-
Και πώς αποδεικνύεται αυτό;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Και πώς αποδεικνύεται αυτό;Στο Ε2 στην εφορια, δηλώνεις ΚΕΝΟ.
-
Έδωσαν παράταση στις προθεσμίες υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών - προμηθευτών?
Αν δεν κάνω λάθος η πρώτη λήγει στις 20/9 δλδ την ερχόμενη Τρίτη. -
και οι ανεργοι επιδοτουμενοι απο τον οαεδ θα πληρωσουν,και μαλιστα με το ιδιο ''τιμολογιο'' οπως αυτοι που δουλευουν.....
δλδ εισαι ανεργος και παιρνεις απο οαεδ 480 ευρω? δωσε μας 500-600-800-1200.......
σοσιαλιστ(ρ)ικη κυβερνηση γ@μω το μ@υνι που τους πεταγε...
http://www.forologikanea.gr/news/neo-so ... -anergous/ -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
και οι ανεργοι επιδοτουμενοι απο τον οαεδ θα πληρωσουν,και μαλιστα με το ιδιο ''τιμολογιο'' οπως αυτοι που δουλευουν.....
δλδ εισαι ανεργος και παιρνεις απο οαεδ 480 ευρω? δωσε μας 500-600-800-1200.......
http://www.forologikanea.gr/news/neo-so ... -anergous/Sorry αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά ενός ανέργου επιδοτόυμενου απ´ο τον ΟΑΕΔ και ενός εργαζόμενου που απλά εισπρ´ατει τον βασικό. Άσε που ο δεύτερος μπορέι να είναι και σε χειρότερη κατάσταση
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
http://www.forologikanea.gr/news/neo-so ... -anergous/Sorry αλλά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά ενός ανέργου επιδοτόυμενου απ´ο τον ΟΑΕΔ και ενός εργαζόμενου που απλά εισπρ´ατει τον βασικό. Άσε που ο δεύτερος μπορέι να είναι και σε χειρότερη κατάσταση
Πασοκ?
-
Το έβαλα και στις αγγελίες, όποιος ενδιαφέρεται για κρουστικό Α4, ας μου στείλει PM.
Πιθανόν να μπορεί να αξιοποιηθεί σε κάποιο λογιστικό γραφείο. -
Πλούσια ευρήματα φορολογικών ελέγχων σε 400 δικηγόρους
Του Τασου TελλογλουΛογαριασμούς ελεύθερων επαγγελματιών, επιχειρηματιών που λένε ότι φέρνουν ναυτιλιακό συνάλλαγμα, χωρίς ωστόσο ο εφοπλισμός να είναι η κύρια δραστηριότητά τους, αλλά και ιδιοκτητών σκαφών, ανοίγουν οι εφορίες. Ηδη από το άνοιγμα των λογαριασμών 400 δικηγόρων, έχουν προκύψει σημαντικές διαφορές μεταξύ τού δηλωθέντος εισοδήματος και εκείνου που τεκμαίρεται από τις καταθέσεις, με τις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να υπολογίζουν ότι μόνο από αυτή την ομάδα των δικηγόρων θα μπορούσαν να εισπραχθούν 200-300 εκατ. ευρώ. Οι εισηγήσεις που δέχεται η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είναι να απαλλαγούν όσοι πληρώσουν τους φόρους που δεν είχαν καταβάλει από την κατηγορία του ξεπλύματος, καθώς και από προσαυξήσεις και πρόστιμα.
Η κυβέρνηση θα ήθελε να αξιοποιήσει την υπόθεση αυτή για να «συμπληρώσει» τυχόν κενά από διαρροές εσόδων του 2011, σε ένα είδος περαίωσης, για όσους αποκαλυφθούν με «υπέρβαρους» τραπεζικούς λογαριασμούς σε σχέση με τα εισοδήματά τους. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η πολιτική για την υλοποίηση της διάταξης με την οποία θα νομιμοποιείται η χρήση σκαφών αναψυχής για προσωπικούς και όχι για εταιρικούς λόγους. Από τη συνολική καταγραφή σε όλες τις μαρίνες της χώρας έχει προκύψει ένας αριθμός 7.500 σκαφών, που εμφανίζονται ως επαγγελματικά. Από αυτά οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν ότι περί τα 5.000 ανήκουν στην ειδική κατηγορία «σκάφη προσωπικής αναψυχής». Υπηρεσιακοί παράγοντες πάντως εκφράζουν αμφιβολίες για την αποφασιστικότητα με την οποία θα εφαρμοστεί η σχετική διαδικασία και παραπέμπουν σε πιο αποτελεσματικές διαδικασίες. Πού καταλήγουν αυτές; Μεταξύ άλλων και στις τοπικές εφορίες, ορισμένες από τις οποίες, όπως η εφορία Πλοίων Πειραιά, η οποία με τους κατάλληλους χειρισμούς, έχει αυξήσει εφέτος τα έσοδά της κατά 25%.
Οι ίδιοι παράγοντες υπογραμμίζουν ότι ορισμένες εφορίες, ιδιαίτερα στα πλουσιότερα βόρεια προάστια, θα είναι σε θέση να σχηματίσουν μία πιο πλήρη εικόνα των φορολογουμένων τους και των εισοδημάτων τους. «Υπάρχουν μετά το 2002-2003 φορολογούμενοι που μετατράπηκαν από τη μία μέρα στην άλλη σε εφοπλιστές, οι οποίοι κάνουν υποτίθεται εισαγωγή εφοπλιστικού συναλλάγματος από ένα πλοίο, χάρη στο οποίο δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτα, ενώ έχουν υπεράκτια εταιρεία ακινήτων και σκάφος 35 μέτρων». Οι ίδιοι αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι παρά το γεγονός ότι η προθεσμία για τη δήλωση υπεράκτιων εταιρειών ακινήτων έχει εκπνεύσει από τον Δεκέμβριο του 2010, σε πολύ λίγες εφορίες έχει προχωρήσει η αναζήτηση και πολύ περισσότερο η φορολόγηση των πραγματικών δικαιούχων των υπεράκτιων εταιρειών ακινήτων. Ο κανόνας αυτός ισχύει μάλιστα ιδιαίτερα στις εφορίες με το μεγαλύτερο ποσοστό καταγεγραμμένων τέτοιων εταιρειών (Κηφισιά, Γλυφάδα) έπειτα από σχετικές διασταυρώσεις. Οι εφορίες αποδίδουν την καθυστέρηση στην έλλειψη υποδομής. Σύμφωνα με εντολή του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, κ. Γ. Καπελέρη, κάθε ΔΟΥ πρέπει να κλείνει 55 υποθέσεις που προκύπτουν από τις διασταυρώσεις καθημερινά.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Πασοκ?
Pardon?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τύπωσα και το 'εκκαθαριστικό' μου (σιγά μην περιμένω το ταχυδρομείο) ...
Να πάω να πλερώσω τώρα, πριν μου έρθει η (από καιρόοοο αναμενόμενη) επιστροφή φόρου και να ρισκάρω να γίνει συμψηφισμός και να μου επιστραφεί μειωμένο το ποσό ή να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή (δηλ. 30/09) ;Θα γίνει τελικά συμψηφισμός ή όχι ;
...κι εγώ μια από τα ίδια!
Ακόμα περιμένω την επιστροφή... αλλά το 'μπιλιετάκι' να πληρώσω ήρθε...
Φοβάμαι, ότι αν πάω μέχρι τις 30/9 και πληρώσω, για την επιστροφή που μου οφείλουν θα μου πούν... σακ βουαγιάζ!!! -
Για τον συμψηφισμο επιστροφης φορου απο οτι ακουσα παιζει πολύ το τι να τα κανεις τα λεφτα αμα δεν εχεις φραγκο,κοινως τον μπουλο.
Για καταθεση ομως ειναι 100% διαθεσιμοι
Α ρε κρατος δικαιου ολους στην παρανομια θα μας βγαλεις -
Δέν έχω κανένα παραστατικό πάνω απο 300 ευρώ ούτε δικό μου ούτε προμηθευτή.
Πρέπει να υποβάλλω μηδενική δήλωση? Το σύστημα στο TAXIS πάντως δέν με αφήνει, λέει οτι πρέπει να είναι συμπληρωμένη τουλάχιστον μία γραμμή πελάτη ή προμηθευτή.
-
Λογιστής μου έχει πει ότι πρέπει να υποβάλλεις μηδενική δήλωση.
Εγώ βαρέθηκα και το άφησα έτσι.
Τώρα ξέρω τι να τους πω έτσι και με 'πιάσουν'.
'Δεν με άφηνε το σύστημα να κάνω κενή δήλωση'
Ωραία. -
Δε νομίζω ότι τα λέει καλά ο λογιστής και δεν έχεις υποχρέωση να υποβάλλεις μηδενική δήλωση, είσαι νόμιμος χωρίς να υποβάλλεις καθόλου.
Και πράγματι έμαθα - δεν δοκίμασα ο ίδιος- ότι από φέτος δεν μπορείς να υποβάλλεις μηδενική στο taxisnet, απαιτείται τουλάχιστον μία εγγραφή. -
Έρχεται κόσμος (ΕΕ) στην υπηρεσία, λέγοντας ότι πήγαν στη ΔΟΥ για εκκαθάριση Φ.Ε. και ο έφορος τους ζητούσε τα παραστατικά ότι πληρώθηκαν οι παρακρατούμενοι φόροι. Δλδ. οι άνθρωποι είχαν ανα χείρας τη βεβαίωση με στρόγγυλη σφραγίδα ότι όντως τους παρακρατήθηκαν τα ποσά και παρόλαυτά εξακολουθούν να ζητούν τα διπλότυπα είσπραξης. Τα οποία πέραν του ποσού(εξαιρετικά μεγάλο) ΔΕΝ αναγράφουν ποιούς αφορά, οπότε τι είδους διασταύρωση να κάνεις.Νομίζω ότι απλά για περισσότερη ταλαιπωρία τους τα ζητάνε.
-
Καποτε στις βεβαιωσεις ανεφεραν και το παραστατικο (αριθ, ημερωμηνια κ.λ.π.)με το οποιον ειχε πληρωθει η παρακρατηση....
-
Οι συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών/προμηθευτών έλαβαν παράταση για όλα τα ΑΦΜ μέχρι 30/09.
Uploaded with ImageShack.us
-
Συγκεντρωτικές καταστάσεις μηδενικές ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ.-
-
Εγώ, να σου πω, όταν το σύστημα μου έδινε τη δυνατότητα να ανεβάσω μηδενική το έκανα μόνο και μόνο για να ξεμπερδεύω στην περίπτωση που μου ζητούσαν σε επιτόπιο έλεγχο αντίγραφο της συγκεντρωτικής. Όχι οτι η συγκεντρωτική υπάρχει για να τη ζητάει το κάθε συνεργείο του ΣΔΟΕ/ΥΠΕΕ/ΣΔΟΕ αλλά έλα που συνήθως τη ζητάνε, οπότε τους παρουσίαζες την υποβολή της μηδενικής και κέρδιζες περίπου 2 credits στην 100βάθμια κλίμακα του 'τυπικού λογιστή'
-
Μου ήρθε και μενα το ραβασάκι! Με 200€ ως τις 30/9/11 ... θα σωσω την χωρα!
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος