-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έπονται το Meriva και το Agila.
Δεν κατάλαβεσ, το meriva ήταν εκεί με τον 1600 και τα 180 αλογάκια του. Ο ίδιος που θα μπεί και στο νέο corsa opc
Μιλάω για το σπάσιμο του ρεκόρ του GTI στο Νίρμπουργκερ πως το λένε.
!!! Ουπς sorry...
-
Κοίτα που η ροή πακτωλών καταφέρνει να παρουσιάσει το χρέπι ως αξιόλογο... Αλλά πάντα υπάρχουν εύπιστοι.
-
Αλλά πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σώσουν τον κόσμο, προστατεύοντάς τον απ' τους κακούς...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλλά πάντα υπάρχουν και αυτοί που θα σώσουν τον κόσμο, προστατεύοντάς τον απ' τους κακούς... -
-
It's a dirty job, but somebody has to do it...
-
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Πόσους βαθμούς μάζεψες στο opc?
A, και κάτι άλλο σκέφτηκες ότι είναι πολύ θετικό ένα αυτοκίνητο με 240 άλογα και βάρβαρη χρήση να κρατάει όσο ένα 100 ίππων με ποιο νορμάλ ρυθμούς? Αυτό ίσως απο μόνο του να λέει πολλά. Για σκέψου το...
Το αμάξι δεν θέλει να γίνει subaru όπως το σύγκρινε ένας κάτοχος μπροστά μου αλλά θέλει να σε κάνει να πηγαίνεις με ρυθμούς jet με το λιγότερο δυνατό άγχος και με 30000. Και στους 10 γύρους θα το πήγαινες τέρμα και δεν θα σου έλεγε τίποτα πια. Δηλαδή ίσως αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά φιλικό και 'ευκολοδήγητο' και θα περίμενες μόνο 10 γύρους για να ξεκινήσεις την απόλαυση!!!
Βαθμούς?
Δεν μας είπε κανένας τπτ. Ούτε στα προκριματικά ούτε και μετά.
Χαρακτηριστικά μετά την οδήγηση του OPC δεν μας είπε κανένας τπτ. Πήγα και ρώτησα στην γραμματεία και μου είπαν ότι οι επιλεγμένοι έχουν ήδη βρεθεί (και τον πούλο!!)
Εγώ δεν είπα ότι το αυτοκίνητο δεν είναι καλό.
Μια χαρά είναι. Απλά δεν είναι κάτι το ίδιαίτερο πέρα από τον κινητήρα.
Βέβαια αυτό το υποστηρίζω και για τα υπόλοιπα παρόμοια GTi (χωρίς να τα έχω οδηγήσει).
Για αυτό που το οδήγησα πάντως μπορώ να το επιβεβαιώσω.
Υπάρχουν κουπε αμάξια και ρόαντστερ σε αυτά τα χρήματα.
Από την άλλη μεριά δεν μπορώ να αντιληφθώ σε τι μπορεί να χρησιμεύσει η δύναμη αυτή στο δρόμο.
Και αυτό γιατί μιλάμε για αμάξι δρόμου, αφού δεν σου δίνει την special αίσθηση μίας σπορ κατασκευής.
Δεν το κατηγορώ το αμάξι. Είναι ένα Astra με πολύ δύναμη και πιο σπορτιφ προσανατολισμό. Όπως και το αντίστοιχο Megane, Focus κ.τ.λ
-
Εμένα αυτό που με χάλασε ΠΑΡΑ πολύ ήταν η θέση του λεβιέ ταχυτήτων που ήταν πολύ πίσω και κάτω. Κόντευε να βρίσκει στο κάθισμα ο αγκώνας μου!! Στο Zafira ήταν σε πολύ καλύτερη θέση!! Επίσης, κάτι άλλο χαλαστικό ήταν η θέση του γκαζιού σε σχέση με το φρένο.
Τέλος πάντων, ούτε εγώ το κατηγορώ. Όπως είπε ο YiannisWalker, είναι ένα δυνατό Astra. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. Σε όποιον αρέσει και το αγοράζει, πολύ καλά κάνει και μπράβο του!!!
Όσο για τη βαθμολογία, μη δίνετε σημασία. Πολύ αμφιβάλλω ότι αντιπροσωπεύει την πραγματική οδηγική ικανότητα όσων συμμετείχαν
Opel Performance Show στα Μέγαρα