-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση, φέτος με 0 εισοδήματα πρέπει να κάνω σύμφωνα με τις τροποποιήσεις??http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63771763
-
Εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση, φέτος με 0 εισοδήματα πρέπει να κάνω σύμφωνα με τις τροποποιήσεις??Ποιος είσαι, πού είσαι, πόσο χρονών είσαι, πόσα βγάζεις, που μένεις, ποιος σε ταΐζει, μήπως εργάζεσαι κλπ κλπ είναι οι πληροφορίες που χρειάζονται για να απαντηθεί η ερώτησή σου!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση, φέτος με 0 εισοδήματα πρέπει να κάνω σύμφωνα με τις τροποποιήσεις??
Ποιος είσαι, πού είσαι, πόσο χρονών είσαι, πόσα βγάζεις, που μένεις, ποιος σε ταΐζει, μήπως εργάζεσαι κλπ κλπ είναι οι πληροφορίες που χρειάζονται για να απαντηθεί η ερώτησή σου!
Εφοριακός είσαι;
-
Χμ ο ένας αναρωτιέται αν είμαι λογιστής ο άλλος εφοριακός..... Πώς προέκυψε αυτό δεν ξέρω, φαίνεται ότι το ύφος μου είτε εκπέμπει σοφία και γνώση (που δεν έχω) είτε μοιάζω τόσο άσχετος όσο οι εφοριακοί!!
-
Εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ φορολογική δήλωση, φέτος με 0 εισοδήματα πρέπει να κάνω σύμφωνα με τις τροποποιήσεις??Αν εισαι πανω απο 18 χρονων και ΔΕΝ σε δηλωνει ο πατερας σου για προστατευομενο μελος ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ.
Πρεπει να πας στην εφορια σου τωρα που ειναι νωρις ακομη και να βγαλεις ΑΦΜ και λογαριθμο κλπ για ηλεκτρονικη καταθεση της δηλωσης.... -
Η φετινη βεβαιωση αποδοχων αναγραφει σε ξεχωριστη στηλη το ποσο που παρακρατηθηκε για την εκτακτη εισφορα εισοδηματος. Στη δηλωση ομως (στο eFN -φορολογια εισοδηματος), το οποιο βεβαια αναφερει οτι ενδεχεται να υπαρξουν μεταβολες, δεν υπαρχει καποιος κωδικος που να ζηταει αυτη την πληροφορια. Προσθετουμε την εκτακτη εισφορα στο ποσο του φορου που παρακρατηθηκε? Θα πρεπει να το προσθεσουμε και στο ποσο φορου που αναλογει, για να μη βγαζει σφαλμα? Κατι αλλο που το χανω?
-
Στο taxis άνοιξε η σελίδα για υποβολή φορολογικής δήλωσης ?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Η φετινη βεβαιωση αποδοχων αναγραφει σε ξεχωριστη στηλη το ποσο που παρακρατηθηκε για την εκτακτη εισφορα εισοδηματος. Στη δηλωση ομως (στο eFN -φορολογια εισοδηματος), το οποιο βεβαια αναφερει οτι ενδεχεται να υπαρξουν μεταβολες, δεν υπαρχει καποιος κωδικος που να ζηταει αυτη την πληροφορια. Προσθετουμε την εκτακτη εισφορα στο ποσο του φορου που παρακρατηθηκε? Θα πρεπει να το προσθεσουμε και στο ποσο φορου που αναλογει, για να μη βγαζει σφαλμα? Κατι αλλο που το χανω?Τελικα κατι εχανα..Πινακας 8, 12, κωδικος 333/334....
Η τελικη φορμα εδω..
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Στο taxis άνοιξε η σελίδα για υποβολή φορολογικής δήλωσης ?στο taxisnet μέσα-τέλη Μαιου... (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι που λένε)
-
Άκουσα ότι φετος θα δηλωθούν οι τόκοι καταθέσεων..Έχω κάτι ψιλά στη τράπεζα.Θα μουσ τείλουν χαρτί που θα αναγράφει τους τόκους που εισέπραξα μέσα στο 2012?Είναι κάτω από 100 ευρώ!!!!!
-
Παίζει και να μη στο στείλουν αλλά να πρέπει να πας και να το ζητήσεις ο ίδιος.
link -
Ευχαριστώ,Θα περάσω από τη τράπεζα να αιτηθώ την βεβαίωση τώρα που είναι νωρίς και δεν άρχισε η υποβολή των δηλώσεων...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Παίζει και να μη στο στείλουν αλλά να πρέπει να πας και να το ζητήσεις ο ίδιος.
linkΑλλο τιποτα?
-
Αυτο δεν ειναι κατι καινουριο...Υπηρχε και στις δηλωσεις των προηγουμενων ετων. Μια βεβαιωση ζητας απο την τραπεζα και στη δινουν στο λεπτο.
-
Θα ρίξουμε τρελό γέλιο φέτος με τις δηλώσεις!!! Οι κακόμοιροι οι λογιστές θα την πληρώσουν τη νύφη, το τι έχουν να ακούσουν δεν περιγράφεται...
-
Πρέπει άραγε να ζητήσουμε βεβαίωση ακόμη και για τους λογαριασμούς ταμιευτηρίου με μικροποσά και τόκους 2 € το χρόνο προ φόρων;
-
Κανονικά, ναι, αλλά σιγά μην τρέχουμε στις τράπεζες για 1-2€ τόκους
-
Και αν δεν δηλωσουμε? θα μου πεις 2-3 χιλιαρικα θα κανουν τη διαφορα...
-
Και με τους κοινούς λογαριασμούς τι γίνεται; Ποιός τα δηλώνει; Επιμερίζονται οι τόκοι στα ονόματα και τα δηλώνουν όλοι ή αυτός στον οποίο πραγματικά ανήκει ο λογαριασμός; πχ, με έχει βάλει δεύτερο όνομα η μητέρα μου σε λογαριασμό της, θα πρέπει να δηλώσω εγώ τους μισούς τόκους της;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Και με τους κοινούς λογαριασμούς τι γίνεται; Ποιός τα δηλώνει; Επιμερίζονται οι τόκοι στα ονόματα και τα δηλώνουν όλοι ή αυτός στον οποίο πραγματικά ανήκει ο λογαριασμός; πχ, με έχει βάλει δεύτερο όνομα η μητέρα μου σε λογαριασμό της, θα πρέπει να δηλώσω εγώ τους μισούς τόκους της;Έλα ντε; Η δική μου λογική λέει ένας από όλους τους δικαιούχους. Διαφορετικά αν είναι δύο 50/50, τρεις 1/3 κλπ.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος