στην έκθεση αλλά δεν υπήρχε αυτοκίνητο για τεστ. Από 10/1 και μετά.
Εντυπώσεις:- Είναι πράγματι ευρυχωρο
- Πολύ έξυπνο σύστημα με τα πίσω καθίσματα
- έχει καλύτερο εσωτερικό και πλαστικά
- Έχει άπειρες θέσεις για μικροπράγματα.
- Η 1.4 elegance είναι η σωστή έκδοση
- Με χάλασε λίγο η θέση οδήγησης αλλά θέλω να τη δώ και στο δρόμο
- Με χάλασαν κάποια πλαστικά, όπως το άνοιγμα της πόρτας εσωτερικά
- Δεν μου άρεσε που δεν είχε κάποιο κάλυμμα για τους θόλους των τροχών πίσω και φαίνεται το πλαίσιο.
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ για 2ο αυτοκίνητο (παίζει βέβαια και η σκέψη του παλιού μτχ), θα το οδηγήσω οπωσδήποτε και θα γράψω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πήγα και το είδα στην έκθεση αλλά δεν υπήρχε αυτοκίνητο για τεστ. Από 10/1 και μετά.
Εντυπώσεις:- Είναι πράγματι ευρυχωρο
- Πολύ έξυπνο σύστημα με τα πίσω καθίσματα
- έχει καλύτερο εσωτερικό και πλαστικά
- Έχει άπειρες θέσεις για μικροπράγματα.
- Η 1.4 elegance είναι η σωστή έκδοση
- Με χάλασε λίγο η θέση οδήγησης αλλά θέλω να τη δώ και στο δρόμο
- Με χάλασαν κάποια πλαστικά, όπως το άνοιγμα της πόρτας εσωτερικά
- Δεν μου άρεσε που δεν είχε κάποιο κάλυμμα για τους θόλους των τροχών πίσω και φαίνεται το πλαίσιο.
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ για 2ο αυτοκίνητο (παίζει βέβαια και η σκέψη του παλιού μτχ), θα το οδηγήσω οπωσδήποτε και θα γράψω.
ακριβως αυτα παρατηρησα κι εγω,, σην της αλλης οτι θα σηναρμολογιται στην κινα
Honda Jazz 2008