-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι μην το λες...Πάντως αν το δούμε λογικά, φυσικό δεν είναι να ενδέχεται να εξελιχτεί σε μια ερωτική σχέση;
Απόλυτα κατά τη γνώμη μου! Μία φιλία τόσων χρόνων σημαίνει σεβασμό και γνώση των προτιμήσεων και αναγκών του άλλου. Επίσης σημαίνει αγάπη! Η έλξη υπήρχε πάντα, απλά δεν έτυχε να υπάρξουν νωρίτερα οι κατάλληλες συνθήκες! Όταν τις βρήκαμε, περάσαμε στο επόμενο στάδιο! Και έχω να πω ότι τέτοιες σχέσεις ΔΕΝ βρίσκονται κάθε μέρα! Το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να κάνεις τόσο σοβαρή σχέση με άτομο που δεν γνωρίζεις! Έτσι, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό!
Offtopic είμαστε βέβαια, αλλά τα λέω αυτά γιατί είναι κρίμα να μηδενίζουμε την αξία των γυναικών! Υπάρχουν πολύ σωστές γυναίκες, όπως υπάρχουν και πολύ σκάρτες! Το ίδιο δεν ισχύει και για τους άντρες βέβαια;
-
double post
-
off-topic δεν είμαστε, γιατί χτες ο krus (μετά από επίπονες προσπά8ειες, συνοδευόμενες από εντάσεις) μας μετέφερε εδώ.
Όπως τα λες είναι, και ναι είσαι τυχερός.
Πιστεύω πως είναι δυνατόν να υπάρχει φιλία πάντως. Φυσικά και όχι του τύπου μπάλα-αμάξια-γκόμενοι, αλλά αλλιώς. Και αλλίμονον νορμάλ είναι αν περνάς πολύ ώρα με κάποιον να τον δεις αλλιώς μετά από καιρό.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ναι μην το λες...
Πάντως αν το δούμε λογικά, φυσικό δεν είναι να ενδέχεται να εξελιχτεί σε μια ερωτική σχέση;
Απόλυτα κατά τη γνώμη μου! Μία φιλία τόσων χρόνων σημαίνει σεβασμό και γνώση των προτιμήσεων και αναγκών του άλλου. Επίσης σημαίνει αγάπη! Η έλξη υπήρχε πάντα, απλά δεν έτυχε να υπάρξουν νωρίτερα οι κατάλληλες συνθήκες! Όταν τις βρήκαμε, περάσαμε στο επόμενο στάδιο! Και έχω να πω ότι τέτοιες σχέσεις ΔΕΝ βρίσκονται κάθε μέρα! Το θεωρώ σχεδόν αδύνατο να κάνεις τόσο σοβαρή σχέση με άτομο που δεν γνωρίζεις! Έτσι, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό!
Offtopic είμαστε βέβαια, αλλά τα λέω αυτά γιατί είναι κρίμα να μηδενίζουμε την αξία των γυναικών! Υπάρχουν πολύ σωστές γυναίκες, όπως υπάρχουν και πολύ σκάρτες! Το ίδιο δεν ισχύει και για τους άντρες βέβαια;
Συμφωνώ
-
drdino σου απαντησε στο χθεσινό μύνημα;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
......Με μπερδεψες...
Τελικά δηλ. συμφωνεις μαζι μας οτι τετοιου ειδους φιλίες ειναι απλά παράγωγα των συνθηκών, που, μολις αυτες ευδοκιμησουν, μετατρεπονται σε κανονικες σχεσεις;....
Τεσπα, οι λόγοι ειναι καθαρα βιολογικοι. Το ενστικτο ειναι που καθοδηγει τις πραξεις μας κι εκει αποδιδω την ανικανοτητα μου (και άλλων, φανταζομαι) να συναψω και να συντηρησω βαθιες φιλικες σχεσεις με ατομα του άλλου φύλου. Ξεχωριζω τη χαβαλεδιαρικη και παρεϊστικη συνδιαλλαγη από την ουσιαστική και ανευ όρων φιλία, έτσι; Εννοειται πως και το ποτο σου μπορεις να πιεις και το χαβαλέ σου να κάνεις και 5 κουβεντες ν' ανταλλάξεις με μια κοπέλα, όμως καθε περαιτερω ανθρωπινη προσεγγιση θα καταλήξει σε βιολογικο 'πανικό'!
θα μου πεις, κρινεις εξ' ιδιων τα αλλότρια; Ναι. Ετσι δεν κάνουμε όλοι; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
......
Με μπερδεψες...
Τελικά δηλ. συμφωνεις μαζι μας οτι τετοιου ειδους φιλίες ειναι απλά παράγωγα των συνθηκών, που, μολις αυτες ευδοκιμησουν, μετατρεπονται σε κανονικες σχεσεις;....
Τεσπα, οι λόγοι ειναι καθαρα βιολογικοι. Το ενστικτο ειναι που καθοδηγει τις πραξεις μας κι εκει αποδιδω την ανικανοτητα μου (και άλλων, φανταζομαι) να συναψω και να συντηρησω βαθιες φιλικες σχεσεις με ατομα του άλλου φύλου. Ξεχωριζω τη χαβαλεδιαρικη και παρεϊστικη συνδιαλλαγη από την ουσιαστική και ανευ όρων φιλία, έτσι; Εννοειται πως και το ποτο σου μπορεις να πιεις και το χαβαλέ σου να κάνεις και 5 κουβεντες ν' ανταλλάξεις με μια κοπέλα, όμως καθε περαιτερω ανθρωπινη προσεγγιση θα καταλήξει σε βιολογικο 'πανικό'!
θα μου πεις, κρινεις εξ' ιδιων τα αλλότρια; Ναι. Ετσι δεν κάνουμε όλοι;Ναι, έχεις δίκιο! Σε μπέρδεψα! Αυτό που εννοούσα είναι ότι μπορούν να υπάρχουν οι συνθήκες για φιλία ανάμεσα σε 2 άτομα διαφορετικού φύλου. Μπορείς να συνυπάρξεις με μία γυναίκα που σέβεσαι, χωρίς να περνάει απ' το μυαλό σου ΜΟΝΟ να τη ρίξεις στο κρεβάτι! Άλλωστε, με την κοπέλα μου παραμένουμε φίλοι και μέσα στη σχέση μας, γιατί τη θεωρώ πολλά περισσότερα από απλά 'δεσμό' μου!
Γενικά, συμφωνώ μαζί σου!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
drdino σου απαντησε στο χθεσινό μύνημα;;Μου απάντησε χτες, ναι. Αμφίσημο μήνυμα, κλασσικά! Μετά εγώ απάντησα, το πήρε σήμερα το πρωί, αλλα δεν απάντησε ακόμα.
Χαλαρά όμως, πέρασα μια υπέροχη νύχτα στην αγκαλιά του μορφέα (κοιμόμουν, μην πάει αλλού ο νους σας!) και μια χαρά τώρα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
drdino σου απαντησε στο χθεσινό μύνημα;;
Μου απάντησε χτες, ναι. Αμφίσημο μήνυμα, κλασσικά! Μετά εγώ απάντησα, το πήρε σήμερα το πρωί, αλλα δεν απάντησε ακόμα.
Χαλαρά όμως, πέρασα μια υπέροχη νύχτα στην αγκαλιά του μορφέα (κοιμόμουν, μην πάει αλλού ο νους σας!) και μια χαρά τώρα!
Απευθείας σύνδεση κυρίες και κύριοι!!!!
Καλή επιτυχία drdino!
-
Reality το κάναμε το φόρουμ!
Ευαριστώ πολύ πάντως. Αν τα καταφέρω τελικά, κερνάω παϊδάκια!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν τα καταφέρω τελικά, κερνάω παϊδάκια!Προσεξε μονο, μην κεράσεις παιδάκια
-
Κοίτα, από όσο ξέρω, το φόρουμ μας, έχει μια προτίμηση στα παϊδάκια. Εγώ είμαι νομοταγής πολίτης, οπότε θα περιοριστώ μόνο σε αυτά...
-
drdino καλη επιτυχια...και τα κλασικα...μην υπολογιζεις και πολυ ωστα αμα τυχει κατι καλο να σου φανει ακομα καλυτερο και να μην συμβει το αντιθετο..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
λυπάμαι πολύ αλλά 5-6 ποστς χάθηκαν. Νομίζω μπορείτε να τα ξαναγράψετε. Πάμε.
οκ θα τα ξαναγραψουμε.
'Τωρα μπορουμε να μιλησουμε κυριε Κρουση??'
Να διευκρινίσω ότι η διάσπαση ενός τόπικ 130 σελίδων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ υπόθεση, ακόμα και με dsl σύνδεση. Περιμένεις να φορτώσουν ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΕΛΙΔΕΣ σε ΕΝΑ παράθυρο όλες μαζί, και διαλέγεις μία μία ποιες δημοσιεύσεις θα διασπαστούν. Τις κόβεις και μετά τις κολλάς σε άλλο θέμα.
[ταλαίπωρος^2]
Ναι....βαράτε με κι ας κλαίω!!!
-
καλοπερασε ο krus...αχ αυτος ο ερωτας...μεχρι και τους μοντς ταλαιπωρει...
do ti for drdino krus!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Reality το κάναμε το φόρουμ!Ευαριστώ πολύ πάντως. Αν τα καταφέρω τελικά, κερνάω παϊδάκια!
Αν δεν τα καταφερεις δεν εχει φαι δηλαδη;;;;
-
λοιπον σχετικα με τις γυναικες φιλους..
επειδη ειμαι και καπως σημερα..
θα σας πω κατι, παρτε ενα κατσαβιδακι και βιδωστε το οσο πιο full γινεται στο μυαλο σας..
φιλοι γενικοτερα υπαρχουν οσο υπαρχει και ο αγιος βασιλης
οσο πιστευεις οτι υπαρχει ο αγιος βασιλης, υπαρχει.
αν παψεις να πιστευεις οτι υπαρχει ο σαντα, οσο και να τον περιμενεις να χωθει στην καμιναδα ο γελοιος τραγελαφικος τυπος να σου φερει καμια καραμελα, δεν παιζει.. τα 3 θα παρεις
πραγματικα τα επαιξα διαβαζοντας αυτα τα πραγματα σ'αυτο το forum, γιατι ξερω οτι ο μεσος ορος ηλικιας δεν ειναι μικρος για να δικαιολογει τετοιες πεποιθησεις
ποσο μαλλον φιλια μεταξυ αντρας -γυναικα
@@
εγω παντως φιλη κοπελα ειχα στο παρελθον για τους εξης λογους- τη γουσταρα ( μερικες φορες πολυ μαλιστα για να γινομαι τοσο λακασμα καληνυχτακιας και δε συμμαζευεται.. τωρα παντως αν ειναι να γΚουσταρω -που ελεγε και ο στρακοσια ο κακομοιρης που δε μπορουσε να πει το γαμα, ελεγε εχω ενα γκατο κλπ- καποια, παιζω με τη μια βολεϊ - θελεις να σου μαθω τενις; πιασε τα μπαλακια, χτυπα τα μπαλακια που λεει και το λαϊκο ασμα.. και αν δεν κατσει παμ' παρακατου.. σιγα μην καθομαι να ακουω να μου λεει για αλλους και για τα καινουρια ρουχα που αγορασε και @@διες.. αρκετα θυμα εχω γινει μεχρι τωρα.. γιατι ενταξει, οπως και να το κανουμε δεν παιζει πιο πονηρο και τρισαθλιο πλασμα απ'τη γυναικα, και οποιος αντρας πιστευει οτι μπορει να κανει οποια γκομενα θελει ο,τι θελει.. ενταξει.. συλλυπητηρια..)
- γουσταρα καποια φιλη της
- ημουν σε τοσο παρακμιακη φαση που δεν ειχα τιποτα καλυτερο να κανω στη ζωη μου
και το παιζα κιολας υποστηρικτης της φιλιας και τα δικαιωματα του νεου σημερα στο διαφορετικο και γιατι να μη φορανε και οι αντρες φουστα κτλ, σε φαση ερολ μπουλουτ στη φιεστα του Ολυμπιακου με μπλουζα ελληνοτουρκικη φιλια κτλ
τα γ@μαει ολα η ελληνο-τουρκικη φιλια αν εχεις τον προεδρα να στα σκαει να πουμε
ρε ολα για τα φραγκα, το σεξ και το συμφερον γινονται
τι να λεμε τωρα δηλαδη
οποιος δεν το βλεπει, τι να πω, ή δε θελει να το παραδεχτει ή ειναι 15 χρονων και γυρναει σπιτι στη μαμακα που του'χει στρωμενο το κρεβατακι και ετοιμο το φαγητο και λεει μαμακα καληνυχτα θα μου βαλεις γαλατακι παρε ενα φιλακι.. ΥΟ
εκτος αν, τι να πω, γνωριζα καμια κοπελα full αντρακι και αλλαζα αποψη
γιατι ενταξει, τι να την κανω τη γυναικα φιλη; εκτος αν κανουμε και κανα σεξ που και που
να μου λεει για τα ταμπον ob και @@δες;
και αυτη τι να με κανει εμενα; να της λεω στο δρομο, πω πω, κοιτα ενα πατο!
δεν παιζει ρε, μην τρελαθουμε
θα με κανετε να ξεχασω και αυτα που ξερω εδω μεσα
για να γινω και πιο συγκεκριμενος, ειχα δυο πολυ 'φιλες' στη ζωη μου (γιατι ειχα και αλλες που παιζαν οι περιπτωσεις που ελεγα παραπανω)
τη μια τη γουσταρα, και την αλλη τη γουσταρα πολυ
η μια ηταν κολλητη μιας πρωην μου
τρελο μωρο.. απο Αγια Παρασκευη μερια
μαυρα μαλλακια, λιγο κοντουλα, ματαρες, βυζαρες , πολυ ομορφη και full σεξουαλικη
μια μερα η δικια μου ειχε παει διακοπες Ζακυνθο και εχουμε βγει δηθεν για να τις δωσω κατι φωτογραφιες
παμε στην Αγ.Παρασκευη και αρχιζουμε και πινουμε
παμε σπιτι της και εχω ψηθει να κανω τα μαγικα του ροναλντινιο με μια τσιχλα τριντεντ και ξαφνικα μου λεει 'θες να παιξουμε playstation; εχω το κρας μπαντικοτ ( παιχνιδαρα ετσι; )
ψιλο-ξενερωσα αλλα δε μασησα
μου βαζει και αλλο ποτο και μεσα στη ζαλαδα ειμαι μεταξυ του να περασω την τριτη πιστα η να τη χουφτωσω
την πλησιαζω, της λεω θες να παιξουμε το γιατρο; εγω θα κανω το δερματολογο και εσυ τον ασθενη που εχει κολλησει κονδυλωματα
τελικα κατι παιχτηκε περα απ'την πλακα, με πηρε ο υπνος στο κρεβατι της (ημουν λιωμα), το εμαθε η δικια μου και με χωρισε και τσακωθηκανε και τελικα δε μου μιλουσε κανενας στο τελοςη αλλη ηταν ακομα χειροτερα γιατι τη γουσταρα πολυ
τελικα μετα απο πολυ κοπο την κατετροπωσα αλλα με χωρισε γιατι εγινε μια μεγαλη ιστορια που οπως ειπα θα γραψω καποια στιγμη, και πληγωθηκα πολυ, και απο τοτε αρχιζα σιγα σιγα ν'αλλαζω και γενικα σημαδεψε τη ζωη μουεεεεεεε μακαρενα
(ο,τι να'ναι)
το παραληρημα τελειωσε προς το παρον, μπορειτε να συνεχισετε τωρα να λετε για φιλιες και λοιπα μικροαστικα πραγματα )σημειωση για τους ξενερωτους: αυτα που εγραψα ειναι μεταξυ σοβαρου και αστειου. αποφασισα να προσθετω στο τελος κατι χαρακτηριστικο οπως ** (ειρ)** για να αποφευγονται οι παρεξηγησεις
φιλια straight outta nea smyrni, skye -
Skye for President!
Έλιωσα λεμεεεεεεεεε....
Άκου εκεί 'που ελεγε και ο στρακοσια ο κακομοιρης'!
Για το θέμα της φιλίας δεν έχω καταλήξει...Δύσκολο, αλλά σπάνια μπορεί να υπάρξει, νομίζω!
-
Ετσι του κόλλησε ο Ιερός Τράγος...έλεγα κι εγω!!!
Απαιχτος...ο νέος Strifter!!!
-
Skye .... είσαι κορυφή !!
Φιλία μεταξύ άνδρα - γυναίκα ...
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε