-
Αυτή η 3η ηλικία το χει ξεχάσει το σπορ μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αμα θελετε καλα και ποιοτικα μωρα, καλο μαγαζι ειναι το Galaxy
Που ναι αυτο;;;;;;
Στο roof garden του Hilton. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι εχεις πιατο ολη την Αθηνα και μερικα απο τα καλυτερα μωρα τριγυρω
Dress code?
Ages? -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Ενας φιλος μου πασαρε χρονια την αδερφη και την ξαδερφη του κι εγω εκανα το κοροιδο Τωρα που καβατζωθηκαν, χτυπαω το κεφαλι μουΟλα λενε Oλα καλα ειναι που λεει κι ο ipan
Εγω που πιεζα ενα φιλαρακι να πει καμια καλη κουβεντα και αυτος ολο οχι και οχι....
Τωρα η μικρη ειναι με τον εναν μαλακα μετα τον αλλον και ο αλλος χτυπαει το κεφαλι του που δεν βοηθησεWagner ποτέ δεν είναι αργά
Κ ομως ειναι...
Εγω οταν θελω καποια για κατι παραπανω απο σκετο σεξ, θα κινησω γη και ουρανο.
Οταν δεν γουσταρει...
Προβλημα της.
Αυτο που ουσιαστικα παιρνω απο αυτην, το παιρνω ποιο ευκολα καπου αλλου... Και να γυρησω πισω σε γκομενα....
Δεν το χω κανει ουτε μια φορα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αδερφη φιλου λεει τρελα
Ενας φιλος μου πασαρε χρονια την αδερφη και την ξαδερφη του κι εγω εκανα το κοροιδο Τωρα που καβατζωθηκαν, χτυπαω το κεφαλι μουΟλα λενε Oλα καλα ειναι που λεει κι ο ipan
μωρέ αφού στις πάσαραν οκ. αλλά απ'τη στιγμή που δεν έχει ειπωθεί σχετική κουβέντα πώς να προχωρήσεις
Κοίτα, θα κάνεις μια χαρτοσημασμένη έγγραφη αίτηση αίτηση και θα περιμένεις απάντηση...Αν σε απορρίψουν θα απευθυνθείς στο ιεραρχικά ανώτερω όργανο (τον μπαμπά) και αν φας πάλι πόρτα δε μένει παρά να την κλέψεις
Πεστα ρε koutsan
Μ' εκεινη τη Βανεσα Αδαμοπουλου θα κανουμε τιποτα; Πολυ με αρεσει, αλλα ουτε φιλη μου ειναι, ουτε γκομενα γνωστου, ουτε αδερφη φιλου κι εχω αρχισει ν' απογοητευομαιΩραια.....
Θα γινει σφαγη...... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτή η 3η ηλικία το χει ξεχάσει το σπορ μου φαίνεται.middle age crisis
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτή η 3η ηλικία το χει ξεχάσει το σπορ μου φαίνεται.Εσύ Kidακο τσιμουδιά και σεβασμό στην 3η ηλικία
Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν πρατικάρεις το σπορ αλλά ότι αυτό που πρατικάρεις νομίζεις ότι είναι sex ενώ πριν 10 χρόνια το θεωρούσες πιλάφι
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εσύ Kidακο τσιμουδιά και σεβασμό στην 3η ηλικία
Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν πρατικάρεις το σπορ αλλά ότι αυτό που πρατικάρεις νομίζεις ότι είναι sex ενώ πριν 10 χρόνια το θεωρούσες πιλάφι
χμ....μας το χαλας τωρα....
Πριν ελεγες για καλο φαγητο και τωρα για πιλαφια.... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το αίσθημα της φιλίας παραμενει σημαντικο απο την ώρα που συνειδητοποιούμε τον κόσμο γυρω μας μεχρι την ωρα που θα πεθανουμε
Φίλους εχουμε ΛΙΓΟΥΣ στη διάρκεια της ζωής μας,και αυτοί ΔΕΝ πέφτουν απο τον ουρανο.Κιντάκο,ζυγισε την κατασταση μονος σου,τι θα κερδισεις και τι θα χασεις μολις προχωρησεις,και μην εμπιστευεσαι σε φιλοσοφίες του φόρουμ.
++++
Κάνε αυτό που θα σε βοηθήσει να είσαι καλά με τον εαυτό σου, που στο κάτω-κάτω είναι ο μόνος που μετράει (κατ' επέκτασιν, προφανώς μετράνε και οι φίλοι ). Το τι 'πρέπει' κλπ, άσε να το κάνουν αυτοί που ΞΕΡΟΥΝ. -
Wagner669
Μην πας και τελειως λετσαρια Απο επιμελως ατημελητος, μεχρι ψιλοκυριλε.
Ηλικιες από 27-28 και πανω.koutsan
Home alone, ε; Ο,τι πρεπει για να φωναξεις καμια φιλη σου να τα πειτε Αμα πετυχεις πουθενα τη Βανεσα, σφυρα, και υποσχομαι να στο ξεπληρωσωKid
Αυθαδιαζεις και θα τιμωρηθεις Αυριο παιζει να δω εκεινο το πιτσι που λεγαμε -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εσύ Kidακο τσιμουδιά και σεβασμό στην 3η ηλικία
χμ....μας το χαλας τωρα....
Πριν ελεγες για καλο φαγητο και τωρα για πιλαφια....Είπα όταν βρίσκεις καλό φαγητό να το τιμάς δεν είπα ότι εγώ μαγειρεύω και τρώω καλά ...Μην είμαι και αχάριστος πάντως, θα πέσει φωτιά να με κάψει αλλά όταν σκέφτομαι τα νιάτα μου
Αααααχ -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Wagner669
Home alone, ε; Ο,τι πρεπει για να φωναξεις καμια φιλη σου να τα πειτε Αμα πετυχεις πουθενα τη Βανεσα, σφυρα, και υποσχομαι να στο ξεπληρωσωKid
Αυθαδιαζεις και θα τιμωρηθεις Αυριο παιζει να δω εκεινο το πιτσι που λεγαμεΈχω ήδη καλέσει 2 αδερφές (μεταξύ τους ) ...Μάλλον θα έρθουν, ενδιαφέρεσαι?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Wagner669
Ηλικιες από 27-28 και πανω.Καλα ακουγεται....
Μια επισκεψη για αρχη θα την βαλω στα αμεσα σχεδια μου.
Ευχαρηστω!
Λετσαρια παω μονο για μπυρες στη Βαρκιζα....
Ειναι 'οικογενειακη' η φαση εκει και δεν υπαρχει προβλημα....koutsan
Home alone, ε; Ο,τι πρεπει για να φωναξεις καμια φιλη σου να τα πειτε Αμα πετυχεις πουθενα τη Βανεσα, σφυρα, και υποσχομαι να στο ξεπληρωσωΕγω να βαλω κανα δυο 22χρονα και κανα δυ ρωσσιδουλες 'προ';;;
Kid
Αυθαδιαζεις και θα τιμωρηθεις Αυριο παιζει να δω εκεινο το πιτσι που λεγαμεπιτσι;
Ετσι λεει μια φιλη μου τον δικο της...
Πολυ γελιο! -
Έχω ήδη καλέσει 2 αδερφές (μεταξύ τους ) ...Μάλλον θα έρθουν, ενδιαφέρεσαι?ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ P.M. οπωσδηποτε
-
Wagner669
Αυθαδιαζεις και θα τιμωρηθεις Αυριο παιζει να δω εκεινο το πιτσι που λεγαμεΈχω ήδη καλέσει 2 αδερφές (μεταξύ τους ) ...Μάλλον θα έρθουν, ενδιαφέρεσαι?
Μας εκανες ζημια νυχτιατικα....
Εχει γαμω τα γελια....
'Μα δεν μπορω με την αδερφη μου στο ιδιο κρεβατη'
'Γιατι; Αφου το ιδιο θα κανει κ αυτη σε λιγο'
Μετα το θεμα ειναι να πετυχεις το σωστο timing και να μπουν και οι δυο στο παιχνιδι.Θελω να δωκιμασω με διδυμες... αλλα δεν μου χει κατσει ακομα....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Έχω ήδη καλέσει 2 αδερφές (μεταξύ τους ) ...Μάλλον θα έρθουν, ενδιαφέρεσαι?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ P.M. οπωσδηποτε
Για αύριο βραδάκι είναι, i will let you know αν οριστικοποιηθεί
-
Τι τον θες αυτον;;
Παιξε μονος σου.
Κ αν δεν τα καταφερνεις, φωναζει και τον Ασιμωβ -
Wagner669
Εχει γαμω τα γελια....
Μετα το θεμα ειναι να πετυχεις το σωστο timing και να μπουν και οι δυο στο παιχνιδι.Θελω να δωκιμασω με διδυμες... αλλα δεν μου χει κατσει ακομα....
Υπάρχει και 3η αδερφή την οποία γνώριζα από το Παρίσι
-
Τι τον θες αυτον;;
Παιξε μονος σου.
Κ αν δεν τα καταφερνεις, φωναζει και τον ΑσιμωβΤι να παίξω ο κακομοίρης, έχω και κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου Κουβέντα θα κάνουμε
-
Υπάρχει και 3η αφερφή την οποία γνώριζα από το Παρίσι -
Wagner669
Εχει γαμω τα γελια....
Υπάρχει και 3η αφερφή την οποία γνώριζα από το Παρίσι
Χμ.....
Αυτο ξεπερνα ακομα και την διεστραμενη φαντασια μου....
Παντως πιστευω πως πανω απο 2 ειναι μπελας....
Και υπαρχει σωβαρο ενδεχομενο να καταλληξεις να βλεπεις το παιχνιδη απο τις κερκυδες....
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε