-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ερνανι οι 3 δόσεις είναι στην ουσία 6 όμως.Άλλο είναι όμως να πληρώνεις X και άλλο X/κάτι ανά μήνα. Και ήρθε (χθες με τον 'έναντι') και η πρώτη δόση από το χαράτσι της ΔΕΗ και βοηθάω στα της οικογένειας, αν και εργένης. Και η w201 θα πάει για ανακύκλωση διότι δεν μπορώ να πληρώνω τέλη και ασφάλεια πλέον - ούτε χόμπι δεν μπορείς να έχεις.
-
σε καταλαβαίνω, αλίμονο όλοι τα ίδια τραβάμε.
-
Πως μου βγάζει ρε γμτ τεκμαρτό εισόδημα 10500 όταν στον κωδικό ακινήτων 707 έχω μόνο 4400 και κάτι χωραφάκια δίχως αυτοκίνητο;
Δηλ , αν πάρω κάνα 1600άρι θα πάει στα 17000 ; -
Οι 4400 στον 707 είναι μόνο οι δευτερεύουσες κατοικίες, βάλε και το σπίτι που μένεις, βάλε 3000 ελάχιστη διαβίωση (ή 5000 το ζεύγος δια δύο) μαζεύονται. Κι αν έχεις κι αυτοκίνητο...
-
Μια και δεν μου απάντησε κανένας και για να μην το ξεχάσατε μια και πιάσαμε άλλα πράματα στο μεταξύ...>Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...τι ισχύει για το ΕΤΑΚ 2009.....δεν κατάλαβα είναι γιατί το απαλλασσόμενο όριο των 200000 μοιράστηκε με πολύ άδικο τρόπο όχι μισό μισό αλλά απαλλαγή 150000 η σύζυγος και μόνο 50000 εγώ! Ποια είναι τα κριτήρια του ποιο ακίνητο απαλλάσσεται και κατά πόσο;...
Όπως λέει το οικόπεδο δεν απαλλάσσεται, γιατί; Αν έχω ψιλή κυριότητα πόσο απαλλάσσεται; Την απαλλαγή από το σπίτι που μένουμε την κερδίζει ο ένας ή αναγκαστικά μοιράζεται και στους δύο;
-
Αχα, τώρα εξηγείται , thanx mate.
-
Αποτελέσματα Αναζήτησης
Αποτέλεσμα εκκαθάρισης : Μηδενικό
Εκτιμώμενη ημερομηνία παραλαβής εκκαθαριστικού : 23/08/2012 -
Κι εμένα μηδενικό ήταν. Η για την ακρίβεια, έπρεπε να πληρώσω 70 λεπτά, αλλα μου τα χάρισαν (ναι σιγά, θα τα ζητήσουν του χρόνου!).
Νομίζω διάβασα μέχρι 20 ευρώ όταν ειναι δεν γίνεται κάτι, πάει για του χρόνου.Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Δεν πάει για του χρόνου, διαγράφεται.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν πάει για του χρόνου, διαγράφεται.Με αυτούς που έχουμε μπλέξει πια δεν θα εκπλαγω καθόλου αν του χρόνου μου ζητήσουν τα 70 φετινά λεπτά!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
-
Το πρωί το έψαχνα και δεν μπορούσα να το βρω.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το πρωί το έψαχνα και δεν μπορούσα να το βρω.Λογικό, γιατι άνοιξε σήμερα μετά τις 15:00
-
Αυτο με τις νεες δοσεις, βγαζει μεχρι 28/2. Ετσι για καποιο μιθωτο ειναι καλυτερα σχετικα αντι να πληρωσει τρεςι δοσεις μεχρι 31-12. Τωρα αναρωτιεμαι εγω αλλο πραγμα. Εκτυπωνουμε το χαρτι και παμε τραπεζα με χαρτι και ψαλιδι και κοβουμε το αναλογο αποδεικτικο? Στα ΕΛΤΑ μπορουμε επισης να πληρωσουμε?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΟΣΕΩΝ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣΩραίος. Βασικά είχα κάνει login και έψαχνα να το βρω στις εφαρμογές του taxis.net.
Όλα καλά τελικά. Το μόνο περίεργο είναι ότι στο νέο εκκαθαριστικό της μητέρας μου δεν έχουν λάβει υπόψη την πρώτη από τις τρεις δόσεις του παλιού που πληρώθηκε στις αρχές Αυγούστου (υποθέτω ότι δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα από τις τράπεζες ).
Αυτο με τις νεες δοσεις, βγαζει μεχρι 28/2. Ετσι για καποιο μιθωτο ειναι καλυτερα σχετικα αντι να πληρωσει τρεςι δοσεις μεχρι 31-12. Τωρα αναρωτιεμαι εγω αλλο πραγμα. Εκτυπωνουμε το χαρτι και παμε τραπεζα με χαρτι και ψαλιδι και κοβουμε το αναλογο αποδεικτικο? Στα ΕΛΤΑ μπορουμε επισης να πληρωσουμε?
Ακριβώς. Και επίσης μπορείς και στα ΕΛΤΑ, όπως γράφουν οι οδηγίες (ανοίγει pdf).
-
Το καλύτερο πάντως για πληρωμή φόρου ειλναι εφάπαξ πληρωμή μέσω πιστωτικής που δέχεται μετά άτοκες δόσεις. Οπότε και έκπτωση (της πλάκας), και 10 άτοκες
-
@ skous:
Καλύτερα να χρωστάς στο κράτος, παρά στην τράπεζα. Ποτε δεν ξέρεις...οπότε... -
Υπαρχει μια απορια λογω συγχυσεως οι αποδειξεις απο τα βενζιναδικα περνανε κανονικα ναι ή οχι? Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Εγώ τίς πέρασα.
-
Εμένα όμως γιατί κανένας δε μου λέει πώς αποφασίζεται ποια ακίνητα θα μπουν στο αφορολόγητο όριο και πως αυτό κατανέμεται ανάμεσα στους συζύγους σχετικά με το ΕΤΑΚ 2009;;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος