-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Άντε να τα πάρουμε να πάμε διακοπές
Σχεδιάζεις από τώρα τις διακοπές των Χριστουγέννων;
Κατάλαβα...τότε να τα περιμένω ε?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Άντε να τα πάρουμε να πάμε διακοπές
Σχεδιάζεις από τώρα τις διακοπές των Χριστουγέννων;
του 12...;
δεν θα εχει ερθει η καταστροφη...;
-
Εγώ θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο (λέω να υποβάλλω στις 13/6). Ελπίζω να έχει μείνει κανένα ψιλό γιατί κι εγώ επιστροφή θα έχω.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εγώ θα εξαντλήσω κάθε περιθώριο (λέω να υποβάλλω στις 13/6). Ελπίζω να έχει μείνει κανένα ψιλό γιατί κι εγώ επιστροφή θα έχω.Μα οι ...περισσότεροι θα έχουν επιστροφή... Κάπου διάβαζα σε εφημερίδα σήμερα, πως η τελευταία φουρνιά εκκαθαριστικών είχε, κατά μέσο όρο, σχεδόν 950 € επιστροφή (περί το ...μισό δις € στο σύνολο) !
-
O πατερας μου εκανε την φορολογικη δηλωση(του εδωσε και τις αποδειξεις κ.τ.λ) στον λογιστη και του ειπε να περιμενει γυρω στα 600ε επιστροφη. Ποτε αραγε να τα περιμενουμε? Πριν 10 μερες πηγε
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
O πατερας μου εκανε την φορολογικη δηλωση(του εδωσε και τις αποδειξεις κ.τ.λ) στον λογιστη και του ειπε να περιμενει γυρω στα 600ε επιστροφη. Ποτε αραγε να τα περιμενουμε? Πριν 10 μερες πηγεΟταν το ελληνικο κρατος βγει στις αγορες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
O πατερας μου εκανε την φορολογικη δηλωση(του εδωσε και τις αποδειξεις κ.τ.λ) στον λογιστη και του ειπε να περιμενει γυρω στα 600ε επιστροφη. Ποτε αραγε να τα περιμενουμε? Πριν 10 μερες πηγε
Οταν το ελληνικο κρατος βγει στις αγορες
Αρα να μην παραγγειλω τον νεο 6πυρηνο της Ιντελ που ειχα βαλει στο ματι
-
Παρήγγειλε 10πύρηνο..!! Μόλις βγει στην αγορά αυτός, καπου εκει θα πάρετε και τα χρήματα...!
-
Ήρθε χθες το εκαθαριστικό με την αναγραφόμενη επιστροφή
Τώρα πρέπει να βρω χρόνο να παω Εμπορική να τα τσιμπήσω
Εμ, όποιος δεν έχει μυαλό (ξέχασα να βάλω IBAN στη δήλωση) έχει πόδια
BTW, γνωρίζει κάποιος αν η έκδοση τραπεζικής επιταγής έχει έξοδα τραπέζης? Θέλω να τα καταθέσω σε άλλη τράπεζα και δεν θέλω να πάρω μετρητά.Καλό μήνα και καλές επιστροφές σε όλους
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Ήρθε χθες το εκαθαριστικό με την αναγραφόμενη επιστροφή
Τώρα πρέπει να βρω χρόνο να παω Εμπορική να τα τσιμπήσω
Εμ, όποιος δεν έχει μυαλό (ξέχασα να βάλω IBAN στη δήλωση) έχει πόδια
BTW, γνωρίζει κάποιος αν η έκδοση τραπεζικής επιταγής έχει έξοδα τραπέζης? Θέλω να τα καταθέσω σε άλλη τράπεζα και δεν θέλω να πάρω μετρητά.Καλό μήνα και καλές επιστροφές σε όλους
Ερωτήσεις.
- Σε φώναξαν για έλεγχο, να τους πας αποδείξεις?
- Μετά από πόσο καιρό πήρες τα χρήματα?
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
BTW, γνωρίζει κάποιος αν η έκδοση τραπεζικής επιταγής έχει έξοδα τραπέζης? Θέλω να τα καταθέσω σε άλλη τράπεζα και δεν θέλω να πάρω μετρητά.Η τραπεζική επιταγή αν εκδοθεί στη υποκατάστημα που έχεις λογαριασμό, δεν έχει προμήθεια. Όπως επίσης δεν έχει προμήθεια αν την καταθέσεις σε άλλη τράπεζα. Κάποτε ήξερα δεν είχε καν valeur. Τις προάλλες όμως που κατέθεσα μια τραπεζική της Εμπορικής στη Eurobank, είχε valeur 2 ημερών.
-
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει valeur η τραπεζική επιταγή αφού δεν γίνεται να μην είναι καλυμμένη
[κάποιες τράπεζες βάζουν κάτι ψιλά προμήθεια αν βάλεις όνομα διαφορετικό από το δικό σου ]
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
- Σε φώναξαν για έλεγχο, να τους πας αποδείξεις?
Δεν με φώναξαν (πήρα πίσω κάπου 1.250). Τον γαμπρό μου όμως (πήρε κάπου 2.100) ναι.
Ίσως παίζει το 1.500αρι για όριο- Μετά από πόσο καιρό πήρες τα χρήματα?
Περίπου 25 μέρες.
-
Υπέβαλλα ηλεκτρονικά τη δήλωση 5/5 και 25/5 πιστώθηκε ο λογαριασμός μου με το ποσό της επιστροφής (
-
Αύριο θα πάω στην τράπεζα (ξέχασα να γράψω λογαριασμό στην δήλωση ο μλκς ) να εισπράξω την δική μου επιστροφή. Κάτι λιγότερο απο 800 ευρώ για μένα.
Τελικά υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μην πήρε επιστροφή?
-
Εγώ... αφορολόγητος χωρίς παρακράτηση = 0
Α, ναι, δεν την έστειλα ακόμα
-
Και εγω ο χαζος μου εχει ερθει εδω και 15 μερες περιπου το εκκαθαριστικο και δεν εχω παει ακομα τα δικαιολογητικα. Βεβαια καποιος μου ειπε οτι στην εδω ΔΟΥ οποιοι πανε τα δικαιολογητικα για ελεγχο τους διωχνουν και τους λενε να τους τα πανε πιο μετα.
Πρεπει να παω απο Δευτερα μαλλον να δω τι παιζει.
-
Επειδή πρέπει να τρέχω σε τράπεζες για την επιστροφή (δύσκολο γιατί πρέπει να φύγω απο τη δουλιά), μπορώ να ζητήσω από την ΔΟΥ μου τώρα (εκ των υστέρων) να μου καταθέσουν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τελικά υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μην πήρε επιστροφή?Οι ηλίθιοι τί περίμεναν?
Χρήματα δεν υπάρχουν τί να φορολογήσουν? Τώρα βέβαια και τον αέρα αλλά πάλι τα μπιρμπιλωτά @@ μας θα πάρουν...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τελικά υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μην πήρε επιστροφή?
Οι ηλίθιοι τί περίμεναν?
Χρήματα δεν υπάρχουν τί να φορολογήσουν? Τώρα βέβαια και τον αέρα αλλά πάλι τα μπιρμπιλωτά @@ μας θα πάρουν...
Μάλλον καποιοι δεν έχουν πάρει χαμπάρι καλα το θέμα των αποδείξεων.
Εγώ όπως και αρκετοι γνωστοί μου που μαζεύουμε πάντα αποδείξεις πληρωσαμε φέτος περισσότερη εφορία ή κάποιοι άλλοι είχαν μικρότερη επιστροφή. Μέχρι πέρυσι έβαζες μέχρι 24,000 euro αποδείξεις οι οποίες μείωναν το φορολογητέο εισόδημα για το 40% των αποδείξεων. Αρα με 24,000 αποδείξεις σου αφαιρούσαν 9,600 από είσόδημα που αν ήσουν στο 45% κλίμακα...... γλύτωνες 4,000 φόρο περιπου. Δεν τα θυμάμαι καλα.... αλλα αν ήσουν στην ανώτερη κλίμακα κάθε απόδειξη από τα 24,000 σου έσωζε 13%. Φέτος αυτό δεν ισχύει και τις αποδείξεις ουσιαστικα τις βάζουμε για το αφορόλογητο και απλα σώζεις 600 euro μέχρι τις 30,000.
Αυτοι που είναι τώρα στα 12,000 εισόδημα και βάζουν 15,000 αποδείξεις για να πάνε ταμείο ειναι στο 90% των περιπτώσεων οι γνωστοί άγνωστοι που λένε είδαμε φως και μπήκαμε σε στυλ ελ. επαγγελματίς κλπ.Να μας εχει ο θεος καλα να έχουμε δουλεια να πληρώνουμε εφορια και αντι για ανταπόδωση απο το Κράτος, το Κράτος να πληρώνει τα λαμόγια
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος