-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κι ο κολλητός?
Ε, τι; Αφού έχει χωρίσει.
Άλλωστε δεν είμαστε ζηλιάρηδες, είμαστε;Καλα.... Αυτο το 'εχει χωρισει' στην περιπτωση που τον παρατησε η γκομενα δεν παιζει.
Καπου μεσα στο μυαλο του υπαρχει ελπιδα οτι θα γυρησει.
Το περι ζηλειας, να πω οτι δεν την ακουμπησα ποτε την γκομενα, απλα παραδεχτικα οτι την γουσταρω. Και παει η φιλια 11ετων....
Το μαθα 'the hard way' -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ακομα κι'έτσι να γίνει,εαν ερθει η στιγμη να μεθυσετε παρεα και να κοιμηθειτε στο ίδιο κρεβατι,η φιλιά σας θα σταματησει εκει
Αυτό (και κάτι παραπάνω ) **το έχω κάνει με περίπου το 1/3 από τις φίλες μου την τελευταία 10ετία και συνεχίζουμε να είμαστε μια χαρά φίλοι και να βρισκόμαστε και να περνάμε ωραία **Ίσα ίσα θεωρώ ότι το σεξ δίνει μια πιο οικεία νότα στη φιλία, IMHO (δεν έχω δοκιμάσει ομολογώ με άντρες )
Νταξ μωρε απλα δεν κανεις καλο σεξ και δεν θεωρουν οτι χανουν και τπτ καλο, οποτε σε κρατανε φιλο, ακομη και αν σκασες με αλλες εκει...θα τις συμπονουν κιολας κλπ. Ειπα και εγω ειναι δυνατον ο θεος να εκανε καποιον τοσο εξυπνο, και να του εδωσε και άλλα χαρισματα?
Μα προφανώς ...Γι αυτό πάω τόσο πολύ με φίλες μου, ξέρουν το πρόβλημά μου και έχουν κατανόηση
-
φιλια αντρα γυναικας?
δε μιλαμε καλυτερα για το ποσο γρηγορα θα στερεψουν οι ωκεανοι...
επισης στο αλλο θεμα, ου μπλεξεις με φαση πρωην φιλου η 'φιλου'...δε λεει καθολου!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να μη γράψω την άποψή μου για τις σοφίες της ζωής (γενικά, όχι τη συγκεκριμένη).
Γιατι οχι;
Αφου πιστευεις πως ειναι λαθος, πες το να χω κ αλλη μια γνωμη.Ποτέ δεν κατάλαβα πως οι άνθρωποι ενώ είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι (σε εισαγωγικά έπρεπε να μπει αυτό) ακολουθώντας τις ΙΔΙΕΣ σοφίες.
Ο καθενας αντιλλαμβανεται την ευτυχεια με διαφορετικο τροπο.
Για μενα ευτυχια ειναι να πεθανω πανω σε μια ξανθια με τεραστεια βυζια.
Για καποιον αλλον, να πεθανει κατω απο ενα δεντρο, στην ακτης καποιας λιμνης κτλ.
Ιδια περιπτωση -θελω να πεθανω ευτυχησμενος- διαφορετικη εκδωχη....
Το καλο με τις σοφιες ειναι οτι ο καθενας τις αντιλλαμβανεται υποσυνηδιτα.
Και ο καθενας εχει μια δικια του εκδωχη. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν λέμε για γκόμενα που απλά πήδαγε ο κολλητός (ντάξει, όχι και τόσο κολλητός, αλλά φίλος), μιλάμε για γκόμενα που είχανε σχέση κανά 2 χρόνια..
EDIT: Ηλία, έχει χωρίσει αλλά και πάλι, είναι 'κεφάλαιο' από την ζωή του..
Κάτσε ρε συ, επειδή δλδ τα χάλασε τελικά αυτός, άλλοι 10 ή όσοι φίλοι του δεν πρέπει να προσπαθήσουν με την ίδια γυναίκα;
Ωραία λογική! Για επέκτεινέ την λιγάκι, να δεις που βγαίνεις.Με την κατάλληλες επεκτάσεις, καταλήγουμε στο ότι καθένας θα έχει δικαίωμα να κάνει κίνηση μόνο στην πρώτη ανέγγιχτη κοπέλα που θα βρει.
Βέβαια, όλων οι εμπειρίες λένε 'μακριά'..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν λέμε για γκόμενα που απλά πήδαγε ο κολλητός (ντάξει, όχι και τόσο κολλητός, αλλά φίλος), μιλάμε για γκόμενα που είχανε σχέση κανά 2 χρόνια..EDIT: Ηλία, έχει χωρίσει αλλά και πάλι, είναι 'κεφάλαιο' από την ζωή του..
Περίπου έτσι και σε μένα. Τελικά λέω άστο γκόμενες θα βρούμε, φίλους όμως?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν λέμε για γκόμενα που απλά πήδαγε ο κολλητός (ντάξει, όχι και τόσο κολλητός, αλλά φίλος), μιλάμε για γκόμενα που είχανε σχέση κανά 2 χρόνια..EDIT: Ηλία, έχει χωρίσει αλλά και πάλι, είναι 'κεφάλαιο' από την ζωή του..
Εγω αυτα δεν τα καταλαβαινω.
Τα χες 2 χρονια, βλεπετε οτι δεν ταιριαζετε και χωρηζετε....
Τι κεφαλαιο και πρασινα αλογα; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βέβαια, όλων οι εμπειρίες λένε 'μακριά'..Εμπειρίες, έ;
Των συνομηλίκων σου, φαντάζομαι.
-
Ε πες ντε πώς βγαίνουμε από την δύσκολη θέση κρατώντας και την γκόμενα και τον φίλο..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε πες ντε πώς βγαίνουμε από την δύσκολη θέση κρατώντας και την γκόμενα και τον φίλο..σκέφτηκα την εχεμύθια αλλά προσπάθεια να κρατήσει την σιωπή της η συγκεκριμένη γκόμενα ισοδυναμούσε με προσπάθεια της όπελ να εξαλείψει την υποστροφή. Αν την εμπιστεύεσαι πάντως σκέψου το
-
Γενικά μιλάω, όταν μου έτυχε έκανα την πάπια για να μην χαλάσω την φιλία μου.
Γυναίκα και εχεμύθεια δεν πάνε στην ίδια πρόταση.. Άσε που γενικά δεν μου αρέσει να κρύβομαι.
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Δεν υπάρχει φιλία αγαπητοί μου.....Γνωμη μου...
Τωρα ειμαι σιγουρος.Ευτυχως που το ειπες.Οριστε κυριοι...
Funis,αυτο που σου λεει ο ratanplan για τον ή τους φιλους σου με βρισκει εντελως συμφωνο.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ε πες ντε πώς βγαίνουμε από την δύσκολη θέση κρατώντας και την γκόμενα και τον φίλο..
σκέφτηκα την εχεμύθια αλλά προσπάθεια να κρατήσει την σιωπή της η συγκεκριμένη γκόμενα ισοδυναμούσε με προσπάθεια της όπελ να εξαλείψει την υποστροφή. Αν την εμπιστεύεσαι πάντως σκέψου το
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε πες ντε πώς βγαίνουμε από την δύσκολη θέση κρατώντας και την γκόμενα και τον φίλο..Αν ο φίλος σου 'χαλαστεί', τότε δεν είναι φίλος σου.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην κοροϊδέψεις, ούτε τον έναν ούτε την άλλη.
Προχωράει η ζωή, kidάκο. Δεν περιμένει. Και το να χάνεις χρόνο με κουτά διλλήματα είναι (πως να το κάνουμε) κουτό.
Κι εμείς δεν είμαστε τέτοια παιδιά, είμαστε; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γενικά μιλάω, όταν μου έτυχε έκανα την πάπια για να μην χαλάσω την φιλία μου.Γυναίκα και εχεμύθεια δεν πάνε στην ίδια πρόταση.. Άσε που γενικά δεν μου αρέσει να κρύβομαι.
Καλα εκανες....
Εμενα δεν μου βγηκε σε καλο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γυναίκα και εχεμύθεια δεν πάνε στην ίδια πρόταση.. Άσε που γενικά δεν μου αρέσει να κρύβομαι.
Καλα εκανες....
Εμενα δεν μου βγηκε σε καλοΗλία κατάλαβες τώρα γιατί μπερδεύομαι?
-
Εξαρταται απο το τι παίχτηκε αναμεταξυ αυτης και του φίλου.Εαν ο φίλος εκοβε φλέβες και την ειχε μεγαλη καψούρα,δεν πρόκειται να την ακουμπήσω.
Φυσικα σε περίπτωση που ακόμα υπάρχει δεσμος μεταξυ τους,το θεωρω ανανδρο το να μπλεχτω.*
*τουλάχιστον εαν το κανω νηφαλιος,γιατι υπάρχουν φασεις που δεν σκεφτεσαι καθαρα και κανεις τις μεγαλύτερες μαλακιες της ζωής σου
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλα εκανες....
Εμενα δεν μου βγηκε σε καλοΗλία κατάλαβες τώρα γιατί μπερδεύομαι?
Έκανε την πάπια, λέει, και δεν του βγήκε σε καλό.
Αυτό δεν σου λέω κι εγώ; Ό, τι κάνεις, κάνε το φανερά και μη φοβάσαι κανέναν.
Αμάν πιά, αυτή η νέα γενιά. Ούτε τι διαβάζει δεν διαβάζει.
-
Ας σου εξηγήσω τι έγραψε ο Βάγκνερ.
Καλά έκανες (που δεν έκανες κάτι μαζί της).
Εμένα δεν μου βγήκε σε καλό (που έκανα κάτι με πρώην γκόμενα φίλου).Κατάλαβες?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ακομα κι'έτσι να γίνει,εαν ερθει η στιγμη να μεθυσετε παρεα και να κοιμηθειτε στο ίδιο κρεβατι,η φιλιά σας θα σταματησει εκει
Αυτό (και κάτι παραπάνω ) **το έχω κάνει με περίπου το 1/3 από τις φίλες μου την τελευταία 10ετία και συνεχίζουμε να είμαστε μια χαρά φίλοι και να βρισκόμαστε και να περνάμε ωραία **Ίσα ίσα θεωρώ ότι το σεξ δίνει μια πιο οικεία νότα στη φιλία, IMHO (δεν έχω δοκιμάσει ομολογώ με άντρες )
Νταξ μωρε απλα δεν κανεις καλο σεξ και δεν θεωρουν οτι χανουν και τπτ καλο, οποτε σε κρατανε φιλο, ακομη και αν σκασες με αλλες εκει...θα τις συμπονουν κιολας κλπ. Ειπα και εγω ειναι δυνατον ο θεος να εκανε καποιον τοσο εξυπνο, και να του εδωσε και άλλα χαρισματα?
Μα προφανώς ...Γι αυτό πάω τόσο πολύ με φίλες μου, ξέρουν το πρόβλημά μου και έχουν κατανόηση
Ελα ρεεεεεεεεε...συνεχισε την την πλακα!
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε