-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Με ακούμπησες σε ευαίσθητο σημείο τώραΦυσικά Bezzera
Γιατί εκτός απο το πανέμορφο logo βγάζει και καταπληκτικό καφέ.
μονο που ειναι κάπως ακριβούλες
Η μηχανή που πρέπει να έχει κάθε alfisti που σέβεται τον εαυτό του
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Lavazza.
Μια φορά πήρα ελλείψει άλλου έναν γερμανικό, νομίζω Egberts ή κάπως έτσι. Χάλια ήταν.Καλά δεν μιλάω για Γερμανικό. Illy ή Danesi πχ. Αλλά anyway με πείσατε, όταν πάρω με το καλό καφετιέρα θα πάρω να δοκιμάσω και έναν Lavazza.
Lamborghini έχει πιεί κανείς?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τον Lavvazza τον εχεις δοκιμασει?
Νομιζω οτι ειναι καλυτερος απο τον illy και εχει και πιο εντονο αρωμα.
+1
Η πεθερά, Ιταλίδα, και έχει να το λέει για τον Lavvazza. Άρα ? + 1000
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Lamborghini έχει πιεί κανείς?Εγώ αυτό ξέρω ότι είναι σφηνάκι που σε στέλνει με την μία..
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Lamborghini έχει πιεί κανείς?Καφέ εννοείς?? Οχι, αλλα τσαγάκι ηπια στην Εθνική Λαρίσης Θεσ/νίκης λίγο πριν το Πάσχα....
-
Exω μια JURA, την πήρα τα Χριστούγεννα από το Mall.
Εχει 15 bar και φτιαχνει καταπληκτικό εσπρεσο. Εχει ενσωματωμένη μηχανή αλέσματος, για όποιον θέλει να παίρνει κόκους.Είναι στιβαρή κατασκευή είναι όλη από αλουμίνιο και ζυγίζει 16 κιλά. Κακό αυτό, διότι πιάνει και αρκετό χώρο στον πάγκο.Εχει 3 λίτρα χωρητικότητα.
Cafe de Colombia όποτε βρίσκω σε κόκους αλλιως Lavazza
Fredo βαριέμαι να φτιάξω διότι έχει διαδικασία αλλά ζεστό φτιάχνει άψογο
Γενικώς ο καφές είναι ιεροτελεστία
Καλού κακού, όσοι χρησιμοποιούμε καφετιέρες καλό είναι να γεμίζουμε το δοχείο με διάλυμα ξυδιού ή λεμονιού , μια δυο φορές το χρόνο να καθαρίζεται από τα άλατα.
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
καλοκαιράκι φραπεδάκι - θάλασσαAYTOΣ είναι καφές !!!
αλλά και ο ελληνικός έχει τη χάρη του
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
καλοκαιράκι φραπεδάκι - θάλασσα
AYTOΣ είναι καφές !!!
αλλά και ο ελληνικός έχει τη χάρη του
Μεγάλη εφεύρεση ο φραπέ. Τον προτιμώ πάντα όποτε υπάρχει ανάγκη για 'φορητότητα'. Κακή εφεύρεση πάντως το συνθετικό χημικό μίγμα που χρησιμοποιούν για να φτιάξουν φραπέ οι καφετέριες.
Ο καλός εσπρέσσο, σε όλες του τις μορφές (κλασσικός, lungo, freddo, capuccino, capuccino freddo και μερικές... χιλιάδες ακόμα) είναι κλάσεις ανώτερος πάντως, και σε γεύση και σε επίδραση σε στομάχι/νευρικό σύστημα. Εσπρεσσιέρα-μπρίκι, αυτή που μπαίνει στο μάτι της κουζίνας, έχει κανείς?
-
Ο καλός εσπρέσσο, σε όλες του τις μορφές (κλασσικός, lungo, freddo, capuccino, capuccino freddo και μερικές... χιλιάδες ακόμα) είναι κλάσεις ανώτερος πάντως, και σε γεύση και σε επίδραση σε στομάχι/νευρικό σύστημα.
Ο καλός (αυθεντικός) εσπρέσσο είναι θεόπικρος και ελάχιστος σε ποσότητα! Με 3 φακελάκια ζάχαρη σε ένα φλιτζανάκια τόσο δα και πάλι μόνο σαν σφηνάκι μπορούσα να το πιω...
-
Αφήστε ρε παιδιά.
Μια φόρα ήπια εσπρέσο (αυτόν τον πικρό πικρό) και έγινα πράσινος! Μπππρρρ
-
εχω μια KRUPS δωρακι της αδερφουλας μου
την εχω χρησιμοποιησει ελαχιστα γιατι ειμαι φραπεδιαρης
ακομα και στην Ιταλια οταν ημουν ΝΕΣ κ φραπε επινα
σπανια επινα κανα καπουτσινο και ακομα πιο σπανια εσπρεσο -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ελληνικος κουπατος!ανα γεια σου!
Ο καλύτερος καφές...βαρύς γλυκός να γουστάρουμε!
-
Τώρα Ελληνικός είναι, Τούρκικος είναι 'εν ξέρω!
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Τώρα Ελληνικός είναι, Τούρκικος είναι 'εν ξέρω!Για αυτό λέει ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ!
Οι τούρκοι τον πίνουν σε μικρό φλυτζανάκι. Ο κουπάτος είναι διπλός σε μεγάλη κούπα να το απολαύσεις στην ποσότητα που πρέπει.
-
Πάντως ο Lamborghini είναι μάρκα εσπρέσο, δεν ξέρω αν είναι απλώς ένας άλλος καφές και πουλάει με το όνομα ή πραγματική μάρκα αλλα τον έχω δει σε μπαρ 2 υπερπολυτελών ξενοδοχείων.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
:lol:Πάντως ο Lamborghini είναι μάρκα εσπρέσο, δεν ξέρω αν είναι απλώς ένας άλλος καφές και πουλάει με το όνομα ή πραγματική μάρκα αλλα τον έχω δει σε μπαρ 2 υπερπολυτελών ξενοδοχείων.
[url]http://www.lamborghini.gr/gr/index.html
Πίνεται με δυό ρουφιξιές
Tα 0-100 ml σε 4'[/url] -
Ε καλά αυτό πια...
-
. Εσπρεσσιέρα-μπρίκι, αυτή που μπαίνει στο μάτι της κουζίνας, έχει κανείς?Όσο μηχανές και εάν έχω δοκιμάσει το καλύτερο το φτιάχνουν οι εσπρεσσιέρες-μπρίκα (οκτάγωνα)
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
. Εσπρεσσιέρα-μπρίκι, αυτή που μπαίνει στο μάτι της κουζίνας, έχει κανείς?
Όσο μηχανές και εάν έχω δοκιμάσει το καλύτερο το φτιάχνουν οι εσπρεσσιέρες-μπρίκα (οκτάγωνα)
Έλα που θέλω και ατμό για αφρόγαλα. Πάντως ναι, ειναι καλή και φτηνή λύση.
-
Εσπρεσσιέρα-μπρίκι, αυτή που μπαίνει στο μάτι της κουζίνας, έχει κανείς?Έχουμε εμείς, γαμήλιο δώρο ψαγμένου φίλου, που μας υποχρέωσε να την ξεπλένουμε απλά και να μην την πλένουμε με σαπουνάδα για να αποκτήσει 'χαρακτήρα'... Βέβαια μέχρι τώρα μάλλον για βρωμιάρη παλιοχαρακτήρα την κόβω, αλλά τέλος πάντων...
Καπουτσίνο νοστιμότατο, το αφρόγαλα το καταφέρνουμε χτυπώντας εβαπορέ με το Dynamix...
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)