-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νταξ, γαμιούνται. Τελείωσε εξεταστική και σηκώθηκε κι εφυγε.
φύγε κι εσύ
Έχω να περάσω μαθήματα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νταξ, γαμιούνται. Τελείωσε εξεταστική και σηκώθηκε κι εφυγε.
φύγε κι εσύ
Έχω να περάσω μαθήματα.
ακόμαααα? αηδία έχει καταντήσει αυτό το ελληνικό σύστημα
-
Την άλλη Παρασκευή δίνω το τελευταίο.
-
αν όμως ήταν ανάποδες οι θέσεις σας εσύ θα καθόσουν για να την υποστηρίζεις (ελεύθερη μετάφραση), σωστά? έλα όμως που είναι πιο ψυχρές πιο παρτάκηδες
-
το κιντ προφανώς έχει φάει καμια χυλόπιτα έμμεσα, και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κ μας αναγκάζει βραδιάτικα να ακούμε τις ιστορίες του...
-
Όχι βέβαια, Αθήνα θα ήμουν με τους φίλους μου. Σιγά μην δε γυρίσω στους κολλητούς μου και στην οικογένεια μου για μια γκόμενα που δεν ξέρω.
-
ε τότε μη σκας
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βασικα που ειναι το προβλημα ρε Αλεξ, να ξαναγυρισεις πισω σε γκόμενα?
Ειναι κακο?ρεζιλι? κατι τετοιο?Γενικα για να ληξουμε το θεμα με τον κολλητο και την γκομενα του, ακομη και να μην τα ειχε με καποια, αλλα να τη γουσταρε τρελα, να ελιωνε για παρτυ της (βασικα αν τα εκανε ολα αυτα για γκομενα θα τον εκοβα απο κολητό μου ) και αυτη να μην γυρνούσε να τον κοιτάξει (αποκλιετια γιατι στην παρεα μου ειμαστε ομορφοπαιδα.....κιντ γι'αυτό δεν ξαναπηγαμε μαζι για καφε ) και αυτη να γούσταρε εμενα (πολύ λογικό γιατί ειμαι πολυ ωραιοτερος απο τους υπολοιπους ) παλι δεν θα έκανα κάτι! Νταξ ρε γμτ, τελειωσανε οι γυναικες?
Δλδ θα πηγαίνω για καφε με θα ειναι χαλια ο κολητος και θα μου λεει τις κλασικες παπαργιες που λενε αυτοι που εινα ισε αυτη την κατσασταση, και εγω θα του λεω νταξ ρε φιλε δικιο εχεις, και που να δεις τι ωραια τσιμπούκι@ που κανει!
Ε κλάιν!
Φαλοκρατικες αποψεις του Βαγκνερ.
Κεφαλαιο 2151251235
Οταν ξαναγυρηζεις σε πρωη γκομενα, δινεις την εντυπωση -στην γκομενα- οτι εκανες λαθος που την χωρησες και οτι το καταλαβες αργοτερα.
Η γκομενα πιστευει οτι ειναι η σουπερ μοναδικη γυναικαρα για σενα και θα περασεις χειρωτερα απο την πρωηγουμενη φορα...Κοιταξε να δεις, ειναι ο τροπος που θα τα ξαναβρειτε, αν τρεχεις απο πισω της παρακαλια κλπ, φυσικο να σε εχει για φτυσιμο, αν την κανεις να προσπαθησει αυτη για να ειστε μαζι ειναι τελειως διαφορετικο...ειδικα αν ειναι σε προμπέϊσον (που λενε στο χωριο μου) η σχεση σας λογω του οτι ειχε αποτυχει ηδη μια φορα, και απλα επειδει εινα ικαλη κοπελα της δινεις μια δευτερη ευκαιρια!
-
Δεν σκάω, αλλα θα προτιμούσα να μουν μαζί της τώρα και να 'βλέπαμε DVD' (:shifty:) παρά να βλέπω μόνος μου τους 300.
-
ΝΑ σου πω...μηπως τις προτεινες και κανενα friends season marathon?
-
Μπα, δεν είναι κομμώτρια.
-
Βασικα εσυ δεν εισαι σκυλος, να ριχνεις ατακες, εισαι μικρουλης και σε παιζουν ακομα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ειναι κακο?ρεζιλι? κατι τετοιο?Φαλοκρατικες αποψεις του Βαγκνερ.
Κεφαλαιο 2151251235
Οταν ξαναγυρηζεις σε πρωη γκομενα, δινεις την εντυπωση -στην γκομενα- οτι εκανες λαθος που την χωρησες και οτι το καταλαβες αργοτερα.
Η γκομενα πιστευει οτι ειναι η σουπερ μοναδικη γυναικαρα για σενα και θα περασεις χειρωτερα απο την πρωηγουμενη φορα...Κοιταξε να δεις, ειναι ο τροπος που θα τα ξαναβρειτε, αν τρεχεις απο πισω της παρακαλια κλπ, φυσικο να σε εχει για φτυσιμο, αν την κανεις να προσπαθησει αυτη για να ειστε μαζι ειναι τελειως διαφορετικο...ειδικα αν ειναι σε προμπέϊσον (που λενε στο χωριο μου) η σχεση σας λογω του οτι ειχε αποτυχει ηδη μια φορα, και απλα επειδει εινα ικαλη κοπελα της δινεις μια δευτερη ευκαιρια!
Μπορεί να σου σκάσει ότι όντως έκανες λάθος ότι τη χώρισες... όχι ότι είναι ανάγκη να το δείξεις. Πάντως πιστεύω ότι αν υπήρχε ειλικρίνεια στις σχέσεις, θα χανόταν λίγο η μαγεία αλλά θα ήταν και πιο απλά τα πράγματα. Αυτοί που μπορούν να καταφέρουν να είναι ειλικρινείς είναι αυτοί που μπορούν να αποδεχτούν έννοεις όπως το 'φιλικό σεξ'.
Μια πολύ ενδιαφέρουσα χιουμοριστική προσέγγιση με μεγάλες δόσεις αλήθειας για τη σχέση και τα μυαλά ανδρών-γυναικών
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γιατι κανενας ακομα δεν εχει γραψει το γνωστο : 'Ολες ειναι π!@#$%^7;;;'Εγω δεν μπορω να απαντησω....
Δεν τις εχω τσεκαρει ολες για να βγαλω αξιοπιστο πορισμα....
Α.Βαγκνερ -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ειναι κακο?ρεζιλι? κατι τετοιο?Γενικα για να ληξουμε το θεμα με τον κολλητο και την γκομενα του, ακομη και να μην τα ειχε με καποια, αλλα να τη γουσταρε τρελα, να ελιωνε για παρτυ της (βασικα αν τα εκανε ολα αυτα για γκομενα θα τον εκοβα απο κολητό μου ) και αυτη να μην γυρνούσε να τον κοιτάξει (αποκλιετια γιατι στην παρεα μου ειμαστε ομορφοπαιδα.....κιντ γι'αυτό δεν ξαναπηγαμε μαζι για καφε ) και αυτη να γούσταρε εμενα (πολύ λογικό γιατί ειμαι πολυ ωραιοτερος απο τους υπολοιπους ) παλι δεν θα έκανα κάτι! Νταξ ρε γμτ, τελειωσανε οι γυναικες?
Δλδ θα πηγαίνω για καφε με θα ειναι χαλια ο κολητος και θα μου λεει τις κλασικες παπαργιες που λενε αυτοι που εινα ισε αυτη την κατσασταση, και εγω θα του λεω νταξ ρε φιλε δικιο εχεις, και που να δεις τι ωραια τσιμπούκι@ που κανει!
Ε κλάιν!
Φαλοκρατικες αποψεις του Βαγκνερ.
Κεφαλαιο 2151251235
Κοιτα.
Εγω ειπα οτι ειπα, επειδη ετσι το αντιλαμβανομαι και ετσι το χω ζησει.
Εσυ εχεις αλλα βιωματα.
Εγω σε πρωην δεν επιστρεφω.
Οσες φορες το κανα δεν κερδισα τιποτα.
Απλη στατιστικη....Μιλαμε για περιπτωση οπου εγω επιστρεφω σε αυτην και οχι το αντιθετο.
Στην περιπτωση που επιστρεφει αυτη, εχω αλλη 'σοφια' αλλα ειναι υπο επεξεργασεια ακομα -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Tόση σοφία μαζεμένη σε ένα μόνο φόρουμ!!Και Σοφια και Ελενη και Φανη κ οτι θες.
Αν διαφωνεις σε κατι, απλα μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου χωρις να ειρωνευεσαι.
Θα μας ενδιεφερε τι σκεφτεται και το αλλο στρατοπεδο. -
Θα μας ενδιεφερε τι σκεφτεται και το αλλο στρατοπεδο.
δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο να στο απαντήσει!
αμα ξέραν κ οι ίδιες τι θέλουν, δεν θα υπήρχαν τέτοια θέματα -
Αν διαφωνεις σε κατι, απλα μπορεις να εκφρασεις την αποψη σου χωρις να ειρωνευεσαι.
Θα μας ενδιεφερε τι σκεφτεται και το αλλο στρατοπεδο.Mπορώ, αλλά δεν θέλω.
Και δεν ειρωνευομαι, αστειευομαι. Εξάλλου σε αυτα τα πράγματα δεν χωράνε στρατηγικές κατα τη γνώμη μου. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικες συνθηκες, διαφορετικές καταστασεις.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θα μας ενδιεφερε τι σκεφτεται και το αλλο στρατοπεδο.Mπορώ, αλλά δεν θέλω.
Και δεν ειρωνευομαι, αστειευομαι. Εξάλλου σε αυτα τα πράγματα δεν χωράνε στρατηγικές κατα τη γνώμη μου. Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικες συνθηκες, διαφορετικές καταστασεις.
Δεν μιλαμε για 'στρατιγικες' προσπαθουμε να αναλυσουμε το ειδος σας
-
Απλά τα πραγματα με τις γυναικες.
Εχουν κατι που το θελουμε.
Οποτε νιωθουν ανασφαλεια το προσφερουν εδω και εκει.
Οποτε νιωθουν αυτοπεποιθηση το παιζουν ιστορια, και δυσκολες.
Οποτε δεν ξερουν τη νιωθουν τα κανουν και τα δυο.
Συναισθημα δεν παιζει ποτε. Μονο συμφερον, μυαλο και αναγκες.Και για να προλαβω την Funis, μιλαω ΓΕΝΙΚΑ για τις γυναικες. Οχι για ΟΛΕΣ τις γυναικες.
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε