-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δοκίμασε και το Bocca πάντως, έχει αυτό που ψάχνεις.
όλο πιτσιρίκια είχε
Εγώ τι είπα?
Βοcca
-
Τόσα ξέρεις, τόσα λες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τόσα ξέρεις, τόσα λες.too many Kids there
αλλού ήταν τα καλά
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Στο ότι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, φίλε. Τα 20 τελειώνουν σύντομα. Μετά, τι 30 τι 31... Ρώτα και τον Asimov.
32
(Τωρα που το σκεφτομαι, περισσοτερο και πιο ενδιαφερον σεχ εκανα στα 20 )Εγω εκανα, τουλαχιστον
Αμα θελετε καλα και ποιοτικα μωρα, καλο μαγαζι ειναι το Galaxy
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ ρε παιδια τελειωσανε οι γκομενες και πρεπει να αυτωσουμε του κολητου μας?Δεν το καταλαβαινω!
Όντως, μλκία και πστιά._
-
αν πρόκειται περί αδερφή φίλου τι γίνεται δλδ?
-
Ειναι απλα αλλη μια γυναικα.. Και προχωρας κανονικα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Νταξ ρε παιδια τελειωσανε οι γκομενες και πρεπει να αυτωσουμε του κολητου μας?
Δεν το καταλαβαινω!
επισης εγω ειμαι μαζι εμ τον Αντρεα, πρεπει να ειμαστε μονογαμικοί, για να μην πω και οτι πρεπει να απεχουμε απο το προγαμιαιο σεξ!
Καλά ντάξει, εσύ απέχεις από το sex γενικώς, δεν το κάνουμε θέμα όμως..
Γιατί να είσαι μονογαμικός αν μπορείς να είσαι πολυγαμικός και αφού το ξέρουν οι κοπέλες που πας?
Καλα εσυ ξεκινα απο το να γινεις σεξουαλικα ενεργος, και μετα λεμε και για την πολυγαμια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ ρε παιδια τελειωσανε οι γκομενες και πρεπει να αυτωσουμε του κολητου μας?Δεν το καταλαβαινω!
επισης εγω ειμαι μαζι εμ τον Αντρεα, πρεπει να ειμαστε μονογαμικοί, για να μην πω και οτι πρεπει να απεχουμε απο το προγαμιαιο σεξ!
Σιγα μην απεχουμε και απο το σεξ
μονο αυτο μας εμεινε και θα απεχουμε? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αν πρόκειται περί αδερφή φίλου τι γίνεται δλδ?Ρε πάτε καλά?
Σιγά μην πάμε και στο Πεκίνο για να γ@μήσουμε μην τυχόν και η κοπέλα βγει πρώην, νυν, μελλοντική γκόμενα ή αδερφή φίλου, συγγενή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δοκίμασε και το Bocca πάντως, έχει αυτό που ψάχνεις.
όλο πιτσιρίκια είχε
....που το κακο;;;;;
Τόσα ξέρεις, τόσα λες.
too many Kids there
αλλού ήταν τα καλάΠου αλλου;;;;;;;
-
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Ενας φιλος μου πασαρε χρονια την αδερφη και την ξαδερφη του κι εγω εκανα το κοροιδο Τωρα που καβατζωθηκαν, χτυπαω το κεφαλι μουΟλα λενε Oλα καλα ειναι που λεει κι ο ipan
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στο ότι δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, φίλε. Τα 20 τελειώνουν σύντομα. Μετά, τι 30 τι 31... Ρώτα και τον Asimov.
32
(Τωρα που το σκεφτομαι, περισσοτερο και πιο ενδιαφερον σεχ εκανα στα 20 )Εγω εκανα, τουλαχιστον
Που ναι αυτο;;;;;;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Ενας φιλος μου πασαρε χρονια την αδερφη και την ξαδερφη του κι εγω εκανα το κοροιδο Τωρα που καβατζωθηκαν, χτυπαω το κεφαλι μουΟλα λενε Oλα καλα ειναι που λεει κι ο ipan
μωρέ αφού στις πάσαραν οκ. αλλά απ'τη στιγμή που δεν έχει ειπωθεί σχετική κουβέντα πώς να προχωρήσεις
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Εγω που πιεζα ενα φιλαρακι να πει καμια καλη κουβεντα και αυτος ολο οχι και οχι....
Τωρα η μικρη ειναι με τον εναν μαλακα μετα τον αλλον και ο αλλος χτυπαει το κεφαλι του που δεν βοηθησε -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
μωρέ αφού στις πάσαραν οκ. αλλά απ'τη στιγμή που δεν έχει ειπωθεί σχετική κουβέντα πώς να προχωρήσεις
Κοίτα, θα κάνεις μια χαρτοσημασμένη έγγραφη αίτηση αίτηση και θα περιμένεις απάντηση...Αν σε απορρίψουν θα απευθυνθείς στο ιεραρχικά ανώτερω όργανο (τον μπαμπά) και αν φας πάλι πόρτα δε μένει παρά να την κλέψεις
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Που ναι αυτο;;;;;;
Στο roof garden του Hilton. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι εχεις πιατο ολη την Αθηνα και μερικα απο τα καλυτερα μωρα τριγυρω
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Εγω που πιεζα ενα φιλαρακι να πει καμια καλη κουβεντα και αυτος ολο οχι και οχι....
Τωρα η μικρη ειναι με τον εναν μαλακα μετα τον αλλον και ο αλλος χτυπαει το κεφαλι του που δεν βοηθησεWagner ποτέ δεν είναι αργά
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Κοίτα, θα κάνεις μια χαρτοσημασμένη έγγραφη αίτηση αίτηση και θα περιμένεις απάντηση...Αν σε απορρίψουν θα απευθυνθείς στο ιεραρχικά ανώτερω όργανο (τον μπαμπά) και αν φας πάλι πόρτα δε μένει παρά να την κλέψεις
Πεστα ρε koutsan
Μ' εκεινη τη Βανεσα Αδαμοπουλου θα κανουμε τιποτα; Πολυ με αρεσει, αλλα ουτε φιλη μου ειναι, ουτε γκομενα γνωστου, ουτε αδερφη φιλου κι εχω αρχισει ν' απογοητευομαι -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Πεστα ρε koutsan
Μ' εκεινη τη Βανεσα Αδαμοπουλου θα κανουμε τιποτα; Πολυ με αρεσει, αλλα ουτε φιλη μου ειναι, ουτε γκομενα γνωστου, ουτε αδερφη φιλου κι εχω αρχισει ν' απογοητευομαιΣοβαρά ε? Ενώ εγώ ξέρεις την ξέρω παιδιόθεν ...
Τι μας λες βραδιάτικα τώρα κι εσύ και το Σ/Κ θα είμαι home alone αλλά στο χέρι θα τα πλύνουμε
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε