-
Α, για να μην το ξεχάσω.
respect στον Φρινγκς!
-
Ο Κλίνσμαν με Νόιβιλ και Μπορόβσκι είχε κατά νου τα πέναλτι. Και οι δύο είναι πολύ καλοί εκτελεστές. Για το Νόιβιλ το ήξερα. Για τον Μπορόβσκι το είδα σήμερα.
Ο Πέκερμαν νόμισε ότι το είχε πάρει το παιχνίδι και γι αυτό έκανε αυτές τις αλλαγές που έκανε.
Πολύ παράξενο για προπονητή τέτοιου βεληνεκούς και σε αγώνα τόσο κρίσιμο. -
Forza Italia
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
3 τα μπαλάκια 3Πάμε τελικόοοοοοοοοο
εεεε
εεεεεεεε
Και μέχρι το Ντόρντμουντ , καλά είναι
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
...Η Γερμανία ήταν χειρότερη του αναμενομένου επιθετικά και καλύτερη αμυντικά. Μου φάνηκε πάντως λίγο κουρασμένη. Την ευκαιρία πάντως του 1ου ημιχ την είχαν οι 'άμπαλοι'...Παίζει με κάποια στάνταρ απόδοσης (υψηλά) απο την αρχή του Μουντιάλ και είναι λογικό. Οι Ιταλοί με το τσούκου-τσούκου θα είναι πιό φρέσκοι. Άρα...
Στον Ημιτελικό με τα μοντέλα, ναι θα είναι δύσκολο αρκετά. Αλλά εύκολα ή δύσκολα θα είμαστε στο ραντεβού της 9ης Ιουλίου για την εκδίκηση
Μην είσαι και τόσο σίγουρος για την πρόκριση. Μην ξεχνάς και την πρόσφατη τεσσάρα στο φιλικό προετοιμασίας (καμία σχέση βέβαια εκείνη η Γερμανία με την τωρινή)
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
...Η Γερμανία ήταν χειρότερη του αναμενομένου επιθετικά και καλύτερη αμυντικά. Μου φάνηκε πάντως λίγο κουρασμένη. Την ευκαιρία πάντως του 1ου ημιχ την είχαν οι 'άμπαλοι'...
Παίζει με κάποια στάνταρ απόδοσης (υψηλά) απο την αρχή του Μουντιάλ και είναι λογικό. Οι Ιταλοί με το τσούκου-τσούκου θα είναι πιό φρέσκοι. Άρα...
σήμερα πάντως έπαιξαν καλά, ιδίως ο Τότι έκανε ωραία πράγματα. Με την Ουκρανία βέβαια... Πάντως έφθασαν στους 4 χωρίς μεγάλο παιχνίδι και εύκολα
Στον Ημιτελικό με τα μοντέλα, ναι θα είναι δύσκολο αρκετά. Αλλά εύκολα ή δύσκολα θα είμαστε στο ραντεβού της 9ης Ιουλίου για την εκδίκηση
Μην είσαι και τόσο σίγουρος για την πρόκριση. Μην ξεχνάς και την πρόσφατη τεσσάρα στο φιλικό προετοιμασίας (καμία σχέση βέβαια εκείνη η Γερμανία με την τωρινή)
Δεν είμαι όσο σίγουρος ήμουν με Αργεντινή, αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξος.
Στο φιλικό, το κάναμε επίτηδες για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των αντιπάλων
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καμια σακούλιτσα περίσσεψε ή τις πήρε όλες ο Μάξι και Σορίν;;
Αν το γράφεις για πλάκα τότε να γελάσουμε παρέα. Αλλά αν το γράφεις σοβαρά, ... .
Εντάξει , μέσα στο γενικά εύθυμο κλίμα αυτού του τόπικ, συγκαταλέγεται και αυτή η τοποθέτηση αλλά δες κι εδώ :
**Λαμ: **'Προσπάθησε αρκετά και ήταν από τους διακριθέντες. Στο πρώτο ημίχρονο η Γερμανία από την αριστερή πλευρά προσπάθησε να απειλήσει, και ο Λαμ προσπάθησε να κάνει τις γνωστές του επελάσεις για τους Ποντόλσκι και Κλόζε.'
Οντόνκορ: 'Από τους κορυφαίους του παιχνιδιού. Μπήκε και άλλαξε την εικόνα της ομάδας του. Έδωσε πνοή και ταλαιπώρησε αφάνταστα τον Σορίν'
...ο οποίος Σορίν , όπως θα πρόσεξες 'απουσίαζε' από το γκολ του Κλόζε αφού το έβαλε κυριολεκτικά μπρος στα 'μούτρα του'.
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=22678
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΥΓ: Και να λείπει η καραμέλα με την έδρα και αν θα γινόταν στο Μπαγκλαντέζ θα το παιρνε σίγουρα
Τώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, επιμένεις ακόμα σε αυτό που έγραψες;
Σαφώς! Δεν κατάλαβα γιατί να μην επιμένω;
-
-
-
Αυτή την Ιταλία δύσκολα την κερδίζει κανείς. Η Γερμανία, μια από τα ίδια σκατά, ίδια κι απαράλλακτη... Οι Άγγλοι εύκολα ή δύσκολα θα περάσουν τους looserάδες ίβηρες (οι άλλοι looserάδες ίβηρες μας άφησαν νωρίς ). Βραζιλία - Γαλλία θα γίνει ο χαμός πιστεύω. ΠΟΛΥ δύσκολο ματς για προβλέψεις.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
:whistlink: -
Μη νομιζετε οτι σας ξεχασα
Βγηκα λίγο να δω κανα μωρο να ξεφυγω.... Και τωρα που ηπια δυο ποτηρακια παραπανω, εχω να πω προεδρακο μουυυυυυυυυυυυυ
Αμα μερικοι (εορταζοντες αλλά κι εγκαθετοι μοντ ) νομιζουν οτι με μιση ευκαιρια και στα πεναλτι μπορουν να πανηγυριζουν ειναι μακρια νυχτωμενοι
Το χειροτερο δεν ειναι να χανεις ( ; ) από ΑΥΤΗ την ομαδα... Το χειροτερο ειναι ν' ακους μετα αναλύσεις του τυπου 'ευτυχως μπηκε/βγηκε ο Μποροφσκι' , 'τί καλά που επαιξε ο Φριγκς' (ΗΜΑΡΤΟΝ, συναδελφοι, ο θεος του ποδοσφαιρου θα ριξει φωτια να μας καψει ) κλπ κλπ. Μιλαμε για την ομαδα-παραγωγο χειροτερης μπαλας αυτου το μουντιαλ (και προηγουμενων αλλά κι επομενων ). Η ομαδα της μισης ευκαιριας στον ημιτελικο. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ. Ας ελπίσουμε οτι οι Ιταλιάνοι θα τους στειλουν εκει που τους αξιζει
(μπαινει Σφακιανακης: 'Παρ' το δρομο που σου πρεπει τον αγυριστοοοοοοο' )Το ματσακι το εχασε ο Πεκερμαν. Με αλλη συνθεση, ακόμα και με καλύτερη διαχειριση των αλλαγων το αποτελεσμα θα ηταν διαφορετικο.-
(η παύλα σημαινει 'και παύλα ΛΕΜΕ' )Θελω να γραψω κι αλλα, αλλά ψιλοζαλίζομαι Εβαλα και MAD και βλέπω την Αποστολία Ζωη να τραγουδαει Paradise city και δεν ξερω αν πρεπει να φτιαχτω ή να βρίσω Χικ
Θα ριξω τωρα και μια προσευχη στο Βουδα, μπας και ηρεμησω...
Καληνυχτες τρελα αγορια (και κοριτσια )
-
Άμα είναι γραφεις τέτοια ποστ, να χάνετε πιο συχνά!
-
Ο αγωνας Γερμανιας - Αργεντινης για μενα ηταν ο τελικος. Οι Γερμανοι δικαια κερδισαν (οσο δυσκολα ειναι δυνατον να κερδισει μια ομαδα). Και οι δυο ομαδες ηταν σχεδον ακριβως ισες γενικα σε αποδοση αλλα και ψυχολογια.
Η Ουκρανια αδικα εχασε 3-0. Εαν ηταν λιιιγο πιο τυχερη, ανετα πηγεναι το παιχνιδι σε παραταση.
Για ακομη μια φορα οι Ιταλοι εδειξαν οτι μπορουν να μετατρεψουν ευκαιριες σε γκολ καλυτερα απο οποιαδηποτε ομαδα μεχρι τωρα. Αλλιως δεν με ενθουσιασαν σε κανενα ματς μεχρι τωρα. Αν και ειναι η δευτερη favorite ομαδα μου παντα.
-
Γερμανια - Ιταλια σημειωνω 1 και Γερμανια για κυπελο.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Για ακομη μια φορα οι Ιταλοι εδειξαν οτι μπορουν να μετατρεψουν ευκαιριες σε γκολ καλυτερα απο οποιαδηποτε ομαδα μεχρι τωρα. Αλλιως δεν με ενθουσιασαν σε κανενα ματς μεχρι τωρα. Αν και ειναι η δευτερη favorite ομαδα μου παντα.
η πρωτη ποια ειναι;
-
Το μουντιαλ τελειωσε αδοξα για την Αργεντινη........
Η Γερμανια ειναι κατ'εμε πλεον το 1ο φαβορι πλεον...
-
Αι σιχτίρ πιά...μα με τον Οτομπότ ρε γμτ!!??!!??!
Ο lkar φταίει που είναι εγκάθετος!!!
Και αντε τώρα να πας για καφέ με τον σιέλε!!!
Βασιλάκη........
-
Πολύ ωραία έπαιξε η Ιταλία. Το καλύτερο που έχει αυτή η ομάδα είναι ότι έχει νοοτροπία μεγάλης ομάδος... . κ -
πολύ σημαντικό όταν βλέπεις κάποιους ίβηρες, λατίνος να τα θαλασσώνουν.
viva italia!
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια