-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για μενα αυτοι που εκλεψαν παρασταση ηταν ο ριμπερυ, ο τεβες, ο καναβαρο και οι νεοι γερμανοι...αυτα σε ενα απαισιο μουντιαλ...Για μενα:
Εκλεψαν την παρασταση:
Ριμπερι, Γκροσσο, Λαμ, Φρινγκς, Ματερατσι (αγωνιστικα), Τεβες, Μαξι Ροντριγκεζ, Μασερανο, Ασλει Κοουλ, Ζαμπροτα.Επρεπε να παιξουν περισσοτερο:
Μεσι, Σισινιο, Ρομπινιο, Τρεζεγκε, Οντονκορ, Νουνο Γκομεζ, Μποροφσκι, Λενον, Ζουνινιο.Σταθερες αξιες:
Μπουφον, Καναβαρο, Τιραμ, Βιειρα, Φιγκο, Ζινταν, Κλοζε, Ροναλντο.Απογοητευσαν:
Ροναλντινιο, Σβαινσταιγκερ (πλην του τελευταιου ματς), Μπαλακ, Τοτι, Ρ.Καρλος, Αντριανο (Τσελεντανο), Λαμπαρντ, (γου)Ρουνει, Νετβεντ, Αντεμπαγιορ, Ρομπεν (πλην του πρωτου ματς), Τζιλαρντινο. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ciao ciao francesi!!!
Το αστείο είναι στην ΕΡΤ που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την εγκληματική κεφαλιά του Zizou στο στέρνο του Materazzi λέγοντας ότι ''κάτι θα του είπε'' αντί να χαρακτηρίσουν την συμπεριφορά του παράδειγμα προς αποφυγή.
Άσε τον αποστειρωμένο χώρο του διαδυκτίου και βγές στον πραγματικό κόσμο και μετά τα ξαναλέμε.
Πριν τα ξαναπούμε όμως σκέψου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ εάν την κίνηση αυτή την έκανε Ιταλός πως θα την έκρινες.Μα τι ανοησίες είναι αυτές. Μερικοί είναι τόσο ηλιθιοι που πιστέυουν οτι πρέπει να πούνε και μπράβο στον Ζιντάν.
Ο μεγάλος παίκτης δεν γίνεται από το ήθος, ο Μαραντόνο ήταν αλητάκος και ώς τέτοιος έμεινε στην Ιστορία. Παικτάρας αλλά όχι υπόδειγμα ηθικής.
Ο Ζιντάν όμως θα μπουρούσε να μείνει στη Ιστορία σαν παιχταράς ΚΑΙ υπόδειγμα fair-play και ηθικής... αλλά ΔΕΝ θα μείνει.... θα μέινει ΜΟΝΟ ως μεγάλος παίχτης, γιατί προχτές αδίκησε κυρίως το εαυτό του και την καρριέρα του
-
nass
Ειδικά ο Σούμι το έχει κάνει και πεζός και εποχούμενος!Κατανοητή όλη η κουβέντα για την κουτουλιά, ειδικά όταν προηγήθηκε ένας αγώνας (και ένα ολόκληρο Μουντιάλ) χωρίς τίποτα αξιομνημόνευτο αλλά έχω την εντύπωση οτι αδικούμε τον Ζιντάν με το να δίνουμε τόση έκταση σ'αυτο το περιστατικό. Δεν είμαι από αυτούς που θα του πουν και μπράβο, ούτε ανέβηκε στην εκτίμησή μου, αλλά ούτε και έπεσε κατα το ελάχιστο. Το trash talking των αμυντικών μπορεί να είναι συνηθης τακτική αλλά είναι το ίδιο αντιαθλητική και μάλιστα ακόμα περισσότερο μια και γίνεται μακριά από κάμερες και μικρόφωνα, στα μουλωχτά, και εχει ως αφετηρία την παραδοχή του αμυντικού οτι δεν μπορεί με θεμιτά μέσα να τα φέρει βόλτα με τον αντίπαλό του και το γυρνάει στην κατινιά.
Δεν ξέρω τι του είπε ο Ματεράτσι αλλά τουλάχιστον ο ΖΖ ότι είχε να πει το είπε κατα πρόσωπο στον Ματεράτσι και μπροστά σε 2 δις θεατές. -
Μπορώ να πω ότι με στενοχώρησαν οι Ιταλοί με τον τρόπο που έπαιξαν απ' το β' ημίχρονο και μετά. Για το πέναλτι των Γάλλων πιστεύω πως ήταν και αν κάποιος αδικησε τους Ιταλούς αυτός ήταν ο εαυτός τους.
Αν εξαιρέσουμε την παράταση με τη Γερμανία όπου είδαμε -επιτέλους!- φουλε επίθεση Ιταλών, και κάποια διάσπαρτα διαστήματα στο Μουντιάλ, δεν μπορώ να πω οτι ξέφυγαν ιδιαίτερα απ'τη φιλοσοφία τους του κατενάτσιο. Καλή, σκληρή ομάδα, απέθαντη, αλλά κατενάτσιο και αυτό δεν αλλάζει όσο κι αν θέλουμε να το ονομάσουμε αλλιώς.
Κι αν κάποιοι κατηγόρησαν την Ελλάδα για αμυντικο ποδόσφαιρο, έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον εμείς παίξαμε καλύτερα με τη Γαλλία απ' ότι οι Ιταλοί χθες. Δεν μπορεί ολόκληρη Ιταλία να γυρίζει πίσω και να ταμπουρώνεται απ' το 50' έως το 120'! Έλεος δλδ.
Κι απ' τη στιγμή που τα πράγματα πήγαν στα πέναλτι, έστω κι αν δεν έπιασε κανένα ο Μπουφόν, η πιθανότητα να το χάσει η Ιταλία ήταν μικρή μια και ο γραφικός Μπαρτέζ δεν πιάνει ούτε μπαλα μπάσκετ με τέρμα το καλάθι.
Όσον αφορά τον Ζιντάν, αρχικώς κι εγώ στενοχωρέθηκα αλλά αυτό πέρασε γρήγορα. Όσο λάθος κι αν ήταν από άποψη λογικής, δεν παύει να αποτελεί μια έκφραση αλήθειας του Ζιντάν, ενός ανθρώπου που όπως ανέφεραν κι άλλοι, όντας ο μεγαλύτερος ίσως παικτης του παγκοσμίου ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια, ποτέ δεν σκέφτηκε τις έννοιες 'μάρκετινγκ', 'καθωσπρεπισμός' κλπ. Τον παραδέχομαι γιατί όποιον του έκανε πουστιές τον έστελνε αδιάβαστο και ποτέ δεν τη γλύτωσε γι' αυτό. Παραδέχομαι κάθε επιθετικό και γενικά δημιουργό παιχνιδιού που αντιδρά στο κάθε κούτσουρο και κομπλεξικό αμυντικό, στόχος του οποίου είναι η καταστροφή, το πνίξιμο της ομορφιάς αυτής με κάθε μέσο.
Στον αγύριστο Ματεράτσι. Όποιος δει το βιντεάκι με τα κατορθώματα του μεγάλου αυτού αμυντικού (αμαρτία να ονομάζεται κατά τον ίδιο τρόπο ο καρατέκα αυτός και μεγάλοι αμυντικοί όπως ο Καναβάρο, ο Μαλντινι, ο Μπαρέζι, κλπ -έβαλα Ιταλούς ώστε να μη νομίζετε ότι έχω προηγούμενα μαζί τους και δεν αναγνωρίζω την αξία τους) θα φρίξει. Τέτοιες και τόσες 'ενέργειες' απ' τον ίδιο παίκτη, μα τω Θεώ δεν έχω ξαναδεί όσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κουτουλήστε τον Ματεράτσι: http://tonaz.altervista.org/zidane.htmlΔεν δουλευει.. δουλευει αυτο ομως: http://www.gazzetta.it/openxlink.shtml? ... idane.html
υποθετω οτι προκειται για το ιδιο.. -
Kantoniou σωστη η προηγουμενη αναλυση σου
Η Γερμανια δεν επαιξε μπαλα. Αυτο ειναι αληθεια. Ευτυχως που επαιξαν μπαλα η Βραζιλια, η Αργεντινη, η Ισπανια, η Πορτογαλια, η Αγγλια, η Γαλλια και η Ιταλια και αποζημιωθηκαμε...
Παντως γνωμη μου ειναι οτι για να παιξει μια ομαδα μπαλα πρεπει η αντιπαλη αμυνα να ειναι...αμπαλη. Δηλαδη για να κανει παιχνιδι, πασες, ατομικες ενεργειες, φασεις και γκολ στην τελικη πρεπει η αμυνα να κανει καποιο λαθος στο μαρκαρισμα, στο στησιμο κτλ.
Εγω λοιπον το παω αλλου. Οι περισσοτεροι φανηκε οτι επαιξαν αθλια μπαλα επειδη οι αντιπαλες αμυνες ηταν επι το πλειστον αλανθαστες. Ακομα και οι χειροτερες ομαδες πχ Togo, T&T ειχαν αμυνες που εσπαγαν δυσκολα. Οι παιχτες που μενουν στο μυαλο μας ειναι οι περισσοτεροι αμυντικοι και ελαχιστοι επιθετικοι.
Με αλλα λογια αυτο ηταν το Μουντιαλ οπου οι αμυνες ειχαν το πανω χερι. Και δεν το βλεπω να αλλαζει στα επομενα Μουντιαλ, εκτος αν αλλαξουν οι κανονισμοι.
-
για εμενα αυτο που ειδαμε σ'αυτο το Μουντιαλ ειναι καταντια του ποδοσφαιρου ...
λενε πολλοι οτι η Ιταλια ηταν η καλυτερη ομαδα κ δικαια το πηρε !!!
εγω αυτο που ειδα ειναι οτι το πηρε μια ομαδα που ειχε 4 πολυ καλους αμυντικους κ τον κορυφαιο τερματοφυλακα !!!
εξαλου το ειχαν πει απο την αρχη οτι ηρθαν στο ΠΚ για να παρουν την κουπα κ οχι για να παιξουν μπαλα !!!!
κατι πρεπει να αλλαξει _ καλυτερη ομαδα δεν ειναι αυτη που παιζει την καλυτερη αμυνα !!! απο την αλλη την κουπα την σηκωσε η ομαδα που ειχε την καλυτερη αμυνα στη διοργανωση !!!!
οι παικτες καμενοι με 60-70 αγωνες την χρονια στα ποδια τους που να παιξουν στο μουντιαλ !!!!
κατι πρεπει να αλλαξει ?????? ας το βρουν οι ειδικοι του ποδοσφαιρου !!!!!
γιατι βλεπω το 2010 ν βλεπουμε γκολ μονο στο ζεσταμα των ομαδων πρην απο τον αγωνα !!!
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Κουτουλήστε τον Ματεράτσι: http://tonaz.altervista.org/zidane.html
Δεν δουλευει.. δουλευει αυτο ομως: http://www.gazzetta.it/openxlink.shtml? ... idane.html
υποθετω οτι προκειται για το ιδιο..Ούτε αυτό δουλεύει... Για δοκιμάστε εδώ:
http://widelec.org/zidane.html
edit: Καλά,πότε πρόλαβαν και τα μπλόκαραν όλα?
-
taurus
Kαι το δεύτερο πριν λίγη ώρα δούλευε..
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Μα τι ανοησίες είναι αυτές. Μερικοί είναι τόσο ηλιθιοι που πιστέυουν οτι πρέπει να πούνε και μπράβο στον Ζιντάν.
Ανοησίες ξεανοησίες πρέπει να τις σεβαστείς, έτσι είναι σε μια συζήτηση.
Δεν λεω μπράβο στον Ζιντάν λεω καλά του έκανε. Ο χαρακτηρισμός που περιέχει η φράση σου, επιστρέφεται άθικτος.Ο μεγάλος παίκτης δεν γίνεται από το ήθος, ο Μαραντόνο ήταν αλητάκος και ώς τέτοιος έμεινε στην Ιστορία. Παικτάρας αλλά όχι υπόδειγμα ηθικής.
Ο Ζιντάν όμως θα μπουρούσε να μείνει στη Ιστορία σαν παιχταράς ΚΑΙ υπόδειγμα fair-play και ηθικής... αλλά ΔΕΝ θα μείνει.... θα μέινει ΜΟΝΟ ως μεγάλος παίχτης, γιατί προχτές αδίκησε κυρίως το εαυτό του και την καρριέρα του
Ψάξε σε άλλους χώρους (εκτός ποδοσφαίρου) πιο 'προικισμένους' ηθικά κι αν νομίζεις ότι είναι καθαρότεροι τότε μάλλον κάνεις λάθος.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχει 'και η αλητεία'.
Ο Ζιντάν το έχει πει εξάλου ότι ακόμα και τώρα όταν μπάινει να παίξει στο γήπεδο έχει ακόμα την αίσθηση που είχε όταν έπαιζε σε αλάνες μικρός.Ο Ζιντάν θα μείνει στη ποδοσφαιρική ιστορία για όλα όσα έκανε. Αν μέσα σε αυτά είναι και η κουτουλιά ήταν επιλογή του.
Αυτό κι αν είναι 'μαγκιά'.Ακόμα και σήμερα το κτύπημα μονοπολεί την ειδησεογραφία σε όλο τον κόσμο, περισσότερο κι από την κατάκτηση του τροπαίου από την Ιταλία.
Από αυτό και μόνο μπορείς να δεις πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποδοσφαιρική προσωπικότητα είναι ο Γάλλος. Αν νομίζεις ότι αυτού του μεγέθους προσωπικότητα θα χαλάσει για μια φάση τότε λάθος άθλημα παρακολουθείς.Δεν υπερασπίζομαι κανένα Ζιντάν (Δεν με έχει ανάγκη εξάλου όπως και κανένα από όλους όσους παίρνουν το μέρος του) το ίδιο θα έλεγα αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του.
Καλά έκανε ο Ματεράτσι και τον έβρισε καλά έκανε κι ο Ζιντάν και τον κτύπησε.
Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Του παιχνιδιού που κάποιοι δε το παρακολουθούν κάθε τέσσερα χρόνια. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άσε τον αποστειρωμένο χώρο του διαδυκτίου και βγές στον πραγματικό κόσμο και μετά τα ξαναλέμε.
Πριν τα ξαναπούμε όμως σκέψου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ εάν την κίνηση αυτή την έκανε Ιταλός πως θα την έκρινες.O De Rossi πχ κατά λάθος θα χτύπησε τον Αμερικανό
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ψάξε σε άλλους χώρους (εκτός ποδοσφαίρου) πιο 'προικισμένους' ηθικά κι αν νομίζεις ότι είναι καθαρότεροι τότε μάλλον κάνεις λάθος.Στο ποδόσφαιρο υπάρχει 'και η αλητεία'.
Αν μέσα σε αυτά είναι και η κουτουλιά ήταν επιλογή του.
Αυτό κι αν είναι 'μαγκιά'.Καλά έκανε ο Ματεράτσι και τον έβρισε καλά έκανε κι ο Ζιντάν και τον κτύπησε.
Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού.
Αν καταλαβα υποστηριζεις (ή τουλαχιστον δεν κατακρινεις) την απροκλητη αλητεια, βια κτλ. εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων και τα θεωρεις 'μαγκια'...
Δηλαδη (οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ) οποιος κουτουλαει-ποδοπαταει-φτυνει-ξεβρακωνει αντιπαλο ειναι μαγκας...
Και αν ειναι οκ στο ποδοσφαιρο γιατι να μην ειναι και στην εξω ζωη...Δηλαδη αν ερθω αποψε και σου σπασω το σπιτι επειδη ειναι επιλογη μου ειμαι μαγκας
Ελπιζω να καταλαβα λαθος...
-
Που μίλησα για απρόκλητη βία, αλητεία και γενικότερα τέτοια συμπεριφορά εκτός γηπέδου;
Και μέσα στο γήπεδο δε θέλω τέτοιες συμπεριφορές αλλά αν έρθουν δε θα βγω να κάνω τη 'θεούσα', ότι αυτά δε γίνοται κ.λ.π..
Αν έχεις παίξει λίγο στους δρόμους μικρός (ή έστω σε 5Χ5 τώρα) θα δεις ότι αυτά γίνονται ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια.Αν έρθεις χωρίς λόγο να με κτυπήσεις ή να μου σπάσεις το σπίτι τότε δεν είσαι μάγκας. Ψυχοπαθής πιθανόν αλλά μάγκας όχι.
(Οι χαρακτηρισμοί εννοείται ότι δεν είναι προσωπικοί αλλά για την ευκολία της συζήτησης)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Που μίλησα για απρόκλητη βία, αλητεία και γενικότερα τέτοια συμπεριφορά εκτός γηπέδου;Το 'απροκλητα' κολλαγε στο 'καλά έκανε ο Ματεράτσι και τον έβρισε', το εκτος γηπεδου το λεω εγω - αν δεχεσαι τετοια συμπεριφορα στο ποδοσφαιρο γιατι δεν τη δεχεσαι και εκτος γηπεδου? Γιατι ο Zidane καλα εκανε που παρεβη τους νομους της μπαλας και τιμωρηθηκε, ενω εγω αν με σου σπασω το σπιτι εστω κι αν με προκαλεσες ειμαι ψυχοπαθης?
Και μέσα στο γήπεδο δε θέλω τέτοιες συμπεριφορές αλλά αν έρθουν δε θα βγω να κάνω τη 'θεούσα', ότι αυτά δε γίνοται κ.λ.π.. Αν έχεις παίξει λίγο στους δρόμους μικρός (ή έστω σε 5Χ5 τώρα) θα δεις ότι αυτά γίνονται ακόμα και σε φιλικά παιχνίδια.
Αφου ο ιδιος δε θελεις τετοιες συμπεριφορες, γιατι αντι να τις κατακρινεις τις χαρακτηριζεις και 'μαγκια'? Με τη λογικη να δικαιολογουμε κατι και να το αφηνουμε ασχολιαστο γιατι 'ετσι γινεται', θα ημασταν στο μεσαιωνα κι ακομα παραπισω...
Ακόμα και σήμερα το κτύπημα μονοπολεί την ειδησεογραφία σε όλο τον κόσμο, περισσότερο κι από την κατάκτηση του τροπαίου από την Ιταλία. Από αυτό και μόνο μπορείς να δεις πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποδοσφαιρική προσωπικότητα είναι ο Γάλλος.
Δηλαδη αν πηγαινα εγω στο Βερολινο και στο τελος επειδη μου κ@υλωσε ανατιναζα τον εαυτο μου και καμια 100στη αλλους (που θα μονοπωλουσε οχι μονο τον τελικο αλλα και την κουτουλια του Zidane καθεαυτη) θα ημουν μεγαλη προσωπικοτητα...
-
Στην ιστιοσελιδα του sportime εχει ενα εξαιρετικο αφιερωμα για το ποιος ειναι ο Ματερατσι.
Εγω θα σταθω στο τελευταιο. Οτι δηλαδη στο σχολειο οι συμμαθητες των παιδιων του λενε οτι ειναι ενα τερας.
Διαβαστε και τα υπολοιπα ωραια που εχει κανει. ο ανθρωπος ειναι αλητης και θα εκανε τα παντα για να παρει αυτο που θελει.
Μιλαμε για παικτη που ανεβασε την καριερα του στην περουτζια(αληθεια στην ιταλια κατι Ντελ πιερο και κατι Τοτι μετα το σαλο των αναβολικων πως επεσαν ετσι ρε σεις ?)
Παω στοιχημα οτι οι Ιταλοι ηταν καραντοπαρισμενοι. Ηταν ολοι με αριστη σωματικη διαπλαση μεχρι και στα χερια που δεν ειναι και το καλο σημειο των ποδοσφαιριστων. Σιχαμενοι Ιταλοι μακαρι να σας δωσουν για πριμ ενα αλφα ρομεο -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Σιχαμενοι Ιταλοι μακαρι να σας δωσουν για πριμ ενα αλφα ρομεο -
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Στην ιστιοσελιδα του sportime εχει ενα εξαιρετικο αφιερωμα για το ποιος ειναι ο Ματερατσι. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σιχαμενοι Ιταλοι μακαρι να σας δωσουν για πριμ ενα αλφα ρομεο
Μια Brera spider 1.8 ( δεν κυκλοφορεί επίσημα μια πρόταση κάνω ) στον Ματεράτσι
-
Από μία MV Agusta Brutale 910R θα πάρει δώρο ο κάθε παίκτης της ιταλίας σε συλλεκτική έκδοση, δήλωσε ο πρόεδρος της Claudio Castiglioni, ενώ θα βγουν και άλλες 100 για συλλέκτες.
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια