-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Άσχετο το ένα με το άλλο...
Η δήλωση επιφύλαξης δε σου προσφέρει τίποτα...Και επίσης το ότι πλήρωσες δεν παίζει κανένα ρόλο, πλήρωνεις και κάνεις προσφυγή στα Δοικητικά Δικαστήρια είτε έχεις κάνει δήλωση επιφύλαξης είτε όχι...
Με τη δήλωση επιφύλαξης δεν πρόκειται να σου δώσουν πίσω τα λεφτά αν δεν έχεις κάνει προσφυγή, εκτός αν βγει νόμος που καταλύει τον προηγούμενο και διατάσσει ρητώς την επιστροφή των καταβληθέντων, όπου πάλι η επιφύλαξη δεν βοηθάει σε κάτι...Σιγά μην είπε ο ΓΑΠ τέτοιο πράγμα...
Να πανε να @@@ουνε όλοι τους!
Δικηγόρο δεν πληρώνω για την ιστορίαΚαλά κάνεις, ούτε εγώ τους πληρώνω
Άλλωστε οι πιθανότητες, κατά τη γνώμη μου, να ευδοκιμήσουν οι προσφυγές είναι λίγες...
Πάντως είδα πολλούς που ήθελαν να προσφύγουν (και προσέφυγαν τελικά) αλλά δεν ξέρω τι τους ζητάγαν οι δικηγόροι...Χτες έφτιαξα μια για ένα φίλο, με βλέπω να πληρώνω και τα έξοδα από την τσέπη μου γιατί θα ντρέπομαι να του τα ζητήσω -
Καλημέρα,
Εγώ πάντως δεν πλήρωσα το χαράτσι ούτε και δήλωση έκανα, ας τα κρατήσουν του χρόνου από τα επιστρεφόμενα που θα έχω να παίρνω.....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλημέρα,Εγώ πάντως δεν πλήρωσα το χαράτσι ούτε και δήλωση έκανα, ας τα κρατήσουν του χρόνου από τα επιστρεφόμενα που θα έχω να παίρνω.....
Θα τα πληρώσεις με τόκο δηλαδή! και δεν θα μπορείς εν τω μεταξύ να κάνεις άλλη συναλλαγή με το Κράτος
-
Γενικώς το 'σωστό' στην Ελλάδα είναι να μην πληρώνεις τίποτα, πάντα σου βγαίνει σε καλό να χρωστάς
Έχω φίλο που χρωστάει από κλήσεις κάπου 2 χιλιάρικα (προσαυξήσεις) εδώ και χρόνια και δεν έχει φορολογική ενημερότητα και αρνείται να τις πληρώσει, περιμένει να παραγραφούν
Εν τω μεταξύ έχει τα κέρατά του σε ακίνητα αλλά και τα κέρατά σου ρευστό επίσης...Δεν σκοπεύει να πουλήσει τίποτα, δεν του χρειάζεται πουθενά αλλού η φορολογική ενημερότητα και ελπίζει να τη βγάλει έτσι -
Εμένα μου έγινε αυτόματα η κράτηση από τη ΔΟΥ για κλήση που είχα εντελώς ξεχάσει, μάλλον και με δικαστήριο που μου είχαν κάνει αφού δεν είχα πληρώσει γιατί ήταν αρκετά αυξημένο το ποσό για απλή κλήση για ΚΤΕΟ....
-
Επιλεκτικα καποια πραγματα πρεπει να τα πληρωνεις,κληση δεν πληρωνω ποτε παντως και σε κακο δεν μου εχει βγει.
-
Επιτέλους, ήρθε η επιστροφή (βασικά δεν 'ήρθε', χρειάστηκε να πάει ο Μωάμεθ στο βουνό)! Cold hard cash από τη ΔΟΥ!!!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Γενικώς το 'σωστό' στην Ελλάδα είναι να μην πληρώνεις τίποτα, πάντα σου βγαίνει σε καλό να χρωστάς
Έχω φίλο που χρωστάει από κλήσεις κάπου 2 χιλιάρικα (προσαυξήσεις) εδώ και χρόνια και δεν έχει φορολογική ενημερότητα και αρνείται να τις πληρώσει, περιμένει να παραγραφούνΑπο προσωπικη εμπειρια.
Κι εγω αυτο περιμενα να παραγραφουν 1200 ευρω μεχρι που λιγο πριν τη παραγραφη ηρθε ο δικαστικος επιμελητης στο σπιτι για κατασχεση.Τελικα πληρωσα μονο το φορο χωρις τις προσαυξησεις λογω μιας ευνοϊκης ρυθμισης που ειχε κανει τοτε ο Αλογοσκουφης. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλημέρα,
Εγώ πάντως δεν πλήρωσα το χαράτσι ούτε και δήλωση έκανα, ας τα κρατήσουν του χρόνου από τα επιστρεφόμενα που θα έχω να παίρνω.....
Θα τα πληρώσεις με τόκο δηλαδή! και δεν θα μπορείς εν τω μεταξύ να κάνεις άλλη συναλλαγή με το Κράτος
Καλησπέρα,
Τα 1000€ με τον τόκο (1% μηνιαίως) που βάζει το ΥΠΟΙΚ θα γίνουν 1075€ τον ερχόμενο Απρίλιο 2010, ήτοι θα 'επιβαρυνθώ' με 75-80€ περίπου. Με την κατάλληλη Χρηματιστηριακή χρήση ( ) τα 1000€ που ΔΕΝ θα τους δώσω σήμερα, θα αποδώσουν πολλαπλάσια........(θεωρητικά πάντα).
Φορολογική ενημερότητα δεν χρειάζομαι για τις συναλλαγές μου με το Δημόσιο....
-
Αν το παραπάνω το λες στα σοβαρά νομίζω ότι 'οφείλεις' να πάρεις-παίρνεις πολλά καταναλωτικά δάνεια ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτή την 'πολλαπλασιαστική' χρηματιστηριακή απόδοση, είναι κρίμα να μην το κάνεις.
-
Δεν θυμάσαι τα δάνεια που είχαν εγκριθεί για το χρηματιστήριο;
-
Εγώ τα θυμάμαι πολύ καλά
-
Εισέπραξα κι εγώ την επιστροφή. Το ωραίο ήταν πως η λογίστριά μου επέμενε πως δεν πρόκειται να περάσει η φορολογική μου δήλωση και πως είμαι άπληστος ζητώντας τόσα...
Τελικά πέρασε κανονικά και νόμιμα, χωρίς τίποτε ιδιαίτερο και με τις ευχές τις εφόρου που την έλεγξε...
Τώρα μένει να βρω αμάξι.
-
δε θα σε περιλάβει εσένα ο καινούργιος ΥΠΟ με τα μπλοκάκια σου
(πουλάω την εύα )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δε θα σε περιλάβει εσένα ο καινούργιος ΥΠΟ με τα μπλοκάκια σου(πουλάω την εύα )
Χωρίς πλάκα, αν την βγάλουμε καθαρή και φέτος και δεν αλλάξει το φορολογικό για μας τους Ε.Ε, μπορεί να...αγοράσω ακόμη και καινούριο!
(Αλλά προβλέπω μαμήσι ασάλιωτο το δίχως άλλο, ανεξαρτήτως κυβέρνησης! )
(Την ΕΥΑ στην χαρίζω, μην σου την στερήσω κιόλας... )
-
έχω κι άλλες να ασχολούμαι τώρα γι αυτό στο λέω, ευκαιρία είναι να οδηγήσεις κι εσύ αμάξι
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αν το παραπάνω το λες στα σοβαρά νομίζω ότι 'οφείλεις' να πάρεις-παίρνεις πολλά καταναλωτικά δάνεια ώστε να εκμεταλλευτείς στο έπακρο αυτή την 'πολλαπλασιαστική' χρηματιστηριακή απόδοση, είναι κρίμα να μην το κάνεις.Αν το παραπάνω το λες στα σοβαρά, επιβάλλεται να απέχεις από τα Χρηματιστηριακά παίγνια......
-
Ερώτηση:
Εξακολουθεί να υπάρχει η υποχρέωση ελέγχου και υπογραφής των Ελεγκτών από τις Α.Ε. που δεν εμπίπτουν στα όρια ελέγχου των Ορκωτών;
Αν ναι, πόσο μπορεί να κοστολογηθεί αυτή η δαπάνη; Πόσα παίρνουν οι ελεγκτές, δλδ; Οι ορκωτοί (αν δεν κάνω λάθος) ζητάνε κανα 5χίλιαρο... -
Μήπως ξέρει κανείς;
Σόρυ αλλά πρέπει να σιγουρευτώ σήμερα. -
Δεν το ξέρω το θέμα, αυτό σε βοηθάει ;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος