-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
νομίζω 4 ή 5.
στου '98 δεν είχε φάει ακόμα μια για τον ιδιο λογο;
γμτ δε θυμαμαι
Το 98 είχε πάρει κόκκινη για πάτημα σε Σαουδάραβα..όσες φορές και να την είδα την φάση δεν κατάφερα να δώ πρόθεση μάλλον κατα λάθος έγινε...
Έχει φάει άλλη μια για κουτουλιά όταν κάποιος τον είπε 'pied noir' αν θυμάμαι καλά και καλά έκανε και το κουτούλισε γιατί τα ρατσιστικά μου την δίνουν πάρα πολύ....
Δεν ξέρω τι είπε ο Ματεράτσι αλλά η κουτουλιά ήταν μεγαλειώδης....Ο Ματερατσι πρεπει, λογικα, να του ειπε καμια χοντραδα, για να αντδραση σε τετοιο αγωνα με αυτο τον τροπο.
-
Παει κι αυτο το Μουντιαλ...
Κριμα που πηγε στα πεναλτι και δεν κερδισε ο καλυτερος
-
Γνωμη μου ειναι πως οσοι κατακρινουν τον Ζινταν δεν εχουν και μεγαλη επαφη με το αθλημα. Nα μερικα που εγραψα και στο δικο μας φορουμ να μην ξαναγραφω:
Καλο ειναι οταν γραφεται ιστορια μπροστα σου να το καταλαβαινεις και να το απολαμβανεις. Οταν το 2030 (που βασει παραδοσης θα παρει η Ιταλια) γινει η ανασκοπηση των 100 χρονων Μουντιαλ, το χθεσινο παιχνιδι μονο με τον τελικο του 50 στο Μαρακανα θα μπορει να συγκριθει μεχρι στιγμης.ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αλλος ποδοσφαιριστης δε σημαδεψε τοσο ενα ΠΚ οσο ο Ζιζου φετος. Και οχι μονο σε βαση αποδοσης αλλα πολυδιαστατα. Με την κοκκινη στο 110' να τον κανει απο κορυφαιο ποδοσφαιριστη, ΘΡΥΛΟ του ποδοσφαιρου. Ακριβως οπως ενας τοιχος στην Ιμολα εκανε τον Αϋρτον απο φοβερο οδηγο, οτι καλυτερο εχει κατσει πισω απο τιμονι, ετσι και η κοκκινη εφερε τον Ζιζου άξια πλάι σε Πελε, Μαραντονα. Μαλιστα στην καρδια ολων των πραγματικων ποδοσφαιροφιλων που γουσταρανε τον Ντιεγκο με τις αδυναμιες του, απο χθες στο ιδιο μερος της καρδιας εχουνε και εναν Αραβα μεταναστη που στο 'παρτυ της ζωης του' (με τον Ακη Παυλοπουλο) δε διστασε να κουτουλησει οποιον τσογλανο του την μπηκε.
Και 2 διευκρινησεις σε παρελθοντα ζητηματα:
1.>Ο χρήστης lkar έγραψε:έχει σηκώσει κανείς κούπα με κόκκινη σε μουντιάλ;
O Ντεσαγί το 98
2.>>
Μιλαει η μοναδικη χωρα που εχει παρει παγκοσμιο τιτλο με θεατρικη βουτια για πεναλτυ.
Το πέναλτι του Ρουγκέρι στον Φελερ το 1990 ήταν τόσο 'πέναλτι', όσο 'πέναλτι' ήταν και του Κόλερ στον Φαν Μπάστεν το 1988, που πέταξε έξω τη Γερμανία από τα τελικά του Ευρωπαϊκού που γινόταν και μέσα στο σπίτι της.
Δε θα βγάλουμε άκρη με τη διαιτησία.Ταξιδιαρη δεν ηταν η διαιτησια το θεμα μας αλλα το αν οι τιμιοι γερμαναραδες εχουν δικαιωμα να κατηγορουν τους αλλους οτι 'βουτανε' ενω αυτοι δε βουτανε.
Η ουσια ειναι οτι οι Γερμανοι εχουν παρει ΠΚ με βουτια. Και συμφωνω οτι ηταν 3 κλασσεις ανωτεροι απο την Αργεντινη τοτε. Αλλα εδω μιλαμε για ποδοσφαιρο. Αν ηταν καλυτεροι ας σκοραραν σωστα και τιμια. Με παικτη παραπανω επαιζαν 1 ημιχρονο. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
H χρυση μπαλα του μουντιαλ στο Ζινεντιν Ζινταν με ψηφους 2012 εναντι 1977 του Καναβαρο.
ΕΛΕΟΣ! Την επόμενη φορά να την δώσουν στον Τσάκι Τσαν ή Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ...
Δυστυχώς πρέπει και η FIFA να είναι..politically correct..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γνωμη μου ειναι πως οσοι κατακρινουν τον Ζινταν δεν εχουν και μεγαλη επαφη με το αθλημα.Aυτα τα ωραια συμπερασματακια ως συνηθως..
Τελος πάντων.. Χτες ο αγωνας ηταν καλυτερος από ότι περιμενα αρχικως (κατι ειναι κ αυτο). Ο Ζιζου εκανε μεγαλη βλακεια (κ ας μην εχω επαφη με το αθλημα ) όχι τοσο γιατι χαλασε την εικονα του, ολοι ξερουν τι ειναι και πόσο αξιζει, όσο γιατι ως αρχηγος σε τελικό ΔΕΝ επρεπε να χάσει την ψυχραιμια του.. Σιγουρα εχει ακουσει πολλα στην καριερα του από κουβεντες, οποτε επρεπε να γραψει το Ιταλάκι και να συνεχίσει.. Κρεμασε την ομαδα του, όχι τόσο αγωνιστικα (λιγα λεπτα εμεναν) όσο την ψυχολογια της... Γνωμη μου greo Απαραδεχτη ενεργεια για εναν παιχτη σαν τον Ζιζου...
Κατα τα αλλα, χαρηκα που το πηραν οι Ιταλοι γιατι μαυτους ημουν!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οταν το 2030 (που βασει παραδοσης θα παρει η Ιταλια) γινει η ανασκοπηση των 100 χρονων Μουντιαλ, το χθεσινο παιχνιδι μονο με τον τελικο του 50 στο Μαρακανα θα μπορει να συγκριθει μεχρι στιγμης.Greo δυστυχως εκτιθεσαι παλι - οπως με κατι εκτιμησεις σου οτι η Γερμανια δεν εχει επιθεση κλεινεται πισω κτλ
-
Ciao ciao francesi!!!
Το αστείο είναι στην ΕΡΤ που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν την εγκληματική κεφαλιά του Zizou στο στέρνο του Materazzi λέγοντας ότι ''κάτι θα του είπε'' αντί να χαρακτηρίσουν την συμπεριφορά του παράδειγμα προς αποφυγή.
-
Σιγα μην δωσω συνγχαρητηρια σε αυτη την Ιταλια που επαιξε ετσι. Τελοσπαντων, δεν αξιζε να το παρει η Ιταλια απο καμια αποψη. Ουτε στο 1ο επαιξε καλα και ειδικα στο 2ο επαιξε αυτο για το οποιο ειναι φημισμενη. Πολυ καλη αμυνα και τερματοφυλακα αιλουρο. Οι αλλαγες του Λιπι απαραδεκτες. Οι παιχτες χωρις ψυχη, εμειναν απο πνευμονια. Ο Ζιζου εκανε οτι ηθελε και απο τη γαλλικη αμυνα δεν περναγε τπτ. Το πεναλτυ της Γαλλιας πεντακαθαρο (τρικλοποδια απο πισω) και δεν της εδωσε αλλο ενα. Φοβερη εκτελεση απο Ζινταν. Φοβερη επισης κεφαλια του Ζιζου και επισης φοβερη απεκρουση του Μπουφον. Πολυ ατυχος ο Τρεζεκιε που το εστειλε στο δοκαρι στα πεναλτυ. Επειδη παιζω μπαλα κανονικα στην Αγγλια θεωρω σωστη την κινηση του Ζιζου οσον αφορα την κουτουλια. Καλα του εκανε. Δεν θα κατσω να εξηγησω γιατι απλα λεω οτι και εγω το ιδιο θα εκανα. Απαραδεκτο θεωρω το γεγονος οτι δεν πηγε να παραλαβει το μεταλλιο του. Θα αποθεωνοταν. Πιο πολυ με πειραξε αυτο παρα η κουτουλια που πιστευω παρολο επαγγελματιας κλπ ειναι και ανθρωπος, εχει νευρα, ειναι μεγαλος παιχτης και παιχτης που ξεκινησε να παιζει μπαλα απο αλανα και οχι απο κατι ψευτοσχολες κλπ. Οτι και αν εκανε χτες δεν παιζει ρολο μιας και μετα απο αυτη την εμφανιση σε ολο το παγκοσμιο κυπελλο και με το ονομα που εχει χτισει τοσα χρονια εμεινε στο πανθεον μαζι με Πελε-Μαραντονα οποτε οτι και να λεμε ειναι περιττο. Οποτε πλεον Πελε-Μαραντονα-Ζινταν.
Επισης θεωρω απαραδεκτο (οχι απο αυτο το ματς αλλα γενικα) να κρινονται τοσο σημαντικα παιχνιδια απο την διαδικασια των πεναλτυ. Ειναι καθαρα αδικο να κρινεται η τυχη μιας ομαδας μονο απο ενα παιχτη. Ουτως η αλλως δεν το αξιζε η Ιταλια το τροπαιο. Τελοσπαντων, ετσι ειναι η μπαλα, χτες δεν νικησε ο καλυτερος αλλα ο πιο τυχερος, ολα τελειωσαν οποτε περιμενουμε το επομενο Μουντιαλ.
Παρατηρηση 1- Περνω πισω τον ορο μοντελα για τους Ιταλους. Η στολη της Ιταλιας ηταν απαραδεκτη με αυτο το παναθλιο μπλε. Οταν φιλε σε ντυνει εκτος γηπεδων η Dolce Gabbana δεν γινεται να μου εχεις τετοιο χρωμα στη φανελα. Που ειναι εκεινο το φοβερο ανοιχτο μπλε? (Παραδοξως χτες το ανεφερε και ο Γεωργιου αυτο...καλα μεσα στο μυαλο μου ητανε? )
Παρατηρηση 2- Ειδα ενα ρεπορταζ πριν τον τελικο στη τηλεοραση και ελεγαν για το στοιχημα κατι κατεστραμενοι. Και λεει ενας 'Πονταρα 2000 ευρω στη Γαλλια' κλπ κλπ...Ρε πανε καλα μερικα ατομα? Τοσο βρηκα εγω προχτες μηχανη σουπερσπορτ μετχ...Προφανως αυτος οτι ειχε κερδισει σε ολο το μουντιαλ τα πονταρε ολα στον τελικο και πηγε κουβα Ε ρε κατι ατομα που κυκλοφορουν....Δεν ειμαι κατα του στοιχηματος αλλα ειπαμε να παιζεις λογικα ποσα και οχι κατι τετοια...
Αυτα απο μενα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τελος πάντων.. Χτες ο αγωνας ηταν καλυτερος από ότι περιμενα αρχικως (κατι ειναι κ αυτο). Ο Ζιζου εκανε μεγαλη βλακεια (κ ας μην εχω επαφη με το αθλημα ) όχι τοσο γιατι χαλασε την εικονα του, ολοι ξερουν τι ειναι και πόσο αξιζει, όσο γιατι ως αρχηγος σε τελικό ΔΕΝ επρεπε να χάσει την ψυχραιμια του.. Σιγουρα εχει ακουσει πολλα στην καριερα του από κουβεντες, οποτε επρεπε να γραψει το Ιταλάκι και να συνεχίσει.. Κρεμασε την ομαδα του, όχι τόσο αγωνιστικα (λιγα λεπτα εμεναν) όσο την ψυχολογια της... Γνωμη μου greo Απαραδεχτη ενεργεια για εναν παιχτη σαν τον Ζιζου...Φιλη μου καλη, γιαυτο λεω οτι δεν εχεις και μεγαλη επαφη με το αθλημα και μην παρεξηγιεστε. Δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που παει σε πανω απο 10 παιχνιδια το χρονο στο ΓΗΠΕΔΟ που να κατηγορησε τον Ζιζου. Ο Ντιεγκο αν δεν εβαζε το χερι του και δεν επαιρνε ντοπα και ναρκωτικα θα ηταν πολυ καλος παικτης. Ειναι ομως ΘΕΟΣ γιατι εβαζε χερι στη μπαλα και αγγελοσκονη στη μυτη. Το ποδοσφαιρο ειναι το αθλημα των 'ανθρωπινων θεων'. Αυτοι που παγωνουν στα τσιμεντα ψηφιζουν Ντιεγκο-Ζιζου. Αυτοι που θελουν τσιρκο τηλεοραση και διαφημισεις Πελε και Ροναλντινιο.
Οταν το 2030 (που βασει παραδοσης θα παρει η Ιταλια) γινει η ανασκοπηση των 100 χρονων Μουντιαλ, το χθεσινο παιχνιδι μονο με τον τελικο του 50 στο Μαρακανα θα μπορει να συγκριθει μεχρι στιγμης.
Greo δυστυχως εκτιθεσαι παλι - οπως με κατι εκτιμησεις σου οτι η Γερμανια δεν εχει επιθεση κλεινεται πισω κτλ
Γνωμη σου (και σεβαστη). Παντως δε θυμαμαι να εχω γραψει σε αυτο το φορουμ οτι η Γερμανια κλεινεται πισω, αλλα και να το εγραψα το ΠΚ που μολις εληξε με δικαιωσε καθως σε 240' αγωνιστικα με 2 ομαδες ανωτερες ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ της η Γερμανια εκανε 1,5 φαση συνολο. Το κριτηριο ξερεις οταν εχεις ενα καρο τιτλους δεν ειναι η Κοστα Ρικα ή ενας μικρος τελικος που αντιπαλος βαριοταν τη ζωη του...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το ποδοσφαιρο ειναι το αθλημα των 'ανθρωπινων θεων'Σαφως. Ο ανθρωπινος Θεος Ζιζου λοιπόν, εχτες εκανε μαλακια.. Και ισως αυτό να φταιει που εχασε η ομαδα του, ισως όχι.. Δεν θα μαθουμε ποτε.. Αυτο δεν αλλάζει το τι είναι, τι εχει κάνει ακόμα και το αν είχε δίκιο χτες.. Και από τους ανθρωπινους Θεους, έχεις μεγαλυτερες απαιτησεις greo, σε όλα τα επίπεδα...
-
Το οτι την εκανε ομως τη μαλακια και χαλασε το ιδιο του το παρτυ τον κανει ΚΑΙ πιο ανθρωπινο ΚΑΙ πιο θεό. Η διαφορα του ανθρωπινου θεου με τον μεταφυσικο ειναι ακριβως αυτη. Οτι θα κανει λαθος και μαλιστα θεϊκου μεγεθους.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
**ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ αλλος ποδοσφαιριστης δε σημαδεψε τοσο ενα ΠΚ οσο ο Ζιζου φετος. Και οχι μονο σε βαση αποδοσης αλλα πολυδιαστατα. Με την κοκκινη στο 110' να τον κανει απο κορυφαιο ποδοσφαιριστη, ΘΡΥΛΟ του ποδοσφαιρου. Ακριβως οπως ενας τοιχος στην Ιμολα εκανε τον Αϋρτον απο φοβερο οδηγο, οτι καλυτερο εχει κατσει πισω απο τιμονι, ετσι και η κοκκινη εφερε τον Ζιζου άξια πλάι σε Πελε, Μαραντονα. Μαλιστα στην καρδια ολων των πραγματικων ποδοσφαιροφιλων που γουσταρανε τον Ντιεγκο με τις αδυναμιες του, απο χθες στο ιδιο μερος της καρδιας εχουνε και εναν Αραβα μεταναστη που στο 'παρτυ της ζωης του' (με τον Ακη Παυλοπουλο) δε διστασε να κουτουλησει οποιον τσογλανο του την μπηκε.
**...moy φαίνεται όμως ότι το 98 είχε αποβληθεί ο Μπλανκ και στη θέση του έπαιζε ο Λεμπέφ. Νομίζω (χωρίς να είμαι και απόλυτα βέβαιος) ότι ο Ντεσέιγ (που έλεγε και ο Μανόλο ) έπαιξε στον τελικό.
Υ.Γ τελικά έπαιζε :FRANCIA: Barthez, Thuram, Desailly, Leboeuf, Lizarazu, Petit, Karembeu (Boghossian), Deschamps, Djorkaeff (Vieira). Zidane, Guivarc'h (Dugarry)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Το οτι την εκανε ομως τη μαλακια και χαλασε το ιδιο του το παρτυ τον κανει ΚΑΙ πιο ανθρωπινο ΚΑΙ πιο θεό. Η διαφορα του ανθρωπινου θεου με τον μεταφυσικο ειναι ακριβως αυτη. Οτι θα κανει λαθος και μαλιστα θεϊκου μεγεθους.Δεν διαφωνω! Οποτε ενταξει.. Αν καταλαβα καλα, συμφωνουμε στο οτι εκανε μαλακια, αυτο τον εκανε πιο Θεο αλλά χωρις κουπα.. Χαλασε την ομαδα και κατεστρεψε την ψυχολογια της, αλλα θα μεινει στις καρδιες μας ως ο μεγαλος Ζιζου με τις μεγαλες κατακτησεις του και τα μεγαλα λαθη του!
Να τ'αφησω??
-
TRAVELLER εφαγε κοκκινη στον τελικο ο Ντεσαγί και μετα το πηρε. Οχι δεν επαιξε καθολου. Αυτο δε ρωτησε ο ΙΚΑΡ;
Funis αστο μια χαρα ειναι
-
Εδώ έγινε θρύλος ο Μπρους Λη χωρίς να ξέρει γρι από μπάλα, o Ζιζού δεν θα γινόταν;
-
greo
άκυρον, λάθος συννενόηση -
Ακριβώς!
-
Να βαλω και την καταπληκτικη απαντηση ενος φιλου στο ίδιο μου ποστ στο bluefans
Για μενα ο παντελονατος αλανακος απο την Αλγερια ειναι 100000000 φορες πιο ποδοσφαιρικος απο καθε χαμογελαστο ζογκλερ- πλασιε τσιχλων. Καλυτερο αποχαιρετιστηριο παρτυ θα ηταν μονο αν η κουτουλια ειχε σκασει στα μουτρα του τσιγγανοματερατσι....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να βαλω και την καταπληκτικη απαντηση ενος φιλου στο ίδιο μου ποστ στο bluefansΓια μενα ο παντελονατος αλανακος απο την Αλγερια ειναι 100000000 φορες πιο ποδοσφαιρικος απο καθε χαμογελαστο ζογκλερ- πλασιε τσιχλων. Καλυτερο αποχαιρετιστηριο παρτυ θα ηταν μονο αν η κουτουλια ειχε σκασει στα μουτρα του τσιγγανοματερατσι....
Συγνώμη (ειλικρινά), αλλά:
(μη με βάλεις να εξηγήσω και γιατί, το έκανα πιο πάνω) -
Krusenstern καλη η πολιτικη ορθοτης αλλα μεχρι ενος σημειου. Αν θες ξοδεψε μια σεζον στα τσιμεντα και μετα τα λεμε...
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια