-
Καλά, όλοι την εκπνοή της προθεσμίας περιμένατε για να τις δώσετε;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ειναι κενά ή 0,0 γιατί εαν είναι 0 τοτέ δεν σου κράτησαν τίποτακανονικά πρέπει να σου κρατήσουν 2,5% πιο λίγο από το φόρο που αναλογεί περίπου.. εκτός και εαν είσαι μέσα στο αφορολόγητο, οπότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα
πόσο είναι το αφορολόγητο?
πέρυσι έκανα πρώτη φορά βλέπετε -
έγω πάντως συνηθίζω να ζητάω απόδειξη(πλάκα πλάκα κατοχυρώνεται και ο ίδιος) ακόμη και αν δεν είναι ευγενικοί και δε φέρονται σαν κύριοι.
ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ. ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.αυτό με τα νυχτερινάδικα δεν( π,τ,κ,τσ,τζ) το έπιασα. πες. πας σε ένα μαγαζάκι πληρώνεις είσοδο παίρνεις το κουπονάκι, κατευθύνεσαι στο bar ,παίρνεις το ποτό, πηγαίνεις τουαλέτα,κατουράς, ξαναγυρνάς, πιάνεις το ποτό και σου κόβει το μισό κουπόνι, ΜΗΝ μου πείτε ότι θα σου ζητήσει 3 ευρώ extra επειδή κράτησες την απόδειξη. Λέω εγώ τώρα.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
πέρυσι έκανα πρώτη φορά βλέπετεΑν δεν κάνω λάθος πια είναι 12000
-
Ούτε η δικιά μου έχει εκκαθαριστεί ακόμη. Γενικά όταν είναι να επιστρέψουν χρήμα, το καθυστερούν....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
-
12000 για τα εισοδήματα της φετινής χρονιάς, και φοροελαφρύνσεις στα υψηλότερα εισοδήματα.
http://www.taxheaven.gr/news/newspublis ... ws_id=2722 -
-
Πρώτα νομίζω γίνεται εκκαθάριση σε όσους είναι μεγαλοφειλέτες...μετά πάνε στους μικρούς και στο τέλος σε όσουν ...τους χρωστάνε!!!
-
πέρυσι έκανα πρώτη φορά βλέπετεΓια εισοδηματα ποιας χρονιας μιλας;
Οταν λες περσυ και εννοεις εισοδηματα του 2006 (καταθεση δηλωσης φετος), η κλιμακα ηταν γραμμενη στο συνοδευτικο βιβλιαρακι..Αν εννοεις 2007(!!!) η απαντηση καπου παραπανω. -
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Πρώτα νομίζω γίνεται εκκαθάριση σε όσους είναι μεγαλοφειλέτες...μετά πάνε στους μικρούς και στο τέλος σε όσουν ...τους χρωστάνε!!!Οχι,οχι.Αν ο υπαλληλος της εφοριας 'ξεχασει 'σε κανα φοριαμο δηλωσεις και αργησει να τις στειλει (ηλεγμενες βεβαια) στο ΚΕΠΥΟ,τοτε αργει να ερθει και το εκκαθαριστικο.
Συνηθως αργουν οι δηλωσεις που εχουν μπει για επανεξεταση!!! -
Μεσο ιντερνετ καθαριζεις σε 1 βδομαδα ,περνωντας την επιστροφη και τελος, αν δεν εχεις επιστροφη >1500ε
-
Σημερα διαβασα οτι ταχυδρομηθηκαν 494000 εκκαθαριστικα.Απομενουν 1.300.000 ακομα!!!!!
-
''Υπέρ ενιαίου φορολογικού συστήματος οι επιχειρήσεις της ΕΕ.
ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ στα φορολογικά θέματα επαγγελματίες, στελέχη των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών επιχειρηματικών οργανισμών, υποστηρίζουν ένθερμα τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ένα εναρμονισμένο, πανευρωπαϊκό φορολογικό σύστημα που θα αφορά στις επιχειρήσεις. Αυτό, είναι το βασικό εύρημα μιας νέας μελέτης της KPMG International.
Στο πλαίσιο της έρευνας, υψηλόβαθμα στελέχη από τις οικονομικές και φορολογικές διευθύνσεις περισσοτέρων από 400 εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων και μερικών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των 27 χωρών-μελών της ΕΕ και της Ελβετίας, ρωτήθηκαν για τις απόψεις τους σε σχέση με τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια Κοινή Ενοποιημένη Επιχειρηματική Φορολογική Βάση (Common Consolidated Corporate Tax System – CCCTB)......''
http://financial.kathimerini.gr/?page=n ... w_id=24748
-
Γνωστή μου φίλη θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο αξίας 10 χιλιάδων ευρώ.
Το εκκαθαριστικό της, της απόδίδει ετήσιο εισόδημα 5 χιλιάδων ευρώ (Μαρ-Δεκ 2006).
Δυστυχώς αν κ απόφοιτος πρόσφατα Α-ΤΕΙ η τωρινή της εργασία που την κάνει για να αποκτήσει εμπειρία και βιογραφικό δεν της αποδίδει τα ανάλογα εισοδήματα.
Μένει με τους γονείς της. Θέλω να ρωτήσω, εάν μπορεί το εν λόγω αυτοκίνητο να το αγοράσει με δόσεις ;Μην αρχίσετε τα να μην το πάρει...είναι απολύτως εργαλείο για αυτήν για αυτό και δεν κοιτά τρέντι και φανφάρες.
-
Το πρόβλημα είναι αν θα δεχτεί η αντιπροσωπεία να πουλήσει με δόσεις σε κάποιον που δηλώνει μικρό ποσό σε εκκαθαριστικό; Νομίζω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα, ειδικά αν μπει ως εγγυητής ο πατέρας της, οι περισσότερες αντιπροσωπείες θα της το πουλήσουν χωρίς καμία αντίρρηση.
-
ναι εγγυητής θα μπει ο αδερφός της με 15 χιλιάδες ετήσιο.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ναι εγγυητής θα μπει ο αδερφός της με 15 χιλιάδες ετήσιο.Αν ο αδερφός της είναι φερέγγυος με τις τράπεζες, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ναι εγγυητής θα μπει ο αδερφός της με 15 χιλιάδες ετήσιο.
Αν ο αδερφός της είναι φερέγγυος με τις τράπεζες, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
ναι είναι ....καθαρός.
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος