-
και το τελος επιτηδευματια, οπως στο καλο λεγεται, ειναι με δοσεις! Ευτυχος δηλαδη θα φανει λιγο λιγο...
-
νεο μηνυμα: που στο σκατο ειναι το λινκ οπου μπορουμε να εκτυπωσουμε τους νεους κωδικους με τις αυξημενες δόσεις?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
νεο μηνυμα: που στο σκατο ειναι το λινκ οπου μπορουμε να εκτυπωσουμε τους νεους κωδικους με τις αυξημενες δόσεις?Απο Δευτέρα με τους κωδικούς του TAXIS NET ειπανε...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
νεο μηνυμα: που στο σκατο ειναι το λινκ οπου μπορουμε να εκτυπωσουμε τους νεους κωδικους με τις αυξημενες δόσεις?χαμένος κόπος....
αντι 3 διμηνιαίων θα πληρώσεις 7 μηνιαίες...
useless...
-
για καποιον-α που πληρωνεται μηνιαια ομως 'φαινεται' αλλιως στη τσεπη. Προσωπικα θα παω οπως εχει μετις διμηνιαιες.
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 68&catid=3
Δες εδω αναλυτικα....
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
για καποιον-α που πληρωνεται μηνιαια ομως 'φαινεται' αλλιως στη τσεπη. Προσωπικα θα παω οπως εχει μετις διμηνιαιες.το ίδιο είναι αδερφέ.
-
σχεδον το ιδιο...
-
Ας καταγράφει μια ακόμη επιστροφή 1300€ παρακαλώ...
ΕΕ με μπλοκάκι με παρακράτηση 20% βέβαια...Το βάρεσα με το Defy μου
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τυχερέ. Θα γλυτώσεις τον έλεγχο. Εμένα θα με περιμένουν με ανοικτές αγκάλες
-
Σχετικά με το τρόπο καταβολής του φόρου εισοδήματος
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=470663 -
Μου λέτε αν μπορείτε τι ισχύει για το ΕΤΑΚ 2009. Τώρα ανακάλυψα το χαρτί που είχε έρθει από τον Ιούνιο και έπρεπε να το πληρώσω μέχρι τέλος Ιουνίου...
Κατάλαβα την αντικειμενική, κατάλαβα το άθροισμα και η σύζυγός μου και εγώ έχουμε παραπλήσιο νούμερο. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί το απαλλασσόμενο όριο των 200000 μοιράστηκε με πολύ άδικο τρόπο όχι μισό μισό αλλά απαλλαγή 150000 η σύζυγος και μόνο 50000 εγώ! Ποια είναι τα κριτήρια του ποιο ακίνητο απαλλάσσεται και κατά πόσο;
Το οικόπεδο μάλλον δεν απαλλάσσεται; Αν έχω ψιλή κυριότητα πόσο απαλλάσσεται; -
Ο χρήστης famas έγραψε:
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=470663Έκανα υποβολή 29/07. Σήμερα ήρθε μέσω ΕΛΤΑ το 'παλιό' εκκαθαριστικό σημείωμα που έχει 3 δόσεις. Θα έρθει άλλο εκκαθαριστικό σημείωμα για τις νέες δόσεις ή μπορώ να τυπώσω αυτό του internet και να πάω στην τράπεζα;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=470663Έκανα υποβολή 29/07. Σήμερα ήρθε μέσω ΕΛΤΑ το 'παλιό' εκκαθαριστικό σημείωμα που έχει 3 δόσεις. Θα έρθει άλλο εκκαθαριστικό σημείωμα για τις νέες δόσεις ή μπορώ να τυπώσω αυτό του internet και να πάω στην τράπεζα;
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα λεφτά/δόσεις, παίρνεις αυτό που ήρθε ταχυδρομικά και πας τράπεζα. Ειδάλλως αναμένεις για το νέο που αυτή τη τη στιγμή που γράφω δε ντο έχω δει ακόμη να εφαρμόζεται
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Την παρασκευή έλεγε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου οικονομικών ότι μπορείς να το εκτυπώσεις και να πας να πληρώσεις. Έλεγε μάλιστα ότι και με το παλιό χαρτί αν θες να πας, θα δουν στην τράπεζα με τον κωδικό πληρωμής που έχει το παλιό χαρτί ότι έχουν αυξηθεί οι δόσεις κι ότι αν θες θα μπορείς πάλι να πληρώσεις με βάση τις νέες. Αν θυμάμαι καλά είπε ότι ΔΕΝ θα έρθει νέο χαρτί (ειναι και λόγοι οικονομίας, όπως άλλωστε και το ότι όλοι το καναμε ηλεκτρονικά πια ήταν ένας τέτοιος λόγος).
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Από τη Πέμπτη τελικά η δυνατότητα επιμήκυνσης των δόσεων καταβολής φόρου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχω αρχίσει και ανησυχώ , υπέβαλλα τη δήλωση στις 31 Ιουνίου και ακόμη δεν μου ήρθε το χαρτί.
Έκανα κάτι μικρο-αλλαγές στο Ε9 το χειμώμα στο taxis μόνος μου , λέτε να φταίει αυτό και το ψάχνουν μέχρι τώρα;
Μέχρι πότε να περιμένω πριν απευθυνθώ στην εφορία ;31 Ιουνιου;
1 Ιουλίου.. , τελικά πήγα σήμερα στην εφορία και μου δώσανε το εκκαθαριστικό αφού ούτε από το gsis μπορούσα να τυπώσω ( δεν υπήρχε αρχείο pdf εκκαθάρισης). Η κυρία στο γκισέ της εφορίας μου είπε ότι εκκαθάριση και αποστολή έγινε στις 31-7 και κανονικά σε λίγες μέρες θα ερχόταν αλλά στο gsis εμένα χθες και σήμερα δεν μου έβγαζε το χαρτί με τις δόσεις ...
Τες πα, τέλος καλό όλα καλά. Είπα μήπως με τρέξουν για το πακέτο που έβγαλα με e-banking στη Βουλγαρία(7,5%) αλλά τα πάντα ήταν νόμιμα και το φόρο των τόκων τον εισπράττουν εκεί . Δεν ξέρω , μακάρι να το τσέκαραν , τόκους πάντως εγώ δε δήλωσα. -
@famas, Alxnks
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Δυστυχώς, δεν υπάρχει η ευχαίρεια να πληρώσω το ποσό σε 3 δόσεις (κακά τα ψέματα, είναι δύσκολο να το κάνεις από τη στιγμή που έχεις να πληρώσεις (ό,τι πλήρωσες πέρυσι) x 4).
Όταν βγουν οι νέες δόσεις στο σύστημα, θα κάνω μια εκτύπωση και θα πάω στην τράπεζα για τα καθέκαστα, οπότε θα ενημερώσω κι εδώ.
-
ερνανι οι 3 δόσεις είναι στην ουσία 6 όμως.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος