-
Γειά χαρά,
Όπως βλέπετε από τον αριθμό των post μου είμαι νέο μέλος στην παρέα σας.
Έχω έναν προβληματιμσό και πιστεύω πως θα μπορέσετε να με βγάλετε από την δύσκολη θέση.
Είμαι ανάμεσα στο new VW POLO 3θυρο, Sportline 100HP (16000 Ευρώ) και στο SEAT IBIZA 3θυρο, Sport, 101HP (14190 Ευρώ). Βασικά χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο για να κάνω την δουλειά μου, να έχει κλιματισμό (το SEAT έχει ενώ το VW έχει ημι-αυτόματο) και γενικότερα να προχωράει λιγουλάκι. Μετά σκέφτομαι πως 16000 είναι αρκετά λεφτά για ένα POLO και πως αντιθέτως 14190 είναι καλά για ένα SEAT εφόσον απ'οσο γνωρίζω έχουν τον ίδιο κινητήρα και ίδιο σασί (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Τι έχετε να μου προτείνετε σαν προσωπική σας γνώμη? (άλλες μάρκες κτλ δεκτά φυσικά αν κινούνται σε λογικές τιμές). Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει καποιος να περιμένει να πάρει το POLO GTI και αν ίσως γνωρίζετε περίπου την τιμή και ημερομηνία που θα έρθει στην Ελλάδα.
Επίσης, ποιά είναι η γνώμη σας για το 207? Αξίζει να το περιμένει κανείς?
Ευχαριστώ. -
Γειά χαρά,
Έχω έναν προβληματιμσό και πιστεύω πως θα μπορέσετε να με βγάλετε από την δύσκολη θέση.
Είμαι ανάμεσα στο new VW POLO 3θυρο, Sportline 100HP (16000 Ευρώ) και στο SEAT IBIZA 3θυρο, Sport, 101HP (14190 Ευρώ). Βασικά χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο για να κάνω την δουλειά μου, να έχει κλιματισμό (το SEAT έχει ενώ το VW έχει ημι-αυτόματο) και γενικότερα να προχωράει λιγουλάκι. Μετά σκέφτομαι πως 16000 είναι αρκετά λεφτά για ένα POLO και πως αντιθέτως 14190 είναι καλά για ένα SEAT εφόσον απ'οσο γνωρίζω έχουν τον ίδιο κινητήρα και ίδιο σασί (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Τι έχετε να μου προτείνετε σαν προσωπική σας γνώμη? (άλλες μάρκες κτλ δεκτά φυσικά αν κινούνται σε λογικές τιμές). Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει καποιος να περιμένει να πάρει το POLO GTI και αν ίσως γνωρίζετε περίπου την τιμή και ημερομηνία που θα έρθει στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ. -
Γειά χαρά,
Ευχαριστώ. -
To ανανεωμένο Ibiza είναι καλή περίπτωση, κοίτα και το...Μάζντα 2 Sport!Πολύ καλό αυτοκίνητο!
-
207?
-
Peugeot 207 εννοώ. Απλά αν δεν κάνω λάθος πρόκειται να κυκλοφορήσει όπου να ναι.
Το POLO λέτε να είναι υπερεκτιμημένο ε?
-
Επειδή μυρίζομαι ότι ο καθένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του:
SWIFT 1.3 GLΑ
Το έχει γνωστός μου και εκτός του ότι με τρελαίνει εξωτερικά (από εμφάνιση) είναι και σβέλτο (92 άλογα). Υπάρχει 3θυρο και 5θυρο αλλά έχει 3 μήνες αναμονή.
Αξίζει να το κοιτάξεις, είναι και φτηνό σχετικά (12,990)
Από τα 2 που είπες εγώ θα έπαιρνα το Ibiza.
-
Βασικά το αυτοκίνητο το έχω δει κ εγώ. Το έχει κ μένα ένας γνωστός μου. Καλό είναι αλλά για να πω και την αλήθεια, το POLO κ το SEAT μου αρέσουν παραπάνω. Άσε που αν περιμένω 3 μήνες μπορεί κ να ψηθώ από τη ζέστη (no air condition) σε αυτό που έχω τώρα.
-
Φίλε pr0gressive το polo είναι κατα τη γνώμη μου λίγο άχαρο, στα ελληνικά δεν μπορώ να βρω λεξη αλλά στα αγγλικά η αίσθηση που μου δίνει είναι πολύ loose, αν καταλαβαίνεις τί εννοώ. Κιβώτιο - συμπλέκτης - γκάζι - τιμόνι αφήνουν μια ηλεκτρκή αίσθηση που δεν μ αρέσει καθόλου. Βέβαια είναι αρκετά γρήγορο πάνω απο τις 3500 στροφές. Νέο Ιbiza δεν έχω οδηγήσει οπότε δεν ξέρω. Καλά είναι πάντως πρώτα να κανεις ενα test drive φυσικά και μετά να λάβεις υπόψη σου τα όσα θα σου πούμε.[/img]
-
ΤΟ 207 εχει ερθει απο οτι λενε και πωλειται κανονικα.
βεβαια σα νεο μοντελο πιθανοτατα να εχει προβληματα νεοτητας....
παντως το πολο αλλαζει σε λιγο καιρο-ειναι το 3ο?φεις λιφτ αυτο-
το δε ιμπιζα καλο αγιο αλλα δεν ειναι σπορ σε καμια περιπτωση.
c2 vts? αν και δεν εχει χωρους.
κλιο 1.6?
σε αυτα τα λεφτα καλο ειναι να πας σε 1.6 γιατι πλεον δε πανε βημα με τοσο βαρος τα μοντελα αυτα. οδηγησε το ιμπιζα και θα με καταλαβεις... -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
στα ελληνικά δεν μπορώ να βρω λεξη αλλά στα αγγλικά η αίσθηση που μου δίνει είναι πολύ loose, αν καταλαβαίνεις τί εννοώ.Χαλαρό...!
-
Αλλάζει το πολό? Μα καλά φέτος δεν βγάλανε facelift? εγώ που ρώτησα μου είπανε πως θα σταματήσει να βγαίνει το πολο 100 ίππων και θα βγαίνει μόνο το GTI, πράγμα το οποίο έγω δε πιστεύω να γίνει.
Το 207 έχει 16000 περίπου (110 άλογα 1600 κυβικά, άσχετα με τα 110 άλογα έχει τις ίδιες επιδόσεις με POLO/IBIZA).
-
Και 16Κ είναι πολλά για ένα Polo και 14Κ για ένα Ibiza. Δες και Clio, 207, Yaris, που είναι πιο φρέσκα μοντέλα από τα 2 που ανέφερες.
-
Grande Punto 1.4 95hp 16V SPORTING 3π με 14190 ευρώ.Μέχρι και ESP έχει.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Grande Punto 1.4 95hp 16V SPORTING 3π με 14190 ευρώ.Μέχρι και ESP έχει.Και 0-100 σε 3-4 μέρες...
Το 207 έρχεται σε πολύ λίγο, νομίζω, οπότε αξίζει να περιμένεις να το δεις.
Ακόμα και αν δεν το προτιμήσεις, ίσως η άφιξη ενός νέου ανταγωνιστή να οδηγήσει τις υπόλοιπες εταιρίες σε προσφορές...
-
Το 207 έχει 110 ίππους και επιδόσεις σαν τα άλλα. Επίσης, μία αντίστοιχη sport έκδοση έχει περίπου 16000. Χρηματοδότηση δε γνωρίζω. Άρα ίσως είναι νωρίς ακόμα.
Τι να πω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και 0-100 σε 3-4 μέρες...
για dragster το θελει το αυτοκινητο??? εγω που το οδηγησα ειναι αρκετα 'νευρικο' αλλα και πολυ φρεσκο σαν αμαξι...
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
για dragster το θελει το αυτοκινητο??? εγω που το οδηγησα ειναι αρκετα 'νευρικο' αλλα και πολυ φρεσκο σαν αμαξι...
Να μην το πάρει με τις απαράδεκτες 17άρες.
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
0-100 σε 13,4 για ένα ντεμέκ σπορ αυτοκινητάκι είναι, κατ' εμέ, απαράδεκτα!
Και το λέει αυτό ένας fiatista! Το δικό μου κάνει 0-100 σε 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα λιγότερο και δε είναι και κάνας πύραυλος...
Θα κάτσω να ψάξω και τις ρεπρίζ, οι οποίες είναι πολύ σημαντικότερες από το 0-100...
-
Polo & Ibiza 100άρια στην πόλη και με A/C ανοιχτό είναι...
Τι να διαλέξω??